Şimdi Ara

Asus M4A89GTD PRO/USB3 890GX-SB850 // Deneyimlerim - İzlenimlerim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
25.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • HDD biosta görünüyormu
  • 4. ram skoruna her iki remide tek tek takıp stabilite testine soktum ramlar sorunsuz çalıştı sırayla 1.2.3. Ram slotuna çeşitli kombinasyonlarda ramları taktım ya acilmadi yada açıldı ama stabilite testinde mavi ekran Verdi BIOS update ettim default ayara getirdim pili çıkardım yok geçen ay da garantiye yolladım ama gene aynı sorun bu ana kart 5 para etmez gene yollayacagim ama bu seferde olmassa balkondaN atarım bu kartı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercango

    4. ram skoruna her iki remide tek tek takıp stabilite testine soktum ramlar sorunsuz çalıştı sırayla 1.2.3. Ram slotuna çeşitli kombinasyonlarda ramları taktım ya acilmadi yada açıldı ama stabilite testinde mavi ekran Verdi BIOS update ettim default ayara getirdim pili çıkardım yok geçen ay da garantiye yolladım ama gene aynı sorun bu ana kart 5 para etmez gene yollayacagim ama bu seferde olmassa balkondaN atarım bu kartı

    Benim anakartta da sorunlar vardı. Defalarca servise yolladım, sorunsuz diye geri yolladılar. Son yollayışımda para iadesi aldım ve Gigabyte ga 990xa ud3 aldım. Şimdilik hiç bir sorunum yok ...
  • lanet olsun aldığım güne şu an dün çalıştırmadığı ram ve slotta staabilite testini geçiyor on dakka oldu kafayı yicem böyle saçma salak kart görmedim ne kadar özellik okadar hata ama bende göndericem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercango

    lanet olsun aldığım güne şu an dün çalıştırmadığı ram ve slotta staabilite testini geçiyor on dakka oldu kafayı yicem böyle saçma salak kart görmedim ne kadar özellik okadar hata ama bende göndericem


    overclockda amd kartlar her zaman sorunlu
  • Her iki ramda Son slotda çalıştı ancak tek ram calistirabildim oda ne kadar çalışır allah bilir 1600 de sorunsuz 4 testden gecti vantage, stabilite, men test, kompresör testleri biraz da oc 3400mhz ama kesinlikle kombine olarak stabil değil hele oc hiç değil bakalım ne kadar gider en kısa sürede bu kardan kurtulacagim almak isteyenlere inşallah yol gösterir bu yazdıklarım ha suda var bana denk gelmiş olabilir ama garantiye gondermeden öncede aynı sorun vardı şimdide aynı varın yorum sizin
  • Bu anakarttan uzak durun. Aman arkadaşlar hala sorun yaşayanlarda değiştirin akıl sağlığınız için...
  • Güzel inceleme olmuş devamını bekliyoruz..
  • Bu anakartta x16 ekran kartınızı mavi slota mı yoksa gri slota mı bağladınız.Benim ki gri slota bağlı switch kart takılı.Ama kullanma kılavuzunu okuyunca mavi slota bağlı olursa ekran kartımı 16x performansında kullanabilirmişim.Gri slota bağlı iken 8x performansında kullanılıyormuş.Şimdi ben hd 5850 ekran kartımı mavi slota mı bağlarsam en iyi performansı bu slotta mı alırım.
  • Switch kart takılı değilse her iki slotta x8 çalışır, switch kart üste, ekran kartı alta takılınca 16x çalışır. Üst slot her daim x8 çalışır.
  • Bu anarkartta ekran kartının takıldığı mavi slota Asus hd 6970 direct cu ii ekran kartını taksak sığar mı sizce.Malum asusun bu model ekran kartı 3 slot yer kaplıyor.Altta sata girişlerinin üstünü örter gibi geliyor bana.
  • Arkadaşlar Ekran kartlarının yerini değiştirdim.fakat bilgisayarı tekrar açtığımda ekran buğuluydu.acaba sorunu nasıl çözerim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorkemm4

    Arkadaşlar Ekran kartlarının yerini değiştirdim.fakat bilgisayarı tekrar açtığımda ekran buğuluydu.acaba sorunu nasıl çözerim?

