Şimdi Ara

Boosting Community / Boost Toplulukları Düzenlemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bir oyunu oynuyorsan ama para karşılığı başarımlarını başkası elde ediyorsa senin yerine, o oyunu oynamak için bir sebep göremiyorum.


    zamanın yoksa zamanın olduğu kadar oyunu oynarsın ve yapabildiğin kadarının tadını alırsın. boost satanlar değil, satın alanlar sorunlu bence. talep varsa arz coşar.



    bunun yanında boostun önüne geçilmez oyun içi reklamı biter sadece millet yine discorddan, websiteler üzerinden sipariş geçerek işini görür. ama trade chat, premade listesi falan nefes alır spamdan kurtuluruz bu da iyi bir gelişme.


    biz zaten blizzard'a buna açık açık izin verdiği için kızıyorduk sanki boosting'i desteklermiş gibi. şimdi el altından yapılacak bu zaten her oyunda var.


    google'da herhangi bir oyunun adını yazıp aratın herhangi bir oyunla ilgili her türlü hizmeti satın alabilirsiniz. bu önüne geçilemez bir durum ama işin güzel yanı bu açık açık blizzard destekliyormuşçasına yapılamayacak.


    bu da oyunun o spam ve çöplük içeren görüntüsüne iyi gelir. tam destek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 4 Şubat 2022; 9:15:20 >




  • Dean. kullanıcısına yanıt

    bos mesaj atma, boosterlar hakkinla elde etmen gereken seyi para ile satiyorlar, bebeler para ile ayapamacaklari seyler elde ediyorlar,

    e o zaman biz kendimiz yapmisiz ne anlami kalir.

    biraz beynini calistir.

    ne zevk alayim ben oyle oyundan.

    boosterlar gidince hayalet sehre donmez oyun merak etme, varsayimlarda bulunup sonra sunlar olur demek kimlere mahsustur sen tahmin et ben demiyim.........

    boost yapan herkes zaten oyuncu ayni zamanda..

    guileri ile clear ediyorlar iyi gearlari var, yandada boost yapiyorlar.

    birazi gitsede cogu kalir

    ayrica wow gamepasse gelince..........25 milyon abonesi var gamepassin....... bak gor oyun bosaliyormu doluyormu........

    uyan amcaoglu uyan

  • adam serverlar boşaldı hayalete döndü yazmış. Bİr diğeri de Boost aynen devam ediyor. Trade chat boost ilanı dolu diye SS atıyor.

  • northwindx N kullanıcısına yanıt

    Basitçe yazdım ki wowda alınan boostun senin oyun zevkine bir etkisi yok. Mesela Valorantta boosted adam takımıma gelse söverim mesela çünkü oynayamaz o ranka kendi gelmediği için. Orgrimmarda tek tek achievementlarına bakmıyosan milletin bence seni etkilemiyodur. Hayır zaten gamepassten de milletin wow oynayacağını düşünen adamla da ben ne tartışayım ayrıca ya iyi forumlar kardeşim

  • kvo35 kullanıcısına yanıt

    Tamam sen haklısın bak güzel değişikler oluyor başlıyor musun oyuna?

  • Tamam boost satıyorsunuz ama körü körüne birşeyi savunmayın. Bir item( mount,title,rating)'in elde edilmesi ne kadar zorsa elde eden oyuncudaki tatmin duygusu o kadar yüksek oluyor. Boostun diğer oyuncuların oyun zevkine etki etmediğini düşünüyorsan kendini boosta çok kaptırmışsın, oyunu oynamaktan kopmuşsundur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 4 Şubat 2022; 23:24:54 >
  • Ağlamayın arkadaşlar dünyanın sonu değil, yeni iş ilanlarına bakın, elbet boost satmaktan daha vasıflı bir iş bulursunuz kendinize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exclusive. kullanıcısına yanıt

    Sen bu oyundan 1 lira bile kazanan her adamı kıskanıyor musun hocam?:D Gametime başlığına da yazıyorsun dolandırılırsınız vs diye. E bu tavsiyeyi verdiğine göre vasıflı bir işin zaten vardır salsana insanları:D


    Unutmadan belirteyim boost lazımsa bir pm uzağındayım komisyon çıkar belki bana da :P




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean. -- 7 Şubat 2022; 14:35:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gametime kısmında insanların gözünü açıyorum. Ellerindeki goldları bizim şark kurnazlarına satacaklarına, onlara çaba göstermeden ekmek kazandıracaklarına, gidip global sitelerde dolar bazıyla satsınlar goldlarını. Bu işi doğru bulmuyorum ama madem bu işi yapıyorlar daha fazla kazansınlar istiyorum. Hayırdır sen de milletten ucuza gold alıp o sitelerde satanlardan mısın yoksa? Neden bana saldırma gereği duydun?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exclusive. kullanıcısına yanıt

