Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6781. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 22 Misafir (3 Mobil) - 24 Masaüstü7 Mobil1 Android
5 sn
142.547
Cevap
437
Favori
3.797.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 67796780678167826783
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Taraftar iyice vasatsever olmuş. Talep eden yok. Talep edene de kızıyorlar. Yetersiz kardeşim hoca. Yönetim de yetersiz. İkisinin de gönderilmesi lazım, yeni kan lazım, başarıya aç insanlar lazım. Neymiş rekor kırmış, şunu yapmış, bunu yapmış. Ne yapayım? Lider miyiz, hayır. Avrupa'da mıyız, hayır. E, kimi niye övüyorsunuz?

  • Demir1357 kullanıcısına yanıt

    Biz dediğin beşiktaş mı ? Yoksa gerçek takımın olan gsray mı hangisi hacı abi, sen hala buralarda ne yüzle mesaj atıyorsun ki dün seni ifşa etmediler mi 💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 


    💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • quote:

    Orijinalden alıntı: encuni

    mesajımı silmiş admin .d

    Gerçekleri kabullenememiştir. Zaten yazdığımın doğruluğu buraya gelen taraftarların üslubundan anlaşılıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt

    altına imza

  • kRaL_1907 kullanıcısına yanıt
    Dostum hadi hoca köylü
    başkan da mı köylü?
    koca Fenerbahçe camiasının hepsi mi kör cahil ki şu 2 iş bilmez adam hoca ve başkan olarak kalabiliyor?

    Bir camia bu 2 vasat bile olmayan başkan hoca gibilerini gönderemiyorsa Fenerbahçe büyük falan değildir!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İsmail gelmeden ne halt olacağı belliydi, şimdi ah vah etmenin bir anlamı yok. Vizyonsuz Ali'yi göndermeden bu kulüp düzelmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

    Adama efendim sizi eleştirenler norveç ipsi üzerinden eleiştirmiş aslında rakip taraftarlarmış diye kandırıyordu çevresindeki nemalanan akbabalar 2-3 sene önce, şimdi de adam bırakacakken ikna etmişler sanırım sen gidersen batacak kulüp diye tekrar aday olması konusunda.

  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

    Yağcılık yapıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye gelen yabancı hoca İsmail'in bu sezonki performansından yukarı çıksın, eşekler gibi anırıp burada koyarım. İsteyen SS alabilir.

    Bu kulübü elin Portekizlilerine soyduracaksınız yine Jesus gibi. İçeride dışarıda BJK ve GS'den 10 tane gol yemedi diye herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kara Mithat kullanıcısına yanıt
    Bu adam varken Manchester City kadrosunu Guardiola Ile olduğu gibi getirsen yine boş. Her defasında sezonu çöp edecek bir şey yapmayı başarıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

    Güçsüz başkan güçlü yönetici modeline geçilmesi gerekiyor, bu güçlü başkan modelinde gönderemiyorsun kalkmıyorlar koltuktan 10 sene.

  • Kara Mithat kullanıcısına yanıt
    Liyakat & istifa edebilmeyi bilmek hocam aslinda tek gerekli olan.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • T@rhuncu T kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kadro pardon ama ne jesusa ne de pereria ya verildi. Bu kadrodan sadece fredi tasiyin o senelere o zaman ismalin ne kadar kotu oldugunu anlarsiniz gercekten

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt
    +1. Benim de en kızdığım nokta bu. 6 senede yönetim neyi başardı? Tek başardıkları şey oyuncu satmak oldu. O konuda iyi işler yaptı o kadar. Onun dışında her konuda sınıfta kaldı. Şu son üç sene zaten skandal bir yönetim anlayışı vardı. Vitor yerine İsmail’i getirdi. Sonra onu kovdu 1 yıllık Jesus’u getirdi ona sıfırdan takım kurdurttu. Daha sonra onu gönderip tekrar İsmail’i getirip ona tekrar takım kuruldu. Böyle bir anlayış olabilir mi? Ford Otosan’da 1 yıllık anlaştığı CEO’ya sıfırdan mı yaptırtıyor her şeyi? Ya da bu kadar sirkülasyon mu var? Vallaha samimi değil artık hiçbir şey. Bize yapılan haksızlıkları bende biliyorum. Buraya da yazdığımız için defalarca sizde bende ceza yedik hocam. Ama sadece başarısızlıklaları buna bağlamak doğru değil. Bu hep Dış Mihraklar demeye benziyor. Biz bu etkilere hep maruz kalacağız. Bu sene de kaldık. Ama onu hem değiştirecek gücü yoksa hem de ona rağmen şampiyon olacak gücü yoksa başkanın devam etmesine ne gerek var?

    Tek hayalim iyi bir hoca ve ona sabır. Her sene 10 oyuncunun gidip 12 oyuncunun geldiği bir takım değil de istikrarın olduğu bir takım. Vallaha ben diyorum biz bu takımı Löw profilinde birine verip bir iki sene sabretsek zaten olacak. Union örneğine bakın. Adamlar bize elendi. Ama gelişimi gördükleri için hiç dert etmediler. Çünkü adamlar seneye bizle oynasa bu gelişim hızıyla bizi yeneceklerini biliyorlar.

    Edit: İsmail’e bir şey yazmaya gerek yok. Olympiakos ilk maçı sonrası kendisini hoca olarak tanımlamıyorum. Ciddiyim. Bu meslekten para kazanıyor olması ülkedeki liyakatsızlığın resmi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner-Medley -- 28 Nisan 2024; 12:0:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • GS aldı başını gitti beyler.Fark kapanmaz artık.
    Olan oldu.
    GS nin en sevdigim özelliği şu.Basarisiz birisi i aninda gönderirler 6 sene sabretmezler.
    Hiç acimazlar
    Fanatik olan ben soğudum artık zaten bu ligden.Cok yakında hesabımida kapatacağım ilgilenmeyecegim.Bu kadar kaos stres ve sonuç her zamanki başarısızlık üzüntü.

    Hiç gereği yok

    İsmail
    Aykut
    Ersun
    Bu çok bilmiş sarlatanlar bir daha bu kulübün kapısından içeri girmemeli
    Utanmaz herifler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rem0te -- 28 Nisan 2024; 12:14:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt

    Hakem konusunu zaten daha önce çok konuştuk. Diğer meseleler de dediğiniz gibi. Yine siz hak verdiğim diğer bir nokta sürekliliğin olmaması. Ali Koç, emin olun herhangi bir orta üstü hocayı ilk senesinde getirse ve altı sene boyunca aynı hocayla devam etsek iki şampiyonluğumuz vardı. Tamam hakem belki sana kolay kart çıkarıyor ama Samsun, Alanya, ADS ve GS maçlarındaki puan kayıplarını bununla örtmek hiç doğru değil.


    Umarım yönetim değişir ve iyi bir hocayla uzun süre devam edilerek kadro iskeleti korunur. Yoksa her sene yapboz yapar gibi kadro kurarsak, Galatasaray için de aynısı geçerli, Avrupa'da başarı falan hayal. Bizim yönetim değişmezse ben seneye maçları falan takip etmem.

  • 
Sayfa: önceki 67796780678167826783
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.