Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6782. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 22 Misafir (3 Mobil) - 23 Masaüstü6 Mobil1 Android
5 sn
142.534
Cevap
437
Favori
3.797.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 67806781678267836784
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ali koç gitmeden bu takım düzelmezz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T@rhuncu T kullanıcısına yanıt

    +1907. Geçen sezon 4-2 biten maçın twitter postunun altındaki yorumlara bakın. 1 kişi dışında Jesus'u eleştiren kimse yok. Dün galibiyete rağmen 6 yorumdan 5'i hocaya hakaret içeriyor. Hocanın su katıp kullandığı, dibini sıyırdığı kadroyu tarihin en iyi kadrosu falan sanıyorlar.


    -Szymanski kıytırık Polonya, Hollanda liginde bile yapabilmiş mi bu istatistiği? Çıkarın gösterin.

    -3 aydır takımı 10 kişi oynatan Dzeko en son ne zaman bu kadar gol ve asist yapmış?

    -Geçen sene 4-4-2'de oynatılan Batshuayi 1200 dakikada ulaştığı gole bu sezon nasıl tek forvet oynayarak 500 dakikada ulaşmış?

    -İsmail Kartal yönetiminde 21 gol 16 asist yapan İrfan Can kalan 200 küsür maçlık Süper Lig kariyerinde neden sadece 20 gol 27 asist yapmış?

    -Süper futbolcu sandığımız Tadic 700 dakika fazladan oynamasına rağmen neden Mertens'ten az skor katkısı vermiş? 13.6 gol beklentisi olmasına rağmen neden sadece 9 golü var?

    -Hocanın bizzat isteğiyle alındığında baba sutoper istiyoruz diye burun kıvırdığımız Djiku, basketbolcu diye örselediğimiz Oosterwolde'yi neden ideal 11imize yazıyoruz?



    Şu sorulara cevap veremezler. 2 takımdan bir ilk 11 yapacak olsam Oosterwolde, Ferdi, Fred ve İrfan'ı alırım ben sadece. GSliler bu kadar oyuncu bile almaz muhtemelen. Sandığınız gibi GS'nin kat kat önünde bir kadromuz yok.


    Hocanın tek hatası deplasmandaki Oly maçı ve Crespo'yu yollaması ama röportajdan öğrendiğimiz kadarıyla Crespo'nun kendisi gideceğim diye tutturmuş. Bence Tadic'i oynatmakta da hatalı ama Ekambi, Zaha milyon tane kanat forvet istedi, almadılar. Tadic de King'den falan iyi o yüzden eleştirilecek bir şey yok, oynuyor mecbur. Sene boyu saldırdılar. 20'de 20 yaparken de saldırdılar, geçen hafta Sivas deplasmanında 3 puanı çalındığında da.


    Sorun hoca değil, sen 75 puan toplasan inanın 80 puanı vardı Galatasaray'ın. Seneye getirdiğiniz hoca bu puanları toplayamayacak, siz de biliyorsunuz da adamı sevmediğinizden saldırıyorsunuz. 7-16. sıraların puan ortalamaları geçen seneden yüksek ama siz bu sene lig kolaydı ondan yüksek puan aldı gibi saçma bir bahaneye sığınıyorsunuz. Geçen sezon JJ de başarılıydı, bu sezon İsmail de. Jesus'un derbilerde yaşattığı facialardan ötürü gönderilmesi gerekiyordu. GS maçında Jesus gibi bir facia yaşatmazsa İsmail Kartal ile devam edilmeli.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

    "Geçen sezon JJ de başarılıydı, bu sezon İsmail de."


    Komik olmuş :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OxBlue kullanıcısına yanıt

    Başkan köylü değil vizyon sahibi olmayan birisi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

    Geçen sene 10 kişilik Beşiktaş kendi sahamızda dörtledi bizi.


    Olayın teknik direktör olmadığını maalesef anlayamadılar. Kimse kusursuz değildir. Hataları vardır elbette. Buraya da yazıyoruz. Fakat İsmail hoca bize tarihi bir sezon yaşatıyor.


    Dzeko oynamadı Batshuayi gol atamasa Dzeko neden oynamadı diye eleştirecekler.


    Rakip tüm maçları kazanıyor. İsterse takım başında Klopp olsun Guardiola olsun. İsimler değil rakibe bakmak lazım. Bu kirli düzende takımı ligden çekmek lazım. Lig boşuna oynanıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • td1907 T kullanıcısına yanıt
    açık yazayım, dün irfan can olmasaydı, biz bırakın galip gelmeyi, gol bile atamazdık. aşırı hırs ve eforla oynuyor. diğer bir çok oyuncumuzun ek yerlerini dahi kapatıyor. bjk gerçekten çok kötüydü. normal şartlarda atıp geçeceğimiz maçtı. ama çok zorlandık. çok fazla atak yaptık görünüyor. ama aslında hiç birisi tehlike yaratmadı. final pasları da, şutlar da cılız ve etkisizdi.

    bu arada , sivas maçından sonra bu kadar reaksiyon görmeseydi, emin olun ismail k. yine dzeko'lu kadroyla maça başlayacaktı. bir gol yiyip dağılacaktık. şahsi becerilerin td ye mal edilmesi iyi değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kRaL_1907 kullanıcısına yanıt

    Ali bey yıllarca yalılarda holdinglerde büyüyüp o hayattan sıkılıp sokak kültürüne avrupai yaşamdan uzaklaşmaya çalışıyor, o yüzden mert hakan gibi dangur dungur tipleri takımın komutanıdır diyor kebapçıda elinde tespihle foto atıyor, yanaklarından makas alana kadar rambo okanla bile kankaydı, orta yaş krizini fenerbahçe ile oyalanarak geçiriyor adam.

