Şimdi Ara

Astra Sports Tourer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, astra sports tourer ı çok beğeniyorum. ancak TÜrkiye'de station wagon araçlar bildiğim kadarıyla pek tutulmuyor ikinci elde. Ben çoluk çocuk eşim filan astra h cdti araca sığamıyoz. 9 aylık bebeğimin tüm eşyaları arabayı dolduruyor. o nedenle sports tourer heveslisiyim. ancak bu araç 3-5 sene sonra satarken bana çok sıkıntı çıkarır mı? yorumlarınızı bekliyorum. saygılar.



  • Astra Sports Tourer çok güzel ve gösterişli bir araba. Bizim 2. el piyasamızda bu bir avantaj.
    İlk sahibinden ve ticari amaçlı kullanılmamış, kullanıcıdan olacak. Bu da bir avantaj.
    3-5 senede ailecek 100 bin veya üzeri bir km yapmazsınız diye varsayıyorum. Bu da bir avantaj.
    E inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur da "değişensiz/boyasız" olur, oradan da bir avantaj sağlarsınız.
    Kampanyalı bir fiyattan, veya sağlam bir pazarlıkla alacağınız indirimle iyi bir fiyata da alırsanız;

    Alacağınız keyif zaten paha biçilemez.
    Bu arabadan zarar da edilmez, elde de kalmaz bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanerkan -- 7 Nisan 2011; 10:35:57 >
  • bnce sınıfındaki station araç eksikliğini giderecek tek araç astra sport tourer. rakipsiz diyebiliriz. donanımına bakacak olursak oldukça tatminkar. bence ikinci elde de zarar ettirmeyecek bi araba. temiz kullanılırsa elde kalacağını düşünmüyorum. kazasız belasız sürüşler.
  • Astra Spots Tourer çok güzel.Satın aldım.( 1.3 CDTİ Sport siyah)Allah kısmet ederse Mayıs sonu gelecek.14 yıllık Opel tecrübeme dayanarak şunu söyleyebilirim ki.Binmesi ne kadar güzelse satılması da o kadar kolaydır Opel'in.Ben hiç tereddüt etmeden aldım.Herkese tavsiye ederim.
  • hocam artık sedan ve stw araçlar arasında satarken fiyat farkı olmuyor çünkü stw araçların tasarımları artık çok iyi özellikle bu sene özel bir ilgi var sedan otomobillerden daha güzel görünüyorlar özellikle son 1-2 sene stw araç sevdası başladı bende sedan otomobil tutkunuyum ama opel astra sport tourer ve megane sport tourer gördükten sonra sedan araba silindi gitti aklımdan ayrıca stw otomobilleri çevremde çok sık olarak görmeye başladım
  • Kesinlikle katılıyorum.Benim hiç HB arabam olmadı.Benim tarzım değil HB'ler.Daha önceki iki aracımda sedandı ( 97 Vectra B ve 04'Vectra C )Şimdi işlev ve görünüm olarak neredeyse fark yok aralarında.Benim için bagaj önemli.Birde de kesinlikle Opel kalitesine güveniyorum.97 den beri Opel kulanıcısıyım.Adam gibi kullanımda ve bakımda kesinlikle arza yapmayan bir araç.Üstelik ben bu iki aracı da 2 hafta içerisinde ve istediğim fiyata sattım.Arayanı soranı çoktur Opel'in.Satamam korkusu veya çok değer kaybı korkusu olmaz.
  • Bu arada Opel Astra Sports Tourer Sport 1.3 CDTİ fiyat için ne gibi rakamlar aldınız?Ben kapora verdim.Zannedersem 52.000 TL'ye bitecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: northstar52

    Bu arada Opel Astra Sports Tourer Sport 1.3 CDTİ fiyat için ne gibi rakamlar aldınız?Ben kapora verdim.Zannedersem 52.000 TL'ye bitecek.

    aman hocam 1.3 hb i zor kaldırıyor o kasayı hiç kaldırmaz benzinli turbo motorlara bakmanızı tavsiye ederim ama yinede siz bilirsiniz
  • Ben kısa bir süre de olsa hem Astra III Classic hem de Astra J 1.3 CDTİ kullandım.Performans olarak bir benzinli değil elbette.Ama benim gibi sakin araç kullanan birisi için yeterli.Performans aramıyorum.Bir aile otomobili olarak düşününce makul bir araba.Ayrıca 14 yıldır Opel'e biniyorum.Düzenli bakım ve sakin bir kullanmayla hemen hemen hiç arıza vermeyen bir markadır.E tabii bir de benzin fiyatları var.İnsanı zorla dizele bindiren.Yoksa böyle bir sorun olmasa, dediğiniz gibi bir araca binmemek zaten tuhaf kaçar.
  • Şuan astra sports tourer 1.4 turbo kullanıyorum. Ailemin genişlemesi sebebi ile tercih ettim ve çok memnunum. Bagaj olarak tatmin edici ve bir o kadar da hb yada sedan aracı aratmayacak kadar seri. 4 kişilik ve özellikle de bebeği olan aileler için ideal olduğunu düşünüyorum. Özellik olarakta sport donanımı dahi bir çok aracın üst donanım seviyesi ile eş değer denilebilir. benim yaptığım hatayı yapmayıp afl ekletmeyi unutmazsanız tadından yenmez . İyi forumlar...
  • arkadaslar

    sports tourer 1.6 benzin 115hp kullanan varmı cekisi yol tutusu hakkinda biraz bilgi verebilirmi
    genelde benzin li tercih edenler hep 1.4 turbo tercih etmis
    ben turbonun zamanla problem cıkartacagını dusundugum icin 1.6 turbosuz dusunuyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: northstar52


    Astra Spots Tourer çok güzel.Satın aldım.( 1.3 CDTİ Sport siyah)Allah kısmet ederse Mayıs sonu gelecek.14 yıllık Opel tecrübeme dayanarak şunu söyleyebilirim ki.Binmesi ne kadar güzelse satılması da o kadar kolaydır Opel'in.Ben hiç tereddüt etmeden aldım.Herkese tavsiye ederim.

    Nasıl memnun musunuz araçtan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.