Şimdi Ara

CHP'de kurultay süreci başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • KK İSTİFA !!!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Muharrem de bir loser bunu unutmayın. 2018 seçimlerinde aday olmayıp daha yavaş işini halletmeye çalışsaydı şuan çoktan o genel başkanlık devrimini yapmıştı. Ama oyunu iyi oynayamadı. Dedenin artık bir gücü kalmadı. Gayet de indirilebilir şuan partide

  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    Muhalefetin bu siyaset anlayışı ile kazanması çok zor zaten. Ama hiç yoktan Muharrem İnce'nin ağzı laf yapıyor. Yeri geldimi taşı gediğine koyabiliyor. Ben KK'de hiç o potansiyelide göremiyorum. Biraz liderlik ve insaları etkileme sanatıda var Muharrem İnce'de..


    2018'de İnce zorla aday yapıldı resmen :) Yedeğin yedeği gibi... Onun önünde Abdullah Gül vardı. Son dakika 45 gün kalamıydı ne onu ilan ettiler işte. Ülkede 81 il büyük içeler flan. Adam ülkenin yarısını gezemedi miting yapamadı o kadar geç açıklandı. Üstüne o süreçte ona yapılan ambargoları ve kadrosunun tasviye edilmesini flanda biliyorsundur heralde !


    Ayrıca 2 kere KK'nin karşısına çıktı ama delege sistemi öyle sıkıntılı ki orada Atatürk mezardan çıkıp gelse KK'yi gene deviremez. Çünkü KK devrilirse delegelerde devrilecek. Adam kendi koltuğunu bırakmıyor KK gitmesin diye.


    Not: Gayet indirilebilir diyonda kim indirecek mesela şuan KK'yi ? Cesaret edep 1 kişi bile karşısına çıkmaz ve tek başına seçime girip kazanırsa şaşırma. 13 yılda 12 yenilgi ve 75-76 yaşında başta tek aday olarak kalmaya devam et.





  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Dedenin bir karşılığı kalmadı gidecek zaten. Siyaseti okuyabilen her insan bunu anlar. CHP'deki birçok kişi de o koltuk için dedenin altını oymaya hazır. Ordaki insanların halkın ne düşündüğünü bilmediğini sanmıyorsun heralde?


    Şuan halktan da bu kadar tepki varken belediyeler kaybedilme tehlikesiyle karşı karşıyayken dedenin o koltukta oturma şansı kalmadı. Belli olduğunda buraya yazarım. Nasıl olsa haksız çıktığım çok nadir oluyor Soğan konusundan birçok konuya kadar

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Olağan üstü olursa sadece delegeler oylama yapıyor diye biliyorum. Olağan olursa sadece delegelere kalmıyor iş bildiğim kadarıyla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    Bir karşılığı senin benim gözünde kalmadı. Halen delege ve vekillerde güçlü. Kendisi İstemedikçe koltuktan kaldıramaz kimse


    Gitmesine gidecek te ne zaman :D Normal kuruldayı uzatırda uzatır şimdi. Taaa yerel seçim sonuna 9 ay sonrasına atar !!!


    Bu süreçte de Ekrem İmamoğlunu tekrar İBB adayı yaparsa ! Belediye başkanı aynı zamanda parti genel başkanıda olamıyor kazanırsa istifa mı edecen deyip egale eder. Zaten 9 ay geçti ben oldu olacak görevde kalayım 2028 seçimlerine hazırlayım zaten ekonomi kötü belki erken seçim olur durun partiyi kaşırtırmayın der oturmaya devam eder koltukta.


    Not: KK 13 yıldır kaybediyor :) Ne olmuş yani 1-2 kere daha kaybetse. Her seçim sonrası aynı laflar aynı sözler söyleniyor ama sonra gene TIPIŞ TIPIŞ gidip oy veriyorlar. Bak gör gene öyle olacak. Ben yerel seçime kadar gitmemeyi zorlayacak. Yerel seçimlerde iyi sonuçlar gelirse bakın benim sayemde deyip gene gitmeyecektir.





  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Tayyip'in sonraki seçimlerde aday olmadığının farkında olan herkes var gücüyle saldırır merak etme. 80 yaşındaki bir adama cumhurbaşkanlığı koltuğu verecek değiller. Sonraki seçimlerde dedeyi o koltuktan indiren her kimse onun seçimi kazanacağını düşünüyorum. Bu da sırf muhalefetin inancı ve birleşmesi sayesinde olacak. Tayyip'in etkisini onun ordaki yerini iktidardan hiçkimse dolduramaz. Şuan herkes bunun bilincinde. Siyasiler akılsız değiller. Sonraki seçimi dedeye yedirmezler. İstediği kadar delegesi olsun güçlü olsun. Tam o adaylık gününden 1-2 gün önce halkı harekete geçirip dedeyi linçlettirirler ve genel başkanlığı alırlar.