    Ekran kartı sürücüsünü kaldır tekrar kur.Ekran kartı kutunun içinden çıkan cd den kur.
  • Ben de MSI anakart ve özellikle teknik servisiyle sorun yaşadıktan sonra Asus M4A89GTD PRO/USB3 anakartla değiştirmiştim. Çok şükür bununla pek bir sorun yaşamadım. Yalnız Phenom II AMD X6 işlemcimin çekirdekleri çok ender olarak kapanıyor, ben de elle BIOS'tan tekrar açıyorum. Bunun dışında sorun yok çok şükür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

    Ben de MSI anakart ve özellikle teknik servisiyle sorun yaşadıktan sonra Asus M4A89GTD PRO/USB3 anakartla değiştirmiştim. Çok şükür bununla pek bir sorun yaşamadım. Yalnız Phenom II AMD X6 işlemcimin çekirdekleri çok ender olarak kapanıyor, ben de elle BIOS'tan tekrar açıyorum. Bunun dışında sorun yok çok şükür.

    aynı anakart aynı model işlemci (1075t olanı) ama açılmıyor sistem... Sorun ne olabilir. Anakart haricinde tüm parçaları test ettim...
  • Konu biraz hort olmuş..

    ama cevaplayalım...

    1600 mhz ram ile sorunsuz çalışır.
    ben g-skill ve kingston ram kullandım o anakartta...
  • SATILIK 2, EL

    Asus M4A89GTD PRO/USB 3 Ana Kart

    Sistem yükselttiğimden elimde sadece Ana Kart ve işlemci kaldı isterseniz ikisini beraber isterseniz sadece ana kartı alabilirsiniz.
    Ana kartın hiç bir sorunu yoktur ancak isteyen olursa getiririm sistemlerine takıp test edebilirler. Yada test ettirebilirler.

    Anakart çok temizdir. elındıktan sonra 3 ay kadar kullanıldı daha sonra yut dışına çıktım evde öylece kaldı. Yani kullanılmadı bile.
    garantisi yada faturası yoktur. yani nerede olduğunu bulamadım.

    fiyat olarak 200 tl düşünüyorum.

    pazarlık vardır. pm atın görüşelim. resim koymadım zaten bu konuda resimleri var aynı ürün.
  • Harici haddisk ile sorun yasan oldu mu hiç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatmış olacağım.

    Ben şu anda bu anakartı kullanmaktayım. Ancak güncel oyunları oynayamadığım ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Anakartın ekrankartı bilgilerinde PCIe 2.0 x16 yazmakta. ancak baktığım bazı ekran kartları PCIe 3.0 olarak yazmakta. acaba uyum sorunu olur mu? Uyum sorunu olursa veya olmuyorsa güncel oyunları oynayabileceğim DX12 destekli fazla güç istemeyen ve f/p ürünü olarak alınabilecek ekran kartı önerir misiniz.

    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: capicino

    Konuyu hortlatmış olacağım.

    Ben şu anda bu anakartı kullanmaktayım. Ancak güncel oyunları oynayamadığım ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Anakartın ekrankartı bilgilerinde PCIe 2.0 x16 yazmakta. ancak baktığım bazı ekran kartları PCIe 3.0 olarak yazmakta. acaba uyum sorunu olur mu? Uyum sorunu olursa veya olmuyorsa güncel oyunları oynayabileceğim DX12 destekli fazla güç istemeyen ve f/p ürünü olarak alınabilecek ekran kartı önerir misiniz.

    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

    http://forum.donanimhaber.com/m_57518660/mpage_34//tm.htm#112162606 şuraya yazın arkadaş cevap verir




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.