Şimdi Ara

Boosting Community / Boost Toplulukları Düzenlemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mczaga kullanıcısına yanıt

    evet kuyruk acım var. Forumda yüzünü hiç görmediğim insanlara karşı acaip kin besliyorum. Gece rüyalarıma giriyor. yani nasıl anlatsam mesela gece senin tipini falan hayal ediyorum öyle bir kuyruk acım var.


    yani şöyle düşün sen tanımadığın adamlara kuyruk acın varmış gibi , adamın düşüncelerini baz alarak hatta eleştirerek "Token gitsin başka ne olsun paşam,Paşam serverları tümden birleştirek Telefona getirek mi?" gibi yazabiliyorsun ama biz sana yazarsak kuyruk acısı oluyor ? Ha hoş ben kimsenin avukatı değilim belki arkadaşı tanıyorsundur bilemiycem ama ne bileyim garip geldi tabi.


    Garip gelmeyen varmı?



    Edit : birde boost konusunda asıl haklı çıkan benim yazmış hahashdashdhasdhBoosting Community / Boost Toplulukları Düzenlemesi  tam bir epic fail durumu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 1 Şubat 2022; 16:47:48 >
  • Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt

    Şöyle bir epic fail mi?


    Boosting Community / Boost Toplulukları Düzenlemesi
  • Kaldıramazlar katılıyorum, el altından veya siteler aracalığıyla yine devam edecek, g2gdeki satıcılar ve kendi sitesi olan communityler devam ediyor hala non stop

    Olan oyun içerisindeki advertiser ve büyük communitylere oldu :D

  • Exclusive. kullanıcısına yanıt

    Çok agresif bir yorum olmuş, ekonominin böyle olduğu bir ülkede 2-3 öğretmen maaşını bir oyundan kazanabiliyorsa neden yapmasın insan ?? Ben ingilizce öğretmenliğini kazandığımda 3 öğretmen maaşını oyundan alıyordum kaldı ki wowun bitmesiyle bu insanlar bitmez, yeni oyun gelir ona geçilir basit şeyler

  • kvo35 kullanıcısına yanıt

    Tr fiyatlandırmasını bekliyorum ben, sisteme dokunacaklarını çok sanmam.Çoğu yabancı oyuncu tokeni satın alıp golda çeviriyor ve boost alıyor değirmen böyle dönüyor

  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Hocam her zamanki gibi olayı çok yanlış anlıyorsun. Oyunu eleştirenlerin çoğu, oyunun iyi olmasını istiyor. Eskisi gibi oynamak istiyor ama oyunun yapısı bozulduğu için oynamıyor.
    Yıllardır login olmuyorum, yıllardır da takip ediyorum oyunu. Classic’i saymazsan 5 yıl oldu oynamayalı. Klasikte de son seviyeye gelmedim. O da baydı beni.
    Kimsenin algı kastığı yok. Kendi düşüncelerini yazmış adam.
    Ben 10 seneden fazladır Wow konusunu takip ediyorum, wowhead hala giriyorum. Oynarkende eleştiriyordum, oynamazkende.
    Seviliyorsun hocam,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 1 Şubat 2022; 19:39:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • boş yere gerginliğe kavgaya gerek yok bilmiyorum yani kimse oyunun kötülüğünü istemiyor. ama oyun artık şirket içinde şirketçiliğe izin vermiyor. vermek istemiyor.. bence haklılarda.


    ben firmanın yerinde olsam in game e bir alan yapıp boost işini oradan takibi yapılmasını sağlardım nasıl premade grup sekmesi var yapacaklar öyle bir sekme boost satışları orada olacak yada biraz daha


    gelişmişi de olabilir. bunlar basit şeyler.


    daha ileride farklı hamlelerde gelecektir. ancak boost dediğimiz şey sonlanmayacak. bireysel veya guild olarak buna kimse karşı çıkmıyor zaten ama böyle şirketvari şekilde oluşumlara karşı duruyor.


    bu hareketlerden anladığımız kadarı ile microsoft şunu demek istiyor olabilir.


