Şimdi Ara

ARABA SATMAK NEFRET ETTİRDİ [İNSANLAR CİDDEN TUHAF] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
12
Favori
29.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende sattım saçma sapan mesajlar gelmemesi için ilana şöyle yazdım, ilk başta tüm bilgileri girdim en alta da; adamsanız ilanı okursunuz, okumadan arayıp saçma sapan sorular sorarsanız size düz giderim yazdım. hemen 2 gün sonra sattım.
  • Merak etmeyin bu tipler sadece otomobil piyasasında yok . Eski bilgisayar parçalarımı satıyorum malum 2. el uygulamasında . 550 TL fiyat koydum ekran kartı için adamlar bak kart ile alakalı tek bir soru sormadan direk 300 lira olurmu ? 200 e hayırlı olsun diyor . Ya 200 e koysam ilana 50 lira bu gün nakit diye yazacaklar resmen . Anlamakta zorlanıyorum .
  • Siz istediğiniz fiyatı yazıyorsanız, insanlar da istediği fiyatı teklif eder, son derece normal bir durum, satmazsınız, olur biter.

    Arabanın fiyatı sizin internete yazdığı fiyat değil, alıcının satın alma gücü ile desteklenmiş vermeye razı olduğu son rakamdır, demek ki fiyatınız yüksek, düşeceksiniz.
  • ARABA SATMAK NEFRET ETTİRDİ [İNSANLAR CİDDEN TUHAF]
  • Hocam aracınızın ilanı var mı bir görmek isterim o civarlarda bir araba bakıyorum da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir araç satmaya çalıştım. Piyasadan da emsallerinden de ucuz yazdım fiyatı. Araç 2014 1.5tdci fiesta trend paket, 46000km boya falan yok. 4000kmde biz aldık 46000km oldu. 15-30 bakımlarını çetaşta yaptırdım. Lastikler yeni. 45 bakımı yapılmadı henüz, satıcam diye yaptırmadım. Benim de derdim seçimden önce dolara dönmek, seçim sonunda dizel otomatik clio almak.

    Adamın biri düzenli mesaj attı ben 57 diyordum bunalttı beni en son 55500e okeyleştik. Araca dair 37 fotoğraf attım. 2 tane de 4k video çekip vazzaptan attım. Hani kafamda şu var, adam gelip şurasında şu var burasında bu var demesin. Tamponun altındaki boya atmasına kadar yolladım.

    Vazzaptan konuştuk, zaten fiyatı kırmışım, canım sıkkın kafamda da deli sorular. Kız gibi tertemiz araba, şu dönemde borca girip değiştirmem gerekiyor mu falan diyorum.

    Adama da söyledim bak 15-30 bakımı çetaşda yapıldı 45 bakımı yapılmadı hani bunu bilerek al. Siz binmişsiniz siz yaptırın öyle satın bana dedi. Ben de vazgeçtim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPHAR3X

    Merak etmeyin bu tipler sadece otomobil piyasasında yok . Eski bilgisayar parçalarımı satıyorum malum 2. el uygulamasında . 550 TL fiyat koydum ekran kartı için adamlar bak kart ile alakalı tek bir soru sormadan direk 300 lira olurmu ? 200 e hayırlı olsun diyor . Ya 200 e koysam ilana 50 lira bu gün nakit diye yazacaklar resmen . Anlamakta zorlanıyorum .
    200’e hayırlı olsun nedir ya 😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen katılıyorum size satıcı malın kusurunu yazmak söylemek zorunda aksi takdirde helal olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İLAN AÇIKLAMALARINI OKUMAMAK BİR TÜRKİYE HASTALIĞIDIR. NEDEN Mİ? ÇÜNKÜ OKUMA ALIŞKANLIĞIMIZ YOK.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geng

    Siz istediğiniz fiyatı yazıyorsanız, insanlar da istediği fiyatı teklif eder, son derece normal bir durum, satmazsınız, olur biter.

