Şimdi Ara

Baldurs Gate 3 Türkçe Çeviri Ekibi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2 ay sonra çeviri iptal edildi diye başlık atılır sonuç olarak yine gaza gelip açılan boş bir rpg çevirisi konusu daha. Böyle büyük çaplı bir oyunu animus projesi veya anonymous çevirir başkasından boşuna bekleyip ümitlenmeyin...

  • Moral bozmak gibi olmasın da çok zor be hocam. Yinede kolay gelsin ne diyim.

  • Tecrübe diyor ki olmayacak duaya amin denmez. Göz diyor ki millete üslup cakası atıp daha ilk yazdığı msjda millete laf sokma çabaları. Merak ettim kim çoluk kim çocuk ? Başkasına tavsiye vereceğine git liseyi baştan oku.

  • Kimse dikkat etmemiş ama bu oyun erken erişimde ve sadece act 1 yayınlandı. Daha bunun act 2si act 3'ü gelecek. Belki act 4'ü gelecek. Sürekli güncellemelerle yeni metinler eklenmesini versiyonların sürekli değişmesini hatta dosya yapısının değişmesini saymıyorum bile. Ben size olacak olanı söylim; bir heves gelenlerin çoğu bırakıp kaçacak kalanlar bir süre daha devam edecek en geç 6. ayın sonunda ya 2-3 kişi kalacaksınız ya da hiç kimse kalmayacak. Daha yapılabilir işlere girişin. Her şeyi geçtim oyun erken erişimde sürekli güncelleme alacak sürekli versiyon değişecek. Her kim olursa olsun bu tarz sürekli güncelleme alan daha iki act çıkacak yani kafadan 50 saat içerik eklenaecek bir oyuna girişmek aptallıktan başka bir şey değildir, açık açık söyleyeyim. Yapmayın demiyorum yanlış anlama olmasın yapabiliyorsanız tabiki yapın ama bunca kişi size bu iş olmaz, patlayacak bir yerde diye boşa demiyor.





  • Adol125 kullanıcısına yanıt

    %100 Haklısın Beyhude Bir İş Olacak 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 16 Mart 2021; 14:12:17 >
  • Çok zor bi iş, valla yapılsa düzgün bir yama 200 TL desen eyvallah derim veririm parayı alırım, bu oyunu türkçe oynamak için değer.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.