    "siz eğlenmenize bakın burada parayı ben kazanacağım"


    tek istediğim şu oyunu makul bir fiyat seviyesinde oynamak. bunu sağlasınlar yeterli.

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    En başta çok agresifsin ve her şeyi geçtim gelip şunu bana yazan sensin.


    Alıntı

    metni:
    Token gitsin başka ne olsun paşam Paşam serverları tümden birleştirek Telefona getirek mi?


    Ben seni ne alıntıladım . nede sana cevap verdim. zaten senin kadar da sık gelip takılan biri değilim burada.


    Sen bana şu yukarıda ki saçma sapan .çoluk çocuğun yazacağı şeyleri yazdıktan sonra baktım ne diyor bu diye ! yani niye ben fikrimi belirtirken sen böyle paranoyakça düşüncelere dalıyorsun anlayamadım açıkçası. fikrimizi belirtmeyelim mi? daha önceki community bazlı boost ve p2w tartışmaların da hep bunları savunan taraftın bu sebeple haklı çıktığımızı belirttim.


    Önceki tartışmaları da aradım ve okudum. zaten ben dahil herkes boost işinin bitmeyeceğini söylemiş ve sorumlu olarak communityleri göstermişiz. sen okumadın mı bunları ? yani istersen vaktim olunca tek tek alıntılarım . e sen gelmiş şimdi "Ne oldu hala WTS Boost diyenler var hani nerede "haklı çıktınız"? diyorsun .


    hatta önceki tartışmalar da vanilladan beri boost olduğu ancak bunun communityler in ortaya çıkması ile oyunun game play kısmına direk etki edildiği (p2w e çevirmesi v.b) tartışılmış.


    Sonuç olarak communityleri hedef göstermişiz ve bizle aynı fikirde olan binlerce insanın tepkileri sonucu blizzard bu kararı almış.


    Yani benim seninle bir derdim yok. ilk cevap yazdığım gibi token ile ilgili fikrimi belirttim ve kalkarsa şaşırmam dedim. senin için niye bu kadar sorun oldu onu da anlamadım.





  • Bahsi geçen tartışmalarda bir grup vardı ve ısrar ile "Boost'un oyundan tamamen kalkması" 'nı savunuyordu."Comminity" felan değildi muhabbet.Bu gruba kendimce Boostun oyundan kalkamayacağını sadece WoW değil hiç bir oyunda kaldırılamayacağını savunmuştum devamında bu grup Pay To Win 'i de araya sıkıştırıp peşinden de Token'i araya kaynatarak Çorba yapıp WoW'u Fortnite'a çevirmeye çalışmıştı.


    En nihayetinde ben yanılmadım Boost tam gaz devam ediyor ve bu bahsi geçen Boost hiç bir şekilde "bana göre" pay to win değil ve Token de o kadar Multibox gibi direk oyundan kaldırılabilecek bir unsur değildir.


    Bu oyun elbette Fortnite olur amma velakin bu grup bu olanı da beğenmez çünkü işleri "kuru gürültüdür."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 2 Şubat 2022; 1:16:39 >
  • Boost kalktı tüm sorunlar çözüldü. Yarın tekrar oyuna başlıyorum arkadaşlar Boosting Community / Boost Toplulukları Düzenlemesi Boosting Community / Boost Toplulukları Düzenlemesi 

  • Kudurun, oyundan ekmek yok size artık. Gidin knight online oynayın orada serbest ticaret.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exclusive. kullanıcısına yanıt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 2 Şubat 2022; 18:15:33 >
  • mczaga kullanıcısına yanıt

    E işte senin zihniyetine sahip insanlar oyunu daha boktan bir hale getirmek için uğraşıyor. Boost bitmemiş. kına yok ozaman bir tarafına ne diyelim.

  • Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    Edit : birde boost konusunda asıl haklı çıkan benim yazmış hahashdashdhasdhBoosting Community / Boost Toplulukları Düzenlemesi  tam bir epic fail durumu.



    Niye böyle dedin ki 2-3 yazı yukarıda gayet mutluydun?

  • valla uğraşasım gelmedi. bir çok kişi anlatıyor anlamıyorsun.


    @kvo35 güzel demiş. AKP seçmeni gibisin .

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Nickini de gösterseydin ya delikanlı bir raporlasaydık seni temizinden? Hadi abicim hadi, git günde 12 saat trade chatte boost spam yap, sana biri ''hi'' yazdığı zaman belki 10-20 lira kazanırım diye kalbin küt küt atsın heyecandan. 50k-100k oyun altını için hayatını böyle vasıfsız şekilde idame ettirmeye devam et. Günde sigara paranı çıkarsan yeter sana. :)

  • O spamları ya da başka bir spam'ı benim yaptığımı nereden çıkardın?Meselenin benim Nick'im ile bir alakası yok.


    Boost yapıyor olsam niye saklayayım ayrıyatten ben rahatsız değilim boost 'tan boosterlardan Trade kanalı ve diğer spamları dışında.

  • Biraz çeki düzen vermek istemişler sanırım sadece. Resetten sonra boost aldım gayet sorunsuz devam ediyor işleyiş. Boost olayına karşı olanları da anlamıyorum. Herkesin oyuna ayıracak vakti yok ki belki yıllar önce vardı adam evlendi çoluk çocuk yaptı işi gücü var şimdi vakti yok ama düzenli bir şekilde her hafta gidip düzgünce kesmek o contenti deneyimlemek istiyor bunda yanlış olan ne var ki? Zaten bu işi düzgünce yapan adamların achileri alma tarihleri boost alanlardan önce oluyor world rankta yukarıda oluyorlar bir sürü datası var bu işin. Pvp boostu yine tamamen ayrı mesele adam boost alsa da sadece belli başlı şeyler için alıyor hiç oynayamadığı bir raitingde olması kötü yani hani başka oyunlardaki gibi parayla boost alıp en iyi itemleri çekip şehre gidip geleni geçeni kesme gibi bir durum olsa anlayacağım rahatsız olmanızı da :D Kimseye bir zararı yok ki bu durumun :D

  • hala bitmemis diyorsun evet, herkesin banlanmasi zaman alacak. ama olacak.

    microsoft ise basladi cok guzel.


    tokenlarin gercek paraya cevrilmesi kaldirilsa boostlar biter, kimse yapmaz.


    oyunda rahatlar...


    ha tam bitmez. hala oyun disindan alinan para ile yapilacaktir ama su anki halinin %20si kalir.


    ve spam atamazlar o konuda, trade chat rahatlar.


    yaza dogru wow gamepassa gelir.


    fiyat duser.

    herkese rahatlar.

  • northwindx N kullanıcısına yanıt

    Bu nasıl bir kafa cidden anlamıyorum oyunun kötü gidişatının sebebi boosterlar mı dandik expansionlar ve blizzardın şirket içi yaşadığı sorunlar mı:D Oyun bu haldeyken zaten boosterlar gitti şehirler hayalet şehre döndü chate bir şey yazıyorsun 10 dk duruyor private server gibi kusura bakma da büyük guildler en zor contenti 1 ayda temizliyor 1 ay da sıkıntıdan pvp yapsalar 2 ayda bir content gelmesi lazım sizin gibi 1 senede bitirmiyorlar contenti. Boost olayını kaldırırlarsa bu adamlar neden sublarını uzatsınlar hiçbir sebebi yok. Cidden oyuncu sayısının az olması nasıl bir şey merak ediyorsanız gidin bir kere private serverda pve yapmaya çalışın anlarsınız boşa yaygara yaptığınızı.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.