Şimdi Ara

Aşı Aşı Aşı diye bas bas bağıranlar buyurun. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Çiçek hastalığı battaniyelerden yayıldı he evet :D Tarihi kazananlar yazar diye bir söz vardır duymuşsundur. Dönemin gazete arşivlerine girip oku bakalım nasıl bir tablo çıkıyor karşına.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap vermeye değecek bir şey göremiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteyen olur istemeyen olmaz ne tantana yapıyorsunuz kardeşim. Neyin mucadelesi bu herkesin özgür iradesi var. Sen ve senin gibilerin değersiz bir hayatı olabilir. Benim eşimin çocuğumun hayatı değerli. Riske gireceksem ben aşıyı seçtim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler sakin, aşı olmayanların sayısı giderek azalıyor, doğal seçilim sürüyor. gün geçtikçe "aşu maymun ediyi" ciler iyice azalıyorlar. sakin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C4151550C

    O öve öve bitiremediğiniz çiçek aşıları kızılderililerin neslini kuruttu. Bu bilgiyi de tarih kitaplarında bulamazsın. Millet amerika'da o dönemde "Stop the Slaughter!" yazan pankart açıyordu. Ne aşı karşıtlığı ne de aşıların öldürücülüğü yeni birşey değil. Virüsleri doğal seyrine bırakmak en doğrusu bütün mikroorganizmalar doğal processin bir parçası. Onları düşman görmek aptalca ve anlamsız. DNA'larımızın %98'i retrovirüslerden oluştuğu gerçeğini görmezden gelip doğaya savaş açmak, aşılarla virüsleri daha dirençli kılıp yeni varyantlar ortaya çıkarmakta.

    Kızılderilileri yokeden şey orayı istila eden kolonicilerdi. Yani onların kapıp beraberinde götürdüğü çiçek hastalığıydı. Doğal seyri buydu yani. Çünkü oranın yerlileri binlerce yıl çiçek hastalığıyla karşılaşmadıkları için popülasyonları ona göre evrim geçirmemişti. Avrupa asya ise yüzyıllar hatta belki binyıllar boyunca hastalıkla hayatta kalmaya çalışırken biraz direnç geliştirdi ve doğal seyri sebebiyle 200+ milyon can kaybı yaşandı.


    Yani, doğal seyrini herkes istemeyebilir, herkes o 200-300 milyon can kaybına dahil olmak istemeyebilir. Mesela ben istatistiklere can kaybı olarak kaydolmak istemem. Sen ister misin? Aşı olmamak = canınla kumar oynamak.


    Mesela aslanla insan karşılaşırsa, olayın doğal seyrine göre bu insanın ölümüyle sonuçlanır. Sen şimdi hayvanat bahçesine gitsen, parmaklıklara yaklaşır mısın? Kafese girer misin? Aynı mantık işte.


    Mangala gitsen ayıyla karşılaşmak ister misin? Ayıya karşı direnç geliştirmen için daha 40000 yıl geçmesi gerek. Ben piknik yaparken ayıyla karşılaşmak istemem. Aynı sebepten, koronavirüs aşılarımı da yaptırdım 2 tane.

    Ha ayı komaya sokmuş ha virüs farketmez. İkisinde de sevdiklerin üzülür.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 21 Eylül 2021; 23:35:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

    O kadar paragraf yazmana gerek yok basitçe ifade edebilirsin. ÇİÇEK AŞILARI KIZILDERİLİLERİN SOYKIRIMA UĞRAMASINDA EN BÜYÜK ETKEN OLDU. BİR ÇOK KABİLEYİ AŞILADILAR. Bak büyük harfle yazdım. İnanmıyorsan kendin araştır.


    Aslanla karşılaşsan ölme ihtimalin % kaç olur? Bunu %0.3 öldürme ihtimali olan virüsle karşılaştırmak büyük saçmalık olmuş. Neyse doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, covid konusundan da banlandık. Size laf anlatılmaz. Ne haliniz varsa görün, kalp krizi geçirenlerin vebali boynunuza.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Covid ten ölenlerinde senin mi diyelim şimdi?


    Bu mu sonuç. Bravo. Aferin.

  • Kelise kullanıcısına yanıt

    Margarine onay veren FDA.

    Ve palm yağına.

    Ve monosodyum glutamat'a.

    Ve NBŞ'ye.

    Hadi afiyet olsun..  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.