Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (670. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13.569
Cevap
71
Favori
447.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Evet Atatürk batının kölesi ol demedi


    Evet Atatürk doğunun kölesi ol da demedi


    Osmanlı neredeyse 2 milyon kilometrekare toprak kaybetti. Şimdi hepsine ben mi koşacağım? Araplar bana ihanet edip toprağımı İngilize peşkeş çekiyor ben sonra araplar için gidip o toprağı kurtaracağım ?!


    biz arapların kölesi değiliz kendi sorunları


    Biz Ukrayna'yı da almıştık sonra Rusya oraya saldırdı. Putin'e çıkışmamız lazım o mantıkla bunun sonu gelmez.


    Libya'da kaddafi devrildi biz baya destek olduk. Senin mantıkla ( ki mantığın falan yok lafın gelişi) libya da bizimdi neden buna izin verdik ?


    Irak'a girdi amerika askerlerin ayağına taş değmesin denildi yaşın yeter mi zannetmiyorum. Irak bizim toprağımızdı senin mantık yine çöktü.


    Kero senden fikir alacak değilim son defa söylüyorum tamam mı?

  • Periah kullanıcısına yanıt

    aynı fikirdeyiz ben yok demedimki orda arap ırkçısı ingiliz gazlamalı 4000 kişilik orduyu tüm araplara atman mesele herkes insan şaşar beşer yönlendirilir.


    Keşke Atatürkün direk cephede savaştığı hatta yaralandığı ingilizlerdende nefret etseniz okeyliycemde bir çoğunuz aşığı yapıldıHamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]  bir kesim medeniyetin güneşi olarak görüyor bu ülkede o derece ülkenin ağzına değerlerine edildi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Mayıs 2024; 17:25:39 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Karabağ'da Azeriler , Kıbrıs'a Turkler katledilirken Araplar ne yapmış?


    Biz yalnızız, kimse bizim onlara gösterdiğimiz hassasiyeti bize göstermedi.


    Karabag'i Azeriler , Kıbrıs'ı biz kurtardık tek başımıza.


    İşin komik yani Karabağ kurtarilirken Azerileri destekleyenler Araplar değil İsrail oldu. İran bile Ermenistan tarafını tuttu.



    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]

    Turklerin barış harekati öncesi sıkıştırıldığı ölüm bölgeleri . Türkiye güçlü olup yardıma kosmasaydi diğer bütün ege adalarında olduğu gibi etnik temizlik olacaktı.


    Girit'in 3te 1i Turktu bugün Girit'te 1 tane Türk kaldı mı? Hayır Kıbrıs'taki da aynısı olacakti biz yardıma kosmasaydik . Araplarin umrunda bile değildi orada Müslüman kardeşleri! Bugün Uygur Turklerine yönelik açıklamalarında olduğu gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 7 Mayıs 2024; 17:35:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oooo hayırlı olsun furandordan bayrağı teslim almışsın.Ee tabi seçim bitti yalandan yine oradaki insanları umursuyormuş gibi yapmanız lazım. Filistinli kızlara el konulurken nerdeydi erkekliğiniz?
    İşiniz gücünüz şov arapları bu yüzden seviyorsunuz onlarda sizin gibi anca lafa gelince Malkoçoğlu kesiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt

    İngilizlerin sana ne yaptığını niye bahsetmiyon 100.000 ce türk öldü cephede ha canları patlıcanmıydı? biraz onlardan da bahset sizin modunuz arap aşağı arap yukarı sizinde pek suçunuz yok öyle programlandınız 1940 + proje ingiliz kemalizim güneşi projesi.


    Bu ülkenin ezeli düşmanı ingiltre abd ab dir hep de öyle kalıcaktır,1000+ yıllık düşmanımız,kafanıza soksanız iyi olur fazla zamanı kalmadı zaten araplara gelene kadar oooo ki araplarla cephede oyle bir büyük savaşımız olmadı tarihte.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Mayıs 2024; 17:40:31 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Dostum İngiltere yarın bir savaşa girse buradaki muhalif arkadaşlardan kim Ingiltereyi kurtarmanızı lazım, ingilizlerin düşmanlarına boykot uygulayalım. Dukkanlarini basalım. I gilizler için cepheye gidil ölelim der.


