Şimdi Ara

Büyük Reset: 2030 da hicbirseye sahip olmayacaksiniz ve Mutlu olacaksiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
2
Favori
3.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt
    Son nesil aktivistleri ideolojik körler. Ayni grup eylemlerinde iklim LGBT bayragi gibi ici bos temelsiz isker pesinde. Kendilerini dunyanin kurtaricisi olarak goruyorlar ama aslinda dunyayi insanlara hapse cevirecek bir sistem adina aptalca hizmet ediyorlar.

    Bak su resme bir yanda ayaginda ayakkabisi olmayan Afrikada elmas madenlerinde zorla calistirilan cocuklar, diger yanda iklim degisikliginden sikayetci olurken soguk ulkede sicak evinde yasayan Greta Thunberg. Gercekten kuresel isinma olsa soz hakki Greta gibi alakasiz bir kisilige degil, resimde girdugunuz Afrikali cocuk iscilere verilirdi. Ortada sadece bir tiyatro var ve filmin yapimcilari oynatacaklari oyunculari kendi iclerinden seciyorlar.



    Büyük Reset: 2030 da hicbirseye sahip olmayacaksiniz ve Mutlu olacaksiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 25 Nisan 2023; 23:8:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Avrupa birliği uçaklarda e-yakıt kullanımını 2025'den itibaren zorunlu yapma kararı aldı

    Bu durum uçak bileti fiyatlarının 2-3 kat artmasına sebep olacak






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 26 Nisan 2023; 12:50:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Salgin döneminde cok iyi hatirliyorum, Hastanenin bircok bölümü kapatilip personel eve gönderildi. Sadece belirli kisimlar acik kaldi. O kisimlardada salgin dolayisiyla is yükü cok oldu, eve gönderilen ve baska bölümlerde calisan personelin bir kismi is yukunun agir oldugu anestezi ve Akciger bölümüne cagrildi. Diger kismi evinde kaldi yada isten cikti. Calisan personel ise agir mesai saatleri altinda calisip yorgun düsenler is birakti, bu isin hicbir cazibesi yoktu onlar icin. Sonra ne oldu bilin bakalim? Hastanedeki yatak sayilari yetersiz, yeterli sayida eleman yok diye gazeteler baslik atti. Ne ekildiyse o bicildi, aslinda yapmak istedikleri buydu zaten, buna isciler anlam veremiyordu ama yukarlardan gelen direktifler bu yönde idi. Cünkü yatak sayisinin yeterli olmasindan cok Gazetelere atilacak; saglik sistemi Corona yüzünden cöktü yazip, yorgun düsmüs ve yüzü maskeden iz almis bir personelin yüzünü mansete atmak daha önemliydi. Bu isin altinda yatan asil sebep Asi bulununca ortaya cikti, halkin asiya zorlanmasi yetersiz yatak sayilariyla esit tutulup zorunlu asiya Anayasaya ragmen kilif uydurmakti aslinda. Bu yazdigim bati Avrupa ülkelerinde olanlar.


    Yapmak istedikleri halkta korku ve panik yaratip salginin dünyanin tedarik zincirini etkileyecek kadar önemli oldugu duygusunu asilamakti. Nihaeytindede bir iki yil icinde o Asi cikti ve asil meselenin ne oldugu daha iyi anlasildi. Goebbels Nazilerin Propaganda bakaniydi ve o dönem cok etkili yöntemler kullanmisti. Etki= Tepki yasasi, önce sorun üret sonra cözüm üret ve kurtulusun bunda oldugunu göster kahraman ol gibi. Asilardada ayni yöntemler izlendi, halk zamanla asi olmaya zorlanip asi olmayanlarin Naziler döneminde yahudilere yapilan ayrimcilik gibi, bir Cafede oturup Kahve icmesi bile asi sertifikasi yoksa yasakti. Aslinda tüm yasananlar ilerde gunluk hayatin parcasi yapilmak istenen yeni düzenin bir parcasiydi, 2019-22 dönemindeki insanlarin sanssizligi ise o deneme sürecine denk gelmeleriydi. Hayatimizdan 3 sene caldilar. asi olmayan ölür dediler, nasilsa bu ispatlanamayacak bir iddia idi ve test asamasinda olan ve daha önce insan üzerinde uygulanmasi yasak olan mRNA Genetik sivilarini insanlara salgin bahnesiyle enjekte ettiler.


