Şimdi Ara

Asus M4A89GTD PRO/USB3 890GX-SB850 // Deneyimlerim - İzlenimlerim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
25.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rapcep6161


    quote:

    Orijinalden alıntı: atasoyhk


    quote:

    Orijinalden alıntı: atasoyhk

    ASUS M4A89GTD PRO /USB3 DDR3 938 PİN ANAKART
    AMD PHENOM II 965X4(3,4GHZ) 8MB 938PİN
    KINGSTON HYPERX 6GB(3X2)1600MHZ DDR3 TRİPLE
    W.DİGİTAL 1TB CAV. BLUE 7200 32MB SATA3
    Dark Evo: 5 Kırmızı LED Fanlı Full Siyah High Power 600W ATX
    LG 21,5 W2243S-PF LCD MÖN 5MS

    seagate barracuda 7200.12 1T HDD aldım fakat anakartımın sata3 destekleyip desteklemediğine hala emindeğilim. kendi sitesinde sata3 ile ilgili birşey demiyor fakat teknobiyotik, vatan ve goldda sata3 diyor. acaba anakartım sata3 kesin destekliyormu ?

    windows 7 kurulumu yaparken kurulum dosyalarının açılması filan ortalama 15 dakikayı buldu sonrasında ise diste 1 GB bir veri kopyalamaya çalıştığımda kopyalama hızım en fazla gözrdüğüm 6,2 di oda zaten 2 dakka sonra kayboldu.

    yaptığım farklı koyalama testlerindede ne yazıkki 6,2 üzerine çıkamadım acaba sorunumu HDD, BİOS ta mı ? Yada Sizin başka bir öneriniz varmıdır ?


    evet arkadaşlar cevaplayacak biri yokmudur

    hd tune sabitdisk programı ile sabit diskin okuma yazma hızını test et
    bios guncelle guncel anakart suruculerini yukle bu kadar yavas olmaması gerekir bende aynı anakartı 6 aydır kullanıyorum 1 tb samsung sj 1 tb westerndigital sabit diskim var diskler arası 30 gb lık 10 adet filmi 90 110 mb/s arası tasıma yada kopyalama yapıyor

    Sanırım sorun hdd deymiş hdd değiştirdim sorunumu düzeldi wd green serisini aldım şu anda sorunsuz olarak kullanıyorum. bir sıkıntı yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: atasoyhk


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nazmi_8

    Selam arkadaşlar akasa venom aldım ama montajı yapamıyorum. vidalar yalama yapmış gibi, olmuyor. Amd için gerekli parçalar var.

    Merhaba Dostum

    bende aynı fandan alıcaktım fakat tereddütlerim vardı kasaya sığar mı siğmaz mı diye. birde nekadar verimli çalışıyor. senin teslerine göre bende alıp almamaya kar vericem. bundan dolayı senden ricam olumlu ve olumsuz görüşlerini paylaşırmısın.



    Dostum işlemcin amd ise hiç bulaşma derim. Kaliteli başka bir soğutucu al. Performansı iyi ama montajı çok zor ve vidaları uyumsuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atasoyhk


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nazmi_8

    Selam arkadaşlar akasa venom aldım ama montajı yapamıyorum. vidalar yalama yapmış gibi, olmuyor. Amd için gerekli parçalar var.

    Merhaba Dostum

    bende aynı fandan alıcaktım fakat tereddütlerim vardı kasaya sığar mı siğmaz mı diye. birde nekadar verimli çalışıyor. senin teslerine göre bende alıp almamaya kar vericem. bundan dolayı senden ricam olumlu ve olumsuz görüşlerini paylaşırmısın.


    konuyu dikksatli okumanı tavsiye ederim arkadaşım az yukarıda nazmi arkadaşla konuşmalarımız var ve benim verdiğim linkller artı nazmi arkadaş işlemciniz amd ise almayın diyor haklda




