Şimdi Ara

Aşı Aşı Aşı diye bas bas bağıranlar buyurun. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zamanında aşıların içinde çip var denildiğinde insanlar sormuştu, öyle bir şey var ise al bir mikroskop göster bakalım diye. Sonra o muhabbetlerle aşı karşıtları bile dalga geçmeye başlamıştı.


    Aşı karşıtlığı bu kadar bilimsel ise koyarsın makaleni, çalışmanı vs. sonra bilim adamları olarak tartışırsınız. Biz de çıkan sonuca göre hareket ederiz. Var mı böyle bir çalışma? neymiş 10 soru soracakmış da vs. biz doktor muyuz? niye cevapları bizden bekliyor ki bu arkadaşlar?


    Benim gördüğüm sağlık alanında çalışanların büyük çoğunluğu aşı olunması gerektiğini söylüyor. Hatta tanıdığım hiç bir sağlıkçının aşı olmayın dediğini görmedim. Ama sanmıyorum ki gerçekten bir risk var ise hiç birisi çoluğuna çocuğuna o aşıları yaptırmazdı bunu gayet siz de biliyorsunuz. Alın kardeşim karşınıza yapın çalışmanızı sonra doktorların geneli çıksın desin ki böyle böyle. O zaman biz de ona göre davranırız. Bunun dışında uzmanlık alanımız olmayan bir konuda 1 saat laf dinlesek ne anlamamız gerekiyor çok merak ediyorum gerçekten.


    Şurada mrna nedir nasıl çalışır anlat desek mantıklı açıklama yapamayız çoğumuz.





  • Amerikada embesiller neye inanırsa bizde doğru düzgün ingilizce bilmeyip onları körlemesine takip eden güruhlar da peşlerinden gidiyor. Önce hidroksiklorokindi bu, şimdi ivermectin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sds333

    ya millet niye şunu anlamıyor. aşı vaka sayısını değil ölümleri azaltıyor. 17k vaka 17 vefat var. bizde 26k vaka 260 vefat var. sonuç ortada.

    İsrail nüfusu 9 milyon onu da göz çnünde bulunduralım, nüfusa göre orantı yapılırsa aşılı olanlar super yayıyor virüsü.

    Eskiden olduğu gibi, hıfzısıhha kapatılmayıp devlet aşı üretseydi( maalesef oraya da el atıp, kapatmışlar), hem güven olacaktı, şimdi noldu, bu aşı şirketleri ne yaptığı belli değil, 3 doz, 4 doz derken belki virüs bitmesin dünyanın en zengini olalım yoluna girecekler, Biontech Türkler Almanyanın en zengini şimdiden oldular. Bu işin tadı kaçtı, aşı dediğin tesir eder, bunlar ne vuruyorsa hastalık tam gaz devam ediyor, millet maske taktığı halde!

    Eve kapanınca 60 ölüm vardı, aşı olduğıu halde şimdi var 260 ölüm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ahahahaha atlar için kullanılan parazit ilacını öneriyor ya kafayı yersin. ivermectinin erkeklerde kısırlık yaptığı da ortaya çıktı. aŞı kIsIR yApıYoRmuŞ diyordunuz ya, hah ivermectin için geçerli o.

  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

    Kardeşim aşı yapılan virüsü bulaştırmıyor mu ? Aşı yapılanlar da virüsü bulaştırıyor ve taşıyor. Yani sen aşılı da olsan adamın suratına hapşursan yine dedeyi öldüreceksin

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceyhunylmz54

    Kardeşim aşı yapılan virüsü bulaştırmıyor mu ? Aşı yapılanlar da virüsü bulaştırıyor ve taşıyor. Yani sen aşılı da olsan adamın suratına hapşursan yine dedeyi öldüreceksin

    aşısız hapşurunca dedeye 1000 virüs veriyorsa aşılı hapşurunca 100 virüs veriyor. bunu anlamak bu kadar zor mu? ne kadar aşı karşıtı varsa papağan gibi aynı yanlış şeyleri söylüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tellooozs -- 20 Eylül 2021; 17:46:2 >
  • bu covid virüsüne ben yeni bir ad buldum. hani bu zaman için diyenler oldu ya, suikastler olabilir diye. oluyor işte zaten. covid19 virüsüne ben "av" adını verdim. (assassination virus) Aşı Aşı Aşı diye bas bas bağıranlar buyurun. 


    aşı olmayanlara uygulanan, uygulanacak olan ayırımın doğru olmadığını düşünüyorum. aşı uygulaması ile en başta hata yapıldı denecek olması bile aşının işlevselliğine gölge düşüremez. bu aşı ölümden koruduğu için herkesi aşılamaya çalışıyorlarken, bunu neden görmezden geliyorlar?


    aşı olunmadan da virüsün mutasyona uğrayacağını herkes biliyor. ama ölüm yüzdesine örneğin, %0,02 bile olsa neden önem vermiyorlar? mrna'ya karşısın anlıyorum ama inaktif aşı'dan neden korkuluyor?


    aşısız virüse yakalanıp sağ kalacak olan da bile yan etkilerinin uzun sürebileceği söz konusu. kaynağı da tespit edilemediği sürece bu kavga devam edecek görünüyor. o yüzden covid19, av adını bence hak ediyor. ayıkla ayıklayabilirsen princin taşını..


    benim önerim, en azından inaktif aşı olunması. bunun da en güvenilir yolu, bir an önce kendi aşımızı devreye almaktır. bunda da çok geciktik. virüsün tadına bakabilen olsa inaktifi geçin, mrna'ya bile herkes koşardı ama böyle bir durum hastalığa yakalanmadan söz konusu olmuyor.





