Şimdi Ara

ZyXEL 660HW-61 Kablosuz Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim ZyXEL 660HW-61 Kablosuz modemim var. Gayet iyi çalışan modem dün itibariyle kablosuz bağlantılara cevap vermemeye başladı. Kablosuz ağ görünüyor ama şifre doğru yazılmasına rağmen kablosuz cihazlarla bağlanamıyor. iphone 3G, Samsung Omnia ve PCme taktığım USB Kablosuz ağ adaptörüyle bağlanmayı denedim 3 cihazla da bağlanmadı.

    Modeme reset attım olmadı, firmware güncelledim olmadı, kablosuz ağ ayarlarını şifresiz veya güçlü şifreleme seçenekleriyle değiştirerek denedim olmadı. Aklıma başka bir şey de gelmediğinden sizlere sormak istiyorum. Eğer donanımsal bir arıza yoksa sorun ne olabilir? Kablosuz bağlandı adı görünüyor ama bağlantılara izin vermiyor. MAC adres tanımlayarak bağlanmaya çalıştım yine olmadı!



  • bende de tam tersi durum var, kablosuz bağlanıyorum-LANdan bağlanamıyorum. Yanlış firmware yüklediğim için oldu benimki. İnşallah aynı hatayı yapmamışsındır çünkü geri dönüşü çok çok zor,ben yapamadım.
  • Selam Kardeş
    Modeminin wlan kısmında hangi şifreleme türünü kullanıyorsın Static Wep mi? Static wep şifreeleme kullanıyor ve problemi yaşıyorsan sana şunu önerebilirim. modemde Adwantec setup altında wirelese lan gir orda 802.1x/WPA var orayı seç orada Wireless Port Control karşısında authentecition reguared yazar orayı seç hemen alt kısımda Key Management Protocol kısmında WPA-PSK seç ve Pre-Shared Key kısmına en az 8 karakteri bir şifre yazıp kaydet dene mutlaka sonuç alıcaksın.
  • Selam kardeş aynı sorun bende de oluyordu.
    servise gönderdim yaptırıp geri gönderdiler.
    Sonra modemi sattım yenisi aldım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.