    Yok ben o şark kurnazlarına satıyorum elimdeki goldları:) Anlamadığın nokta şu insanlar salak değil bu adamlar bizden alıyorsa pahalıya satıyordur şeklinde basit bir mantığı kurabiliyoruz çok şükür :D Ama gel gör ki şartlar öyle gerektiriyor onlara satıyoruz işimize gelen şeyler var sen bunları bilmiyorsun boşuna yoruyorsun kendini

  • Dean. kullanıcısına yanıt

    Az kaldı dostum, boost advertising yasak, cross realmde boost yapmakta yasak. Kendi çapınızda twisting nether çöplüğünde günde belki bir sigara parası çıkarmak için kendini yormaya devam et. Umarım bir gün oyunu para için değil, keyif için oynayabilecek duruma gelirsin. Emin ol oyundan aldığın zevk fazlasıyla artacak. Şu gamepass olayı gerçekleşirse muhtemelen token da kalkacak, o zaman işleriniz daha da baltalanacak. Sizin gamepass’a gelmesini veya yerel fiyatlandırmayı istememe sebebiniz, oyunu yeni insanlar keşfeder, para kazanıldığını öğrenir ve bize rakip olurlar, ekmeğimiz bölünürden başka bir şey değil bunu da herkes biliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exclusive. kullanıcısına yanıt

    Booster olmadığım için beni etkileyen bir durum yok ama sürekli kendinle çelişiyorsun booster olabilmek için contenti oynamak gerekiyor zaten? İyi şekilde bossları kesebilmek gerekiyor? Muhtemelen senden iyi oynuyorlar ve bunu da insanlara satabiliyorlar niye kıskanıyorsun? Ben oyuna 12 yıl önce başladım zaten yeterince tatmin etti oyun beni iyi content gelse yine oynarım. Boost falan da bitmez tetrisin rankedı çıksın onda bile boost satan çıkar oyunların olayı bu alış

  • Booster olmak için mythic raid content'ini oynamaya gerek yok ki iyi oyuncuların ayrıldığı yer bu content. Yine aynı şekilde m+ olarakta yüksek bir raider.io skoru istemiyordu communityler, 1.8-2k skor yapmakta eli kolu biraz tutan herkesin yapabileceği bir şey. İnan inanma gerçekten umurumda değil ama hem mythic full clear temizleyen bir guilddeyim hem de rio skorum çok daha yüksek. Ha diyeceksin ki sen boost satmadın mı evet sattım ama hiçbir zaman işimi gücümü veya oyun keyfimi bir kenara bırakıp bu işe yönelmedim. Boost paralarıyla gametime aldım, gittim action house mountu aldım, legion contentindeki 2m'lik örümcek mountunu aldım vs vs. Boostun tamamen biteceğini ben de düşünmüyorum ama artık insanlara işi gücü bıraktırıp ekmek kapısı olacak kadar bir cazibesi kalmadı, büyük ölçüde baltalandı ve bence daha da ileri gidecekler önümüzdeki dönemde. Adamlar bu kadar büyük communityleri ve oyuncuları karşısına aldığına göre bence gözleri karartmışlar. Top guidler yine ekmek yer iyi kötü ama communityler olmadan eskisi gibi iştah kabartacak bir gold akışı olmayacak, bu işi ekmek kapısına çevirenlerin çoğu salacak bu oyunu, geriye oyunu oyun olduğu için oynayan düzgün oyuncular kalacak ve kalite artacak. Benim isteğim oyun ve ortamı iyiye gitsin, para kazanmak için oynayanlar veya oyuna gelen kitle de azalarak bitsin. İkincisi gerçekleşti, yavaş yavaş diğeri de olur.





  • Exclusive. kullanıcısına yanıt

    tamamen katiliyorum.


    isin iyi yani, artik booster kisileri boost alacakmis gibi ingame konusup sonra report edebileceksin, bir uyari sonrasi ikincide banlanacaklar.


    yani trade chatte filan gorursen boyle boost satmaya calisan yada sitelerde oyun adini ogren hemen once.......

  • northwindx N kullanıcısına yanıt

    Kanka ben boost satmıyorum :D Arada canım sıkılınca boost alıyorum hepsi bu boostun da önüne geçemezsiniz :D Şuan sıfır reklam olsun benim bir ton tanıdığım boost satan adam var neyi anlatıyorsun kime anlatıyorsun Allah aşkına ya oynayın oyununuzu:D Yaşayıp görelim bu kadar ağlıyorsunuz ya ne olacak bekleyip görelim ben buradayım konuşuruz gelişmeleri. Ayrıca bütün mmorpglerde para kazanılıyor ve sadece wowda token sistemi var :D New worldden de para kazanılıyor? Lost ark çıktı onda da olacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean. -- 10 Şubat 2022; 20:8:29 >
  • northwindx N kullanıcısına yanıt

    Şu üslupla bana bebe mi diyorsun bir de kaç yaşındasın acaba? Satıyorum diye de bir mesajım yok zaten ama belli ki yaşın küçük daha fazla polemiğe girmeyeceğim seninle iyi forumlar.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.