Şimdi Ara

Corsair RMA (Ürün Değişimi) Nasıl Açılır? [2023 GÜNCEL] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
28
Favori
22.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • armax kullanıcısına yanıt

    öncelikle cevabınız için teşekkürler, peki elimdeki ram kitini istiyorlarmı ? ve ben buradan kargoyu yollarken ücreti onlarmı sonradan ödüyor veya karşılıyor nasıl oluyor o adımlar ? konudaki mesajların bazılarını okudumda SNyi kazıyınca ve kargo ücretinin yüksek çıktığını uğraşmanın masraflı olacağını söyleyince ücretsiz ürünü yolluyorlarmış, değişim ürünü olduğundan ona vergi ödüyormuyuz ? veya onlarmı ödüyor bu adımlarıda merak ediyorum teşekkürler.

  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Gelen kargo vergiler dahil geliyor.
    Giderken hiç belli olmuyor bazen gönderici ödesn diyor bazende kargo barkodu veriyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen ay rma açmıştım kasa fanlarımda sorun vardı. Penta fan değiştiğini iddia ettiği fan kontrolcümü yaktı. Ticket attım Corsair'e bana şuanlık Tr'ye kargo gönderimi yapamıyoruz gümrük sorunu var dendi. Tekrar ticket attım bugün. TR'de garanti yok bakalım geri dönüş bekliyorum.

  • Mr.ED kullanıcısına yanıt

    haydaaa gümrükten kaynaklı gönderim yapmıyorlarmıymış şuan ?

  • Mr.ED kullanıcısına yanıt

    Canlı desteğe bağlanıp 3 gündür ticketima dönüş olmadığını söyledim, onlarda teknik Support'un bayağı bir meşgul olduklarını söyledi size dönüş yaparlar ama geç dönerler diye belirtti, tamam o zaman bekleyeceğiz şu anlık dedim evet dedi canlı destek, bende şeyi sordum Türkiye'ye RMA şu anlık durdunuzmu dedim evet dedi ama başka ülkede yaşayan tanıdğınız varsa onlara yollayabiliriz dedi, bende Fransa'da ve Almanya'da ablamlar var onlar tatile gelecek onlarla getirttirim dedim, öyle yaparsınız bu durumu ticketınıza yanıt veren görevliye belirtin eğer sorun varsa RAM'lerde yardımcı olur dedi, iyice deveye hendek atlatma muhabetine döndü iş, bir de şey derlerse RAM'leri sizin yollamanız lazım biz öyle yeni ürün çıkışı yapacağız başka türlü olmaz derlerse harbi çıldırmalık, elimde yedek RAM yok PC yatışa geçer bu durumda diye belirtirim, bakalım bir ticketa dönsün biride.



    Türk müşterilere RMA konusu ile ilgili yollanan mail buymuş Canlı destek yolladı bana


    Corsair RMA (Ürün Değişimi) Nasıl Açılır? [2023 GÜNCEL]




  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

    Aynen bana da bunu yolladılar kopyala yapıştır yapıyorlar şuan sanıırm.

  • Mr.ED kullanıcısına yanıt

    boğaziçine hala telefonla ulaşamıyorum ama mailime dönüş yapıyorlar Corsair RMA (Ürün Değişimi) Nasıl Açılır? [2023 GÜNCEL]  garanti etiketi dedikleri boğaziçi garanti kağıdımı ? bunu satıcı firmamı doldurması lazımdı hiçbirşey anlamadım bunların demeye çalıştıklarından.


    Corsair RMA (Ürün Değişimi) Nasıl Açılır? [2023 GÜNCEL]


    Corsair RMA (Ürün Değişimi) Nasıl Açılır? [2023 GÜNCEL]




  • Mr.ED kullanıcısına yanıt

    dönüş yaptılarmı hocam size ? 10 gün oldu öylece duruyor ticket.

  • 8 gün önce, daha önce açtığım ve kapattıkları ticket istinaden bir daha ticket attım ve son aktivite 4 saat önce gözükmesine rağmen dönüş yapmamışlar.