    Bekle ve gör

  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    Tek bir soru madem bu kadar kolay 13 yıldır neden yapmıyorlar o zaman :D


    Bundan önce kaybedilen 12 seçimde neden yapılmıyor !!!


    Her seçim sonrası aslında biz kaybetmedik diyor ve yoluna devam ediyor. Ve seçmeni gene TIPIŞ TIPIŞ oy veriyor yüzde 22-25 bandında takılıyor adam. Bak gör yarıun seçim olsa gene aynı oyu alır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 4 Haziran 2023; 3:32:53 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Daha önceki seçimlerde aday olmadı belediyelerde de iyi sonuç alınca eleştiri kendisinden başka yerlere döndüydü. Yahu hala dalga geçiyorsun. Öncekinde Muharrem oldu daha öncekinde Ekmeleddin Bahçeli dayatmasıyla aday oldu yerelde ise zaten Kılıçdaroğlu Ekrem'i aday yaparak doğru iş yaptı. Doğru iş yapan birini neden göndersinler? Bu seçimde hayatının hatasını yaptı ve gidecek. Bazen basit düşün yeter. O kadar analiz etme.

  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    Siz Kemal Dedeyi tanımamışınız :) Bak gör genel başkanlığını uzatacakta uzatacak. Aday olmaya çalışanlarında ayağını kaydıracaktır dedi dersin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 4 Haziran 2023; 3:35:56 >
  • Erdoğan hala %52 alıyorsa, bunun sorumlusu KK'dır.


    İyi Parti %10 oy kaybetti.

    Koalisyon'un katkısı 0.


    Kazanılacak seçim kaybedildi. KK nın son zamanlardaki başarısı bu seçimi kaybetmesiyle unutuldu, aday olursa kendi tabanı verir mi o bile şüpheli artık. Ekrem İmamoğlu Genel başkan olursa, insanlar toparlanır benim düşüncem bu. Güzel kampanya yürüttü, güzel organizasyonlar yapıldı. Sonuç olarak %4 fark ile kaybetti seçimi.


    Ümit Özdağ önümüzdeki seçimde %10 alabilir, onu belirtmekte fayda var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Archangel -- 4 Haziran 2023; 3:46:24 >
  • Aslında yüzde 4 ten çok daha fazlasıydı bu seçim...


    Erdoğan en parlak ve en güçlü döneminde de yüzde 52 almıştı ! ( O zaman ki ekonomik göstergeler alım gücü dolar petrol fiyatı ev araba vb hepsi normal iken. )


    Ama en kötü olduğu. Ülkenin ekonomik krizin ortasından geçtiği Orman yangınlarından tut sellere depremlerden tut pandemiye ülkenin görmediği felaket kalmadı üstüne ordu Suriye'ye girdi dolar 2 TL den 20 TL lere geldi enflasyon işsizlik faiz alım gücü flan saymıyorum bile... Bir ülkede olabilecek neredeyse bütün kötü şeyler oldu ve GENE YÜZDE 52 aldı.



    Bir muhalefetin kazanması için daha ne olmalı mesela ? Burada ekstra ekstra hatta ekstranında ekstrası bir caba harcasa kaybedemezdi muhalefet. Ama nasıl yaptı etti yıllarca aradı taradı ve tek seçimi kaybedecek adayı gösterip olmuyacak tutmayacak siyasi söylemler ile seçim hediye edildi. Harbi şaka gibi :D


    Not: Birde bu seçimler çok fena umut kırdı. Ünlü sanatçısından gazetecisine herkes taraf açıklamış alenen destek istemişken oldu bunlar birde. Bu isimlerden ileride nasıl oy istenecek nasıl arkamızda gel denilecek KK ile şüpheli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 4 Haziran 2023; 4:8:5 >




  • Bence CHP ateşe verilmeli, eminim Atatürk gelse öyle yapardı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne kurultayı ya, KK seçme seçtirme kurulu. Soran olursa dedem çok demokrat adamdı çooook denir. Yazın kenara bu kafa ile yerel seçimde yüzyılın yenilgisini yaşarlar.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.