Şimdi Ara

350 bin tl parayla rezillik çektik. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
2
Favori
36.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
379 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • herkes çıkar düşkünü olmuş ar onur nerede kalmış lafta kalmış hepsi boş kardeşim.bu şekilde kaybetmeye devam kim kaybeder ülke insanları olarak hepimiz kaybediyoruz..dayım fransa da 15 yıldır eskiden Türkiye ye kesin dönmek istiyordu ama son bir kaç senedir gelmek istemiyor esaf çağırıyorsun iş yapmaya eve gelmiyor diyor işi esnafa veriyorsun diyor yarım yamalak yapıyor parçası eksik geliyor diyorherkes sahtekar olmuş diyor kızıyor gelmek istemiyor ... fransa da 4*4 lük değil ama hiç yoktan bu kadar değil diyor kızıyor ... halimiz ortada...
  • Kaça anlaştınız hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence 350 bin tl ye araba almak daha büyük rezillik
  • Al-satçılar ve Bu kiyaslamalar yuzunden piyasa bu halde. Halbuki millet cikip enflasyon yuksek bile olsa clio 250 sahin 30 etmez dese ve araç almasa o vergiler mecbur dusecek 2. El satanlar alici bulamayinca mecbur indirecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soul4p kullanıcısına yanıt
    ötv düşse o adam o arabayı yine aynı 350 ye okutmaya çalışırdı. ama bu seferde o arabayı alacak olan yani bu konuyu açan arkadaş bence almaktan vazgeçip gider düşüğe alırdı . bu iş böyle .
  • mesajım dursun.
  • bu araç piyasası öyle bir durum aldı ki.

    günlük artmaya başladı. satmaya çalışan da tırsıyor satarsam aynısını ya alamazsam diye en kötü.

    düzgün araç buluyorsanız alın geçin bence.

    arkadaşın başına gelen durumda olan çok insan var. günlük artmakta malesef
  • biri Youtube'da Ekonomi üzerine düzenli yayın yapıyor, sanırım gazeteci olması gerek. Adı "Selçuk"... Bir videosunu izledim, pek inandırıcı gelmedi fakat şöyle bir videosu vardı. Araba fiyatları Ev fiyatlarının üzerine çıkacak diye...Başlık bu şekilde idi."ARABA UÇACAK EVİ GEÇECEK !!!"
    Bence aslı astarı olmayan birşey ama sanki oluyor gibide...
  • emrahcey E kullanıcısına yanıt
    Selçuku burda çok severler :D Millete papaz zamanında 7 bilmem kaçlardan dolar aldırdı dolar 20 lira olacak diye
  • redwhiteee kullanıcısına yanıt
    evet bende n11 de 2. el satışlarının başladığını gördüm piyasada bu kadar yalancı ve dolandırıcı varken büyük bir şirketin bu satışara başlaması çok iyi oldu. hem ödeme hem de araba açısından insana güven veriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayhann06

    herkes çıkar düşkünü olmuş ar onur nerede kalmış lafta kalmış hepsi boş kardeşim.bu şekilde kaybetmeye devam kim kaybeder ülke insanları olarak hepimiz kaybediyoruz..dayım fransa da 15 yıldır eskiden Türkiye ye kesin dönmek istiyordu ama son bir kaç senedir gelmek istemiyor esaf çağırıyorsun iş yapmaya eve gelmiyor diyor işi esnafa veriyorsun diyor yarım yamalak yapıyor parçası eksik geliyor diyorherkes sahtekar olmuş diyor kızıyor gelmek istemiyor ... fransa da 4*4 lük değil ama hiç yoktan bu kadar değil diyor kızıyor ... halimiz ortada...
    Okullarda Matematik, Türkçe derslerinden önce Ahlak derslerinin verilmesi lazım. Son 15 yılda ülke aşırı şekilde bozuldu, herkes birbirini yolma peşinde. Bu gidişat hiç iyi değil ama yinede sonumuz hayrola.




  • Sende hata. Param 350 beni verecekseniz çağırın deyip gidecen 380 'den 350 ye düşmedi diye burada dövünmek yersiz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Kuru kuruya sadece Selçuk dinlemekleden olmuyor. Birde Çoban var, Selçuk'un rakibi mi desek ? Onuda takip ediyorum.
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    Milletin zevki ve tercihi seni ve beni ilgilendirmez. Bende almanyada Mercedese biniyorum, sirf ucuz diye simdi 200 euroya corsa mi alayim? Yasicak bir tane hayatimiz var, ister kisitli yasarsin ister istedigin gibi.

    Burdaki mevzu insanlarin sözünün eri olmamasidir. Üc kurus icin yaptiklari seye bak. Böyle insanlarla ben pazarliga girip arac bile almam.
  • Araba fiyatlarının yükselmesinin sebebi bu gibi arkadaşlardır:)
  • pilotaFerrari kullanıcısına yanıt
    Ya bi sus sen de. Her yerde de her şeyi biliyon a.....
  • Bende o kadar para olcak, direk yurt dışına gitmenin bi yolunu bulur giderim. Zaten orda bu bahsi geçen arabada ucuzdur, en azından cocugumun geleceği kurtulur.
  • Emre Tuna Mirliva kullanıcısına yanıt
    Seni bi yerden çıkartacağım ama...

    Ha tamam. Sen şu meşhur losersin.

    Ee naber loser?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam 1 ay önce babamın c200d amg en full model aracını 315 e sattık. kendisi yaşlı olduğu için çok az kullanıyordu ve gayet bakımlı ve temizdi hiç bir hasarı boyası trameri de olmadı. ilanı verdikten sonra yle çok aman aman aranıp sorulmadı da yanlız gelenlerden bir ikisi öyle saçma şeylere bahane bulup gitti ki inanamazsın al satcı da değillerdi. bi tanesi sofor kapısının uc kısmında açınca duvara sürtmüş bu yüzden almadı bunu ben grmemiştiitm bile o kadar az, diğeri tampon cizgileri eğik bu kazalı dedi almadı en son bi al satcı geldi gösterdi aldı gitti içimden dedim bu al satcı belli 2 gün sonra ilanda grdüm sizin aradığınız miktarlarda ve satıldı. şimdi 350 360 a bulamıyoruz deniliyor.
    ayrıca arabayı kıyaslayacak olursak kesinlikle tavsiye etmem. yaşına uygun olmaz belki ama bu c200d den önceki aracımızdı e250cdı ile kıyasa dahi konu olmaz. tavsiyem biraz daha eski olur fakat bunlara bakman.en azından böyle piyasa arabası fırsatçılarıyla değilde en azından uzun süreli gözü tok satılardan alma ihtimalin daha fazla




  • 350 bin dile kolay, 200luk banknot olarak çeksen bankadan 1750 adet para yapar saymaya kalksan bir saat sürer, tartıya koysan iki kilo çeker ve böyle büyük parada dahi 3 5in hesabını yapanlarla alışveriş etmemeniz iyi olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.