Şimdi Ara

2023 Yılında DH'de düşüş sürüyor [SS]'li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dh gg..

  • Bradley Cooper kullanıcısına yanıt

    Yeni nesil dedikleri Z kuşağı twitter'da ve instagram'da bilgi edinmek için video izleyip geçiyor eski nesil gibi foruma girip uzun uzun yazı okumak istemiyorlar yazılar eskide kaldı zaten tek tıkla videoyu tüketiyorsun yorulmamış oluyorsun bu da insanı tembelleştiriyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

    Yeni nesil uzun uzun yazı okumak yerine instagramda reels youtubede shorts izleyip geçiyor video tüketmek yeni teknoloji yazı okumak için gözünü yormasına gerek yok. Şu var bu da onları tembelleştiriyor. z kuşağı gümbür gümbür geliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksi butonu geri getirilmeli, sınırsız banlar bir kereye mahsus affedilmeli. Çekilişler çeşitlenmeli ve çoğaltılmalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt

    Forum bitti hayat bitti.

    Z kuşağı yattığı yerden video izleyip geçiyor uzun uzun yazı okutturamazsın kimseye bu saatten sonra. Devir youtubeden shorts instagramdan reels izlemeye döndü. Üzücü ama gerçek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt

    Eski kullanıcıların çoğu yönetimde söz sahibi oldu hocam, hatta halen olanlar da var. Ben de yöneticiydim bir dönem mesela sonra kendi isteğimle ayrılma talebimi ilettim admine. Birçok eski forum kullanıcısı arkadaşımız da çeşitli sebeplerle yönetimden ayrıldılar. Şu an gördüğünüz adminlerin çoğu veya yöneticilerin çoğu eski üye zaten bakabilirsiniz profillerindeki üyelik tarihlerinden ve eski mesajlarından vb.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Ben de eskiyim ama admin olamadım:)

  • Bu forumun yükselişi xxx sorunu nasıl çözülür idi aslında. Yanında sundukları ile (konu dışı, sıcak fırsatlar, pek çok hobi alanı vs.) zengin bir içerik sunuyordu aslında. Sonuçta buraya bakarak hayatını yöneten insanlar tanıyorum. Bu ortamda ya nasılsa kazandık kazanacağımızı diye her türlü zırvayı yapan yöneticiler bu hale getirdi. Vitaminsiz diyen Mesut ile çalışmayı tercih ettiler, gerekli gereksiz süresiz ban çok saçma bir uygulama. Sonuç olarak insanların ekran süreleri uzadı ama baktığınızda DH kendini geliştirip güncel hale gelemedi.

  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt

    Ben de admin olmadım hocam bölüm yetkilisi idim. Zaten her eski üye de yönetici olmuyor tabi bir sürü kuralı kaidesi var yönetimce konulmuş olan. Eğer bunlara uyduğunuzu düşünüyorsanız adminlere mesaj atabilirsiniz böylece sizi değerlendireceklerdir. Kimisine teklif kendisi geliyor, kimisi de kendisi başvuruyor değerlendirilmek için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 7 Ocak 2024; 0:11:27 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.