    Bu arada hocam benim ürün için seri no istediler kontrol için bende garanti kağıdı vs sormadılar. Fan bozuk diye direk kasayı göndermemi istedi penta öyle yollamıştım. Boğaziçi ise garanti süresi bittikten sonra bile bir seferliğine ilgilendi diğer bozuk fan seti için. Keşke kasanında garantisi boğaziçinde olaydı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 30 Ağustos 2023; 0:23:40 >
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt

    benim ticketa dün gece cevap gelmiş,bugün görüp cevap verdim seri no istemişler yazdım 10 dk sonrasında cevap geldi geri,türkiyeye gönderim yapamıyoruz daha sonra yazarsanız yardımcı oluruz dediler,boğaziçine yazdım geçen gün onlarda mail olarak dönüş yaptılar bana,yurtiçi kargo kodu verdiler siz garanti bitsede yollayın elimizde varsa değişim yaparız dediler yoksa iade yaparız dediler,şöyle bir olayda var türkiyeye gönderemiyoz demeden önce bana ramin seri nosunu ve part numarasını çizdirdi corsair boğaziçi bu şekilde yardım etmez galiba çünkü seri no filan siyah kalemle çizdim ramin üzerindekini,kutudaki seri nolar duruyor.

  • Şu anda herhangi bir rma'ya ihtiyaç duyuyorsanız beklemekte fayda var, bu gidişle uzunca bir süre de bekleyeceğiz gibi görünüyor. Gümrük mevzuatında yapılan değişikliklerden dolayı değişim ürünleri sınıflandırılamıyor, bu yüzden de üretici gönderim sağlamıyor.


    Bu sürece dahil olan bir değişim talebim var, üzerinden de yaklaşık 4 ay gibi bir süre geçmiş üzere. Üstelik benden kusurlu ürünü istemiyor olmalarına rağmen ürünü gönderemiyorlar. Corsair RMA (Ürün Değişimi) Nasıl Açılır? [2023 GÜNCEL] 


    Türkiye dışında ki farklı bir ülkede bir tanıdığınız varsa, onun adresini vermeniz halinde ürün gönderebildikleri doğru. Ancak o zaman da sizin arızalı ürünü gönderme süreciniz sancılı oluyor, değişim ürünü de elinize ne zaman geçer meçhul.


    Bu durumun kalıcı olmadığını, en kısa zamanda ülke içindeki perakendeciler üzerinden işlem sağlanıp sağlanamayacağı üzerinde çalıştıkları bilgisini az önce edindim. Velhasıl, böyle bir durumda direkt distribütör ile muhatap olarak değişim sağlamamız mümkün olacak gibi görünüyor.





  • Arkadaşlar merhaba, mp600 pro 2tblik diskim raw formatına dönmüş durumda. İçinden bilgileri alıp formatladım bir kere ve daha sonra yine aynı şeyi yaptı. Hatta bir kere de biosta görünmeme sorunu olmuştu. Bunu direkt rma ile yollamayı düşünüyordum ama epeydir corsairin rma konusunda problem yaşattığını duymuştum. Hâlâ değişen bir şey yok anlaşılan, ssdler için ayrı bir durum yoktur değil mi? Yurtiçinde garantiyi halledebilir miyiz acaba? Daha 3 tb yazdığım disk patladı yav...

  • AmazonTR'den aldığım Corsair Sabre Pro Champion fare daha 1 yılı yeni doldurdu hemen fare tekerleği bozuldu. Hiçbir şekilde kaydırma yapamıyorum. Yahu şu fareleri ne dandik yapıyorlar hiçbir farem 2 yıl dayanmadı. Logitech'te çift tıklama sorunu oluyor diye Corsair'e geçtim, bunda da tekerlek bozuldu...


    Öyle hardcore oyuncu da değilim, çoğu oyunu xbox kontrolcüsüyle oynuyorum. Nasıl bu kadar dandik olabiliyor anlamıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 29 Kasım 2023; 12:4:30 >
  • Arkadaşlar merhaba corsair ile arızalı mp600 pro için görüştüm de bunlar ürünü alalım diyor, ürünü aldıktan sonra problem çıkıp yollayamıyoruz demesinler?

    Hi Yunus,

    My name is Ryan and I am a member of the Corsair Tech Support Team, Thank you for your patience; and, apologies for the delay in response time. I have gone ahead and taken over this ticket. Persistent errors with your drive can be quite a frustrating situation and we at Corsair are sorry to hear about your experience with this hardware. With the information you have provided it looks to be a failure of the m.2. As long you are covered under warranty (and stock permitting), I would like to set up a Return Merchandise authorization for you, with this process you will ship us your defective item (using shipping information we will provide you) and once we receive it we will send out your replacement. Please provide confirmation that you wish to pursue this method, along with the information requested below, and I will generate the order request for you.