    Kimse demez , umurumuzda bile olmaz. Keza kimse Yunanlılar icinde, Sirplar icinde , Bulgarca icinde ölelim canımızı malımızı ortaya koyalım demez. Burada sıkıntı konu Araplar olunca bu ülkenin canı ve mali ile Arap yurdunu koruması araplar için ölmesi gerektiğinin düşünülmesi.


    Madem araplar için bu kadar hevesliyiz Osmanlidan kopmasalqrdı , isyan etmeseleri o zaman beraber savaşırdık. Ancak Osmanliyi sırtından bıçaklayıp ardından girdiği her savaşta arkasına bakmadan topuklayan bu topluluğu neden biz koruyoruz.


    600 milyon adam var, trilyonlarca litre petrol var . Herseyleri var ancak ufacık bir yahudi devletinin önünde bize ihanet ettikleri gibi savaşmadılar. Çünkü sırtından vurmak ile mertçe cephede savaşmak aynı şey değil. Araplarda o mertlik yok , vatan koruma düşüncesi yok. Yarın yine bir savaş çıksa çil yavrusu ggibi dagilacaklar .


    Ne yazikki sayıları 1 milyara yaklaşan, heryerinden petrol fışkıran, her türlü silaha sahip araplari 6 milyon yahudiden kurtarmak zamanında ihanet ettikleri ne petrolu ne nüfusu Araplara denk olmayan Turkler olacak öyle mi ?


    Onlar yatacak biz savaşacağız. Kral selmanda üzümünü yiyip altın kaplama tuvaletinde hacetini giderecek biz Arap yurdu jcin geberirken.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 7 Mayıs 2024; 17:47:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Periah kullanıcısına yanıt

    Sende şunu bil size arapların bize bir nolu düşman olduğu safsatası kafanıza dikta edilmesi tamamiyle ingiliz projesidir.


    Amaçları araplarla birlik olma, mesafe koy, ticeret, birlik yapma düşman belle fakir ve gariban ezik kal okey.Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] 


    O petrolü oluk oluk içen araplarla aşk yaşayan ülkeler batılılar şu an, arapların, refahını,kaymağını yiyen kimler gidin bakın bir zahmetHamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Mayıs 2024; 18:2:43 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Kimse ne Kıbrıs'ta ne Karabag'da bizim yardımınıza koşmadı. Biz Araplarin umrunda bile değiliz. Ancak Arap dini bizi öyle bir asimile etmişki kendi vatanımızdan çok Arap vatanı için can verme hevesindeyiz.


    İşte bu kültürel emperyalizm, özümüzden ne kadar saptığımız gösteriyor.


    Biz eğer mezhepçilik yoluna sapmasaydık bugün Sutiye bataklığında olmayacaktık. Tam tersine Türk kuşağı denen Orta Aaya ile Avrupayi birbirine bağlayacak olan milli strateji ile çok daha refah içinde ve huzurlu bir ülke olma şansımız vardı.


    Ancak herseyi teptik 10 yıldır bir bataklığın icinde debeleniyoruz. Ülkemin tüm serveti ortadoguda buharlaştı ve icine bulastigimiz ic savaş daha 10 yıl sürecek gibi görünüyor.


    İşin kötü yanı geçen bir belgesel izliyordum. 1960lar falan orada Yemen iç Savaşından bahsediyordu. Yol 2020 hala Yemen'de iç savaşı var . Buranın nasıl bir bataklık olduğunu görün diye söylüyorum.


    Şu an icimize milyonlarca koktenci Arap sokuldu ve bunlar vatandaşlık alıyor. Yarın aynı ateş bizide yakacak . Bir ülke düşünün ki kendi demografik yapısını kendi eliyle bozuyor . Etnik karışıklığın temelini kendi atıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 7 Mayıs 2024; 18:4:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    İşte bende onu diyorum ya sana. Araplarda b*k gibi para var. İnanılmaz bir zenginlik var. Korfezde Her birinin 3er 5er kölesi var .


