Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: kimi10
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.488
Cevap
514
Favori
532.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
93. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vay be babamız zamanında bizi 2'şer haftalığına Maxx Royal ve Voyage Belek'e götürmüştü. Kıymetini bilememişiz 2024 F/P Otel Fırsatları 

  • Yeni konumuz hayırlı olsun, konuyu açan arkadaşa emeklerinden dolayı ayrıca çok teşekkürler.

    Yıllardır bu forum sayesinde tatile gittiğimde en uyguna kalanın kendim olduğunu fark ediyorum.

    Malesef geçen yıllardaki konularda anlamsız şekilde bazı tartışmalar yaşandı. Bunlara hiç gerek yok, biraz daha iyi iletişim kurmak önemli. Hepimizin amacı aynı, bütçemizi çok aşmadan sevdikleriyle güzel bir tatil geçirmek.

    Bu yıl erken rezervasyon başladığı anda aktif olup hemen rezervasyonları tamamlamak gerekli diye düşünüyorum, beklemek kaybettiriyor. Özellikle önce al sonra ödeli bir kampanya çıkarsa kaçırmamak lazım. En geç ekim ayı sonuna kadar süreci bitirmek lazım.
  • Bu sene Amerika veya Avrupa tatili olmazsa üst segment otellerden birisine gideceğim kesin.
  • Anlık deniz suyu sıcaklığı ege ve akdenizde ortalama 28 derecede bu sıcaklık haziran-temmuz aylarında 23 derece idi deniz tatili planlar iken dikkat etmenizde fayda var,ılık su sevenler için ağustos eylül ayı tercih etmeli mutlaka.

    2024 F/P Otel Fırsatları
  • Barut hotellerinde fiyatlar belli olmuş.
  • Merhaba,achantus& cennet barut deneyimi ve bilgisi olan arkadaşlar fikir verebilir mi,bu otleller hangi bilinen otellerin segmentinde, yeme içme kalitesi nasıl, fiyat performans denilebilirmi, çeşitli segmentte otele gittim delphin diva, sueno Side,asteria Kremlin palace,paloma grida vb.yemek ve içme kalitesi nasıl, şişe bira veriyorlarmı, ızgarası ve tatlı zengin menümü,birde olmazsa olmazın rakı çeşitleri.barut oteller örnek bir concorde otel, Titanic lara,voyege segemntinde otellermi yoksa daha alt sınıfmı? şimdiden katkı sunan arkadaşlara teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan _27 -- 4 Eylül 2023; 18:50:37 >
  • Barut oteller grubu bu yıl kardeşler arasında bazı otelleri bölüştüler, Fethiye, Sorgun ve Kemer’deki Barut otelleri Akra ismiyle devam etti. Sahibi ve tüm kadro, her şey aynı, 2024 yılı için Tui Blue Barut Andiz almıştık 7 gece, Akra Otelleri kendi satış sitesi üzerinden 2024 fiyatlarını satışa açtı, biz de Kemer denizini cok sevmemiz ve Uhd konseptinde olması sebebiyle diğer oteli iptal edip 6 gece 26 Mayıs 1 Haziran Akra Kemer’i satın aldık. Tesis Akra olduktan sonra peyzajda yeniliklere gitmiş.
    Konsepti çok beğendik. Bu yenilik Etsdeki puanına da yansımış, (9.7) Tripadvisorde 438 otel arasında 4. sıraya yükselmiş, biz de tüm bunları görünce biraz bütçeyi artırıp 1 geceden feragat ettik.
    İncelemek isteyenler olursa diye hem yemek hem içki konseptinin olduğu detaylı qr linkini iletiyorum.

    https://akrahotels.com/tr/qrmenu/akra-kemer/

    Daha önce Lara Barutta konakladığımız için güvenimiz tam, yiyecek içecek ve deniz kalitesini de yükseltip daha mantıklı bir karar verdiğimizi düşünüyorum. Tesis henüz ETS’de satışa açık değil; kendi sitesinde satışta.

