Şimdi Ara

Zyxel VMG3625-T20A Kullanıcı yorumu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
11
Favori
31.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dipsit54 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam şuan yeniden modem alacak olsanız keenetic extra dsl'i mi tercih edersiniz yine bunu mu alırdınız?
  • anthuan kullanıcısına yanıt
    Yine Zyxel vmg3625-t20a alırdım hem fazla para odicem hemde gigabit portu olmayacak . Zyxel hem daha ucuz hemde gigabit portlu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dipsit54 kullanıcısına yanıt
    Aldım ben de. Umarım sıkıntı yaşamadan memnun kalırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hiddenside H kullanıcısına yanıt
    Xdsl kısmına giriş yaptığım da hattım 35mbps ve o hattaki değeri gösteriyor

    Zyxel VMG3625-T20A Kullanıcı yorumu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar 5ghz bandını kullanarak telden bağlanıyorum ama arada bir atıyor görmüyor sonra tekrar bağlanıyor sizdede oluyormu ve geç görüyormu?
  • Aynısı bende oldu ama telefonum eski iphone se. zaten çok uzaktan 5g çekmiyor. ben de 2.4ghz ile idare ediyorum şimdilik. yalnız çok önemli bir şeyi atlamışım sanırım. bu modeme yazıcı bağlayamıyor muyuz usbden? daha şimdi geldi, kurdum modemi ama yazıcı ayarını bulamadım :( yoksa çok büyük problem benim için.
  • aynı sorunu bende yaşıyorum. başka bir arkadaşın eski telefon yorumunu gördüm. Ben de iphone 7 kullanıyorum. 5ghz ile arada interneti gidiyor. tat vermedi açıkcası. 2.4ghz den bağlıyorum cihazları. Xbox one S de de aynı sorunu yaşadım modemin dibinde olmasına rağmen arada düşüyor ve çıkış yapıyordu. onu da 2.4ghz den bağlıyorum. 5ghz i bu şekilde kullanamayacaksam neden fazla para verdim diye düşünüyorum açıkcası.
  • turkbrutus T kullanıcısına yanıt
    Ben de şimdilik biraz pişman oldum gibi bu kadar para verdiğime. Diğer modemlerde 5ghz özelliği nasıl bilmiyorum ama özellikle yazıcı muhabbeti çok canımı sıktı. Destek ekibine de mail attım bakalım ne diyecekler.
  • Geri bildirim bize mutlaka yapin hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5ghz sürekli kopma sorununu ben de yaşıyordum. Ayarlarımı 2.4 Ghz için 802.11 Mode:802.11b/g/n mixed ve Bandwith: 20 Mhz olarak, 5 GHZ için 802.11 Mode:802.11n/ac mixed ve Bandwith: 20/40/80 Mhz olacak şekilde değiştirdim. Değişiklik sonrası uzun süredir kopma yaşamıyorum.
  • Ben yazıcı desteği için mail attım. Maalesef yokmuş. Ama geliştirme için talebimi ilgili ekibe yönlendirdiler. Umarım böyle bir özellik çıkar. 5ghz kopma sorunu için de arkadaş bir yorumda bulunmuş deneyebilirsiniz. Ben denemedim şimdilik 5ghz çok önemli değil benim için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkntz

    5ghz sürekli kopma sorununu ben de yaşıyordum. Ayarlarımı 2.4 Ghz için 802.11 Mode:802.11b/g/n mixed ve Bandwith: 20 Mhz olarak, 5 GHZ için 802.11 Mode:802.11n/ac mixed ve Bandwith: 20/40/80 Mhz olacak şekilde değiştirdim. Değişiklik sonrası uzun süredir kopma yaşamıyorum.
    5GHZ de kanalınız nedir hocam?
  • 100 olarak seçtim kanalı rastgele..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce 2 Zyxel deneyimim oldu internet kopunca geri gelmesi TP Link modemlere göre geç oluyor. Yani IP geç geliyor heralde.
    Bu aralarda Usb'li, Wi-Fi AC destekli ve Vdsl alt yapısını stabil şekilde kullanabileceğim modem arıyorum. İlk göze çarpan tabi herkes gibi Keenetic Extra Dsl ama bununda biraz daha fiyat avantajı var şuan 380 lira civarı ama ara ara daha da düştüğünü gördüm.
    Yeni nesil arayüze sahip Zyxel modemler belki kendilerini geliştirip şu geç IP alma olayını çözmüşlerdir diye umut ediyorum. Kullananlar yorumlarsa sevinirim.

    Edit: Keenetic Extra Dsl aldım 380 TL olduğu zamanlarda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 21 Ekim 2020; 16:0:18 >
  • akşamları youtube den video izlerken donma oluyor herkeste 1 tık aynı anda neden acaba yakındayız modemin oysaki hız testi yapıyorum düşük çıkıyor öğlene nazaran ne sorunlu modemmiş sizdede böyle sorunlar varmı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Billy -- 4 Haziran 2020; 0:2:10 >
  • Merhabalar acil Vdsl modem almam lazım. Zyxelin bu modemini önerir misiniz? Keenetic Extra ile bunun arasında kaldım. Keenetici hiç bilmiyorum. Yorumlarına da pek güvenemedim. Bunaldım artık modem aramaktan yardımcı olur musunuz acaba
  • Ben de iki modem arasında kalmıştım. Zyxel'i seçmiştim ama tekrar alacak olsam Keenetic Extra'yı denemek isterdim. Çok memnun kalmadım açıkçası. Wifi çekim uzaklığı, yazıcısı sunucusu desteği olmaması iki önemli dezavantaj benim için.
  • dipsit54 kullanıcısına yanıt
    System Monitor'den WLAN station status menüsünün görüntüsünü atabilecek arkadaş var mı acaba ? Wireless hızlarında sorun yaşamaya başladım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.