Şimdi Ara

Apple Bükemediği Eli öpücek galiba ? Apple Kurucusundan Şok Sözler. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ve ayrıca apple notification barı çaldığından ve adobenin multi-touch'ını aldığından neden bahsetmiyor anlamadım.
  • ihtimal olarak bile görmem
    büyük aptallık olur çünkü

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone diye bişey kalmaz ki o zaman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk171

    http://www.chip.com.tr/haber/android-gercekten-iphone-dan-calinti-mi_30217.html ayrıca bir şuna bakın söylendiği gibi android iphone'dan daha önce çalışmalarına başlanılan bir işletim sistemidir apple sadece esin kaynağı olmuş olabilir.

    İphone 2007 de tanıtıldı da ios u da 2 günde yazdı zaten apple.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wozniak Apple'a zamanında çok şey kattı bu bir gerçek ama artık o kattıklarını böyle açıklamalarla geri almak istiyor sanırım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vires

    Wozniakın kafa çalışsa apple hisselerini satmazdı ortakları köşeyi döndü kendi boş muhabbet.

    Sonuna kadar aynı düşüncedeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam boşuna kovulmadı Apple'dan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple yazılım konusunda bana göre tartışmasız dünya lideri.android gibi bir sistemi ele alırlarsa onuda çok stabil ve akıcı bir hale koyacaklarına eminim.nokia için bile android cihaz üretme söz konusuyken Apple da bunu yapabilir.

    Bunu gurur meselesi haline koymaya gerek yok,misal Apple ios U paylaşıma açsa tüm firmalar havada 4 takla atarak kapar.

    Apple kendine has bir arayüz ve yazılım bilgisiyle ortaya inanılmaz işler çıkarabilir.tek sorun şuki o zamanda piyasada TEKEL Olur.

    Şahsen ben androidle çalışan Apple karizması ve stabilitesine sahip bir cihazı alır kullanırım.5s kullanıcısı ve HTC fanı olarak konuşuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A7 andorid'de çöker :D,bu adam JOBS filimini de hiç beğenmemişti,yönetimde olmadığı için dikkat çekmek için böyle konuşuyor bence.Geçmişte geçirdiği bir hafıza kaybı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daedlus -- 9 Şubat 2014; 12:24:11 >
  • Gündemde kalmak istemiş arkadaş
  • Bu düşünceleri nedeniyle SJ la anlaşamayıp ayrılmışlardı, her zaman ki gibi vizyonsuz görüşlerini paylaşmış. JOBS filmindeki Woz hala aynı Woz :)
  • Tersi olmasin sakin bugun apple izin verse cok firma ayaklarini kirar iOS kullanmak icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daedlus

    A7 andorid'de çöker :D,bu adam JOBS filimini de hiç beğenmemişti,yönetimde olmadığı için dikkat çekmek için böyle konuşuyor bence.Geçmişte geçirdiği bir hafıza kaybı var.

    Essah mı kardeş ? vay be haklısın android berbat işte napak ya o yüzden İlk Iphonde'dan(1'den) Iphone 5'e kadar A4,A5 işlemcileri samsung üretti.Sende haklısın samsung dünyanın en razil markası işte apple'da artık nasıl düştüyse bu ezk markaya işlemci yaptırmıştır dimi.Koskoca Iphone 1-2-3-3g-3s-4-4s marka telefonlarını işlemci ve ram'larini samsunga yaptırdı.
    Ya valla beni güldürmeyin.Apple Fanboyculuğu yaparken bari dünyada en popüler ne havalı telefon diyin ezilek samsung fanı olarak ama teknoloji konusun 0(sıfır) apple.5 para etmez teknojileri var.Kendi donanımlarını kendileri bile üretemiyor.Planlayıp her bir parçaları başkalarına yaptırıyorlar.
    Bir Iphone'ın 2500-3000 olmasının en büyük neden IOS yani stabilitesidir.Onun dışında samsung android kullandığı neler yapabiliyor burda saysam bitmez.Aslında biter s4'teki özellikleri saymak lazım.Yokta yoktu s4'te.Dokunmadna kontrol etme,akıllı bekleme,birbirine dokundurup birşey gönderme.Şahsen bunlar daha aklıma gelen cart curtlar.S3'tede akıllı bekleme geldi.
    Gelelim Iphone'a;Hiç bir özelliği yoktu telefonlarının.Hersene ekranı biraz büyültüp ramini işlemcisini yükseltip tek çekirdekse çift,çift çekirdekse üç,üç çekirdekse dört çekirde takıp alsama Iphone diyorlardı.Bu sene şanslıyızki Iphone 5S'parmak izi uygulaması geldi.O'da çoğu kullaıcıda fabrika hatalı.
    Ha birde vardır sizin plastik uyduruk söyleminiz vardır.Valla şuanda ablamın Iphone 5'i var.Dokunursan telefona çıldırıyor.Benim Ace 2'im var her gün arka kapağını kırıp yeni kapak alıyorum param bol zaten.Ha birde telefonuma hergün rovenşeta atıyorum.Teklemeyip fırlatıyorum.O kadar zengin değilim ama nasıl olsa telefonu herşeyini değiştirebilirim,Samsung bize herşeyini değiştirme imkanı sunmuş.Apple ise kırıldımı,çizildimi gitti telefon o yüzden gerek yok Iphone'a.


