Şimdi Ara

Çavirmede Karşılaştığım Polisin İnsan Muamelesi Yapmaması ve Yediğim Ceza (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
4
Favori
16.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kardeşim her meslek grubunun iyisi kötüsü vardır. Yanlış hareketi savunman. Ama ikide bir de birilerinin çıkıp dengesizce " beğenmiyorsan yapmayacaksın , zorla mı bu mesleği yaptırıyorlar " gibi lafları çok aptalca cahilce geliyor. Bugünkü ülke şartiarında kim hayalindeki işi yapıyor, işini çok severek yapabiliyor. Çoğu insan sırf ekmek parası için çalıma şartlarına sabır ediyor. İnsanız robot değil. Profosyonel bile olsanız öyle bir an gelir ki sinirden ne yaptıpınıza siz bile şaşırırsınız. Hiçbir meslek grubuna hakareti ve kötü muameleyi yakıştıramam. Tv lerde görüyorsunuz polisler işini yaparken it den p.ç den anasına küfür yiyor polis yine de işini yapmaya çalışıyor. Ben izlerken bile o küfreden kansızı boğasım geliyor. Yani bu polis sırf bu mesleği seçtiği için anasına küfür edilmeyi hakediyor mu. Yok sınırdaki polisler haricinde şehirdeki üniformalar eşkıya imiş. Yazık be. Sen kaç kere o eşkıya dediğin polis ile bir 12 saat mesai yaptın da üniformalı polislere eşkıya diyebilme edepsizliğini kendine yakıştırabiliyorsun. Senin baban her akşam saat 6 dan sonra evde olurken o eşkıya dediğin polisler bazen günlerce evine gidemiyor. Millet 6 ay askerlik yapıyorda ' yok hatırlamak istemiyorum, yok lanet olsun, yok trilyon verseler tekrar yapmam ' diye orada burada laf ediyor, senin o eşkıya dediğin polisler bir ömür o askerliği yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 24 Ekim 2017; 21:59:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • polisler bu ülkede belki en çok çalışan memurdur. sinirleri o kadar yıpranıyor ki bu adamların. geçmiş olsun diyorum size de
  • Ben kısa süre önce iş görüşmesine giderken sabah çevimeye takıldım. Takım elbise vardı üzerimde. Polis memuru ehliyet ruhsat istedi. Kendisine verdim ve "Kısa sürede halledebilir misiniz? İş görüşmesine geç kalacağım" dedim. Anında geri verdi ve "Çok da önemli değil, siz geç kalmayın geçebilirsiniz" dedi.
    Böyle polis memurları da var. O nedenle genelleme yapmak yanlış...
  • Polise LAF YOK!!!! Ne şartlar altında çalıştıklarını bilmiyorsun zırvalıyorsun!!!! En ufak bir tehlike durumunda 155 i aramayı biliyorsan polisede saygı ve şefkati göstermeyi bileceksin...Sen yatağında mışıl mışıl uyurken polis gecenin ayazında karda kışta görev,vatan,millet aşkıyla işini yapıyor ekmeğini kazanıyor.Zaten o kadar polisin derdi tasası yok senle uğraşsınlar.Bırak bu işleri kardeşim Sırf polisi kötülemek için aşmışsın konuyu gelip burda klavye delikanlısı olmaya çalışıyorsun.Seni ve POLİS lerimizi kötüleyenleri SAĞ DUYULU olmaya davet ediyorum...




  • Motosikletin rüzgarlık camına cam filmi çektir gör o zaman neler oluyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde şuana kadar polislerimiz genelde sevilmemiştir ve gereken saygıyı bulamamıştır, fakat şu da bir gerçek gerek polislerimiz gerek askerlerimiz mental ve eğitim anlamında büyük sıkıntılar yaşamaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIME -- 25 Ekim 2017; 0:12:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moueson

    Polisleri kötülemek için açılmış bir konu

    Unutmayın polislerin ne şartlar altında nasıl çalıştığını bilmiyoruz.Bu ülkenin insanları olarak bu ülkeye hizmet etmek için çalışan kendi ülkemizin polislerini karalamak hiç hoş değil özellikle konu açarak bunu duyurmak facia

    Yaptığınızdan utanın

    Adminlerden Birisi sevabina bunu banlasin lutfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Nasıl rahat çalışmakta olduklarını görmemek için kör olmak lazım. Yazın gölgede klima açık rahat rahat araçlarında otururlar cama tıklayarak camı açmasını istersin tip tip bakıp acaba açsam mı diye düşünür belki gasp edildin belki eli silahlı kovalayan var ama ilgi alaka YOK. Kışın keza aynı.