  • arkadaslar bu anakartta kingston ssdnow v+ 64 gb sata2 lık hdd ye windows 7 kuraadım.biosta görüyor kuruluma gececekken nereye yukleyeceksiniz alanında görünmüyor.bir ayarı varmıdır. yardım edebilecek arkadaşa şimdiden teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbsaa -- 4 Ağustos 2011; 3:27:58 >
  • arkadaşlar bende bu bahsedilen anakarttan aldım ve ekran kartını şimdilik alamayacağım üzerindeki onboard ekran kartının performansını nasıl yükseltebişlirim bi çareyim baktım baktım hiçbiryerde bulamadım bi yardımcı olursanız sevinirim ( 8gb 1600 mhz ram var phenom 2 x6 işlemci ve 700 watt psu var )
  • arkadaşlar bende bu bahsedilen anakarttan ASUS M4A89GTD PRO/USB3 AMD 890GX/SB850 AM3 DDR3 2000MHZ (O/C) aldım ve ekran kartını şimdilik alamayacağım üzerindeki onboard ekran kartının performansını nasıl yükseltebişlirim bi çareyim baktım baktım hiçbiryerde bulamadım bi yardımcı olursanız sevinirim ( 8gb 1600 mhz ram var phenom 2 x6 işlemci ve 700 watt psu var )
  • Arkadaşım iki kere mesaj atınca cevap gelmez. Ekran kartının driverını yüklemen gereklidir herhalde diye düşünmekteyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XAERO53

    arkadaşlar bende bu bahsedilen anakarttan ASUS M4A89GTD PRO/USB3 AMD 890GX/SB850 AM3 DDR3 2000MHZ (O/C) aldım ve ekran kartını şimdilik alamayacağım üzerindeki onboard ekran kartının performansını nasıl yükseltebişlirim bi çareyim baktım baktım hiçbiryerde bulamadım bi yardımcı olursanız sevinirim ( 8gb 1600 mhz ram var phenom 2 x6 işlemci ve 700 watt psu var )



    bios ayarlarına girersen gpu boost ayarı var ordan ister manuel ister otomatik seceneklerden size uygun olanı secin ama cok bisey beklemeyin onboard ekran kartından oc yapınca gpu veya cpu ilerde anakartında yada diğer parcalarda sorun meydana gelebilir dikkatli olmakta fayda var
  • arkadaşlar 2x2 gb corsair ramlarım var bunları anakartta 2. ve 4. soketlere taktım yani siyah soketlere fakat biostan windows özelliklerinde ramları 2 gb olarak görüyor,fakat amd overdrive,cpu-z gibi programlardan bakınca 4 gb olarak görüyorum sebebi nedir acaba ?
  • arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum.bu anakarttan almayı düşünüyorum işlemci olarakda phenom x6 1090t düşünyorum ekran kartı da ati hd6850 iyi galiba.yanlız ana kartın bilgilerine baktıgım da 1066mhz 1333 oc 1600 o.c yazıyo yani 1060 mhz üstündeki ramlerde oc yapmak gerekiyor galiba bende direk 1600mhzlik ram siparişi versem sııfr toplarken bu ramlerle açabilirmiiyim pcyi yoksa 1060 mhz bi rammi bulmam lazim tşkler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mucahitkoc

    arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum.bu anakarttan almayı düşünüyorum işlemci olarakda phenom x6 1090t düşünyorum ekran kartı da ati hd6850 iyi galiba.yanlız ana kartın bilgilerine baktıgım da 1066mhz 1333 oc 1600 o.c yazıyo yani 1060 mhz üstündeki ramlerde oc yapmak gerekiyor galiba bende direk 1600mhzlik ram siparişi versem sııfr toplarken bu ramlerle açabilirmiiyim pcyi yoksa 1060 mhz bi rammi bulmam lazim tşkler.

