Şimdi Ara

CHP'de kurultay süreci başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CHP'de kurultay süreci başladıPusholdertwitter
    “CHP, Kurultay sürecini başlatma kararı aldı.”
    https://twitter.com/pusholder/status/1664988469716819968

    Hadi hayırlısı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 3 Haziran 2023; 16:34:56 >



  • Hadi hayırlısı mı? Kurultay süreci başlasa ne olur? Danışıklı dövüş.Yine Kılıçdaroğlu'nu seçerler...Bu saatten sonra Belediyeleri de kaybetmrmek için ekibiyle birlikte istifa etmesi lazım
  • CHP'de kurultay süreci başladı



    EKREM BAŞKAN CHP İKTİDAR




  • Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt

    Bu kadar erken başlaması bir umut.

  • Çoğunlukla tek başına seçime giriyor. Ne hayırlısı olacak.

  • Bay Bay Kemal gene tek aday olursa gülmekten ölürüm herhalde...


    Kendilerini bu kadar rezil,kepaze duruma düşürürlerse en yakın seçimde baraj altında kalırlar... CHP'de kurultay süreci başladı CHP'de kurultay süreci başladı 

  • İstanbulda "büyük" projelere imza atan Ekrem kurtaracak bizi.
  • Göstermelik bir kurultay olur. Kilicdar kendi delegeleri ile yola devam onayı alır. Sonraki seçim yenilgisine kadar aynı nefret söylemleri ile devam eder. Bu defa geliyorum der.
    Anketciler chp fark atıyor der. Troller sanalda gaza gelip yargılanacaksınız diye tehdit eder.
    Yine yenilir. Oylar çalındı, adaletsiz seçim, yine yola devam der. Fondas medya öndeyiz diye gaz verir. Hayat böyle sürer gider.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BullPoweR7

    Bu kadar erken başlaması bir umut.

    Kendi delegeleriyle ne umudu? Bu saaten sonra toplu istifa tek çıkış yoludur.

  • Kemal out Ekrem in

    Ekremi daha ne kadar harcama girişiminde bulunacaklar merak ediyorum
  • Ne kurultayı bassın istifayı, sevilmiyorsun işte yaşında geçmiş bırak artık.
  • CHP delegelerdeki ve belediyelerdeki Alevi Dersim yapılanmasını tasfiye etmediği sürece %20 sınırının da altına düşecek.

  • Kemal gitse ne değişecek, aynı kafa aynı mermer. Kemal'in adaylığını destekleyen herkes atılmadığı sürece hiçbir şey düzelmez.

  • KK SEÇİLİRSE TEKRARDAN CHP YE ÇOK KİŞİ OY VERMEYECEKTİR. ÜST KADRO İLE BİRLİKTE İSTİFA ETMESİ LAZIM...

  • Olması gereken KK'nin istifa edip olağan üstü kurultay yapılmasıydı.


    Olağan kurultay ne sanki. Sen ben bizim oğlan muhabbeti gene. Bakın görün KK gene ya tek aday çıkacak yada düşük profil bir tavşan aday çıkaracaklar. KK kendi delegelerini kendi üyelerini seçecek. Sonra onlarda KK'yi seçecek. Ne oldu demokrasicilik oynadık deyip geçecekler...


    Not: Ben CHP'yi biraz tanıyorsam bu süreci uzatırda uzatırlar. Ve genel başkan seçimini yerel seçim sonrasına bırakırlar. Şimdi yerel seçimlerde görev bekleyenler veya tekrar belediye başkanı olmak isteyenler korkudan sesinide çıkaramaz. Çünkü aykırı bir şey söylese liste dışı kalır veya aday yapılmaz. Tam bir tiyatro işte...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 3 Haziran 2023; 17:52:59 >
  • kk, 10 aralık çetesi ve delegeler istifa etmezse gözümdeki değerleri masanın kısa ayağının altına koyduğum kağıttan azdır.

