Şimdi Ara

zyban (sigarayı bırakma ilacı) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
7
Favori
229.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • birakali 4 gün oldu..ilaca basliyali ise 10 gün oldu...bukadar cabuk etki ve etkili olacagini hic zannetmiyordum..ben hayatta bu sigarayi birakacagima inanmazdim..arkadaslar bu ilaci kesin alin..ilacin fiyati eczanelerde 65 tl..düsünün bir..diyelimki birakamadiniz sigarayi ilaci aldiktan sonra ama bu ilac size bir aydan fazla gidiyor ve o bir ay boyunca bile günde 10 taneden fazla sigara iceceginizi zannetmiyorum..sonucta matematiginiz varsa zarar etmiyorsunuz ilaca verdiginiz parayi.isterseniz e mail adresimide verebilirim arkadaslara bana soru sora bilirsiniz veya buradan yazisabiliriz.arkadaslar ben kurtuldum sizinde kurtulmanizi istiyorum..allahiniziseviyorsaniz ve sigarayi sevmiyorsaniz bu ılaci alin derim...allahima bin sükür ben kurtuluyorum yavas yavas.birdaha hayatta icmem bu zehiri.eger 4 gün dayandiysam ben sigarasiz,herkes dayanir ve birakir,gerci dayanmadim bile,ilac icirmedi bana zaten.ilac size yüzde 85 yardimci oluyor kalan 15 sizin birakma istegine bagli...
  • beyler bayanlar şu an o kadar değişik bi baş dönmesi yaşıyorum ki yazdıklarınızı okumakta zorlanıyorum..zyban la 2. günüm :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sofia9

    beyler bayanlar şu an o kadar değişik bi baş dönmesi yaşıyorum ki yazdıklarınızı okumakta zorlanıyorum..zyban la 2. günüm :)


    baş dönmesi desen değil. çünkü tam bir baş dönmesine de benzemiyor. kafa bi dünya oluyor ve gözleri odaklamada sorun yaşıyorsan yalnız değilsin.
  • malesef dün çok kötü oldum kalbim iflas ediyo sandım sağ kolum ve elim deli gbi şişti.eczaneye zor gittim.doktora gitmeden ilacı kesinlikle alma dediler
  • ya o değilde bütün mesajları okudum o kadar çok sigara lafı geçti ki canım sigara istedi..

    Benim olayım biraz farklı ben 1.5 sene kadar içmemiştim ama bir sebepten dolayı 1 adet-1 adet derken tekrar paket almaya başladım...Ben ilaçların sigarayı bıraktırmakta etkili olmadığını düşünenlerdenim.. olay aslında ilacın etkisi oluyor sanmamıza neden olan algıdan ibaret...yani medem bu ilacı içiyorum yemekten sonra bakalım canım isteyecek mi diyerek kendimizi kasıyoruz..ve o krizi atlatınca içmiyoruz haliyle...(otobüs yolculuklarında sigara içmek istiyoruz ama molaya kadar mecbur sıkıyoruz)

