Şimdi Ara

Apple Bükemediği Eli öpücek galiba ? Apple Kurucusundan Şok Sözler. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreezeTimes

    quote:

    Orijinalden alıntı: daedlus

    A7 andorid'de çöker :D,bu adam JOBS filimini de hiç beğenmemişti,yönetimde olmadığı için dikkat çekmek için böyle konuşuyor bence.Geçmişte geçirdiği bir hafıza kaybı var.

    Essah mı kardeş ? vay be haklısın android berbat işte napak ya o yüzden İlk Iphonde'dan(1'den) Iphone 5'e kadar A4,A5 işlemcileri samsung üretti.Sende haklısın samsung dünyanın en razil markası işte apple'da artık nasıl düştüyse bu ezk markaya işlemci yaptırmıştır dimi.Koskoca Iphone 1-2-3-3g-3s-4-4s marka telefonlarını işlemci ve ram'larini samsunga yaptırdı.
    Ya valla beni güldürmeyin.Apple Fanboyculuğu yaparken bari dünyada en popüler ne havalı telefon diyin ezilek samsung fanı olarak ama teknoloji konusun 0(sıfır) apple.5 para etmez teknojileri var.Kendi donanımlarını kendileri bile üretemiyor.Planlayıp her bir parçaları başkalarına yaptırıyorlar.
    Bir Iphone'ın 2500-3000 olmasının en büyük neden IOS yani stabilitesidir.Onun dışında samsung android kullandığı neler yapabiliyor burda saysam bitmez.Aslında biter s4'teki özellikleri saymak lazım.Yokta yoktu s4'te.Dokunmadna kontrol etme,akıllı bekleme,birbirine dokundurup birşey gönderme.Şahsen bunlar daha aklıma gelen cart curtlar.S3'tede akıllı bekleme geldi.
    Gelelim Iphone'a;Hiç bir özelliği yoktu telefonlarının.Hersene ekranı biraz büyültüp ramini işlemcisini yükseltip tek çekirdekse çift,çift çekirdekse üç,üç çekirdekse dört çekirde takıp alsama Iphone diyorlardı.Bu sene şanslıyızki Iphone 5S'parmak izi uygulaması geldi.O'da çoğu kullaıcıda fabrika hatalı.
    Ha birde vardır sizin plastik uyduruk söyleminiz vardır.Valla şuanda ablamın Iphone 5'i var.Dokunursan telefona çıldırıyor.Benim Ace 2'im var her gün arka kapağını kırıp yeni kapak alıyorum param bol zaten.Ha birde telefonuma hergün rovenşeta atıyorum.Teklemeyip fırlatıyorum.O kadar zengin değilim ama nasıl olsa telefonu herşeyini değiştirebilirim,Samsung bize herşeyini değiştirme imkanı sunmuş.Apple ise kırıldımı,çizildimi gitti telefon o yüzden gerek yok Iphone'a.


    Gelelim konumuza;
    Yukarda dediğim gibi Apple Telefonları sadece IOS sayesinde daha fazla para ediyor.Güldürmeyin beni ya valla yeter artık bırakın şu saçma fanboyculuğu.Android gıdım gıdım her yeri kasıyorya.Hiç çalışmıyor.Ağıza alınmış stabiliyetlik içinmişde cart'da curt.Bıktım gerçekten şu stabil kelimesinden.Öyle bir kafayı bozdunuzki stabil olayıyla sanki sanırsınki android yüzünden telefonlar açılmıyor.Ya valla yeter biraz bilgilenin gelin.Satbil kelimesinin arkasına sığınılıyor.Androidlerde hiç bir sorun yok.
    İOS'un stabil olma neden bir uygulamaya tıkladığında sadece o uygulamaya odaklanıp arka planda çalışan uygualamarı durdurmasından dolayıdır.
    Android Tam stabil olamama(nerdeyse tam stabil bir telefon sistemidir android bu tüm antutu ve perfornans kantılandı) nedeni ise android böyle bir özelliği yoktur.Uygulama açıldığında ramden yer ve sen bu uygulamayı kapasan bile bazıları arka planda açık kalır ve gene ram'den yemeye devam ederi bu'da telefonun ısınımasına veya kasmasında neden olur çünkü ramden kullandıkça kullanabilir ram(hafıza) azalıyor sistem rami(hafızayı) kullanamayınca kasmaya başlar.Bu halledilmeyecek birşey değil.