  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Abi aşı vurunan, virüsü kapıp yayıyor.
    Aşı sadece ölmeni engelliyor.
    Yani öldüren sadece virüs.
    Aşılı veya aşısız biri maskesini takmadan birine yaklaşıp bulaştırırsa vebali ağır olur.

    Ben şahsen 3 aşımı oldum.
    Herkesin kendi tercihi.
    Ölüm riskini alıyorsan aşı olma vs gibi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mutluluk denince akla, hemen onun adı gelir: Aşı Aşı Aşı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kayser

    Özellikle dikkat ediyorum, forumda aşı karşıtları genelde 2010 öncesi üyeler.
    Umarım yaşlanınca ben de bu duruma düşmem

    İlber Ortaylının efsane capsleri dolanıyordu 2010lu yıllarda tam sana göre şuan o capsler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 20 Eylül 2021; 18:49:47 >
  • Böyle saçma sapan şeyleri paylaşıp inanacağınıza gidin yaşadığınız yerdeki hastaneye, corona servislerini ve yoğun bakımları kendi gözlerinizle görün.

    Ben bir yakınımı 5 ay önce aşı olmadığı için kaybettim, nasıl yoğun bakıma düştüğünü, nasıl acılar çektiğini bilirim. Sapasağlam, hiçbir rahatsızlığı olmayan adam hastalığı kaptı, 10 gün serviste, 7 günde yoğun bakımda kaldı ve maalesef geri dönemedi. Şimdi ailemde herkes çift Biontec aşılı. (Sinovac olanlar dahil)


    Aşı olunca hastalığa yakalanmayacaksanız diye birşey yok, aşı olanda olmayanında virüsü kapma ihtimali aynı, hastalığa yakalanma riskleri de aynı ama bu hastalığın seyir süreci, aşı olanda ve olmayanda farklı... Aşı olanın yoğun bakımlık olma oranı aşı olmayanlara göre çok çok az... Bunu göremiyorsanız konuşmaya da gerek yok.

    Siz çevrenizdekileri görmeden, sosyal medyadaki böyle şeyleri izlemeye devam edin.. Hayat sizin hayatınız...



    Bakın bugün okuduğum bir haber de bu. Bu rahmetli de aşı karşıtıymış. Yakalandıktan sonra birşeylerin farkına varmış olmalı ama son pişmanlığı fayda etmemiş.

    Allah rahmet eylesin.


    Aşı Aşı Aşı diye bas bas bağıranlar buyurun.


    Alıntı

    metni:
    Çorlu’da İstanbul Çorba Restaurantlarının sahibi Onur Öztürk Hacıosmanoğlu korona nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayata veda etti.Onur Öztürk Hacıosmanoğlu covid-19 virüsüne pek inanmıyor ve aşı konusunada çok sıcak bakmıyorduHacıosmanoğlu korona teşhisi koyularak 1 Eylül tarihinde hastaneye yatırılmış, 5 Eylül’de yoğun bakıma alınmadan önce aşı karşıtlığı konusunda fikir değişikliği yaşamış olacak ki sosyal medya hesapları üzerinden kendisinin hayatta ki son paylaşımını yukarıdaki mesajla yapmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 20 Eylül 2021; 23:13:20 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceyhunylmz54

    Kardeşim aşı yapılan virüsü bulaştırmıyor mu ? Aşı yapılanlar da virüsü bulaştırıyor ve taşıyor. Yani sen aşılı da olsan adamın suratına hapşursan yine dedeyi öldüreceksin

    Aga. Aşılı insan hasta olunca hapşırmıyor bile. Asısız hastalanınca hastanelik oluyor. Hangisi daha bulasıcı dersin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşıya b.k atanlar teker teker covid ile tanışıyor ve çoğu diğer yere gidiyor. süreç ağır işliyor ama işliyor. fizik yasaları da öyledir, sen dünya düz dersin ama o dönmeye devam eder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstteki gelmiş yine.


    o kadar fanatik olma ya

  • Bu komploculara devlet bir el atmalı böyle gitmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    O öve öve bitiremediğiniz çiçek aşıları kızılderililerin neslini kuruttu. Bu bilgiyi de tarih kitaplarında bulamazsın. Millet amerika'da o dönemde "Stop the Slaughter!" yazan pankart açıyordu. Ne aşı karşıtlığı ne de aşıların öldürücülüğü yeni birşey değil. Virüsleri doğal seyrine bırakmak en doğrusu bütün mikroorganizmalar doğal processin bir parçası. Onları düşman görmek aptalca ve anlamsız. DNA'larımızın %98'i retrovirüslerden oluştuğu gerçeğini görmezden gelip doğaya savaş açmak, aşılarla virüsleri daha dirençli kılıp yeni varyantlar ortaya çıkarmakta.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızılderileri kurutan aşı değil hastalığın kendisiydi.


    Bu nasıl bir yalan ya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıntı

    metni:
    Bu bilgiyi de tarih kitaplarında bulamazsın.


    Bilgi sana vahiy yoluyla mı geldi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

    Aga. Aşılı insan hasta olunca hapşırmıyor bile. Asısız hastalanınca hastanelik oluyor. Hangisi daha bulasıcı dersin?



    Alıntıları Göster
    Zaten corona da hapşırma olmuyor, nezle semptomlarından belirgin farkı hapşırma yok, bütün virüs vücudu tıkıyor, hapşırma olsa virüsün bir kısmı dışarı çıksa ciğerler zaten rahatlayacak, nerden mi biliyorum, daha 2020 ocak ayında daha virüs bilinmeden ve duyurulmadan 1 ay hasta yatırdı, ilk 3 günü koma halinde yatırmıştı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.