    ama bu illet çok fena bir şey...bankacı olmamdan kaynaklı çok stres içindeyim ve sigarayı bir kurtuluş ve uzaklaşma olarak görüyorum ama hem kendim hem de eşim bırakmamı istiyor..bakalım tekrar deneyeceğim..umarım başarırım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veradrake -- 22 Şubat 2012; 23:58:48 >
  • 6 yıldır günde ortalama 1 paket içtim. zyban aldım fakat bırakamam diye 3-4 ay kullanmadım. en son hiçbir işe yaramayacak zaten kullanıyım pişmanlık olmasın sonradan dedim. 3. günden itibaren sigara sadece duman halini aldı,saman yakıp içsem heralde aynı tat gelirdi.ama sonradan geçti. 14. gün bırakma günü olarak seçtim. 7. gün geldiğinde 1 paketten fazla içmeye başladım.ümidim kesilmeye başlamışken 9. gün sadece 3 dal içtiğimi farkettim. 10. gün içmeye zorladım kendimi fakat nafile dedim bugün sigarayla son günüm olsun.paketimde 7-8 dal sigara vardı.hepsini yakıp bir nefes çekip söndürdüm.midem bulanmıştı, artık iyice tiksinmiştim sigaradan.11. gün sigarasız ilk günüm oldu. alışkanlıklardan dolayı sürekli aklımdaydı fakat canım sigara çekmiyordu. aklıma sigara geldikçe çekirdek yiyorum,canım gerçekten istediğinde çikolatayla geçiştiriyorum. bugün 6. sigarasız günüm.
    yan etki olarak uykusuzluk çektim. geceleri zor uyudum sabahları ise tavuklarla beraber uyandım. feci kabuslar gördüm. bikaç kez bir şeye odaklanmışken biranda mal mal bbaktığımı farkettim.bunun dışında bir yan etkisini görmedim. sigarayı bırakmak isteyenlere şiddetle tavsiye olunur.
  • ben bıraktım canlar içmiyorum yani sigarasız 5. günüm, günleri saymam moralimi bozuyo biraz ama bugün cidden cnm sigara istiyo üstteki arkadaş çikolatayla geçiştiriomuş bide onu deniyim ama nolursa olsun ortamdan çatlasam bile bu kadar yaklaşmışken ağzıma sigara koyarsam öldürün beni, serbest
  • ya arkadaşlar iyi de bu ilaç sadece sigaranın nikotin ihtiyacını yok etmiyor mu??

    işin psikolojik tarafını yok ediyor değilya..tamam diyelim canınız sigara içmek istemiyor ancak stresten kaçış olarak alıp yaktığımız sigara ihtiyacı devam etmiyor mu? (benim kendi açımdan en endişe ettiğim durum)

    ben de bu ilacı alacağım ama hassasiyet gösterdiğim diğer durumu nasıl çözebileceğimi bilemiyorum..
  • Arkadaşlar . Ben sigarayı bırakalı epey oldu . Zyban ile bırakmıştım . 13. günün sonu 14. günün sabahı sigara isteğimden bir nokta dahi kalmamıştı uyandığımda.. Bu ilaç yan etkisinden dolayı kullanım zorluğu çekenler dışında , sigarayı bırakacağım diyerek ilacı satın almış , kafasında bırakacağı günü programlamış , azimli her insanın sigarayı bırakmasını garanti ediyor . Şahsen ben 10 sene içtim bu boku (afedersiniz) . Ve kafamda planladığım 13. günün sonrasında sigara aklıma bile gelmedi . Yalnızca içmekle içmemek sizin elinizde . Ben ilaçla bırakamayacak kimse olduğunu düşünmüyorum . Eğer kullanmaya niyetlenen olursa nasıl oluyor nedir vesaire diye ben yardımcı olmak isterim kardeşlerime . Arasın bilgi vereyim nasıl kullanıldığını vesaire her türlü yardımcı olurum . Allah yardımcısı olsun sigarayı bırakmak isteyenlerin . Ve ben aylar sonra yeniden başladım sigaraya... Çünkü söylemiştim.. Ben sigarayı severek bıraktım . Yine yeniden 1 puro içeyim dedim , sonra 2 , sonra 3.. Sonra paket puro almaya başladım... 12,5 lira.. Her gün alacak duruma geldim yine hızlandırdım içimi sonrasında da sigaraya kesin dönüş yaptım.. Ama tamamen iradeyle alakalı.. Ben istedim yine başladım ama yine alacağım ilacı.. Bu sefer başlamamak üzere... Nefretim artıyor sigaraya karşı..

    Herhangi bir şekilde aklına takılan birşey olan arkadaşımız olursa arayabilir fikir paylaşabilirim .

    539 580 61 25 .