    Son olarak Steve Wozniak atılmadı apple'dan:Mantıksız konuşmayın vallah yeter billah yeter.Şu konuma mantıklı ve bilgili yorum yapan çok az kişi var.Steve Wozniak atılmadı,kovulmad, Kendi ayrıldı Apple'dan.İsteyen ve inanmayan wikipedia'yı araştırsın.Lan zaten adam Apple kurusucu mantıkken nasıl atılcak.


    Önemli olan 'planlayarak gönderiyor' kısmı zaten. Bilgisayar toplayan mahalle bilgisayarcısı gibi rami 5 cigolayt kartı 3 cigolayt diyip sürmüyor piyasaya. Hiç bir icihazın içinde planlanmamış 1mm yok. Samsungun aynı hassasiyeti gösterdiğini düşünmüyorum.


    Android konusuna gelince. Imkanı ve mümkünatı yok. Bence büyük ekran bile çıkmayacak. Apple ekran boyutunu 40 parçaya bölmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Steve iyi bir muhendis. Hepsi o. Liderlik, sektor ruhunu okumak ve ileri goruslulugu yok. Bu meziyetler jobsta vardi ve ikisi muthis isler yapmisti.
    Ancak sirketin yol haritasini begenmedigi icin kendi ayrilmisti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inexo

    zaten iyi satıyor. gereksiz olur. ms yöneticisi dese anlarım

    Yönetici değil kurucu zaten o olmasaydi apple ya şu an olmazdı yada buralara gelemezdi Iphone falan olmazdı hatta şu an belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasmayan donmayan bi android telefon olsa benim de fikrim değişebilir ama ne yazık ki bi iPhone veya iPad olamıyor diğer android cihazlar. Bu durumda iOS sistemine android yüklemek aptallik olur ki alıp kullanmam bile o kadar net.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sacmaligi birak imkansiz birsey zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece komik.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkopol

    Sacmaligi birak imkansiz birsey zaten

    Neden olmasın ki ? Ben Iphone 5 Kullandım ve nefret ettim ahanda ablam için Iphone 5S sipariş ettik bu hafta geliyor:
    Ben ise Samsunga Galaxy Note 3 Gear aldım.
    Zevk tarzlar farklıdır.İmkansız diyorsun ama çok bence olmayacak diye birşey yok.Komiktir Stabilite,Stabilite diye millet tutturuyor bir gün Android şak diye güncelleme getirip stabil yaparsa(Gerçi stabil yapılacak bir halt yok ama neyse) o zaman IOS kaçacak yer arayıp Apple yeni işletim sistemi çıkartır o'da olur APPLOS olur galbia ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTimes -- 8 Mart 2014; 16:22:28 >
  • Sahte reklamcıların hayali gerçek oluyor desenize. "Android" işlemcili Iphone



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steteskop -- 8 Mart 2014; 16:27:16 >
  • Saçmalık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wozniak ile apple'ın kurucusu olmak dışında ne alakası var çözemedim. Wozniak'ın dediğin hiçbirşey apple'ı bağlamıyor ki.. Başlık hatalı

    Apple bu kadar güzel bir işletim sistemi oluşturduktan sonra ve yeni ürün çıkaracağı zaman "acaba satar mı?" yerine "acaba ürettiklerim yeterli olur mu?" diye düşünürken, bu tarz düşünceler ancak beyin jimnastiği olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 8 Mart 2014; 16:40:27 >
  • Başlıkta bükemediği eli kısmından sonrasını okumadim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prank31

