Şimdi Ara

ZYXEL DX3301-T0 WİFİ6 DSL-MODEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ZYXEL DX3301-T0 WİFİ6 MODEM ALIP KULLANAN ARKADAŞLAR, DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ?




  • aynen, birkaç tanıtım videosu hariç elle tutulut bir veri yok ,dsl modem router kategorisinde ax standartını destekleyen bir asus var bir de bu zyxel var, biri 5000tl biri 1800 tl, şimdi aynı işi yapacaksa niye fazlapara vereyim. TpLink sevmiyorum bu arada kullandım, illallah ettirdi. düzgün bir deneyim verisi olsa da karar versek. Ayrıca asus alıp memnun olmayanlar da var öyle olunca kafam karıştı zaten.

  • VMG8623 ve VMG3625 modeli ile Wifi 6 chipseti dışında "tamamen" aynı modem. 8623 modelinin incelemesini yapmıştım aratırsanız bulursunuz forumda. İşlemci aynı, dsl chipset aynı. Kasa aynı. Yazılım aynı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: altuntepe2

    VMG8623 ve VMG3625 modeli ile Wifi 6 chipseti dışında "tamamen" aynı modem. 8623 modelinin incelemesini yapmıştım aratırsanız bulursunuz forumda. İşlemci aynı, dsl chipset aynı. Kasa aynı. Yazılım aynı.

    Hocam merhaba, yukarda yer alan diğer incelemelerinizi okudum anladığım kadarıyla kötü bir ürün değil. Bende DX3301 ile Keenetic Extra DSL arasında kaldım. Donanım tarafında zyxel daha deniyor fakat yazılımsal olarak keenetic önde deniyor. Sizin öneriniz nedir ? Sadece wifi6 diye var diye dx3301 almak doğru olur mu ?

  • gurkan3407 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, keenetic yazılımda çok fazla ince ayar sunuyor. Ayrıca güncellemeler daha sık çıkıyor. Fakat yinede ben alacak olsaydım donanım için zyxel alırdım. Zyxelde baya bir güncelleme verdi bu cihazlar için. Fiyatıda daha uygun bile bulabilirsiniz keenetice göre.
  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt

    Açıkçası DX3301 düşünmemin sebebi Wifi-6 olmasından kaynaklı. 3301'de anten gücü dbi değerleri nelerdir acaba bilginiz var mıdır ? Son olarak bu ürünle Keenetic Hero DSL'i kaşılaştırsak yine de 3301'i tavsiye eder misiniz ?

  • gurkan3407 G kullanıcısına yanıt

    Hocam dBi gücü zaten ülke olarak her modemde aynı olmak zorunda. Harici anten olması daha iyi çekeceği anlamına gelmez. O yüzden işlemci ve DSL chipseti daha iyi, daha güncel olduğu için Zyxel tavsiye ederim.

  • bu modemi kullananlar memnun mu?

  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    Hocam elimde telekomun iki tane wifi 6 modemi var biri TP-Link Ex20v diğeri zyxel ex3301-t0 zyxel 5ghzde daha iyi gibi ama internette chipsetlerini bulamadım sizce hangisi daha iyidir?
  • abdul1907 kullanıcısına yanıt
    Zyxel mediatek kesin olarak hocam, tplink tam emin olmamakla birlikte yüksek ihtimal o da mediatektir. Fark yazılım ve anten kaynaklı olabilir. Hangisinin daha iyi olduğuna siz karar vereceksiniz çünkü iki modemede sahip değilim
  • Bu modemi kullananların deneyimleri ile ilgili elle tutulur bilgi yok. Hepsiburada ürün yorumunda epey güzel yorumlar varken youtube inceleme videolarının altında tersi yönde yorumlar mevcut. Standart ev kullanıcısı olarak yaklaşık 10 yıldır kullandığım 2.4ghz modemimi yenilemek için bu modelden aldım. Ürün ulaştığında deneyimlerimi bu başlık altına eklerim.
  • Modemi dün Hepsiburada'dan satın aldım, bugün geldi. Kurulumu çok kolay, arayüzü basit. Eski Türk Telekom modeminde wi-fi'de sürekli kopma sorunları yaşarken bunda 5 saatlik kullanımda sorun yaşamadım. Ayrıca wi-fi kapsama alanında resmen çağ atladım. Eski modemde 100 metrekare evin salonun 2 oda yanından wi-fi çekmezken 3301'de full çekim kullanabiliyorum. Hatta kot 2'de oturuyorum, 2 kat yukarıdan bina dışında bile interneti kullanabiliyorum. Eski modemde wi-fi tek bant iken yenisi dual bant olduğu için 5 ghz'de internet hızım full. Ben modemden memnun kaldım. Eğer orta seviyede uygun fiyatlı bir wi-fi 6 modem arıyorsanız dx 3301 modemi tavsiye ederim.



    ZYXEL DX3301-T0 WİFİ6 DSL-MODEM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 28 Aralık 2023; 19:47:41 >




  • Merhaba. ben de bu modemden aldım. kurulumunu yaptım. eski airties modemime göre wifi çekim kalitesi çok arttı ancak. kablo ile masaüstüne bağladığımda eski modem kadar performans alamıyorum. eski modem 47.5mps gösteriyorken bu modemle en fazla 44 gördüm. iade etmeyi düşünüyorum.

  • osamanos kullanıcısına yanıt

    Hocam bu sebep ile iade mi edilir :)

  • FiréLord kullanıcısına yanıt

     ben biraz hassasım bu konuda. 10 yıllık 2,4ghz modemle kabloda 48 megabit alıyorken yeni wifi6 modemle 40-44 arası çıkması canımı sıktı. aynı şartlarda aynı kablo ile peşpeşe denedim. zaten eski modemin kaç mbit verdiğini biliyordum. wifi çekim kalitesi ve kapsama alanı bariz bir şekilde arttı. en dip odada bile yeterli düzeyde çekiyor. iade etmezsem de bu yüzden iade etmem sanırım.

  • osamanos kullanıcısına yanıt

    ISS den aldığınız hız 50 ise istersen 100 bin tl lik modem al alacağın hız az çok aynı olacaktır aslında.

  • FiréLord kullanıcısına yanıt

    eski modeme göre değerlendiriyorum. biliyorum 50mbit internetin net 50mbit hız sağlamadığını. eski modemle 47-48 olan hız 41 civarına düştü. max aldığım 44-45

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.