Şimdi Ara

Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
5.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Scarface144 kullanıcısına yanıt

    Peki sen bunu nereden biliyorsun ? Hangi yetin ile bunu biliyorsun . Yanı doktormusun ? Bu tarz vakalar ile karşılaştın mı ? Bizzat ilgili kasları inceledin mi. Yoksa kimden duydun. Önemli bir şeyden bahsediyorsun.

  • Aşı olmayanlar bir gün kan naklinde değerli olucak bu bir gerçek organ naklinde şuan çok sıkıntı var yurtdışında herhangi bir kişi aşı olmuş ve kan bağışladıysa o kanla malesef organ nakli sorunlu geçiyor Muş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eylem neden yapıyorlar neyin dikkatini çekmek istiyorlar. Ülkede 2 seçenek var kaldıki inatkif türk aşısıda çıkacka. Hadi Mrna istemiyorlar anladık inaktif aşı neden olmuyorlar orası tuhaf.

  • Aşılanma olarak ülkede en üst seviyedeyiz ama ne işse bu haber ile gündeme getirilmeye çalışılması komedi.

  • Gezi nasıl planlıydı, ücretli elemanlar? Memleketin yarısı çıktı dışarı lol.

  • Scarface144 kullanıcısına yanıt

    bu gizli bilgiyi benimle paylaştığın için teşekkürler

  • Mylevi M kullanıcısına yanıt
    Kadrolu elemanlar. Dışarı çıkan elemanlar kim, arkadaşın mı? Yoksa medyada 10.000 kişi dışarı cıktı diye haberler mi seyrettin, lol :)

    Son kez anlatıyorum: Yer İzmir. Gösteride türbanlı & çember sakallılar ön planda. Eh artık herşeyi de tek tek anlatmaya da gerek yok. sanırım. Aşılanmayı protesto ediyorlar ancak her yer Türk bayrağı, milliyetçilik? Pankartlara da bakkal defterine yazar gibi yazmışlar, ben daha güzel yazarım, buradaki ayrıntıları anlamanı beklemiyorum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gezi için söylemiştim fakat senin okumadan cevap yazabilme huyun olduğunu görememişim.

  • hiç bir işe yaramayan çöp aşıların zorunlu tutulması saçmalık. Hasta oluyorsun hastaneye de düşüyorsun aşı farketmiyor zaten. Bunun protestosunu yapmışlar helal olsun.

  • Mylevi M kullanıcısına yanıt
    Ben de gezi için söylediğin şeye yazdım anlamadın mı ? Okumadan cevap yazabilme huyu derken kendini tarif ettin herhalde :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tazmannia T kullanıcısına yanıt

    Hiç sorma ya ailem istanbulda hasta ben nasıl gelecem diye düşünüyorum. Bir de 2 doz aşısını olmuş kişiler. Akşam akşam moral kalmadı. Ben burada ölenleri gördüm aşı olduğu halde. Şeker tansiyon herhangi bir rahatsızlığı olanı hiç affetmiyor bu hastalık ama herhangi bir hastalığınız yoksa atlatıyorsunuz ben atlattım ve grip gibi geçti. Bazı insanlarda ağır geçiyor. Aşı ise hiçbir işe yaramıyor. 3 kere geçiren aşısız çalışanlar var bizde ama o da geçende zorunlu aşısını oldu. Durumlar kötü. Haberlerde ben ilk defa almanyada ekonomik kriz geliyor diye haber okudum. Gelsem olmayacak ailem karantinada canım çok sıkılıyor. :(

  • Miting yapıyorsun aşı karşıtısın ulan tamam da maske takmıyorlar ya en az yarısı bugün öbür gün hastalanır bunların. Bana da bugün bulaştı eleman sağolsun. İşin bo..dan tarafı dün aşı oldum bugün öksürük başladı. Hastaneye gitsem aşıdan direk pozitif çıkacak gitmesem ilerleyecek. Hafiften öksürük başladı aralarda kulaklarıma ateş vuruyor. Olmazsa birazdan hastaneye gitcem iş saati de geldi zaten.
    İnşallah dokunmaz ya :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WB kullanıcısına yanıt
    Boş yorum. Onca aşının parasını muz cumhuriyeti ödüyor galiba. Sen hiç hastaneye uğramıyorsun galiba sen gidince parayı cash mi veriyorsun. Saygıyı bir öğrenemediniz. İsteyen olur isteyen olmaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tucker Carlson: COVID aşısını aldıktan sonra kaç Amerikalı öldü?




    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledi
    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledifox news
    Tucker Carlson: How many Americans have died after taking the COVID vaccine?
    https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-how-many-americans-have-died-after-taking-the-covid-vaccine



    https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19



    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledi



    Bunlar doğru olabilir mi?




    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledi
    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledinaturalnews.com
    Compilation of recent stories and videos covering covid vaccine injuries, side effects and DEATHS
    https://www.naturalnews.com/2021-01-14-compilation-of-recent-stories-covid-vaccine-injuries-deaths.html
    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledi
    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenlediwww.brighteon.com
    This Is What The Pfizer Covid19 Vaccine Has Done To Mom
    https://www.brighteon.com/98399971-6e6c-48be-8abb-1172d54f22f4



    "Moderna Aşısını yaptırdıktan birkaç gün sonra başıma gelenlere bakın."


    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledi
    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenlediwww.brighteon.com
    Look at what happenned to me a few days after i got the Moderna Vaccine
    https://www.brighteon.com/89b90453-138e-4c2c-b217-14a23c41f19c


    Modarna mMRA aşılarını bir işletim sistemi olarak görüyormuş, yukarıdaki videolar da sanırım Modernanın işletim sisteminin çökmüş hali demek ki her insanı bilgisayar donanımı gibi görüyorlar ve demek ki her donanıma uygun değiller...