    Simdilerde ise ayni seyler gida kitligi ve yuksek enflasyonda yasaniyor. Bunu Türkiyeye bakarak yazmiyorum Türkiyenin enflasyonu zaten kronik idi simdi dahada kötü oldu. Avrupada ciftciler üretim yapmamaya zorlaniyor, Hollandada ciftcilerin sayisi azaltilmaya ugrasiliyor bu yuzden sürekli protestolar var. Ayni zamanda gida kitligi ve enflasyon pompalaniyor, CO2 emisyonu bahanesiyle ciftcilerin ürün yetistirmesi engelleniyor, sonrada Ukraynadaki savas ta buna tuz biber olarak bahane ediliyor. DIger yandan enflasyon artiyor, insanlar felaket senaryolariyla korkutuluyor. Dikkat ettiyseniz yöntem hep ayni hem salginda, hem gida ve enflasyonda hemde Rus Ukrayna savasinda hepside suni sebeplerle cikan hicbir dogalligi olmayan arka plandaki bir guc tarafindan yapildigi acikca belli olan bir güc. Ukrayna Rusya, ABD Cin ve dunyanin geri kalan ülkelerinin tumu ve Liderleri hepsi bu güce bagli. Zaten bu gücte artik kendini göstermeye calisiyor simdilik ona ne denir bilemiyorum, kimi Tek dunya hukumeti der, kimi küresel güc der, kendini gercekten ortaya cikaracak zaman KI nin yani Sanal Zekanin tümüyle uygulamaya girdiginde olacak ve ona Sanal Zeka denilip insanlarin ona karsi birsey yapmasi yine engellenecek, cunku onu kullanmak zorunda kalacaklar.


    Daha önce bircok iddiaya basta komplo teorisi denilip zamani geldiginde o iddia gercek oldugunda ise ona inanmayanlara komplo teorsiyeni denildigini gördük. Önümüzdeki yillarda artik Hollywood filminin icinde gibi olacagiz, o filmlerde izlediginiz birtakim filmleri 5D olarak hissederek yasatacaklar. Cok az insan tum bunlarin suni oldugunun farkinda olacak, bunlarin bir kismi ise film icinde kendini kaybedip onlarda gercek sanacaklar. 2030 dan sonra ise insanlar sanal ag uzerinden belkide internete baglanmis olacak ve onlarin hayatina Sanal Zeka yön verecek, karsi gelmek nerdeyse imkansiz olacak. Düsünün bir yere gitmeniz icin bir sertifika gerek yoksa ne trene nede elektrikli arabaniza binemezsiniz, onun icinse size dayatilan ve yapmak istemediginiz birseyi yapmak zorundasiniz, yapmazsaniz ne arabanizin kapisi acilacak nede halka acik yerlere girebileceksiniz. Belki evlere bile benzeri sistemler dösenip tipki bir ebeveyn gibi size odaya kapatma cezasi verebilecek. Isterseniz tum bu konfordan vazgecip size ölümle esit olarak lanse edilen icinde bulundugunuz Akilli Sehrin disinda bir ormanda yasayabilir olacaksiniz. O yerde tehlikeli insanlar vahsi hayvanlar ve salgin hastaliklar var denilip insanlar korkutulacak. Yada tum sizden istenenlere boyun egip size saglanan konfordan yararlanabileceksiniz.



    Iste o zaman insanlar gercek özgürlügün " Tüm istediklerinizi yapabilmek degil, istemediklerinizi yapmayabilmek oldugunun farkina varacalar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 4 Mayıs 2023; 9:31:55 >




  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

    https://ukfires.org/about-us/ adlı kuruluş https://www.ukri.org/about-us/who-we-are/ tarafından kurulmuş. Bu kuruluş da yine sayfasında İngiltere bilim bakanlığı (DSIT) tarafından fonlandığını yazıyor.


    ukfiries'ın hazırladığı sunum bu linkte görülebilir : https://api.repository.cam.ac.uk/server/api/core/bitstreams/75916920-51f6-4f9c-ade5-52cbf55d5e73/content


    Planları


    2030-2049 arasında bütün hava alanlarının kapatılması!


    2030-2049 arasında bütün gemi trafiğinin bitirilmesi!


    2030-2049 arasında dana ve kuzu eti tüketiminin bitirilmesi!



    Bu planları halk yapmıyor. Bu planları Davos'ta gördüğünüz elitler yapıyor. Neden? Çünkü bizler onların dünyasını kirletiyoruz, kaynaklarını tüketiyoruz. "Sen gezme, kaynakları tüketme" diyemeyecekleri için anlatılan hikaye budur. Bu görmeye başladığınız ve ileride daha çok göreceğiniz "Sıfır Karbon" "Küresel Isınmaya Engel Olma" başlıkları ile satılan konunun özü budur.