    Başlıkta bükemediği eli kısmından sonrasını okumadim

    Dediğim gibi bükemediği eli öpebilir o yüzden koydum başlığı
  • apple telefonların donanımı androidler kadar iyi değil. Millet Kasa kalitesi ve ios a para veriyor. Çift çekirdekli telefonda android olsa takıla takıla çalışır.
    Hatta iphone kullanan insanlar işletim sisteminin mükemmelliğinden dolayı bilgisayarlarında bile mac os arayışı içine giriyor. Bence adam zırvalamış.
    İos > Windows Phone > Android ( Kendi tecrübelerime dayanarak yazılımların sıralaması bence böyle)
  • O adam şu anda Apple'da değil kim ne derse desin it ürür kervan yürür diyorum.
    Alacak adam iPhone'u minicik kuş kadar ekranı için de,kapkalın tasarımı için de,yıl olmuş 2014 hala 8mp kamera sı için ya da hala 2 çekirdekli hala 1.2ghz işlemcisi için almıyor alan adam iOS denen 0 kasma 0 donma sanki ekrana yağ dökülmüş gibi hızlı çalışan bu verimli sisteme veriyor parayı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Verre

    O adam şu anda Apple'da değil kim ne derse desin it ürür kervan yürür diyorum.
    Alacak adam iPhone'u minicik kuş kadar ekranı için de,kapkalın tasarımı için de,yıl olmuş 2014 hala 8mp kamera sı için ya da hala 2 çekirdekli hala 1.2ghz işlemcisi için almıyor alan adam iOS denen 0 kasma 0 donma sanki ekrana yağ dökülmüş gibi hızlı çalışan bu verimli sisteme veriyor parayı.

    Telefonlar hakkında cahil değilim.Hatta hatta ÇOK AMA ÇOK BİLGİLİYİM BANA YETERİNCE BİLGİLİYİM.
    İşlemcisinden,Raminden başla sistemi ve yazılımları kadar nerdeyse hemen hemen çoğunu bilirim.

    VE BUNA KARŞIN BEN TELEFONLARI HUNHARCA,VAHŞİCE,HAYVANCA HATTA ÖKÜZ GİBİ KULLANIRIM CANIM İSTERSE 1 KATTAN RÖVENŞATA ÇEKER AŞAĞA ATARIM O DERECE PİSLİK GİBİ KULLANIRIM ACIMAM HİÇ BİR TÜRLÜ/HER DURUMDA
    Ama komediye gelki hani IOS'ta hiç kasma yok yağ gibi pürüssüz diyorlar ya,Hah işte bende onu merak ediyorum.
    Iphone 5 Kullandım doğru kasma yok yağ gibi akıyor ama komediye bak (sırayla sayim) Samsung Galaxy Ace 2 kullandım ''orta segment'' bir telefon olmasına rağmen benim yaptığım işlem ve o kadar (belkide yüzlerce uygulamaya ve yüzlerce işleme rağmen) Çökmesi gerekip,işlemcisi brick olması lazımken hala sapağsağlam (bazen donuyordu ama yaptığım o kadar şeye rağmen bişe olmuyordu)ve şu an akrabam kullanıyor.[Ne işlem yaptın dersen sayamam onlarca ROM yükleyip tekrar tekrar orjinal rom'a Downgrade falandı filan bir sürü root işlemi)
    Ondan sonra Samsung Galaxy s3 kullandım onda hiç ama hiç sorun yaşamadım her istediğim yaptım buna rağmen ne dondu ve nede kastı.
    Şimdide General Mobile Discovery'e geçtim.O'da su gibi akıyor,donma,kasma ve gecikme yok.
    Son kullandığım 2 telefon üst segment telefon.
    Iphone'larda üst segmen telefon.
    Düşününce demekki android üst segmen telefonlarda sorunsuz yağ gibi akmasının sebebi o telefonun ''ÜST SEGMENT'' olması galiba-ki bakınız;
    Iphone'da baştan beri ''ÜST SEGMENT'' telefonlar çıkartıyor.
    Yahu merak ediyorum ya android sonradan piyasaya atıldı belkide geç çıkmış olabilir piyasaya tamaö ama acaba nam-ı değer ''IOS'' acaba alt ve ya orta segment telefonlarda kullanılırsa nasıl çalışır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTimes -- 3 Nisan 2014; 17:37:15 >




  • Üretirse hiç bir anlami kalmaz Apple'ın. Gereksiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sacmalamada bu adamin ustune adam tanimam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreezeTimes

    quote:

    Orijinalden alıntı: Verre

    O adam şu anda Apple'da değil kim ne derse desin it ürür kervan yürür diyorum.
    Alacak adam iPhone'u minicik kuş kadar ekranı için de,kapkalın tasarımı için de,yıl olmuş 2014 hala 8mp kamera sı için ya da hala 2 çekirdekli hala 1.2ghz işlemcisi için almıyor alan adam iOS denen 0 kasma 0 donma sanki ekrana yağ dökülmüş gibi hızlı çalışan bu verimli sisteme veriyor parayı.

