Şimdi Ara

2 günde 2. ölüm Mete Durna Başıboş köpek tarafından boğazı parçalanarak ÖLDÜ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
2
Favori
7.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fofer kullanıcısına yanıt

    Silahın izi ruhsatsız olsa bile sürülür, zaten çok ses çıkarır, biri mutlaka görür. Kamera olmadığına emin olduğunuz bir yere gece yarısından sonra zehirli et filan bırakmak tek çözüm. Ama yakalanırsanız cezası 10 yıl, pek tavsiye edemiyorum; kedilerin de yeme ihtimali var, ama köpek olan yere kedi gelemiyor zaten.



    euronews
    Ankara'da 16 köpeği zehirleyen 3 kişiye 10'ar yıl hapis cezası
    https://tr.euronews.com/2020/01/28/ankara-da-16-kopegi-zehirleyen-3-kisiye-10-ar-yil-hapis-cezasi
  • fofer kullanıcısına yanıt
    yapılması gereken insan severler olarak bir araya gelip gösteri düzenlemeliyiz. hayvan severler ne yapıyorsa 2 mislini yapmamız lazım ki siyasi partiler insan severlerin oyunun hayvan severlerden fazla olduğunu anlasın. siyasi partiler için oy herşey demektir. insan severler olarak çocuklarımızın güvenliğini sağlamayan partiye oy vermeyeceğimizi açıkça beyan etmeliyiz. siyasi partiler insan severlerin can güvenliğini sağlamadıkça oy alamayacaklarını anlarlarsa hayvan severlerin değil insan severlerin taleplerini dikkate alacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fofer kullanıcısına yanıt

    heryerde durum aynı


    sadece park bahçe de değil artık, heryerde köpek var


    öğrenciyken okulun kütüphane köpek doluydu. Birileri kapıyı açıyor köpekler üşümesin diye içeri alıyor.

    Dışarda bi kahve içeyim diyon gittiğin cafeye köpek girmiş çıkmıyor.


    Bu iş akıl mantık işinden çıktı. Köpek çocuğunu ısırsa, sen de bir tekme atsan köpeğe hemen köpektaparlar seni linç etmeye gelir. Çocuğun iyi mi diyen olmaz. Bu köpektaparlar hasta.


    Benim komşu mesela. Adam emekli, tek başına yaşıyor. İnsanlarla konuşmuyor. Hatta insanlarla karşılaşmamak için apartman kapısından değil de koridor camından dışarı çıkıyor giriyor. Elinde devamlı kemik poşeti mahallede köpek besliyor. Köpek beslemeye sabah 4 te çıkıyor. Adam yıllardır hergün sabah 4 te köpek beslemeye çıkıyor. Bahçeye köpek dolduruyor sabah 4 te köpek sesiyle uyanıyoruz. Köpeklere hoşt diyeni polise şikayet ediyor. Bana bıçak da çekti. Evi köpek dolu, apartman köpek kokuyor. Adamı evden 15 km ilerde köpek beslerken gördüm. Adam meslek gibi köpek beslemekle uğraşıyor hergün.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kısaca başımdan geçen ve beni gerçekten seneler önce korkutan bir olayı anlatıyım kısaca.


    yıl 1993 lıseden mezun olucaz. az kaldı. dedık sınıfca arkadaslar ıle adaya heybelı adaya gıdelım. ben bakırköyde oturmaktayım. mecbur trene binip emın onune vapura gideceğim. saat sabahın 6 sı. evden cıktım 200 mt ılerledım bana havlayan 7-8 buyuk kopekler . hıc tırsmadım ılerledım. kopekler sıın korktugunuzu vucudunuzdan salan koku ıle anlıyopr vede ustunuze gelıyor. sakın olmaya calıstım. bır baktım hepsı havlamaya ustume atılmaya calıstılar.

    onumde bakkal var ıskı tıp bal peteği kepenkleri var kostum tuermandım en ustune kadar . hoş dıyorum anlamıyorlar. bagırıyorum anlamıyorlar çevremı sarmıslar. Allahtan sabah 2 abı ordfan gecıyordu o zman bunlar ayak fılan kaldırıp korkutup kacırdılar bende ındım ordan yoluma devam ettım.



    dıyeceğim budur.

  • Daha geçen ay 6 milyon tl lik mama ihalesi yapılmış van'da! Dedim ya Türk milletini köpeklere sattılar.