    Allah yardımcımız olsun..
  • Merhabalar bende 14 yıldır sigara içiyorum ilk profesyonel bırakmam champix ile 160tl vererek 4 ay bıraktım ve 4 aydan sonra artık bıraktım içki ile öyle ortamda 1-2 derken bir baktım paket cebime girivermiş, şimdi de zyban ile tekrar bırakmayı deniyorum (bir daha başlamamak şartıyla) ilaç kullanmanın 4.günümdeyim yan etki olarak algılamada sorun var, ağzım kuruyor,ağzımın tadı değişti,geceleri rüya görüyorum geceleri sebepsiz uyanıyorum uykuyu seven biri olarak kendimi sabahları daha dinç hissediyorum bu ilacı hep mi kullansam diyorum :) sigara içtiğimde ağzıma garip bir tat geliyor ve içmekten hiç zevk alamıyorum. bırakma günü mü 13. seçmiştim ancak bu süreç dahada erken olabilir.
    bırakan ve bırakmayı deneyen arkadaşlara tevsiye sigarayı bıraktınız diye çok fazla yemeyin kendiniz yemekle meşgul etmeyin aşırı kilo alırsınız bu da canınızı sıkabilir. birde sigara içmeyi bıraktığınızda ilk 3 gün çok önemli bir kaç dakikalı krizler gelebilir kesinlikle dikkate almayın hemen geçecektir, bu durum zaman, zaman tekrarlayacaktır kesinlikle bir tane bile yakmayın, bir sigara yakarsanız devamı gelir. yaktıktan sonra çok büyük pişmanlık duyacaksınız bende öyle oldu.. umarım bir daha başlamamak şartıyla bir daha asla başlamam.

    buradan tüm gençlerimize sesleniyorum o televizyonda oynayan videolara kesinlikle dikkat ederek bakın ve bunlardan örnek alın, sigaraya başlamak ve içmek ilk başlarda çok keyifli gelebilir ancak biraz zaman geçtikten sonra zararlarını cebinizde ve en çok bedeninizde hissetmeye başlayacaksınızdır. o an bırakamayacağınız anlamışsınızdır ve böyle bir mücadelenin içerisine gireceksiniz. sigara içen herkes bırakmak ister ancak o güveni kendinde bulamadığından içmekten zevk aldığını söyler.

    herkese başarılar dilerim, umarım başarırsınız.
  • bugün 5. günüm ilaççı içtikten 3-4 saat sonra beni mahvediyor, bayılacak gibi oluyorum, midemin üzerinde hafif bir ağrı oluyor,kollarımda güçsüzlük, 3-4 saat bilgisayara baktığımda gözlerim aşırı kanlanıyor, sigarayı düşündüğümde kusacak gibi oluyorum, ilaç gerçekten çok ağır etkileri bünyeden bünyeye değişiyor. sizde de bu belirtiler oluyor mu arkadaşlar zyban kullanıyorum

    şimdi ölçtüm tansiyonum 16/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erosxman -- 6 Mart 2012; 14:35:26 >
  • ewt yan etkisi oluyo ama bi süre sonra bunye alışıyo korkma :) bn bırakalı 2 hafta oluyo çok rahatım yemin ederim.psikolojik savaş ta bi hafta anca sürüyo.artık sigara içenlerin yanında kahvemi rahatça içebiliorum :)içimde biraz şüphe wardı bırakamazsam nolcak diye ama iyi ki denemişim midem, kalbim, tansiyonum şimdiden rahatladı.ilaç fazlasıyla yardımcı oluyo azcık niyet edin, bn bırakamam diye kendinizi şartlamayın yeter.
  • 10 yıl kadar bende içtim, bu ilaç değilde değişik bir şey yardımıyla şimdi reklam olmasın bıraktım 1.5 yıl oldu, yemın ederım hala canım inanılmaz şekilde istiyor, ama beni asıl korkutan bu değil pasif içicilik olayı, çünkü sigara içmesekte içenin yanında durmak bile inanılmaz zararlı,

    bu ikinci bu siteyle ilgili link paylaşımım ama ilginç güzel yazılar var paylaşıyım yine pasif içiciliğin rakamlarla zararları anlatılmış,
    sigarayı bıraktıktan sonra içilen yerleri de, içen kişileri bırakmak gerekiyor sanırım, buda imkansız olduğundan sigarayla yaşamaya devam :(

    http://www.birazsaglik.com/2011/12/sigara-icmediginizi-sann-pasif-icicilik_02.html
  • Evet arkadaaşlar ben de champix ve zyban arasında kaldım eczacım champix tavsiye etti...

    bugün sigarasız ilk günüm..aslında 3.günüm olması gerekiyordu :)) biraz tembellik ettim..

    ilaç ile birlikte sigara kullandığımda midemde fena bir bulantı oluyoru ve bu hissin geçmesi 2-3 saati bulabiliyoru ve haliyle o durumla karşılaşmak istemediğim için sigara içmiyordum..