    Telefonlar hakkında cahil değilim.Hatta hatta ÇOK AMA ÇOK BİLGİLİYİM BANA YETERİNCE BİLGİLİYİM.
    İşlemcisinden,Raminden başla sistemi ve yazılımları kadar nerdeyse hemen hemen çoğunu bilirim.

    VE BUNA KARŞIN BEN TELEFONLARI HUNHARCA,VAHŞİCE,HAYVANCA HATTA ÖKÜZ GİBİ KULLANIRIM CANIM İSTERSE 1 KATTAN RÖVENŞATA ÇEKER AŞAĞA ATARIM O DERECE PİSLİK GİBİ KULLANIRIM ACIMAM HİÇ BİR TÜRLÜ/HER DURUMDA
    Ama komediye gelki hani IOS'ta hiç kasma yok yağ gibi pürüssüz diyorlar ya,Hah işte bende onu merak ediyorum.
    Iphone 5 Kullandım doğru kasma yok yağ gibi akıyor ama komediye bak (sırayla sayim) Samsung Galaxy Ace 2 kullandım ''orta segment'' bir telefon olmasına rağmen benim yaptığım işlem ve o kadar (belkide yüzlerce uygulamaya ve yüzlerce işleme rağmen) Çökmesi gerekip,işlemcisi brick olması lazımken hala sapağsağlam (bazen donuyordu ama yaptığım o kadar şeye rağmen bişe olmuyordu)ve şu an akrabam kullanıyor.[Ne işlem yaptın dersen sayamam onlarca ROM yükleyip tekrar tekrar orjinal rom'a Downgrade falandı filan bir sürü root işlemi)
    Ondan sonra Samsung Galaxy s3 kullandım onda hiç ama hiç sorun yaşamadım her istediğim yaptım buna rağmen ne dondu ve nede kastı.
    Şimdide General Mobile Discovery'e geçtim.O'da su gibi akıyor,donma,kasma ve gecikme yok.
    Son kullandığım 2 telefon üst segment telefon.
    Iphone'larda üst segmen telefon.
    Düşününce demekki android üst segmen telefonlarda sorunsuz yağ gibi akmasının sebebi o telefonun ''ÜST SEGMENT'' olması galiba-ki bakınız;
    Iphone'da baştan beri ''ÜST SEGMENT'' telefonlar çıkartıyor.
    Yahu merak ediyorum ya android sonradan piyasaya atıldı belkide geç çıkmış olabilir piyasaya tamaö ama acaba nam-ı değer ''IOS'' acaba alt ve ya orta segment telefonlarda kullanılırsa nasıl çalışır.


    Aferin çok iyi yoldasın. Capslock u kapat ve telefonuna röveşata çekmeye devam et. iOS pratik insanların telefonudur. Antutu denen iOS için gereksiz olan testte 3 puan fazla almak günlerce rom arayan bütün verilerini ,stok haliylede kullansa ayda bir formatlamak(Galaxy için konuştum) zorunda kalanların değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreezeTimes

    quote:

    Orijinalden alıntı: daedlus

    A7 andorid'de çöker :D,bu adam JOBS filimini de hiç beğenmemişti,yönetimde olmadığı için dikkat çekmek için böyle konuşuyor bence.Geçmişte geçirdiği bir hafıza kaybı var.