    Ben de başıma gelen bir olayı kısaca anlatayım, bir gün çevirmeye girdim ehliyet ruhsat vs. kontrol etti her şey tam hiç bir problem yok verdiğim evrakları tam geri verecekken bir anda vaz geçip arabanın etrafında tur atıp bu ne pis bir araba bu ne hurdalık demez mi ben şok oldum 😳 hadi araç pis kış ayı da hangi vasıf ile arabaya b*k atacak konuma geldin sen! Hadi araba hurdalık ki değil golf, ülkenin durumunu göz önüne alınca 4 tekeri olan her şey lüks sayılır iken kime göre neye göre hurdalık? Hakkı ile görevini yapan memur sayısı maalesef ki çok az kaldı. Ya bana denk geliyor ya da cidden herkes umursamaz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İşim icabı yıllardır çeşitli polis arkadaşlarım oldu. Çevirmeler de tanıdık olmayanlara da denk geldim. %90ı kibar davrandılar. Belki biraz orta yaşlı olmanın da etkisi vardır. Kabalık yapanlar gençliğime rastladı.
    Polislik stresli meslek netice de onlarda insan. Eğer biraz daha alttan alıp, psikolog gibi yaklaşsaydınız iş tatlıya bağlanırdı.
    Ama insan her zaman siniine hakim olamıyor. Aracıma film yaptırdım fakat bir kaç ay sonra stamyı düşünüyorum. Fakat cam filmi ile ilgili bir ceza gelirse "bana ceza yazıp da kendi aracından sökmeyenin..." diyerek ben de patlayacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 25 Ekim 2017; 0:17:3 >
  • Emniyet çok büyük bir teşkilat ,polis ise tek tip insan değil
    içlerinde çok değişik davranış sergileyenler oluyor tabi
    büyük kısmı mesleğini ve gereğini biliyor ancak bazı istisna kişiler kendini kaf dağında görebiliyor ,ne yazık ki
  • Geçenlerde Euroleague kupa finalinde İzmit-Kartal seferi yapan 200 hattına bindim. Otobüsün içinde yüzün üzerinde insan tıkış tıkış seyahat etmeye çalışırken tam hatırlamıyorum ama ya Gebze'de ya da Tuzla'da çevirmeye girdik. Doğal olarak herkesin kimliği toplandı. Kimlikleri parça parça topladılar. Benim olduğum kısmı toplayan bir polis arkadaş vardı kısa boylu, gömlekli, genç, gözlük takan. Belki benimle yaşıt. Tavırlarını, hallerini, mimiklerini bir görseniz siz utanırsınız. Teyzeler "oğlum ne kadar sürer?" diye soruyor, beyefendi kafasını bile çevirmiyor tek söylediği şey "kimlikleri alayım". İnsanlar acele acele kimliklerini arıyor, bulamayanları tersliyor. Çoğu kibirinde boğuluyor.
  • katılıyorum geçen gün orhan gazi küprüsünün çıkışında arabanı far ayarı otomatikte yolda sis olduğu için girmeden sisleri açmış polisin durdurduğu yerdede sis yok sis farlarınız yanıyo diye ceza kesti memur beye aracın otomatikte olduğunu söyledik kendisi yakmış diyoruz geldi manuele aldı artık söndü dedi cezayı yazdı acelemiz olduğundan aldık cezayı ödedik ama bilsinlerki hakkımız helal değildir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moueson

    Polisleri kötülemek için açılmış bir konu

    Unutmayın polislerin ne şartlar altında nasıl çalıştığını bilmiyoruz.Bu ülkenin insanları olarak bu ülkeye hizmet etmek için çalışan kendi ülkemizin polislerini karalamak hiç hoş değil özellikle konu açarak bunu duyurmak facia

    Yaptığınızdan utanın

    yoldan geçen kimsenin ne şartlar altında çalıştığını akşam başından neler geçtiğini o an nereye gittiğini belki de hangi yakınının hasta olduğunu hangi yakınını kaybettiğini bilmiyoruz herkesin sıkıntısı derdi var fakat bunun başka insanlara davranışınızı değiştirmesine izin veremezsiniz.




