Şimdi Ara

C4 SEDAN Kullanıcıları Burada toplanalım. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
5
Favori
44.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • isbaraalp54 bizleri bilgilendirdiğin için teşekkür etmeek istiyorum öncelikle...
    c4 sedan almakla iyi bir tercih yapığımı düşünüyorum ufak tefek şeyler çıksada....sonuçta
    buda insan yapımı bir alet ,, sorunlar olabiliyor ama sorunları çözmek için
    servisin çaba sarfettmesi ayrıcada takdir edilecek bir durum.......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coin54 -- 11 Şubat 2009; 23:15:55 >
  • Şimdilik ben de servisten memnunum arkadaşlar, arayıp ne sorsam telefondan dahi hemen getirin yardımcı olalım diyorlar. Garanti kapsamında para alamayız diye sallamıyorlar. Aracı aldıktan sonra sahipsiz kalmamak güzel birşey.
  • servisten bende cok cok memnunum. özellikle adapazarı bül oto servisinden. serv. md. sedat bey ve ustalar dört dörtlük diyebilirim. benim biraz ayrıntıya önem verdiğimi biliyorlar normalde gecmeli yada tek civata tutan yerlerde değişim varsa ya bantlarla ya slikonla ya da biraz dırdırla :D 2 - 3 civata attırıyorum fabrikanın belirlediği yoldan sapıyorum genellikle daha sıkı sağlam yaptırıyorum. internette servisiyle ilgili bi cok olumsuz şey belirtilmiş ben henüz daha olumsuz bişeylere rastlamadım. her şey garanti dahilinde yapılıyor. parcalar max 1 hafta içinde geliyor. yok fransayı bekledik yok fransada ne işi var parcanın gibi bişi başıma gelmedi.

    ayrıca 2 sene sonra garanti bitmeden önceki hafta garantiyi 1 sene uzattırcam sanırım 300 350 arası bişeye patlıyor kasko primide 3. sene olduğundan iyice düşer diye tahmin ediyorum.
  • Ben ilk kaskomu 1.100 tl ye yaptırdım. Full kasko 900 tl ye de yapan vardı ama citroenle anlaşmalı olan firmaya yaptırmak için 200 tl fazla ödedim. İleriki yıllarda inşallah daha da düşer.
  • Ben 1250 8 taksit full kasko yaptırdım. Ankarada kaskolar pahalı 1450'ye yapan bile var.
  • benimkini de o civarlarda söylediler ancak başkası 900 e yapıyor diyince 1100 tl ye çektiler fiyatı.
  • ben 1350 ye yaptırdım full kasko kaskodaki fiyat bedeli 44.500 ytl olarak belirledik. policedeki ayrıntıları iyi okumanızı tavsiye ederim örneğin axa ve kocun full ü 1800 lira civarında güneş sigorta yada güven 1000 1200 aeasında ancak iki policeyi elinize alıp baktığınızda cok fark var. ayrıca ucuz olan kaskolardan allah göstermesin başınıza bişey geldiğinde nasıl para alırsınız yada kaç ay beklersiniz onu sadece allah bilir.
  • arkadaşlar bi sorum olcaktı size küllükte sarı yeşil gibi bir lamba yeri var. burda ampul varmı sizde yokmu?
  • Arkadaşlar ben fibadan 1126 tl yaptırdım ....araç değeri 38100
  • benimkini fatura bedeli olan 36.000 üzerinden yaptılar. Ancak Bildiğiniz gibi kaza anında karşı tarafa fazla teminat vermiyordu, bu yüzden karşı tarafın teminatını 100.000 tl ye çıkarttılar.
  • Ampul var akşamları küllüğü açtığında yanıyor. Yoksa senin odamı bozuk.
    quote:

    Orjinalden alıntı: isbaraalp54

    arkadaşlar bi sorum olcaktı size küllükte sarı yeşil gibi bir lamba yeri var. burda ampul varmı sizde yokmu?
  • farlar çalışıyorken mi devreye giriyor? yoksa karanlıktamı devreye. bendeki çalışmıyor gündüz denedim.
  • farlar karanlıkta devreye giriyor..mesela tünel girdin yanıyor. çıkınca kendi kendine sönüyor...
    yanlız auto modunda olacak.....mesela yagmurlu havada karanlık sa kendi kendinede yanıyor....
    sende nasıl ? isbaraalp54
  • gündüz dikkatimi cekti yanmıyordu biraz önce alışverişe gittim farlar çalışıyorkende yanmıyordu. bakalım servis ne dicek bu işe. kızdırıyor bu arac beni.
  • Heralde Farlar çalışıyorken yanıyor, kesin emin değilim ancak küllük ışıklı, isbaralp arkaşımız hakikaten şansız bütün fabrikasyon arızalar onu bulmuş,son olması dileğiyle
  • Kardeş Allah sabırlar versin sana, bu kadar da olmaz ki.
  • 2500 bakımında neler yapılıyor yaptıran var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: coin54

