Şimdi Ara

Aşı Olanlar Pişman Mısınız? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
7.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • medya abartılı haberler yaptı, insanlar korkutuldu.

  • Aşı olmadım, aileden de kimse olmadı. Her hangi bir hasar olmadan geçti gitti.

  • Salgin bitti Savas basladi. Salgin icin pompalanan felaket senaryolari ve korku pompalarinin yerini Savas, kitlik, enflasyon korkulari aldi. Medya icin degisen birsey yok korkunun sebebi degistirildi. TV yi kapatin Medyaya kulak asmayip hayatiniza bakin, ne salgin ne savas kalir. Dikkatinizi kendinize verin, yasadiginiz hayatin odak noktasini baskalarinin belirlemesine izin vermekten vazgecin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pfizerin Asi hakkinda yaptigi calismalarda FDA Sitesindeki belgelere göre hastaliga karsi etkisi %95 degil %12 dir. Kaynaga göre 1816 kisi Plasebo grubunda - 1594 Asi gurbundaki insanlar = 222
    222/1816*100=12%

    Among 3410 total cases of suspected but unconfirmed COVID-19 in the overall study population, 1594 occurred in the vaccine group vs. 1816 in the placebo group. Suspected COVID-19 cases that occurred within 7 days after any vaccination were 409 in the vaccine group vs. 287 in the placebo group. It is possible that the imbalance in suspected COVID-19 cases occurring in the 7 days postvaccination represents vaccine reactogenicity with symptoms that overlap with those of COVID-19. Overall though, these data do not raise a concern that protocol-specified reporting of suspected, but unconfirmed COVID-19 cases could have masked clinically significant adverse events that would not have otherwise been detected.

    Sayfa 42

    Kaynak:FDA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 6 Mayıs 2022; 14:51:14 >




  • eylül ayında gidip bir daha olacağım ne pişmanı.

    aşı olduğumdan beri bu kadar sağlıklı oldugumu hatırlamıyorum.

    her kış hastalanırdım bu kış çok iyi geçirdim.

    Aşı vurdurmaya devam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezarlar, aşı olmayanlarla dolu.. Onlar da banane aşıdan diyorlardı; tedbir almamışlardı

  • dekareme kullanıcısına yanıt

    Asi olmayan öldüde, olanlar ölmedimi Aşı Olanlar Pişman Mısınız? . Yikilmadim ayaktayim....


    Eylüle Asi kalirsa olursunuz tabi, bircok ülke acil onay kodlu genetik sivilarin kullanimini yasal duzenlemelerle sessizce kaldirmakta...

  • 2 amca bi yenge bi enişte kaybettim koronadan. aşılı değillerdi. ben de 3 doz oldum. pişman da değilim. yine aşı çıksın yine olurum. ben bu arada hiç korona olmadım.

  • İleride kanser vakalarının artması çok muhtemel. Özellikle MRNA aşılarını olanlar, kanser potansiyeli varsa ortaya çıkma ihtimali yüksek.

    Bu aşılar masum değil.

  • eteksen kullanıcısına yanıt

    Kaynağın da üstünde oturuyorsun sanırım. Aşı Olanlar Pişman Mısınız? 

  • Vaka sayıları 1 aydır epey azaldığına, vefat sayıları da yine 1 aydır 15-20'den fazla olmadığına göre artık bu konu emekli edilebilir. Yarardan çok zararı oluyor. Vefat edenleri küçümseyici tüm yorumları kınıyorum. Aşı olan ve olmayanların zıt taraflarını küçümseyici yorumlarını da kınıyorum. Bu pandemi sinirleri gerdi psikolojileri bozdu kimisi en yakınını kimisi de arkadaşlarını kaybetti. Dinleyin beni, vefat edenleri saygıyla anıyorum. Yaklaşık 100.000 vefat vermişiz sayılar tam doğru olmasa da.


    Keşke canı yananların üzüntülerini azaltabilmek ellerimden gelseydi. (İnananlar için ekleyeyim) umarım cennette buluşursunuz. [Din polemiği istemiyorum.]

  • BJK kullanıcısına yanıt

    Doktorların erişebildiği bir sistem var. Pandemi bitişi ile sansür azaldı. Tam 140000 tane covid aşısı ile ilgili çalışma var. Doktorlar kendileri söylüyor.


    O yüzden olabildiğince üstüne oturmamaya çalışıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 23 Mayıs 2022; 12:9:34 >
  • eteksen kullanıcısına yanıt
    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?

    Almanyada tespit edilen ilk Corona vakasi ile ilk Maymun cicegi vaka haberine bakin. Hastane ayni hastane, tespit eden Doktor ayni doktor. Yapilan haber ve resmi bile ayni. Farkli olan haber tarihleriyle hastaliga takilan isim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Niye pişman olalım ? Mesela benim ve babamın tanıdığı şeker hastası aşı olmaya direnen bir abi vardı korona oldu ve aylarca yoğun bakımda kaldı şimdi evde yatıyor ama evden çıkmaya mecali yok tam bir senedir göremiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.