Şimdi Ara

Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
5.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • niye ilericiler mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aşı karşıtı kitlenin üslup ve argümanları ortalama kalitelirini belli etti , hepsi çizik yemişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin görüşü kendine. Kimseyi zorla aşılayamazsınız. Aşı, yapılan kişiyi korur başkalarını değil. Aşı olmayan kişi ölmeyi göze alarak zaten aşı olmuyor yani can onun canı, size ne oluyor? Aşı olanlar korona olmuyor mu? Belki korona olmasalar bile taşıyıcı olmuyorlar mı? Birde sorumluluk reddi sözleşmesi yapılıyor insanlara. Kesinlikle hukuksuz, gereksiz testler de tamamen zorbalık.


    Hiç aşı olmadım, zorunluluk olmadığı sürece de olmayı düşünmüyorum. Bunun yerine multivitamin takviyeleri kullanıyorum. Daha çok koruyucu olduklarını düşünüyorum. Ekstra olarak harici olarak C ve D vitamini de almayı düşünüyorum şu sıralar, eğer günlük dozajı aşmıyorsa olabilir diyorum.


    Hiçbir koruyuculuğu olmayan maskeyi sadece toplu alanlara girdiğimde ayıp olmasın ve bende varsa başkasına bulaşma ihtimalini azaltsın diye kullanıyorum. Maskeyi savunacaklar, sanki N95 maske kullanıyorlar...


    Bu pandemden kurtulmanın tek yolu 20 gün boyunca herkese ama herkese sokağa çıkma yasağı uygulamak. Çıkanı da uyuşturucu iğneyle indireceksin ve uyanınca evine git diyeceksin baktın yine gitmiyor bitane daha sıkacaksın. 20 gün boyunca sadece polis ve asker görev yapacak ve bunlar da 20 günlük süre bitimine denk gelen gece yarısında evlerine gidip 20 gün karantinada kalacak. Ölen ölsün, zaten ölen ölüyor. Ölen evinde ölecek 20 güne virüs mirüs kalmaz. Ölenlerin cesetlerini gömen ekipler de işleri bitene kadar kimseye yaklaşmayacak ve 20 gün karantinaya girecek(hatta ailesiyle birlikte). Tabi bundan önce sınır güvenliğini sağlamamız gerekiyor, elini kolunu sallaya sallaya kimsenin gelmemesi gerekiyor. Yurt dışından gelişleri tamamen yasaklayacaksın, çıkan çıksın ama geri gelemesin. Gelen de silahlı askerlerin beklediği 20 günlük kamplarda kalmak zorunda kalsın. Başka çözümü yok cidden bunun. Eğer samimiyseniz ben 20 gün boyunca makarna yemeye razıyım. Devletimiz sanırım durumu olmayan insanlara makarna dağıtabilir? Bu 20 günlük sürede de bütün ödemeleri(kiralar dahil) erteleyebilir. İstedikleri kanunu iki dakikada çıkarıyorlar zaten.


    Herkesin fedakarlık yaparak bu acı reçeteyi uygulayarak virüsten kesinlikle kurtulmamız gerektiğine ve sonrasındaki rahatlamayla 20 günlük zararın fazlasıyla yerine konulacağına inanıyorum.





  • Korona aşısı olanlar birkac seneye hepsi ölecek. Bu bir nüfus azaltma planıydı. Nüfusu aşıyla azaltıyorlar. Ölümü ileriye programladılar ki dikkat çekmesin diye. Rastgele zamanalrda aşı yüzünden tek tek öleceksiniz

  • wolferto kullanıcısına yanıt

    Acemi tesettürlülerle tecrübeli tesettürlüleri nasıl ayırıyoruz birbirinden? Cidden merak ettim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cahil takımı boş insanlar. Kamusal haklarından mahrum bırakılmaları gerek.

  • CoreXXX kullanıcısına yanıt
    Beyni kimce yönetiliyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük Uyanış mı, muhaha. TRT1'de cıkan dizi adları gibi :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu grubun başta instagram olmak üzere sosyal medyada tanıtımını yapan orta yaşlı erkeklerin tek derdi dul kadın düşürmek. Sırf bu saçmalık yüzünden saçma sapan şeylere enerji harcıyoruz. Aşı olalı 1 yıl oldu hiçbir kötü belirti çıkmadı, lisede ilkokulda da aşı olduk o zaman kimse tatava yapmıyordu. Bu mitinglerde halk ozanı orkundk'nın *mcı şarkısı bangır bangır çalınmalı. Millet bu buluşmaları sevişmek için kullanıyor dkaskfjsdfds