    Zevk ve sefa içinde yüzüyorlar. Ancak is onurlu biçimde mücadele etmeye gelince aynı araplar çil yavrusu gibi dağılıyor.


    Çünkü ahlaken curumusler , vatan nedir bilmiyorlar . Israil'in bugün İsrail olmasının nedeni Araplarin korkaklıkları ve soysuzluğu başka birsey degil.


    İsrail ilk kurulduğunda da savaştılar, jsrail düz bir ulkeyken de savaştılar hep kaçtılar. Kacmayacaksın arkadaşım, kacmayacaksın.


    Bizim askerlerimiz Canakkale'de ölüme yürüdüler. Makineli tüfekleri önünde, devasa topların ateşi altında adeta hepsi bicildi, Sarıkamış'ta onbinler dondu. Ancak kaçmadilar jacmadiklarj için bugün bu vatan var .


    Kurtuluş savaşını verirken bizim yanımızda araplar yoktu. Eğer kaybetseydik. Bugün kocaman bir Yunanustan , Kocaman bir Ermenistan , Kurdistan ve arada ufacık bir Türkiye kalacaktı, bütün Turkleri sileceklerdi. Bizi Araplar kurtarmadi kendi kendimizi kurtardık.


    Araplar adam gibi cikip , yuzbinlerce insan Jay etmeyi göze alıp düzenli orduları ile savaşarak İsrail'i yenmeliydi . Tankın, topun , tüfeğin, askerin , paran varken çıkıp sürekli yenilip ardından ağlamanın bir anlamı yok . Bu dünyada sahip oldukların onlar için verilen mucadelenin eseridir. Araplarin icine düştükleri durum ise korkakliklarinin ve yozlasmisliklarinin eseri .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://twitter.com/tly_Ungodly/status/1787729791229038609?s=19

    Bu ne len

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Bak ben sana çok ilginç bir bilgi vereyim.


    Düşman senden çok daha güçlü olabilir, seni savaş alanında ezebilir. Ancak gerçek uluslar yenilse bile savaşmayı bırakmaz. Barış yapmazlar. Düşmanını asla bitmeyecek bir savaşın içine çekip tüketirler.


    Örneğin Çin Japonya'ya bunu yapmıştır. Japonlar Çin'i savaş sahasında ezmişler ldir ancak Çin barışa yanasmayip iç bölgeye çekilip dost yardımı ile japonları adeta bir bataklığa sokmus. Japonlar bu Çin batakligi yüzünden ikinci dünya savaşına girmek zorunda kalıp mahvolmuslardir .( Çünkü Çin sürekli batililardan destek alıyordu)


    Keza Hitler Sovyet rusyayi darmaduman etmiştir ancak Ruslar pes etmemiştir.

    . Yunanlılar Ankaraya kadar geldiler , ancak Turkler pes etmeyip anadoluyu Yunanistan için bir bataklığa çevirdiler. ( 4 yılın sonunda Yunan başkomutani esir düştü, Yunanistan'daki darbe olup yenilgi nedeniyle bütün bakanlar başbakan kursuna dizildi , tam bir bozgun yaşandı)

    Not : 1912 Balkan Savaşı, 1913 Trablusgarp Savaşı, 1914 - 1918 1. Dunya Savaşı, 1918- 1922 Kurtuluş Savaşı kaç yıl durmaksızın savaşılmis, onca yıkıma onca ölüme rağmen pes edilip sömürge olunmamis .)


    Araplar ise hemen barış masasına oturdu. İsrail onları sahada yenebiliridi ancak Araplar onurlu , haysiyetli olsaydı savaşmayı bırakmayıp ortadoguyu İsrail için bir bataklığa çevirip. Israil'in sınırlı insan kaynağını kurutup onu ezebilirlerdi.