  • Halk organize olursa ya da popüler bir isim öncülük ederse rahatlıkla değişim olur, kk ve ekibi havasını alır. İmamoğlu yerel seçimlerde aday olmasın ya da başka partiden aday olsun ve basın toplantısı düzenleyip chp'ye oy vermeyin desin bakalım neler oluyor. Chp %20 altına düşsün kk'yi hiçbir güç orada tutamaz.

  • Bay Kemal'in delegeleri Bay Kemal harici bir kişiyi seçecek olsalar zaten en baştan Bay Kemal'in delegeleri olmazlardı. O yüzden bu chp'nin kurultayları gördüğüm en saçma kurultaylardır. Mhp'de bile zamanında az kalsın Akşener idareyi Bahçeli'den alıyordu Erdoğan engelledi.


    Chpde ise böyle bir durumun olmasının dahi imkanı yok zira delegeler direkt Kılıçdaroğlu'nun adamları. Bay Kemal karşısında Atatürk dirilip gelse aday olsa yine başkanlığı Bay Kemal kazanır.


    O yüzden boşa heyecan yapmayın. Bay Kemal "Kurultayı yaptık ve demokratik olarak seçime girdik yine ben seçildim daha ne yapabilirim" diyerek işin içinden sıyrılacak fakat 2024 yerel seçimlerinde chp başında Bay Kemalle birlikte girerse çok merak ediyorum o büyükşehirlerin kaç tanesini ellerinde tutabilecekler.


    Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş İstanbul ile Ankara'yı kesinlikle kaybedecek bunu da buraya yazıyorum. Üzerine siyasetten de silinip gidecekler. İmamoğlu'nun tek çıkış yolu Bay Kemal'i indirmek. Aksi taktirde Bay Kemal yüzünden chp tabanının bir kısmında ve iyi parti tabanında oluşan nefret bu belediyeleri kendisine ve mansur yavaş'a kaybettirecek. Sonra da bir daha toparlayamayacaklar.


    O yüzden bir şekilde Bay Kemal'i indirmeleri şart.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 3 Haziran 2023; 20:10:29 >




  • EmuDev E kullanıcısına yanıt

    Bu dediğinin bir benzerini genel seçimler öncesi Muharrem İnce yaptı işte :) 40-50 senelik CHP'li adam KK den eski adam yaptı. Sonuç ortada ! Adam kendisini paraladı evlatlarım yapmayın CHP yanlış yolda seçimi kazanamazlar bu kafa ile dedikçe ağzına ağzına vurdular susturmaya çalıştılar. Adama edilmedik hakaret küfür kalmadı iftiranın bini bir para oldu. Hainlikten tut satılmışlığa sarayın adamlığından yemediği hakaret kalmadı.


    Bu dediğini İmamoğlu yapsın bak gör ne hakaretler ne linçler yiyor. Sonu Muharrem İnce gibi hastanede bitebilir.


    Adam stresten saldırıdan karalamadan hastanelik oldu.


    CHP'de kurultay süreci başladı



    Not: İmamoğlu siyasi bir kariyer hedefliyorsa KK'ye karşı bayrak çekmeli. Yoksa sessiz kalır ve bir 5 yıl daha KK altında kalırsa iyice bitirecek kendisini. Ne olabilir sanki en kötü CHP'den atılır. Yaa yeni parti kurar yada İYİ parti ile birleşip daha güçlü gelebilir. Veya siyasi yasak flan gelirse hele kahraman olur.





  • AKP'nin fiks bir şekilde üst üste seçimleri alması gibi Kılıçdar da yine partinin başında olacaktır. Şahsen umudum yok. Umarım belediyeleri de kaybederler. Zerre umrumda değil şahsen. Olan İmamoğlu gibi potansiyeli yüksek siyasetçilere oluyor. CHP'nin düştüğü durumdan dolayı RTE'nin tüm siyasallaşmış kurumlarının önüne atıp partisinin adamını harcatıyor CHP.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 4 Haziran 2023; 2:50:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.