Şimdi Ara

ARABA SATMAK NEFRET ETTİRDİ [İNSANLAR CİDDEN TUHAF] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
12
Favori
29.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightdrive

    araç satıcısı olarak sizinde eksikleriniz ve problemleriniz var gibi.
    Mesela hocam, hatalarım varsa düzeltmeye çalışırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam hem hasar kaydını gizlemiş bir de ildışından gelen aileye rest çekmiş övünerek anlatıyor. Sonra unutmuşum diye savunma yapıyor herkes saftı yedi bunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    1.si rahat olmanız lazım.siz oraya aracın ederinin çok aşağısını da koysanız birileri arayıp yine öldürecektir aracı.ben istediği fiyata okey dediğim halde arazi olan onlarca alıcı gördüm.bu tipleri dikkate almayın.
    2.si kafanızdaki son rakamı net belirleyin ve satarken 2 3 yukarısına koyun.üzerine 3 koyduysanız telefonda 2 indirin.araç başında zorlayıp en son 1 daha indirin.20 30binlik araca da 500 lira için rest çekmeyin.
    3.sü ve en önemlisi araç hakkında en ufak detayı belirtin.isterse ilan orhun yazıtları gibi olsun ilanı adam gibi okuyupta arayan ciddi alıcıları ayırman böylece daha rahat olur.

    ve sen bunların hepsini 4 4lük yapsanda arıza tipler hep olacaktır.şunu bil ki alıcı adam kendini hemen farkettirir vakit öldürenlerle zaman kaybetmemeyi öğren

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasanın böyle olmasının tek sorumlusu, sahibinden sitesi üzerinden al satçılık yapan şahıslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben artık saçma muhabbet yapana hakaret edip engelliyorum. Aslında hep yapmıyorum ama geçen bi ara bu seviyeye kadar geldim. Güzel oldu rahatladım. Bi daha ulaşamadı da. Bundan sonra hep yaparım belki de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim en kızdığımda senin malını gelip sana kötüleyen tipler. Kafasını cama sıkıştırıp iffet yapacaksın bunlara.
  • Cep numaranızı yazmayın, site üzerinden mesajla görüşün, en son baktınız alıcı ciddi ve düzgün biri telefonlaşın, bitti. Alıcı eğer ciddi ve istekliyse emin olun size mesaj yazacaktır zaten. Bakın, asla ilk başta tel isteyenlere vermeyin hemen telinizi. Sıradan vatandaş telde konuşmak istemez pek zaten. Tel isteyenler bu işin ticaretini yapanlar, çakalları büyük çoğunlukla. O sebeple mesaj üzerinden iletişim kurmak istediğinizi söyleyin, susup cevap vermeyenlerin zaten çakallar olduğunu da göreceksiniz hemen ;) Zira sizle telde konuşmak istemesinin nedeni zaten diliyle sizi tukaya düşürmek istemesi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E96D116AC

    üslubunuz iğrenç. adam ayağınıza kadar geliyor hem eksik veya yanlış bilgi veriyorsunuz hemde fırsatçılık yapıyorsunuz.

    sizin gibi insanlar umarım çıkmaz karşımıza.
    aynı fikirdeyim sonrası akşam haberlerine bolca konu çıkıyor

    alın size malzeme

    her türlü habere açık kişisine

    dürüstlük içermiyor hiç bir türlü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: whitewolf101

    Adam hem hasar kaydını gizlemiş bir de ildışından gelen aileye rest çekmiş övünerek anlatıyor. Sonra unutmuşum diye savunma yapıyor herkes saftı yedi bunu
    piyasadaki satıcı profili..

    yersen.
  • Ilk aldigim arabayi satan kisi o zaman 1 senedir var olan yeni acilan bir satis sitesine koymustu ilani ama ne telefon var ne site ustunden mesaj atabiliyorsun. Adini o zaman aveada calisan bir arkadasa verdim sansa ban cep numarasini yolladi aradim. Muadilleri 25 civari iken 23`e koymustu ilana. Sonra isyerimde gorebilirsiniz dedi sonradan anladim ki kadin ozel bir hastanede dis hekimi. Arkadasla gittik kadin direk anahtari bize verdi ben gelemem alin istediginiz yere gosterin diye ruhsat falan arabanin icinde. Kadinin meslegi ve bu davranisini birlestirince anliyorsun zaten yalan soylemeye ihtiyaci olmadigini. Gittik gosterdik fiyati hic konusmadik dedim kadin zaten uygun fiyattan verdim en fazla 22 olur dedi ki ben 22.500 olsa iyi diye gitmistim. Sonradan bu araci asansor isleri yapan birine sattim. Izmirdeki kizina alacakmis ustaya goturmedi ben esnaf adamim anlarim sende yalan soyleyecek tip yok diye.