    Gelelim konumuza;
    Yukarda dediğim gibi Apple Telefonları sadece IOS sayesinde daha fazla para ediyor.Güldürmeyin beni ya valla yeter artık bırakın şu saçma fanboyculuğu.Android gıdım gıdım her yeri kasıyorya.Hiç çalışmıyor.Ağıza alınmış stabiliyetlik içinmişde cart'da curt.Bıktım gerçekten şu stabil kelimesinden.Öyle bir kafayı bozdunuzki stabil olayıyla sanki sanırsınki android yüzünden telefonlar açılmıyor.Ya valla yeter biraz bilgilenin gelin.Satbil kelimesinin arkasına sığınılıyor.Androidlerde hiç bir sorun yok.
    İOS'un stabil olma neden bir uygulamaya tıkladığında sadece o uygulamaya odaklanıp arka planda çalışan uygualamarı durdurmasından dolayıdır.
    Android Tam stabil olamama(nerdeyse tam stabil bir telefon sistemidir android bu tüm antutu ve perfornans kantılandı) nedeni ise android böyle bir özelliği yoktur.Uygulama açıldığında ramden yer ve sen bu uygulamayı kapasan bile bazıları arka planda açık kalır ve gene ram'den yemeye devam ederi bu'da telefonun ısınımasına veya kasmasında neden olur çünkü ramden kullandıkça kullanabilir ram(hafıza) azalıyor sistem rami(hafızayı) kullanamayınca kasmaya başlar.Bu halledilmeyecek birşey değil.


    Son olarak Steve Wozniak atılmadı apple'dan:Mantıksız konuşmayın vallah yeter billah yeter.Şu konuma mantıklı ve bilgili yorum yapan çok az kişi var.Steve Wozniak atılmadı,kovulmad, Kendi ayrıldı Apple'dan.İsteyen ve inanmayan wikipedia'yı araştırsın.Lan zaten adam Apple kurusucu mantıkken nasıl atılcak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTimes -- 9 Şubat 2014; 17:25:41 >




  • Bence samsung iOS işletim sistemli telefon satmalı. Apple izin verse fena olmaz hani
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thursy

    Bence samsung iOS işletim sistemli telefon satmalı. Apple izin verse fena olmaz hani

    Şahsen isterim ama ben anroid görünümünü severim ve ona alışığım yani ios'u android görünümüne sokup ios'u öyle sunsalar süper olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreezeTimes

    quote:

    Orijinalden alıntı: Thursy

    Bence samsung iOS işletim sistemli telefon satmalı. Apple izin verse fena olmaz hani

    Şahsen isterim ama ben anroid görünümünü severim ve ona alışığım yani ios'u android görünümüne sokup ios'u öyle sunsalar süper olur.

    Senin icinde çözüm bulurlar tema ile yeterli. Donanım samsung yazılım Apple

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şakamı bu,işletim sistemi olmadan apple hikaye zaten insanlar neden bayılsın o kadar parayı gidip android yüklü olan bir iphone'a.
  • Neyleyim ios olmayan iPHONU
  • Zaten ios için alıyor çoğu insan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten iyi satıyor. gereksiz olur. ms yöneticisi dese anlarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.