Şimdi Ara

ZyXEL Prestige 600 Reset Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ZyXEL Prestige 600 4 Port Wireless 660HW-61 Kablosuz Modemim var.
    Dün reset atmak zorunda kaldım. Modem kapalıyken reset tuşuna basılı tuup arkadan power düğmesine bastım, birkaç saniye sonra tüm LAN ışıkları yanıp söndü ve reset oldu.
    Ancak sonrasında PWR ışığı saniye aralıklarla yanıp sönüyor ve sonrasında PWR ışığı kapanıp sanki yeniden reset atılmış gibi 4 tane LAN ışığı turuncu yanıp sönüyor.

    İçini açtım, ama belirsiz, Reset tuşu basılı kalmış olabilir mi diye düşündüm ama anlaşılmıyor?

    Öneriniz var mı



  • Merhaba,
    Sanıyorum resetleme işlemini yanlış yaptınız. Yazınızda "reset tuşuna basılı tuup arkadan power düğmesine bastım" demişsiniz. Bu şekilde bir resetleme işlemi hatırlamıyourm. Reset işlemi ilgili düğmeye belli bir süre basılmayla yapılır genelde. İlgili modemin kullanım kitabına baktım. Orada reset düğmesine 10 sn basmakla reset işleminin yapıldığı belirtilmiş. Bence reset işlemini tekrarlayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanyalcin -- 22 Aralık 2009; 11:25:11 >
  • Ben daha önce dediğiniz gibi resetliyordum, daha sonra forumda kapalıyken açma tuşuyla birlikte resete basılmalı yazıyordu. Çünkü bir defasında daha ancak öyle kendine gelmişti...
    Bir saat önce dediğiniz gibi resetleyince kendine geldi :) Teşekkürler
  • onceki isleminizde reset islemi devam ederken modemi kapattiginiz icin kafasi karismis olabilir =)..
  • buna benzer bir durum benim de basima geldi ve yeni konu acmak yerine buradan sorayim diye düsündüm. Zyxel prestige 600 modemim var ve ethernet üzerinden baglaniyorum. Pwr/sys ve lan isigi gayet normal calisiyor ve modemin arayüzünde rahatça gezinebiliyorum.

    ta ki telefon baglantı kablomu taktıgımda dsl isigi yanip sönmeye baslayana kadar. dsl isigi yaklasik bir 10 saniye boyunca yanip sönüyor ve zannediyorum ki tam baglanip sabit duracagi vakit modem kendine reset atiyor ve herşey başa dönüyor. pwr isigi yanip sönüyor ve lan tekrar baglaniyor falan.

    ancak garip olan su ki telefon kablomu cikardigimda hic reset atmiyor kendine. usb üzerinden baglanmayi denemedim cünkü windows 7 işletim sistemini kullaniyorum ve sanirim bu modemin driver'i yok. diger bütün varyasyonlari denedim (lan kablosunu cikarmayi ve periyodlar halinde cikarip takmayi vs.) tek problem modemin internete baglanmaya calistigi sirada karsima cikiyor.

    bu konu hakkinda fikri olan varsa ve paylasirsa sevinirim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.