    İleride getirilecek dijital para ve puanlama sisteminin hedeflediği dünya budur.



    Büyük Reset: 2030 da hicbirseye sahip olmayacaksiniz ve Mutlu olacaksiniz




  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Half life 2 oyununda akıllı şehirler vardı uzaylılar dünyaya saldırdı diye tüm halkı kontrol altına almışlardı metrocop polisleri ile

    Dışarı çıkmayın yasayı ihlal ederseniz hapisle yargılanırsınız diye yapay zeka kulesi sürekli anons yapıyordu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 5 Mayıs 2023; 10:4:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herzaman sizlere birtakim sembollerle dogrulari soyluyorlar, bunu yapmak zorundalar.

    Son nesle neden Z harfinin verildigini dusundunuzmu hic? Son nesil insanligin son nesli olarak degerlendiriliyor. Z harfi Zombi kelimesinin ilk harfini temsil ediyor. Alfabenin son harfidir.

    Tum dunyada DSö nun salgin ilan yetkisi gelecek basliyor. Dunya DSö diktatorlugune bir yil kaldi.

    Suni yollardan uretilen bir Zombi Virusuyle enfekte olmus olan insanlari tutmak icin yada insanlari bundan korumak icin insa edilen depolarda tutulsalar ne olurdu?

    Burasi (bu konu) seneye epey canlanacak!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DSÖ Pandemi ilani icin Ulus devletlerin onayina bakmadan ilan edebilecek yetki aldi. Cenevrede gelecek yeni Plandemi üzerinde calisiyorlar ve iklim üzerinden cikarilacak yeni bir Plandemi 2024 ün ilk aylarindan itibaren ilan edilne ihtimali büyük. Bunun icin simdiden kac PCR Test Kiti gerekli calismalari yapiliyor bile Büyük Reset: 2030 da hicbirseye sahip olmayacaksiniz ve Mutlu olacaksiniz . Bu yazi doyasiya yasayin gelecek yaz ne olacagi belli degil.

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Ben pek zannetmiyorum üste bu kadar pandemi dikkat çeker

    Yine yakın gelecekte bu kapanma yasak işlerine girişlerse ekonimi tamamen çöker bütün avrupada halk kızar ve afd tarzı partiler basar iktidara gelirler

    Daha şimdiden uçtu afd oy oranı %19 oldu


    İklim karbon ayak izi üzerinden yürürler yakın gelecekte




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 3 Haziran 2023; 16:25:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alman ic isleri bakani nakit para büyük ölcüde kisitlanmali !


    Büyük Reset: 2030 da hicbirseye sahip olmayacaksiniz ve Mutlu olacaksiniz
    Büyük Reset: 2030 da hicbirseye sahip olmayacaksiniz ve Mutlu olacaksinizdıe welt
    Kampf gegen Kriminalität: Innenministerin Faeser fordert Bargeldobergrenze von „deutlich unter 10.000 Euro“ - WELT
    https://www.welt.de/politik/deutschland/article245806540/Kampf-gegen-Kriminalitaet-Innenministerin-Faeser-fordert-Bargeldobergrenze-von-deutlich-unter-10-000-Euro.html
  • Almanya kuresel elitlerin Devlet Bahcelisidir. Istedikleri pis isleri Almanya uzerinden dile getirirler. Er yada gec tum hayat dijitale gececek.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İsveç 2025 yılında nakit parayı kaldırmayı planlıyor


    Ülkedeki nakit kullanımı ile ilgili istatistikler yapan İsveç hükümeti, nakit kullanımının neredeyse yok denecek kadar az olması sebebiyle 2025'te nakit parayı kaldırmayı planlıyor.



    Hükümet karar aşamasında

    New York Times'ın haberine göre İsveç'teki perakendecilerin yarısı 2025 yılından sonra nakit ödemeleri kabul etmeyeceklerini belirtiyorlar. Bu kararı da müşterilerinin ortalama %1'inin nakit para kullandığını fark ettikten sonra verdiklerini ifade ediyorlar. Hatta öyle ki ülkedeki bazı IKEA mağazaları şimdiden nakit ödeme seçeneğini kaldırmış durumdalar.


    https://www.donanimhaber.com/isvec-2025-yilinda-nakit-parayi-kaldirmayi-planliyor--105396





  • Almanyada uzmanlar aylardir devlet televizyonlarinda evrensel temel geliri tartisiyorlar

    ilerki 10-15 senede cogu isleri robotlar yaptikca issizlik artacagi icin herkese kosulsuz sartsiz 1200-1300 euro maas baglanmasinin kacinilmaz oldugunu dile getiriyorlar !