    Bu ilacın sadece sigaranın beyinde yaratacağı fiziksel etkiyi yok ettiğini ama sigara içme isteği ( dudak alışkanlı yada çay yada bira içerken onun yanında meze olma durumu vs. vs. ) gibi psikolojik etkiyi asla yok etmedeğini unutmamanızı belirteyim..

    Bu forumu okuyarak sigaradan kurtulma alternatifi arayışı içinde olanlar bunu göz ardı etmesinler..

    Bence çok başarılı ilaçlar ...ben 2 defa bırakmış ( 2 sene içmemiş ) birisi olarak tespitlerimi söylemek istedim sadece....bir yerde okumuştum bu gibi ilaçlarla ilgili..kişinin yemeğine yada içtiği şeye bu ilaçlardan koyun sigarayı bıraktıramassınız diyordu...işin asıl zor kısmı beyinimizden sigara içme isteğini kazımak lazım...diğeri ise sadece nikotin ihtiyacını yok etmek..(bu konuda çok başarılı)

    Bende umarım tekrar başarır ve bir daha bu şeyi içmem..Kalın sağlıcakla
  • Zyban kullanarak bırakanların sayısı çok olduğu için bende denemek istedim.Sigarayı günde 1 paket içen biriyim.
    İlk etapta Doktora görünerek bu tedaviye başlamanız daha sağlıklı olur. Bana EKG ve Akciğer filmi işlemleri uygulandı,tedavimin 3 cü günü Zyban kesinlikle işe yarıyor şöyleki, Nezle Gripli gibi olduğumuz dönemlerde içilen sigara tadı almağa başlıyorsunuz.Zyban ilk 3 gün günde 1 tane tok karnına, 4cü günden itibaren sabah akşam 8 saat aralıklı olarak 2 tane içilecek. Doktorum ilk 10 gün boyunca tedavin devam ederken Sigara içebilirsin dedi Fakat 11ci gün içmemelisin Bu 3cü günümde sigara içimlerimde azalma kesinlikle oldu İçiyorum fakat eski tadını almadan o keyfi hissetmeden içiyorum Benim hedefim 2 nisan

    3 gün boyunca aşırı yan etkileri boy göstermedi bende sadece Uykum zor geliyor Gördüğüm rüyaları net hatırlıyorum,geç yatsamda sabahları erken uyanıyor ve dinç kalkıyorum Zyban kullanımında Araç kullanılmaması tavsiye ediyor bilginize.
  • bıraktıktan sonra ilk bir ay içerisinde iki üç defa sağlam yokluyor sinsi şeytan sigara ama ültümas etmeyiniz kafanızda bir senaryo üretin içseniz ne olacak içmeseniz ne olacak olumlu olumsuz yanlarını düşünün kazandırdıklarını-kaybettiklerini siz karlı çıkmaya çalışın içmek yada içmemek bütün mesele bu sabredin başaracaksınız..kolay gelsin.
  • 8.gün zayban ile biz iyi anlaştık günde 1,5 paket standart siğara içen birisi olarak ben bıraktıktan son ra herkes bırakır bakın zyban 4 günden sonra siğaradan zevk almamanızı sağlıyor git gide siğaranın tadı bozuluyor o zaman son bi vuruş size kalıyor zaten ben gun belırlemedım 8 günden sonra bıraktım gibi bu gun ne yaptıgımı bileemedım ama bu gun toplam 4 cöp ama toplasan yarım çöp yapmaz tam içtiğim yarın hıc agzıma almayacagım inanın yeter Allah yardımcınız olsun.
  • nerden satın alabilirim bu ilacı
  • Sigarayımı bırakacaksın ALLEN CAR 11 senelik tiryakiydim. 2011 yıl başından bu yana içmiyorum. bir hafta sonra sigara içmiş olmam bana çok garip geliyor :)

    böyle sigara mı bırakılır demeyin deneyin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samilabi

    nerden satın alabilirim bu ilacı

    İlaçlar nerede satılıyor bilmiyormusun gerçekten. ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.