Şimdi Ara

Cep Telefonunu Ölümüne Açmayanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet günümüzün en büyük hastlığı olan cep telefonu sahibi olmak, onunla yatmak, kalkmak, hiç elden düşürmemek. Günümüzde çoğu kişinin ama özelliklede gençlerin bu durumda olduğunu söylersek pek haksız sayılmayız ?

    Ben 1981 doğumluyum benim çocukluk zamanımda babamın iyi bir işi olmasına rağmen evimizde telefonumuz yoktu, yine o dönemler aslında bırakın bir cep telefonunu zaten çoğu kişinin evinde ev telefonu bile bulunmuyordu. (tabii o dönem cep telefonuda yoktu)

    Uzakta bulunan bir akrabamızla görüşecek olursak PTT ye gider kontürlü kart yada jeton alır bu şekilde görüşür hasret giderirdik. (sanırım henuz kontürlü kart yoktu).

    Şimdi hem ev telefonu kullanan sayısı eskiye göre arttı hemde nerede ise herkesin en az bir cep telefonu mevcut.

    Ama öyle birşey oldu ki: artık birini arıyorsun bu en yakın arkadaşın olsa bile telefonu açmıyor, bir başkasını arıyorsun o da açmıyor, hatta bazı kişiler komple tanımadıkları numaralı hiç açmıyorlar, hadi tanımadıkları geçtimde,

    Neden tandığınız ve kişi listesinde ekli olduğun bir insan senin çağrını yanıtlamaz ? Bir işi olabilir gayet tabii, ama o insanı sabah 11 de aramışsan ve kendisinden akşam saat 21 e 22 ye kadar bir geri dönüş olmuyorsa, hemde o insan günün büyük bir kısmında cep telefonunu elinde taşıyorsa ? Buna ne denilir ?

    Yada şuna ne demeli, biriyle konuşuyorsun anlaşıyorsun, 2 gün sonra çarşıda bilmem nerede görüşeceksiniz, sen o gün görüşeceğiniz saate yakınlaşırken çıkıyorsun, minibuse otobuse biniyorsun yoldasxın ve gideceğin yere varmak üzeresin, yarım saat kala bir telefon: abi ben gelemiyorum, benim işim çiktiii. Ulan benlende işin yokmuydu zaten ? o SÖZde iş çıktı dediğin şeye yada kişilere diyemedin mi işim var ?


    Yani cep telefonu =eşittir= samimiyetsizlik, diyorum ...


    Eğer bir insanı meşgule düşürüyorsanız, enazından sms atıp bilgilendirin.

    Eğer çalmasına rağmen ve görmenize rağmen açmıyorsanız (işiniz vardır ?) daha sonra ilerleyen saatlerde arayın.

    Yok zaten konuşmak bile istemediğiniz biri arıyorsa sizi, ya cep telefonunuzu vermeyin yada kendisine bunu anlatın.



    Siz ne diyorsunuz, böyle şeyler sizinde başınıza geliyor mu ? Böyle yapanlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?







  • Ben cep telefonuyla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kendiniz örnek verdiniz. Sözleştiğiniz arkadaşınız yarım saat kala gelemeyeceğim diyor mesela. Bu biraz samimiyet ile alakalı. Eğer bir insan ısrarla sizi umursamıyorsa, cep telefonunu açmıyorsa sizde ilişkinizi kesersiniz bu kadar basit. Bu hayatın her alanında böyle sadece cep telefonunda değil.
  • Beni sadece bir şeyler istemek için arayan adama telefonumu açmam. Buluşmadan hemen önce gelemiyorum diyenin soyunu sopunu seveyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.