Şimdi Ara

ZyXEL Multy U AC2100 MESH (hepsibuarada+penta+zyxel rezaleti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 22/08/2022 tarihinde Hepsiburada sitesinden ZyXEL Multy U AC2100 Tri-Band WiFi Sistemi (3lü paket) satın aldım, cihazı aldığım günden beri toplamda 20 gün stabil kullanamadım. Sürekli ağ yapılandırmasını sıfırlama, cihazların (ana cihaz dahil) sistemden kopması, durduk yere ağın ağının/şifresinin değişmesi gibi türlü türlü sorunlar yaşadım. Penta bilgisayar ile iletişime geçtim durumu kendilerine anlattım, cihazı gönderin bakalım dediler, bende gönderdim. 1 hafta sonra hiç sorun yok diyerek geri gönderdiler. Bende heralde bende sorun var dedim, aynı marka ve model bir arkadaşıma daha almıştım aynı tarihlerde, o sıfır sorunla kullanıyormuş cihazı. Bende cihazı alarak ona götürdüm yanlış bir şey mi yapıyorum acaba gibisinden. Cihazı onun evine bağladık o denemeye başladı, aynı günün akşamı aynı arızaları yaşadığını bana anlattı. Bende tekrar Penta Bilgisayar ile iletişime geçip arıza kaydı açtırdım, gönderin tekrar bakalım dediler. İş güç yoğunluğundan yollayamadım ve dolaba koydum cihazı. 7/8 aydır dolapta duruyordu,işin doğrusu unutmuştum bile cihazı. Eşim dolapta cihazı görüpte bunlar ne olacak diyene kadar aklıma bile gelmemişti. Buraya kadar her şey normal bunda bir sorun yok.


    Kasım ayı başında tekrar Penta ile iletişime geçtim durumu anlattım onlarda 20 günlük bekletme ve top çevirme sonunda cihazı gönderin bakalım dediler. Gönderdiğimin 2. günü telefonuma SMS geldi penta bilgisayardan "cihazınızın iade/değişimine karar verilmiştir lütfen satıcı ile irtibata geçin" şeklinde. Ben de Hepsiburada sitesinden gelen SMS ekran görüntüsünü ve Penta sitesinde bulunan servis bilgisini paylaşıp kesinlikle iade kabul etmediğimi yasal hakkımı kullanarak muadil/üst model ile değişimini istediğimi belirttim. Neden diye soracak olursanız cihaz ben aldığımda 1000₺ idi, şuan 4000₺ civarında. Aynı ayarda başka markalar bile 3000₺ civarında. Tabi ki beklenen oldu hepsiburada 10 gündür bana cevap veremiyor, sürekli sistem üzerinden sonucunuz çözülecektir gibi otomatik cevaplarlar geçiştiriyor, en son bugün sinirlenerek müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım. Yine aynı hikaye en kısa zamanda sonuçlanacak vs vs.


    Sonuç olarak THH yolları taştan, hepsiburada premium üye falan hikaye, işine gelmedimi hemen oyalama taktikleri. Eğer bu iş THH de çözülürse yeminim olsun Hepsiburada dan çöp almam ve aldırmam, aynı şey zyxel içinde geçerli tabiki.


    Siz siz olun bahsi geçen şirketlerden alışveriş yaparken 2 kere düşünün.


    Okuduğunuz için teşekkürler.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.