    "İşletim Sistemimiz (Moderna)


    mRNA biliminin geniş potansiyelini kabul ederek, bilgisayardaki bir işletim sistemi gibi çalışan bir mRNA teknoloji platformu oluşturmak için yola çıktık. Farklı programlarla birbirinin yerine takıp çalıştırabilecek şekilde tasarlanmıştır. Bizim durumumuzda, "program" veya "uygulama" bizim mRNA ilacımızdır - bir proteini kodlayan benzersiz mRNA dizisi.


    Yalnızca Moderna'nın platform teknolojisini geliştirmeye odaklanmış birkaç yüz bilim insanı ve mühendisten oluşan özel bir ekibimiz var. Temel disiplinler etrafında organize edilirler ve mRNA bilimini çevreleyen bilgileri ilerletmek ve mRNA ilaç geliştirmeye özgü zorlukları çözmek için entegre bir şekilde çalışırlar. Bu disiplinlerden bazıları mRNA biyolojisi, kimya, formülasyon ve dağıtım, biyoinformatik ve protein mühendisliğini içerir."


    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenlediwww.modernatx.com
    mRNA Platform: Drug Discovery & Development - Moderna
    https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development

    https://medicalkidnap.com/2021/01/05/the-new-mrna-covid-vaccines-inject-an-operating-system-into-your-body-not-a-conspiracy-theory-moderna-admits-it//




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 28 Ekim 2021; 16:18:27 >




  • Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

    adam zaten virüs/maske/aşı zırvasına karşı o mitingi yapıyor, neden maske taksın????

  • power-pc P kullanıcısına yanıt
    bu miting yalnızca görüntü amaçlı. kontrollü muhalefet denilir ya buna kontrollü miting diyelim. birşeyi sezdiniz mi: türbanlı kadın, çember sakallı erkekler önplanda. Mitingten bir görüntü yakından bakın:

    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledi


    Bu kişiler aşı karşıtı mı ? Aşı karşıtı bence bir tür hükümet karşıtıdır cunku hükümet 7x24 aşı deyip duruyor. Şimdi şu soruyu sorun, şu görüntüdeki tipler hükümet karşıtı mı, hükümet yanlısı mı olabilir? Bu görüntüye bakınca ben tipik hükümet yanlısı tipler görüyorum. Bu tipler ellerine tutuşturulmuş pankartlarla 1-2 saat medyaya poz verdiler, hepsi bu. Kontrollü bir miting. Bu kişilere bu miting görevi için para verilmiş olmalı. Bunlar gerçekten aşı karşıtı ise ben de Trump Obama'yım :)

    Mitingte başka ayrıntılar da var. Birinci ayrıntı, yer İzmir. Böyle tiplerin en az bulunduğu yer. Aşılanmayı protesto ediyorlar güya ancak her yer Türk bayrağı, milliyetçilik ne alaka ? Pankartlara da bakkal defterine yazar gibi yazmışlar, "karalayın bişeyler de miting pankartı olsun" anlamında.

    Peki tüm bunların amacı nedir? Gerçek aşı karşıtlarına 1 gün için sempatik görünmek. Medya 364 gün boyunca TV'de profları çıkartıp aşı olun dedirttikten sonra 1 gün de türbanlı ile çember sakallılara İzmir'de "aşı olmayın" dedirtiyor.

    Hadi hepsini boşverin. Bu miting konusunu kim göndermiş? Sezgin Çiftçi. O kimdir? Medyanın planlı programlı haberlerini ileten biri. Kendisi gerçek bir kişi bile olmayabilir. Konu açıyor, ancak hiçbir yorumu yok. Dolayısıyla kendisi aşı oldu mu, olmadı mı, aşı yanlısı mı, aşı karşıtı mı o da belli değil. Oradan da belli bu mitingin gerçekte ne işe yaradığı :) Gündem :) Yapay gündem :) "Bakın gündemi biz belirleriz, siz o gündemi izlersiniz" oyunu. Gündem bile sahipsiz bırakılmamalı :) Nitekim o yüzden Sezgin Çiftçi hergün, günde birkaç kez gündem konuları açıp duruyor. Anlayın artık :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Olaya önyargılı ve şekilci yaklaşmışsın zira sakallı çarşaflı hatta sarıklı olunca akp yanlısı olmak gerekmiyor. Buradaki bir kuruyemişçi sarıklı ve sakallı ancak akp ye lanet okuyor! Youtube da onlarca röportaj var sarıklı veya kapalı onlarca insan akp aleyhinde konuşuyor. Evet bu kişiler vakti zamanında akp ciydi şimdilerde uyandılar.

    Burada yapılmak istenen ise mrna karşıtı olanları gerici, bilim karşıtı gösterme çabası çünkü bir zümre var ki bu zümre kapalı olan insanları bilim düşmanı yobaz olarak nitelendirmeye bayılıyor ve buradan nemalanmaya çalışıyor.

    O mitingte yüzlerce başı açık, solcu ve sağcı vardı bunları göstermek işlerine gelmiyor!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 29 Ekim 2021; 10:17:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Ölümcül hemde yüzde 50 öldürme oranı var. ACİL AŞI LAZIM...




    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledi
    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenlediwww.cumhuriyet.com.tr
    Çin'in güneyinde ölümcül panik: Bulaşanların yarısı ölüyor!
    https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/cinin-guneyinde-olumcul-panik-bulasanlarin-yarisi-oluyor-1880568
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.