    Ancak Araplarda diger büyük uluslarda olan o inatçılık yok , kole ruhlular zevk ve sefa içinde curumusler .


    Savaşmaktan kaçtıkları için bu zilletle, onursuzlukla yaşamak zorundalar her zaman.


    Vietnamlilar bilwe bu şekilde Abd'ye , Afganlar Sovyetlere boyun eğdirdi. Savaşmak birazda inat işidir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 7 Mayıs 2024; 18:51:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hayırdır arap aşıkları zorlamayın kendinizi gidin savaşın israile karşı sizleri tutan yok ne hamas ne filistin umurumda değil mısırımı patlatıp izliyorum keyifle zamanında bize kpşan mı vardı kim yardım etti bize kıbrıs harekatında bize kim destek oldu kıbrısı tanıyan mı vardı topraklarımızı kaybederken kim sahip çıktı bize hayırdır şekil mi yapıyorsunuz?

    gidin savaşın koşun filistini arapları seviyorsanız yardım etmiyorsunuz günah işliyorsunuz onlar size elinize bakıyor gelmiş burada klavye başına geçip kedi gibi miyaklıyorsunuz sizler ne anlatıyorsunuz burada gidin savaşın onurlu bir şekilde belki onu madalyası hakedersin yada niyazi olursunuz

  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

    vay be kişneyerek gülüyorlar üstüne de cigara yakıyorlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 7 Mayıs 2024; 18:57:24 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Öyle bir dikte yok, yani araplar bir numaralı düşmanımız diyen yok. Ama karşılıksız bir aşka da gerek yok ya da onlar için ölmek ya da ekonomik sıkıntı çekmek mantıklı değil. Kabul edin, sevginiz karşılıksız. Lawrence birbiriyle kavgalı arap aşiretlerini Türk karşıtlığında birlestirdiğini söyler, düşünün artık.

    Bir de herseye ingiliz projesi demeyin artık. Tarihimizi ingilizler yazmış, kurtuluş savaşı yalan, yunanlıların küçük asya felaketi diye yazdıkları uydurma, trikupis yalancı, loyd george tiyatrocu... yok böyle birşey. 500 sene öncesinden bahsetmiyoruz, o günleri yaşayan insanlar düne kadar sağdı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 7 Mayıs 2024; 18:59:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela Kurtuluş Savaşının dönüm noktası Sakarya Savaşıdır. 22 gün 22 gece sürmüştür. Bizzat Atatürk Meclisin isteği ile (o sırada büyük panik vardır, çünkü çoğu kişi Sakarya Savaşının Sakarya'da olduğunu falan sanıyor ancak aslında Ankara'ya çok yakın bir noktada gerçekleşmiştir) Atatürk bizzat komutanı almıştır

    Bu savaş aslında askeri açıdan Türk yenilgisidir. Çünkü 22 gün süren mücadelede Yunanlılar ellerindeki herseyi kullanıp Turkleri bütün stratejik tepelerden atmışlardır. Askeri literatüre göre Türk ordusunun bu noktada yenilgiyi kabul edip çekilmesi ve başka bir savunma hattı kurması gerekir çünkü heryer kaydedilmiştir.

    Fakat orada Ataturk ünlü emrini verir. Hattı müdafaa yoktur Sathı müdafaa vardir. O satıh ise bütün vatandır. Her bir karış toprak askerlerin kanıyla sulanmadikca terk edilmeyecektir .

    Bu emir üzerine Türk askerleri çekilmek yerine stratejik tepelerin hemen altındaki düzlük alanlarda kalmışlardır. Bunu gören Yunanlılar ise büyük bir karamsarlığa katıldılar. Nitekim Yunanistan bu tepeleri almak için bütün erzagini , iaşesini herseyini kullanmıştır ve Anadolunun ortasında geri hatlarına sürekli Türk süvari akınarı varken ikmal yapılamamaktadır.