    Fırat Gökdemirtwitter
    “Bakın daha geçen ay tamamlanan mama ihalesi Van Büyükşehir belediyesi 6 milyon TL'lik mama ihalesi almış.”
    https://twitter.com/firatdemirgok/status/1620349317646274560
  • Helal82 H kullanıcısına yanıt
    ödediğimiz vergilerle köpekler semirtilip çocuklarımızın üzerine salınıyor. yazık cidden yazık.

    bakın doğada doğal seleksiyon vardır. yani doğal seçilim. doğal seçilim nasıl sağlanır. bir hayvan başka bir hayvanın yemi olur, yem olan hayvan başka bir hayvanın avcısı olur. avcı olan hayvan avını sürünün en zayıfını seçerek avlar. örneğin ormanlar kralı aslan bir geyik sürüsüne saldıracaksa koskoca aslan en güçlü geyiği değil en zayıf, hastalıklı geyiği avlar ve yer. böylece hem en az efor sarf ederek avını yakalamış olur hem de sürünün en zayıfını elemiş ve o zayıf hayvanın üremesini engellemiş olur.

    aynı şekilde köpekler de doğal seçilim prensibiyle insanlar içinde en zayıf gördükleri küçük çocuklara saldırmaktalar. yani biz kendi vergilerimizle köpekleri besliyoruz ve aynı zamanda bizim çocuklarımızı da kendi paramızla beslediğimiz köpeklere yem yapıyoruz. bu aptallığı yapacak dünyada daha ahmak bir canlı türü var mıdır acaba insanoğlundan başka?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 31 Ocak 2023; 15:37:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sokak köpekleri şu an ülkenin en büyük iç güvenlik sorunu haline geldi. Çocuklar sokakta tek başına yürüyemez halde. Buna tedbir almayan, mama lobilerine çanak tutan herkes sorumludur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş yeter artık yeterrrrr. Bir de bunun basına yansımayan kısmı var. Kaç insan köpek kovalaması sonucu yaralandı ya da büyük bir korku yaşadı kim bilir. Ya da köpekler yüzünden yolunu değiştirenler, yolunu uzatanlar...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lazzow kullanıcısına yanıt
    şöyle bir bilgi vereyim. mahallemizin facebook grubu var. sadece dün 2 tane köpek saldırısı haberi geldi mahallemdeki facebook grubuna. bir kişiye 5 köpek saldırmış, adam yere düşüp ayak bileğini kırmış. diğer kişiye de bir köpek sessiz sakin yaklaşıp ısırıp kaçmış. 1 mahallede 1 günde 2 saldırı 2 yaralanma. gerisini sen hesap et.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 31 Ocak 2023; 14:45:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

    oo sadece köpek de değil, 400 milyar dolar harcayıp kendi kendimizi işgal de ettiriyoruz.


    Belediye metroda köpek maması dağıtıyoz diye reklam yapıyor.


    Hakikaten bizim ülkenin 2. si yoktur.


    İnsanlar sokağa çocuğunu salamıyor artık ama itiraz da etmiyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suriyelilere ev yapıp bununla övünenler bence bunla övünmekten vazgeçsin. O arazilerdeki evleri yık. Araziyi bir çitle çevir, tüm köpekleri topla oraya koy. Suriyelilere yardım yapılmasından övünenler, övünmekten vazgeçsin. Sonra o ödemeleri kes, o paraya personel tut. Köpeklere güzelce bakması için o adamlara iş ver. Al sana çözüm.

    Hem istihdam sağladım, hem de ülkenin sokak hayvanları sorununu çözdüm.


    Eğer bu yapılmıyorsa o yapmayan hükümete oy vermeyin. Neden vermediğiniz sorulunca da bu dediğim yapılsın oyunu veririm deyin. Bakın hemen nasıl çözülüyor bu sorun.

  • Lazzow kullanıcısına yanıt

    Aynı mahallede arkadaş bana gelirken taksi çağırıyor. Taksici de götürmem diyor fazladan para veriyor. Çünkü 3-4 dk lık yolda heryer köpek.


    Ben bisiklete binmiyorum 2021 den beri. Ankaranın göbeğinde köpeksiz mahalle yok.


    Isırılanlar, kovalananları sayamazsınız bile. Facebook geuplarında dolu bunlarla. Ama ısırılanları bile linç etmeye geliyor köpektaparlar. Bizi niye ısırmıyor, siz bişey yapmışsınız diyorlar. İçinizdeki kötülüğü hissetmiş köpek korkmuş diyorlar.