  • Aşı vurulanlar nasılsa coronodan ölmeyecek ama aşı vurulmayanlara corona bulaştırabiyorlar.ozaman aşı vurulanlar aşı vurulmayanlar için tehlikedir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylevi M kullanıcısına yanıt
    Ondan önce onca örtülü kadın & çember sakallı neden orada? diye sorsana :) Yanıtlayayım mi :) Planlı gösteri :) Ücretli protestocular :) Araya Covid & aşı olayına karşı normal vatandaş da karışır doğal olarak ancak esasında planlı bi gösteri. Aynen gezi olayı gibi. Onda da ana kadro ücretli elemanlardı, normal vatandaş ta araya karışmıştı. Bu tür olaylar yapay gündem yaratarak insanların kafasını karıştırır. Bu arada konuyu açan kişiye baktın mı :) Ben daha konuyu tıklamadan başlıktaki söz diziliminden konuyu kimin açtığını anladım :) Söz dizilimi, Covid-19 aşısı yanlısının birinin kullanacağı türden :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bat-Man kullanıcısına yanıt

    Çoluk çocukla uğraşamam. Sana tercihinde mutluluklar. Dikkat et bir gün seni de siLken bi birader çıkmasın karşına. Hadi git kumda oyna engelledim seni.

  • Glitz kullanıcısına yanıt

    Mezar yerini şimdiden hazırla. Kalp kası hasarına bağlı kalp yetmezliği çok uzun süre ortaya çıkmaz. Çünkü vücut onu kompanse eder. Dekompanse olunca salondan mutfağa kadar bile gidemeyeceksin ve bundan sonra maksimum 5 yıl ömrün kalmış olacak.

  • Ölüler dkaskfjsdfds diye random gülemezler. dkaskfjsdfds diye gülmenin tadını çıkart çünkü kalbin teklemeye başladığında gülemeyeceksin. Azrail artık seni işaretledi ve ölüm sırasına koydu. Bundan sonra sana beklemek düşüyor.



    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledi
  • Bi gün ya bi gün şu ülkede doğru şeyler olsun

  • Aşı olanlar %90 ölecek. Su an için kalpleri sorunsuz olarak çalışıyor gibi görünüyor ama esasında kalp kası iltihabını çoktan aldılar. Buna bağlı kalp yetmezliği, kendisini yıllar sonra belli edecektir. Çünkü kalp yetmezliğe girmeden önce, büyüyerek kendini duruma uyduruyor fakat eninde sonunda yorularak artık yeterince kan basamaz hale geliyor. Aşı olanlara geçmiş olsun demek lazım. Mezar yerlerini şimdiden ayırtsınlar. Genç yaşta ölecekler. dkaskfjsdfds diye gülemeyecekler. esasen ağlayamayacaklar da... çünkü ölüler tek bir ses çıkartır o da tık tık sesleridir çünkü ölen vücut çürürken gazların etkisiyle patlar siyahlaşır simsiyah olur ölüler sadece tıkırdar.. Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledi Geçmiş olsun. Tüm aşı olanlara üzülüyorum. Genç yaşta ölümü tadacaklar. Allah rahmet eylesin..





  • ewoasty kullanıcısına yanıt

    Doğru şey aşı olmamak. Aşı kalp kası iltihabı yapıyor. Çok az vakada hemen tespit edilebilse de, yukarda izah ettiğim gibi, kalbin pes etmesi 3 - 5 sene sürüyor. Pandemi denen şey ortadan kalktıktan ve etraf sakinleştikten sonra aşı olanların çoğu kalp yetmezliğinden yavaş yavaş ve dikkat çekmeden ölmeye başlayacaklar.. Aşıyla ilgisi tabii ki yok denilecek konuşanlar susturulacak videoları kaldırılacak vaka raporlarının bile yayınlanmasına izin verilmeyecek..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarface144 -- 20 Ekim 2021; 16:43:6 >
  • Scarface144 kullanıcısına yanıt

    Bilimsel bir rapor inceleme veya makale varmı okumak isterim.

    Ben aşı olmadım olmayıda düşünmüyorum. Aşı karşıtı değilim mevcut iktidara güvenmiyorum.Kesin bu aşılardada ucuza kaçmışlardır diye.

  • ewoasty kullanıcısına yanıt

    Tabii ki yok. Böyle makaleleri yazmaya kimsenin maçası yemez. Ben de anonymous yazıyorum. Makale yok. İktidara da güvenmeyin. Biontech'e hiç güvenmeyin.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.