    Arabanın fiyatı sizin internete yazdığı fiyat değil, alıcının satın alma gücü ile desteklenmiş vermeye razı olduğu son rakamdır, demek ki fiyatınız yüksek, düşeceksiniz.
    Bir şeyler sattığın zaman haber ver, istediğimiz fiyattan senden alalım. Olur mu?
  • Bazıları evet çileden çıkartabiliyor ama ortada okadar çok üçkağıt dönüyorki bazı çok soru soran yada yazılanı tekrar soranı hoş görmek lazım başıma geldi çünkü tavanı boyalı bir araç vardı malum sitede fiyatı çok uygun 1 hafta sonra baktığımda aynı araba farklı plakada farklı şehirde ilana konmuş ben stikırından anladım o tavanı boyalı araç açtım sordum boya durumunu çünkü tavanda boya yok yazıyordu sordum boya durumu nedir diye kızdı bana yazıyor ya boyalı parçalar diye hocam tavanında boya varmı yokmu diyorum yok diyo hocam bu aracı kayseridenmi aldın sen dedim evet bu aracın tavanında boya var dedim sadece yan kısımlarında var kamyona takmışlar dedi bu sefer ben biliyorum ama daha önceki sahibi komple boyalı demişti bana bunun amacı seni oraya kadar getirip gelmişken alıyım okdr km yol demeni kovalıyorlar yani hoşgürülü olun böyle 3 kağıtlardan dolayı güvensizlik var birazda haklılar sanki




  • CarlBenz kullanıcısına yanıt
    Tam bir forum donanımcısın kardeşim tebrikler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derman- D kullanıcısına yanıt
    boya var abicilerin hepsi galerici.
  • 30 bin değil 30 liralık ürün dahi koysan bu sorunları yaşıyorsun. Çok takılma gerçekten alıcısı olucak biri olursa çıkar yurt dışından bile gelir bulur seni. Çok sıkışık değilsen sabret nasılsa satılır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bennett.antony B kullanıcısına yanıt
    Hımmm! Demekki o modellerde LPG uyumsuzluğu olabiliyor
  • Hocam sen tokatlanmamışsın belli. Ne üçkağıtlar dönüyor. Onlara da hak ver. Adam 200 binde almış. 230 binde satıyor. Memurdan temiz diye başlık açmış. Buyur burdan yak.
  • 3 defa Sahibinden üzerinden araba sattım

    1-) Başlık net olmalı. "Meraklısınaaaa" "Kelepiirr" "Eşşsiz Güzellikte" gibi salakça aptalca tanımlamalar yapmayın

    2-) Telefon numarasını kapatın. Önce sadece mesajları açın. Gerçekten ciddi alıcı olan adam mesajla telefon ister. isteyince verirsiniz. Zira telefon koyunca afedersiniz "...pu" telefonuna dönüyor. Arada vıyık vıyık çocuk sesi 40 istediğim arabaya "35 olur dersen gelip alayım" der. 35 desem o araba sana mı kalır hırto!

    3-) Ederinden 3-4 milyar yukarı yazıp insanların sinirini zıplatmayın. Bugün satıcısın, yarın alıcısın. Yarın yaptığın hareketin bedelini ödersin

    39 bin istediğim arabaya 39.500 yazıp "araba başında ufak ikram olacaktır" yazıp 39.250'ye verdim.

    Siz açık bir şekilde bütün kazalarını boyalarını tramerini yazıp gerçekçi rakam isterseniz o araç satılır. Ben 3 aracı da 12 saat içinde sattım.




  • Araç ne marka model.Ayrica o tarz insanlar genelde galerici alım satimci bu taktik onların işi. yuzsuzler muhatap olmayıp cevap vermeyeceksin.Şu da varki genelde bu tarz arabalar onlara yem oluyor maalesef gerçek alicilarda bu piyasada kaziklaniyorlar yani Şans.aracin modelini markasını bana atarsan ben araç arıyorum uygun olursa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an malum sitede aracım satılık. İlanda, "sadece C sınıfı hatchback araçlarla takas yapılır" yazıyor.
    Envayi çeşit araba ile takas önerdiler, yok dedim. Yetmez gibi benim tercihimi eleştiren barzolar çıktı.
    Hatchback araba alınır mı! C sınıfı arabayı ne yapacaksın! bir dünya gereksiz insanla muhatap oldum ve hala da oluyorum.
    Sana ne lan ayı, SA-NA-NE! Seni ne ilgilendirir benim tercihlerim.

    Çek, senet, işyeri, otobüs (otobüsü ne yapayım lan!) minibüs, teklif edenler oldu, diyecek söz bulamadım kendilerine =)


    En manyağı da 400 bin liralık aracını benim Peugeot 2008 ile takas etmek isteyen arkadaştı.
    Kendi ilanına yazdığı ekstraların fiyatı, benim aracın fiyatından yüksekti Kibarca reddettim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.