    Sonraki araci bir subaydan aldim ilanda olmayan bir gocuk vardi arabada 3 gun once olmus. Aracin kmsi de 7000 de idi ama fiyat cok da uygun degildi.Gayet durust bir adamdi baktim cok dusmeye niyeti yok 500-1000TL icin ugrasmadim ben de. O araci da satarken genc bir cifte sattim cok temiz durust insanlardi yeni evliler. Daha once reddettigim fiyatin 1500-TL altina vermistim. O da baktirmaya gerek yok demisti ben ikna etmistim ne olur ne olmaz diye.

    Kendim ilan verirken kaza fotosunu koyarim, bakimini yazarim, nesi degisti nesi boyandi aciklarim ve bunlari normal puntolarla yaparim. Dolayisiyla ben arac bakarken de boyle yapanlara bakarim. Ilandaki aciklama buyuk harfle yazilmis ve/veya alti cizilmis ve/veya renklendirilmis falan olursa okumuyorum bile. Bunu genelde galericiler yada al sat yapan cakal tipli adamlar yapiyor.




  • araba satarken mal gibi davranın hiç bişi bilmiyor görmüyor duymuyor gibi yoksa iş alırsınız başınıza arabanın bütün tarihini sorar size

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam satmam 70.000km o paraya ne demek? Elalem manyak gibi 5 senelik arabada 200.000km yapiyor ben hayret ediyorum bu millete...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar bişey mi, bu gözler 91 model araca ekspertiz yaptıran adam gördü. Geçen yıl dayımın aracını satmaya kalktık bin dereden su getirdiler. Boya değişen var mı? Km orjinal mi? 27 yıllık araçta bile bunları arıyorlarsa yazıklar olsun, ne kadar ölücü bir toplum olduğumuzu kanıtlamış olduk. Konyadan biri eşiyle aracı görmeye geldi, bindi biraz yol testi yaptı tamam anlaştık ama ekspertiz yaptıracağım dedi gitti 140 tl verdi. Ardından fiyatı yarıya çekmeye kalktı bizde kabul etmeyip gönderdik, sonra dayımla o ekspertizciye gidip ricada bulunarak raporun bir çıktısını da tarafımıza aldık. Çok geçmeden birkaç saat sonra Samsundan biri geldi bende elimde hazır alınan ekspertiz raporunu gösterdim, araca bindi yol testi yaptı aldı ve gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E96D116AC

    sizin gibi insanlar olduğu sürece güvensizlik her zaman olmak zorunda. hem kusuru yazmıyorsunuz adam ayağınıza gelince istersen alma diyorsunuz. ayıp ayıp birde buraya yazıp üste çıkmaya çalışmışsınız. siz arabayı alan taraf olsaydınız haklı olarak yine buraya gelip satıcının ayağına gittim böyle böyle yaptı diye post atardınız. yazık.
    Neyse haklısın, benim gibiler de var, dikkatli olmak lazım..
  • 30 yaşındaki araba ilanını arayıp orjinal boya mı ve güneş yanığı var mı diye soranları gördü bu gözler hiç birşeye şaşırmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 parça boyalı olup ağır hasar kayıtlı pertten toplama binlerce araç var trafikte.
    insanları bu hale getiren galeri mantığı değil piyasanın adilerden oluşması.

    boyalı araba alacaksam fiyatı gerçekten uygun olmalı. sıfırı 150 olan arabanın 1 yaşında maks 15binde 2 parça boyalısına 130 vermem 115-120 e falan almam lazım.
    ayrıca yine boyalı araba alırken kapı veya camurluk boyasına bakmak yerine direklerde boya var mı düzeltme var mı puntolarda sorun var mı ön düzende ayarsızlık var mı şasede ezilme var mı düzeltme var mı diye bakarım. kazada camurluk ve tampon değiştiyse ve hasar yetkilide yapılmadıysa muhakkak airbag testine de girerim
  • Yine

    5 kuruşluk malını 10 kuruşa satmaya çalışıp ağlayanlar bıktık gerçekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle boya alerjisi olan insanların olması araba alırken işime yarıyor. hertarafı boyalı arabaların fiyatı çok ucuz oluyor. böylelikle ben sadece kaporta hasarlı çok güzel bir arabayı yarı fiyatına alıp kullanıyorum.
  • Aracınızın markasını veya ilan numarasını birkaç kez sorulduğu halde paylaşmıyorsunuz. Neden acaba?
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    ARABA SATMAK NEFRET ETTİRDİ [İNSANLAR CİDDEN TUHAF]

    Böyle yazacaksın. Yoksa millet anlamıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.