    - A copy of your original purchase invoice (PDF)

    - Photo of the serial number on your unit (located on the drive itself)

    - Confirmation of your full shipping address (please use the template below)



    I have provided this template, please copy this, fill out any pertinent blanks, and then paste your version into your response here along with the information/photos requested above.

    TEMPLATE



    Your Info:

    Name:

    Email:

    Phone:



    Shipping Address:


    Street 1:

    Street 2:

    Street 3:

    City:

    State:

    Zip Code:

    Country:

    Best Regards,


    Ryan D.

    Thank you for choosing Corsair.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • pcpcpcpc P kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen bilgileri doldurup gönderdiğiniz takdirde, Türkiye'de olduğunuzu görerek aynı bilgilendirmeyi yapacaklardır. Öncesinde bir teyit almadan ürün göndermenizi tavsiye etmem, ürünü onlara göndermenin bir yolu var ancak şu anda onlardan ürün almanın hiçbir yolu ne yazık ki yok. Corsair RMA (Ürün Değişimi) Nasıl Açılır? [2023 GÜNCEL] 

  • iczeleven kullanıcısına yanıt

    Ben adres bilgisini yollamadan burda yaşadığımı söyledim onlar da yine aynı şeyi yazdı ve ben de burdan değişim yapmayı kabul ettim. Ürün burda servisteydi ve ne zaman model geleceği belli değildi.

    Normalde yurtdışında yaşayan akrabama yollatacaktım ama o da buraya yeni geldi ve tekrar ne zaman geleceği belli olmadığı için mecbur burda değişimi kabul ettim.

    Yoksa aynısını corsairden aldıracaktım. Yerim kalmadı çünkü...

  • Bizim gümrük garantiden değişen üründen de vergi almaya çalıştığı için adamların zararı fazla oluyordur. Zamanında garantiden değişen kulaklığıma gümrük el koymuştu. Arayıp kaç kere garantiden değiştiğini anlatmaya çalışsam da bana ücreti zaten karşı firma ödüyor siz kafaya takmayın demişti karşımdaki kişi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala Türkiye'ye gönderim kapalı bende 3 aydır psunun zırlamasını çekiyorum fanlar yüksek devirdeyken bile fanların sesini bastırıyor canımdan bezdirdi bir daha corsair psuya tövbe.

  • Selamlar;


    Corsair K70 klavye sahibiyim.2017 yılında amz.de üzerinden aldım.Türkiye de Penta ve Boğaziçi Bilgisayar ile temas kurdum arızanın onarılması adına yanlız ürün yurtdışından alındıgı için ve garanti süresi bittigi için onarım yapamayacaklarını söylediler.Ben de Corsair üzerinden RMA açtım.Dönüş yapıldı:


    Benim talebim: I have a K70 RGB Rapidfire MX Speed Switch Keyboard and its volume wheel not working as intended and its two of bracket legs are broken so i want these issues to be fixed.Also I need Turkish layout for this product please.I have contacted with local repair services named Penta,Bogazici Bilgisayar but they refuse to fix my keyboard as it is not under warranty and it hasn't been bought in Turkey so i wish you help me about my issue.


    Corsair Cevap: Thank you for contacting Corsair Support. We’re sorry to inform you the Corsair Limited Warranty cannot be applied. Your current warranty claim cannot be fulfilled due to the following reason:

     

    · Warranty has expired on the original unit. Replacement units do not extend nor renew a warranty of any kind.

     

    Unfortunately, we cannot replace the item and do not offer a repair service nor spare parts. We apologize for any inconvenience. Please let us know if you would accept a 15% discount code as a gesture of goodwill (some exclusions apply). Our corsair.com discount codes can be applied if you reside in one of these countries.

     

    If you believe none of these reasons apply to you, please email us back for additional review. Thank you for your patience and understanding. 

    All the best,

    Ashley G,

    Corsair Support







    Bu cevap sanırım onarımın yapılmayacagı anlamına geliyor.Bu durumda bu klavyeyi nerede nasıl onarabilirim bilen var mı?





  • 2024 te hala türkiyede çalışıyor mu RMA?

  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.