    Umarım paylaşımım faydalı ve fikir olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 4 Eylül 2023; 19:26:29 >




  • senayakbas kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir indirim uyguladımı otel acaba,kaça aldınız 6 geceyi
  • heartless81 kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce Barutta konaklamış olmamız sebebiyle bazı ricalarımız oldu tesisten, siz de çağrı merkezi ile görüşerek daha önce Barutta konaklama yaptı iseniz tekrar müşterisi olarak indirim talep etmenizi öneririm.
  • senayakbas kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam fiyat belirtmeden cevap verdiğinize göre epey uyguna almışsınız hayırlı olsun :) daha önce konaklama yapmadım liste fiyatından bakmaya devam maalesef biz
  • heartless81 kullanıcısına yanıt
    Epey uygun göreceli bir kavram hocam bence uygun değil açıkçası, sistem dahilinde bir indirim oldu, ekstra bir fiyat değişikliği gibi değil, önceki Barut konaklamasını artık Akra olarak anılan bir tesiste rica ederek uygulattığım için sayısal bir ibare ile yazmak doğru gelmedi, ne şekilde bir indirim uygulandığını yukarıda yazmış gibi oldum öyle diyeyim :)
    Umarım siz de gönlünüze göre bir tatil ayarlayabilirsiniz..
  • Merhabalar sizce bu sene erken rezervasyon için 30-40k civarına uhd bir otel bulabilir miyim 3 yetişkin 4 12 yaş 2 çocuk çok fazla bütçem yok
  • Yeni konumuz hayırlı olsun bizde yerimizi alalım.


    Güzel detaylar için de konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

  • Engin8479 E kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba,


    3 yetişkin 2 çocuk 30-40k uhd tahminimce 2024 erken rezervasyonda çok zor. Bulabileceğiniz uhd'de pek birşey beklemeyin derim. Zaten bugünden açılan bazı erken rezervlerde bile 2 yetişkin 1 çocuk ücretsiz alanlar 30-40'dan açmaya başlamış. Normalde bu nüfusa 2024 için enflasyon'uda katar isek ortalama bir oteli 55-60k arasına bulabilirsiniz sanırım. Tabi gün yazmamıssınız ben 4-5 gece için söylüyorum.Şahsi fikrimdir bu fiyat genede ekim-kasım'da araştırmaya başlayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 5 Eylül 2023; 8:58:17 >
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler iyi denilebilecek oteller 50-60 civarı fiyat veriyor cidden alt segmentte olsa umarım bulabilirim tahminimce seneye apartlar bile min 20k olur
  • Alkol kalitesi konusu çok önemli benim için. Alkolde en premium markaları bulabileceğim bir otel önerisi olan var mı ?


    Maxx Royal 2023 Concept'ini buldum ama inanamadım? Bu fiyata bu alkolleri veriyorsa diyecek bir şey bulamadım. En azından bi Monkey 47 Gin - Zacapa Rum - Don Julio Tequila beklerdim yani. Bu seviyede bir otel için inanamadım açıkçası. Şampanya listesini bulamadım bile malesef.



    2024 F/P Otel Fırsatları




  • senayakbas kullanıcısına yanıt

    Paylaşımınız için teşekkürler. Çok güzel bir tesise benziyor. Kendi sitesinde ücret euro olarak gözüküyor. Ödemeyi tamamen mi yaptınız veya taksit seçeneği sunuldu mu ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyblueeye -- 5 Eylül 2023; 13:10:45 >
  • flyblueeye F kullanıcısına yanıt
    Siz de sağolun hocam, ekranın üstünde para birimi butonundan TL cinsinden fiyat seçebiliyorsunuz, ödemeyi 6 taksitle yaptık.
  • senayakbas kullanıcısına yanıt

    Çok da basit bir yerdeymiş, görmemişim, teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel bir fırsat. Bu yılın ETS üzerinden eylül ayından daha ucuz fiyatlarla gelecek seneyi açmışlar.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.