    Diğer bir köpek sorunu da kedileri öldürmeleri. Kedilere yaşam hakkı vermiyor köpekler. Hayvanseverim diyen köpektaparlar ne diyor? Doğanın kanunu diyor. Ama ben doğa kanununu uygulayınca hapse giriyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miko_miko kullanıcısına yanıt

    Bak sana tam zıt bir örnek vereyım.

    2013-2019 arası ankara ümitköyde kallavi bir sitede yaşadım.

    burda 6 tana köpek vardı hemde aslan kadar büyük. bizim apartman görevlisi onları kemik kemiksuyuna dogranmıs ekmek ve bilimum güzel besinler ile besliyordu.'' kemik vede ciğer sakatat v.s''

    hiç birt yabancıyı siteye 5 bloklu siteye yaklştırmıyorlardı. çok akıllı köpeklerdi. çok severdim. okşardım. onlarda benı tanırdı. arada bende yemek verırdım.

    sonuç su aç köpek saldırır.


    artık mıllet kendı yıyemıyo ıcemıyor bırde kopeklerı nasıl doyursunlar. bırde tabi aşırı uruyorlar bır batında 7-11 kopek.

    kesın-kesın kısırlastırılmalı kopekler.

    ve yukarda belırtıgım gıbı yuzde 75 sı ıtılaf edılmeli.

    yoksa bu boyle gıder hatta dahada kotuye gıder.

    bazen çinlilerin köpek yediklerine saygı duyuyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 31 Ocak 2023; 14:45:59 >
  • 20 senedır akp ıktıdarda. sokakta yasıyan kopeklerın durumuda ortada. O yüzden boş konuşma.

  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

    Suriyelilere ev değil bir bardak su bile vermem


    Ya arkadaş siz anlamıyonuz, köpek sorununun çözümü böyle bir yere toplayıp beslemek değil. Tek bir gerçek çözüm var.


    Toplarsan köpekleri kimin parasıyla bakacan? Et yiyor köpekler, insanlar çocuğuna et alamıyor. Köpek beslemek için gidip dana kesecen farkında mısın?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miko_miko kullanıcısına yanıt

    Suriyelilere her gün dünyalar kadar et parası ödeniyor. Sevişsinler diye çeyiz parası bile ödüyoruz hep birlikte. Hastanelerde ne doktorlar, ne ilaçlar ödüyoruz onlara. O paralara 5 ülke daha satın alırsın. Köpeğe alacağın eti dert etmeyin hiç. Ayrıca çocuğuna et alamayan ailelerin et alamama sebebi de Suriyelilerdir. Herkes çocuğu yerine vergilerle Suriyeli doyuruyor bu ülkede ve hiç biri de Suriyelilere laf kondurtmuyor.

    Köpek insan öldürünce köpekler katledilsin deniyor bu ülkede.

    Suriyeler Türkü öldürünce neden Suriyeliler katledilsin diyemiyor? Var mı bunun cevabı.

  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    zehirlemenin iyi bir seçenek olmadığını düşünüyorum. bunun birkaç sebebi var:

    1. hayvan zehirlemek ve öldürmek suç
    2. zehirleyen kişiler suçlu konumuna düşüyor ve 10 yıla kadar hapis cezası var.
    3. zehirleme yapıldığında hayvan severlerin eline koz geçiyor ve bunu propaganda malzemesi olarak kullanıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

    Arkadaş ben suriyelileri savunmuyorum. Suriyeliler de sorun köpekler de sorun. Ben ikisinden de kurtulma taraftarıyım.


    Ha sen köpekleri savunmak için suriyeliler diyorsan yanlış yerdesin.


    Suriyeliler bu ülkeden yollanmalı. Hiçbir istisna olmadan hepsi yollanmalı. Bu güne kadar bunlara harcadıklarımız da bunlardan borç olarak geri alınmalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boldrex kullanıcısına yanıt
    Kendilerini hayvan yerine koyuyorlar da ölen çocuğun annesi yerine koymuyorlar yazık gercekten.
    İşin kötü tarafı bunlar da anne olacak aynı şey başlarına gelse ne yaparlar acaba.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akp iktidarının çıkardığı köpek yasaları yüzünden bugün bu haldeyiz !


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.