    once 1333 olarak acılır pc bıos ayarından 1600 olanı secebilirsin oc yapmadan ram destekliyosa
  • arkadaşlar anakartımı(asus gtd89pro) işlemcimi(amd PhnmIIx4955BE ) ramlerimi(2x2 gskill 1600) ve thermaltake shark bilgisayar kasasını satıyorum, ilgilenenler pm..
  • Benimde 11 aydır canavar gibi kullandığım bu anakartım 2 saat önce bilgisayarı açmamla windows ekranında donması ile restart attım. Bilgisayar açılmadı memory test ışığı ynaıp sönüyordu. Ramlerden birini söktüm hata devam ediyor siyah ekran 1 uzun 2 kısa biip ile ram hatası olduğunu söylüyor. Ramlari evdeki diğer bilgisayara taktım çalıştı. Diğer bilgisayardaki ramleri bu anakartıma taktım çalışmadı. 6 farklı ram denedim hepsinde rami görmedi hata verdi. Sanırım durduk yere 4 ram slotumda yandı. Anlam veremiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 1 Aralık 2011; 15:06:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stormeagle2

    Benimde 11 aydır canavar gibi kullandığım bu anakartım 2 saat önce bilgisayarı açmamla windows ekranında donması ile restart attım. Bilgisayar açılmadı memory test ışığı ynaıp sönüyordu. Ramlerden birini söktüm hata devam ediyor siyah ekran 1 uzun 2 kısa biip ile ram hatası olduğunu söylüyor. Ramlari evdeki diğer bilgisayara taktım çalıştı. Diğer bilgisayardaki ramleri bu anakartıma taktım çalışmadı. 6 farklı ram denedim hepsinde rami görmedi hata verdi. Sanırım durduk yere 4 ram slotumda yandı. Anlam veremiyorum.

    arkadasım kasa kapagı acıkken ramler takılı sekilde pc yi ac bip sesi aldıgında anakart uzerinde ram slotlarının hemen yanında ufak bi dugme var memok diye ona basılı tut sorunun cozulebilir bıos guncelleme yapmayı dene
  • merhabalar,bendede ay i anakarttan var,geçenlerde auto tunning ile oc yaparken u fazla isindi diye mavi ekran hatasi vrdi, bir sonraki restart ımda bir koku ciktive ram isigi yanmaya basladi pc acilmiyor, memok tusuna basinca isik goz kirpmaya basliyor, sanirim ramler yandi, simdi yeni ram alacagim ama 2000mhz ocz reaper cl9 4gb alsam veya mushkin 2000mhz 4gb cl7 yahutta 1800 mhz ocz reaper cl8 6 gb alsam açmamazlık yaparmı?
  • aynı anakarttan kısa zaman önce bendede vardı benimkide aynen ram leri yaktı garantiden yenileriyle değişti kısa süre sonra bu seferde ram slotları komple yandı ve tamir edilemedi anatart değişime gitti...
  • Bu kart çok sorunlu bir kart anakartımın ram slotlarından ikisi çalışmıyor. Mavi ekran veriyor. Arada kendiliğinden donup kalıyor.Durduk yere DRAM Led hatası veriyor açılırken.

    Ben de ramler a1 ve b1 slotlarında iyi kötü çalışıyor. a2 ve b2 slotlarında herkeste görülen hatalar var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcanology -- 5 Aralık 2011; 22:31:25 >
  • Asus M4A89GTD PRO/USB3 890GX-SB850 bu anakartı satın almayın. Hatta asus anakart alırken bir daha düşünün. Herkes sorun yaşıyor.
  • 890pro dan sonra 990fx sabertooth aldım şu ana kadar sorunda yaşamadım hatta günlük overclock lu olarak kullanıyorum sorunsuz ...
  • Arkadaşlar yadırgayabilirsiniz ama inanın kafayı yicem... Win7 64 bit kurmaya çalışıyorum ne yaptıysam diski gösteremedim lütfen acilinden bi cevap yazın. =(
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.