    2500 bakımında neler yapılıyor yaptıran var mı?


    teşekkür ederim arkadaşlar cok şansızım bu aracta.benim küllükteki ısık olayı çözümlendi. ısık yerinden kayıp içerilerde bi yere düşmüş. ayrıca farlarınız devreye girmiyor yada aksaklık cıkarıyorsa ilk kontroll edilecek yer küllükteki ısıkmış. cünkü hepsi birbirine bağlı calışıyormuş. çok sükür suan sorunum yok rüzgar sesini bi nebze azalttık. yakında 15000 bakımına gidicem arac 13900 lerde.

    2500 bakıını ben yaptırmıştım. genel dış aksam mekanik eelektronik farlar vs. çalışıp çalışmadığı anormal bi durum varmı yokmu alt takımlar süspansiyonlar vs. kontrol ediliyor. yağ durumu inceleniyor eksilme varsa ilave ediliyor. klimaya gaz gibi bişey basıyorlar yada gaz miktarını ölcülüyor. fren balataları diskler görsel muayeneden geciyor. pas tutması muhtemel yerler kontrol ediliyor vs. bir kez deneme sürüşünü cıkılıyor coin54 kardeşim deneme -muhtemelen adapazarı istanbul devlet yolunda yapılıyor sapanca kavşağından dönülüyor güzargahı sen belirleyebilirsin bozuk satıhlı bir yolu tercih etmeni öneririm. 1 kaporta ustası bir mekanik ustası denemeye cıkıyor. ayrıca 2500 bakımının en önemli nedeni kullanıcı şikayetlerini detaylı araştırıp çözm üretmektir. benim aracın 2500 bakımı bir günü buldu sabahtan akşama kadar servisteydim. ayrıca 2500 bakımından sonra detaylı iç dış temizlik yapma zorunlulukları var. vedat ustayı bulup bagajdaki döşeme sesinden bahsedersen kısa zamanda çözecektir.

    yakın zamanda cam filmi nikelajlı cam cıtaları nikeleajlı marşpiyel yaptırıcam. 34 plakalı cok güzel bi c4 sedan gördüm adam aklımdakini yaptırmıştı ve nikelajlı filan cok yakışmış araca. kapı kolları ve bagaj tutamağınıda nikelajlı yaptırmıştı adam va c4 sedan ap ayrı bir kimliğe bürünmüştü. bunların tamamı set olarak yapılıyor adapazarında bu işi garantiyle yapan sağlam bir firmada buldum filmle birlikte 300 e patlıyor. umarım bu ayki hesap işi tutarda bunları yaptırmak nasip olur. burda resimlerini yayınlarım ..




  • isbaraalp54 2500 bakımı yaptırdım senin dediklerinin bir kaçtenesi yapıldı ayrıca
    suruş falan olmadı ayrıcada yarım saatte bitti.klimayada bakmadılar ben azından
    bilgiyara takıp bişeyler yapacaklarını düşünmüştüm onuda sordum ayrıcada bana
    bi arıza olursa arabanın uyaracağını söyledi eleman
    yav bizim arabalar çok akıllı canım galiba ..
    ayrıcada 2500 bakımı kalkmış zaten sadece
    elemanları biraz zorlayıp yağa arabanın altına falan oraya buraya baktılar istekli değillerdi
    zaten.................................
    isbaraalp54 kardeş film olayını bende yaptıracam aslında panzutları söktürmeden
    yaptırmak istiyorum o nasıl olacak ama bilmiyorum senin nasıl olacak?......
  • yapma ya kalkmış demek? ben 2008 5. ay sonunda yaptırmıştım bu bakımı. benim diğer sorunlarım yüzünden bir gün sürmüştü zaten.

    sakaryada film konusunda orası burası sökülmeden işcilikte cok cok güzel olan erişir oto var 1 yıl garantili olması beni caydırdı ancak ben sonax ta yaptırmayı planlıyorum nikelajla filan birlikte garantili yapıyorlar. devlet hastanesi gecip ilk göbekten otoban girişine doğru giderken yaklaşık 200 mt sonra sarı tabelalı bi yer göreceksin ismi sonax tı yanlış hatılamıyorsam ancak sarı tabelaları vardı işte :D burda nikelajlı ürünleride görebilirsin gündüz gidersen işciliklerini görme imkanında olur alt katlarında garajları var muhtemelen orda nikelaj cam filmi için sıraya girmiş bi cok arac göreceksin randevulu çalışıyorlar. sanayide bir cok ustada burayı önermişti bana.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.