    Essah mı kardeş ? vay be haklısın android berbat işte napak ya o yüzden İlk Iphonde'dan(1'den) Iphone 5'e kadar A4,A5 işlemcileri samsung üretti.Sende haklısın samsung dünyanın en razil markası işte apple'da artık nasıl düştüyse bu ezk markaya işlemci yaptırmıştır dimi.Koskoca Iphone 1-2-3-3g-3s-4-4s marka telefonlarını işlemci ve ram'larini samsunga yaptırdı.
    Ya valla beni güldürmeyin.Apple Fanboyculuğu yaparken bari dünyada en popüler ne havalı telefon diyin ezilek samsung fanı olarak ama teknoloji konusun 0(sıfır) apple.5 para etmez teknojileri var.Kendi donanımlarını kendileri bile üretemiyor.Planlayıp her bir parçaları başkalarına yaptırıyorlar.
    Bir Iphone'ın 2500-3000 olmasının en büyük neden IOS yani stabilitesidir.Onun dışında samsung android kullandığı neler yapabiliyor burda saysam bitmez.Aslında biter s4'teki özellikleri saymak lazım.Yokta yoktu s4'te.Dokunmadna kontrol etme,akıllı bekleme,birbirine dokundurup birşey gönderme.Şahsen bunlar daha aklıma gelen cart curtlar.S3'tede akıllı bekleme geldi.
    Gelelim Iphone'a;Hiç bir özelliği yoktu telefonlarının.Hersene ekranı biraz büyültüp ramini işlemcisini yükseltip tek çekirdekse çift,çift çekirdekse üç,üç çekirdekse dört çekirde takıp alsama Iphone diyorlardı.Bu sene şanslıyızki Iphone 5S'parmak izi uygulaması geldi.O'da çoğu kullaıcıda fabrika hatalı.
    Ha birde vardır sizin plastik uyduruk söyleminiz vardır.Valla şuanda ablamın Iphone 5'i var.Dokunursan telefona çıldırıyor.Benim Ace 2'im var her gün arka kapağını kırıp yeni kapak alıyorum param bol zaten.Ha birde telefonuma hergün rovenşeta atıyorum.Teklemeyip fırlatıyorum.O kadar zengin değilim ama nasıl olsa telefonu herşeyini değiştirebilirim,Samsung bize herşeyini değiştirme imkanı sunmuş.Apple ise kırıldımı,çizildimi gitti telefon o yüzden gerek yok Iphone'a.


    Gelelim konumuza;
    Yukarda dediğim gibi Apple Telefonları sadece IOS sayesinde daha fazla para ediyor.Güldürmeyin beni ya valla yeter artık bırakın şu saçma fanboyculuğu.Android gıdım gıdım her yeri kasıyorya.Hiç çalışmıyor.Ağıza alınmış stabiliyetlik içinmişde cart'da curt.Bıktım gerçekten şu stabil kelimesinden.Öyle bir kafayı bozdunuzki stabil olayıyla sanki sanırsınki android yüzünden telefonlar açılmıyor.Ya valla yeter biraz bilgilenin gelin.Satbil kelimesinin arkasına sığınılıyor.Androidlerde hiç bir sorun yok.
    İOS'un stabil olma neden bir uygulamaya tıkladığında sadece o uygulamaya odaklanıp arka planda çalışan uygualamarı durdurmasından dolayıdır.
    Android Tam stabil olamama(nerdeyse tam stabil bir telefon sistemidir android bu tüm antutu ve perfornans kantılandı) nedeni ise android böyle bir özelliği yoktur.Uygulama açıldığında ramden yer ve sen bu uygulamayı kapasan bile bazıları arka planda açık kalır ve gene ram'den yemeye devam ederi bu'da telefonun ısınımasına veya kasmasında neden olur çünkü ramden kullandıkça kullanabilir ram(hafıza) azalıyor sistem rami(hafızayı) kullanamayınca kasmaya başlar.Bu halledilmeyecek birşey değil.


    Son olarak Steve Wozniak atılmadı apple'dan:Mantıksız konuşmayın vallah yeter billah yeter.Şu konuma mantıklı ve bilgili yorum yapan çok az kişi var.Steve Wozniak atılmadı,kovulmad, Kendi ayrıldı Apple'dan.İsteyen ve inanmayan wikipedia'yı araştırsın.Lan zaten adam Apple kurusucu mantıkken nasıl atılcak.


    YAV HEHE

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • apple'a android değil de, android cihazlara ios kurulsa. Mesela Note 3'te ios olduğunu düşünsenize 8 çekirdek 3gb ram. ben elde durmaz uçan bir cihaz olurdu.

    Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.