    Bu nedenle Yunan ordusu Turklerin çekilmediğini görünce daha fazla savasamayacak halde olduğu için bütün tepeleri terk edip gece kaçmak zorunda kalmıştır. Çünkü orada kalmak ikmal olmadan intiharla eşdeğerdir. Ve bu Yunanistan'in son saldırı savaşıdır. Bu savaştan sonra insiyatif tamamen Turklerin eline geçmiş ve Türkiye 1 yıllık yoğun uğraşlar ile disinden tırnağından biriktirdiği hersey ile kurduğu ordusu ile Büyük Taarruzda bütün Yunan ordusunu çökertir, Yunan komutanları esir alıp İzmir'e kadar bütün Egeyi tekrar ele geçirecektir.

    Çünkü burada Atatürk bunun asla kazanilamayacak bir savaş olduğunu Yunanlıların ne yaparsa yapsın asla bu bataklıktan kurtulamayacagini , o kararliligi tüm dünyaya göstererek Lozan'a giden yolu açmıştır.

    İşte vatan böyle savunulur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 7 Mayıs 2024; 19:27:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Navi kullanıcısına yanıt

    Gariban mülteci suriyeli araplardan bahsetmediğim açıkken sende iyi saptırmışsın,bansettiğim trilyoner mega milyoner bir arap bile görünce kendinden geçip söven tipler sövmesi için ırkının arap olması yeterli.

    O inigilizler franszlar kırmızı halılarla karşılıyor o arapları londrada pariste en iyi şekilde ağırlanıyorlar tabi zevkten değil win win.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Mayıs 2024; 19:35:38 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Biz de yatla, uçakla gelene birşey demiyoruz. Diyenler aşırı uç fanatiklerdir ancak.

    Ama ingiliz oyunu falan demişsin, sanki araplar masumdu biz ingiliz oyunu ile araplara düşman olmuşuz gibi yazmışsın ona binaen yazdım. Bunu başkaları da diyor. İngilizin oyununa gelen biz değiliz araplar. Öğrencilik zamanımda ODTÜ'de bahar şenliğinde Filistinli öğrencilerin açtığı stand vardı, bizzat bastırdıkları broşürde "ingilizler verdikleri sözü tutmadılar" diye yazıyordu.

    Bir de mantık hatası var, neden ingilize düşman değiliz diye soruyorsun. Ingilizle savaştık, kimse ingilize kardeş demiyor, kimse ingiliz için bedel ödemek, fedakarlık yapmak istemez. Kimse ingiltere, fransa için boykot yapalım demez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt

    vallahi hocam çok güzel yorumlamışsın.

    aynı fikirdeyim.


    zaten şuan olayın boyutunu görseler tüm arap ülkeleri cihat ederler israile.

    ama dediğin gibi işte git bir suudi arabistana bak git ürdün e bak herkes kendi iç meselelerine yöneliyor görmezlikten geliyor

    ya demek ki o koca arap kavmi de onca arap ülkesindeki insanlar da kuran ı kerim i hakkıyla okumuyorlarmış.

    genelleme her daim yanlıştır aslında ama gerçekliğe baktığımızda bunu ne yazık ki görüyoruz.

  • Navi kullanıcısına yanıt

    Değil ama abartı ve proje o yıllarda herkesin birbirine hainlikleri var 4.000 kişilik minik arap faşisti ingiliz gazlamalı bir orduyu milyonlarca araba atmakta ayrı mesele,ayrıca hainlik yapanlarda vahabi arabistan araplarıydı,ehli sünnet filistin yada suriyeli arapları değil hatta alakası bile yok dediğinizle arap diyerek tek bir tip android robot modeli üretmek sizin yaptığınız iş.


    Ayrıca filistin araplarıyla ,arabistan arapları bile biribirini sevmez filistin arapları zaten onları sudi americo görüyor.


    Savaşın ilk günlerinde bile arap geleneğinde kadınlardan istenen şeyleri istediler gazlı bez,temiz kıyafet filan,karı,metres yerine koydular yani sudileri dünya sandığınız kadar basit biryer değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Mayıs 2024; 13:46:19 >
  • 
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.