    Büyük Reset: 2030 da hicbirseye sahip olmayacaksiniz ve Mutlu olacaksinizZDFheute Nachrichtenyoutube
    Das Grundeinkommen. Viele Menschen würden sich darüber freuen, wenn es ein solches Grundeinkommen in Deutschland geben würde. Doch es gibt auch jene, die skeptischer auf diesen Vorschlag gucken. Für diese Debatte ergründen die Gäste bei Markus Lanz erst einmal, welchen Stellenwert die Arbeit generell in unserem Leben hat. Für den Autor und Philosophen Richard David Precht sei das Grundeinkommen vor allem eine große Alternative zum Arbeitszwang und keine Alternative zu arbeiten. Die Menschen würden so oder so Arbeit als eine weitere Art der Sinndimension sehen. Im Gegensatz zu früher, wo die Arbeit der größte und meist wichtigste Faktor im Leben eines Menschen gewesen sei, so stehe er heutzutage auf einer gleichen Ebene mit vielen anderen Faktoren, wie Kindern, eine gesunde Lebensweise oder soziale Kontakte. Durch das Grundeinkommen würde daher bei den Menschen nicht automatisch die Arbeitsmotivation wegfallen, wenn sie eine Grundbasis hätten. Viel mehr wären grundlegende Ausgaben im Leben gesichert, wodurch man sich auf der Arbeit weiter vervielfältigen könne. In der heutigen Zeit sei die Zufriedenheit mit dem Beruf, den man ausübt, ein ganz entscheidender Punkt, wenn es um die Arbeitssuche geht. Die Ökonomin Monika Schnitzer gefällt die Idee vom Grundeinkommen per se erst einmal ganz gut, doch sieht sie viele Lücken, die eine Herausforderung darstellen würden. Dies beginne bei der Finanzierung des Grundeinkommens, welches schlechtweg 900 Milliarden Euro im Jahr bedeuten würde. Diesen Topf an Geld aufzustellen, ist eine große Schwierigkeit. Generell sieht sie aber zwei Probleme bei der gerechten Verteilung. Wenn man ein wirkliches, solidarisches Grundeinkommen einführen würde, dann müsse jeder Mensch in Deutschland den gleichen Anteil bekommen. Doch nicht jeder Mensch lebt gleich. Als ersten Punkt nimmt sie die verschiedenen Mietsituationen der Menschen. Während man in München hohe Mieten bezahlt, fällt diese auf dem Land weniger aus, wodurch die Landbewohner mehr Geld für ihre eigene Freizeit zur Verfügung hätten. Außerdem sei der zweite Punkt, dass man in einem großen Haushalt mit mehreren Personen einen enormen Vorteil habe. Eine Single-Person müsse alle Ausgaben alleine stemmen, während Familien sich diese teilen und ein doppeltes Grundeinkommen bekämen. Und aus diesen Vergleichen wären die wirklich reichen Menschen ausgenommen. Daher stelle das Grundeinkommen für sie noch so einige offen Fragen auf. Den gesamten Talk findet ihr hier: https://www.zdf.de/gesellschaft/markus-lanz Weitere Gäste in der Sendung: Kenza Ait Si Abbou, Ingenieurin Die Expertin für künstliche Intelligenz analysiert, welche Chancen die Automatisierung bestimmter Arbeitsbereiche für die Menschen hat und wie sich die Arbeit in den nächsten Jahren verändern wird. _____ Hier auf ZDFheute Nachrichten erfahrt ihr, was auf der Welt passiert und was uns alle etwas angeht: Wir sorgen für Durchblick in der Nachrichtenwelt, erklären die Hintergründe und gehen auf gesellschaftliche Debatten ein. Diskutiert in Livestreams mit uns und bildet euch eure eigene Meinung mit den Fakten, die wir euch präsentieren. Abonniert unseren Kanal, um nichts mehr zu verpassen. Immer auf dem aktuellen Stand seid ihr auf http://www.ZDFheute.de/. #Lanz #Grundeinkommen #BGE
    https://www.youtube.com/watch?v=BqajDzY91rg
  • Yine maske ve asi propagandalarina basladilar amerikada bazi okullarda tekrar maske zorunlu olmus hollywood stüdyosundada




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 23 Ağustos 2023; 22:24:56 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.