  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    Hocam işte bu noktayı anlamıyorsunuz. Geçen sezon biz İrfan ı yuhalıyorduk. Burada yerden yere vurduk. Neden takımda kaldı dedik. Bu İrfan ın oyununda hocanın hiç mi katkısı yok?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • futbol basit bir oyun gibi görünmesine rağmen, aslında öyle değil. içinde bir çok değişken, bir çok duygu vb. barındırıyor. yetenekli oyuncuyu sahaya sürmek yetmiyor. o yeteneğin icra edilmesine olanak sağlayacak kadro, oyun planı , alternatif planlar gerekiyor. bizim lig basit, onda hemfikiriz. buna rağmen, tek bir oyun planı ile, kişisel becerilere bel bağlayan bizim td gibiler, uzun soluklu başarı gösteremiyor. rakipler çözüyor bir süre sonra.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • td1907 T kullanıcısına yanıt
    eğer katkısı var ise, bu mentaldir. bu da iyi bir psikolojik destekçi olduğunu gösterir ama iyi bir td olduğunu maalesef göstermez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 28 Nisan 2024; 13:13:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takımda kaliteli ve geleceği olan oyuncular tutulup, geri kalan her şey kökten değişmeli. bu da kısa vadeli bir plan değil maalesef.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bır basın mesubu ali koça başkan olursanız ersun yanalımı getırceksınız demişti ; ali koç siz benım vizyonumu anlayamamışınız demiş ve sonra ismail kartalı getirmişti sonuç 👉👉 ersun yanalın şampıyonluğu var ismailin yok fıkra bu kadar 😎



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 28 Nisan 2024; 13:31:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rem0te kullanıcısına yanıt

    Katılmıyorum, camianın evladı diye senelerce kurtulamadığımız oyuncular oldu. Ne camiaymış.

  • Tek çare Türk teknik direktör den kurtulmak
    Tek çare Alex De Souza

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pedri Pasta kullanıcısına yanıt

    Adamın yazdıklarında tek yanlış yok. Senin kulübüne teneke girmiyordu yıllardır Jesus teneke soktu. Avrupa Ligi şampiyonunu domine etti King'in kaçırdıkları ve kendi taraftarımızın oyunu yavaşlatması yüzünden eleyemedik.


    Sezon başı herkes diyordu ki şu durumda kulübe kim teneke dahi getirirse başarılıdır. Jesus bu yüzden başarılıydı. Transferleri ve derbi performansı nedeniyle de gönderilmeyi haketti. Zaten 2 derbi kazanabilse şu an herkes tapıyordu.


    Geçen haftalarda yazdım İsmail Kartal başarılı oldu, seneye yeni yönetimle devam etmelidir eğer son haftalarda über saçmalamazsa diye, linç yedim. Konferans'tan elendiğimiz maçta bir hayli sinirlendim tarihin en kolay çeyrek final eşleşmesini kaybettik diye ama sırf o yüzden hoca gönderilmez.


    Bu düzende Guardiola ile 105 puan toplasak "futbolu yönetenler" isterse GS'nin başındaki X hoca 106 puanla şampiyon olacak. Sivas maçından sonra bunu iyice anlamış olmanız lazım.





  • Jesusun da cok hataları oluyodu yanlız korkak değildi ismail gıbi jesus takı cesaretın 10/ 1 kartalda yok dün bıle bjk 10 kişi kalmış sen gıdıyosun batmanı çıkarıyosun zekoyu alıyosun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bats'ın gol vuruşuna bak mesela teklemiyor bile adam. Bats tekli forvet oynayacaksa Dzekodan daha faydalı. Dzeko top dağıtacağım diye orta sahaya kadar gidiyor, son vuruşlarında topa vurmaya mecali kalmıyor. Ayrıca Tadic asist yapsa bile adamı hâla beğenmiyorum, aşırı hantal, oyunu çok yavaşlatıyor dün kanatta kaç tane atağı öldürdü.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazı biraz uzun ama vakti olanlar değer verenlerin biraz okuması gerekiyor.



    FenerSol (@FenerSol1907) on Xtwitter
    İSMAİL KARTAL Yıl 2014. 74 puan ile şampiyon olmuş takımın teknik direktörü hala bilmediğimiz bir sebepten dolayı görevden alınır. Ersun Yanal’ın bu ayrılığının şoku atlatılmadan takımı tanıyan ve hali hazırda yardımcılık yapan İsmail Kartal ilk kez 1. adam görevine getirilir.…
    https://twitter.com/FenerSol1907/status/1784493101995667538?t=Trdh9nQWC21JgXWvV3q_Bg&s=19

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ice Platypus kullanıcısına yanıt
    İki oyuncunun da yaşi var milli takım ile birlikte 60 a yakın maç olacak , sezon sonuna yorulmalari normal değil mi

    Ayrica Dzeko zaten özelliği bu adam baglanti oyuncusu geriye gelip hatlar arası bağı kurmak

    Dikkat ederseniz Batsuhayi de artık bunu yapıyor misal orta alana kaç gere gelip top dağıttı

    Tadic konusunda da aslında takımın ileri yerleşmesi için zaman kazandırıyor ama avantajları olduğu gibi dezavantajları da var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt
    Derbiler de korkak oynatıyor diye kızmadık mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 67806781678267836784
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.