  • Polislerde insan herkes insan. Herkes kanunlara nizamlara kibarca uyacak. Memur gorevini layıkıyla ve duzenle ornek davranıslarla yapacak. Cerrah evindeki olayı sokaktaki olayı kafasına takarsa bi düşünün elinin altındaki hastayı. Herkes birbirine yardımcı olmalı bu polisimizinde kendini duzeltmesi için çalışılmalı. haksız yere ceza yemek insana koyuyor ama care yok. teskilatın butun bireyleri sutten cıkmıs ak kasık degiller. Polislerin barkodlu sisteme gecmesi lazım. Durduruyor sahsı tc istiyor bir suru vakit kaybı. Tabletleri yavas. Daha dinamik kibar olmalılar ozellikle trafikteki polisler. Kurallara uymalılar. hoca cemaat misali olmasın.
  • Onlarca kişiye alıntı yapamayacağım ama ülkede insanlığın ve sağduyunun bittiğine bu konuda bile şahit oluyorum.

    Trafiğe kapalı kocaman alan diyorum, adam bana arabanın sağından gitmekten bahsediyor. Birisi bana yanımdaymış gibi polise diklenmişsin diyor. Birisi ehliyeti geri ver sizi gör-mü-yo-ruz yazmış. Bir an yazdığım şeylerden bunlar mı çıkartılıyor diye tereddüt ettim.

    Aslında bu mecralarda bu konuların tartışılmayacağını anlamış oldum. Kimsede saygı yok. Olumsuz olsa bile insan gibi cevap verenleri tenzih ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: picoo

    Koçum paran o polisin cebine gitmiyor . Devlete gidiyor .haram olsun falan filan yazmissinda sen kurallara uysaydin uygulamayı yapar yollardi . Haksiz yere kimseye ceza kesilmez .ayrica polis insiyatifini kullanma durumlari vardir . Senin samimiyetine inanmamis . Gecmis olsun .

    kocum falan ne ayaksin sen? Haram zikkim da eder sana giren cikan nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini beğenmiş, egosu tavan yapmış polislerden nefret ediyorum. İşini hakkıyla yapan ile yapmayanlar arasındaki farkı yok ediyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki merak ettigim birsey var otobusler dururken sen nerden gittin

    Hayir motorsikletlilerde sanki ayni seride girme gibi veya guvenlik seridine girme hakki varmi gibi davraniyor



    Trafik dursa da ayni serite 2 motorlu arac giremez bu bir trafik kuralidir

    Ya da guvenlik seridine motorsiklet giremez bu da bir trafik kuraldir

    Ama motorllara dikkat ediyorum hem yanimizdan geciyorlar hem de direksiyonu biraz kirinca napiyorsun diyorlar

    Ben seni goremem arkadaşım eger benle ayni seridde sagimda solumda olursan sana vururum suclu da ben olmam



    Gecen gun denk geldim adam 4 luyu yakip kenarda durdu kapiyi acti motor carpti dustu allahtan birsey olmadi

    Ama motor adami sucluyordu kapiyi acarken aynana bak diye

    Adam dikkatsiz olabilir ama siz de bir seridde araba varken gecemezsinz

    Polisi savunmuyorum genel olarak motorsikletcilere elestiri yapiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 25 Ekim 2017; 8:45:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    Yoruma katılıyorum. Motorsiklet sürücüleri kendi şeridinde gitmiyor, şeritten şeride zıplayıp duruyorlar. Otomobil sürücüsü sürekli motorcu mu takip edecek aynada ?
  • Motosikletlilerin trafiğe dahi girmesi engellenmeli. Bırak insan muamelesini az yapıyorlar az.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.