Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.067
Cevap
80
Favori
284.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt
    Saglam bır d5 sızın ıcın daha ıyı olacaktır tabı 3.2 ddc ıse yeterlıde gelebılır borulamayı kısa tutacaksanız eğer

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pompanın özelliklerini belirtmeden sadece resme bakarak cevap vermek doğru olmaz.

  • Herşey pompa motoru değil, elinizdeki radyatörlerin fanlarından tutun full cover block'ta kullanılan termal pad'lerin performansı da çok önemli. Stock çıkan termal pad'leri kullanmanızı tavsiye etmem. Bununla birlikte tabii ki yeterli olacağını düşünüyorum.

  • Pompa seçiminde birkaç nokta önemli, ddc pompalar düşük hacimli akış verirken head pressure yani basınç üretme konusunda daha başarılıdır, d5 ler ise daha yüksek hacimli su akışı sağlar ama bir nebze daha düşük basınca sahiptir, her iki pompanın de detaylı teknik grafiklerinden debiye etkisini görebilirsiniz.

    Burada en önemli nokta kullanacağınız bileşenlerin akış direnci ile boru ve rakorlarla yapacağınız keskin dönüş sayısı. Bunlar akış oranına en çok etki eden haliyle sıcaklık değerlerine de doğrudan iyi veya kötü anlamda yansıyan etmenler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

    Nvidia ana konusundaki gibi aldıklarınla övünmeye başlamzsın umarım.

  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

    Ben baştan uyarayım hocam.

    Sen ayar olmaya devam et.

    Lütfen konunun seviyesini bozma.

    Böyle bir niyetin yoksa hoş geldin.

  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

    Hiç kimseyim.

    Forum kullanıcısıyım.

    Yetkim yok.

    Etkim yok.

    Sadece haddimi bilirim.

    Sende bil lütfen.

  • combo2009 kullanıcısına yanıt

    Konuyu takip edemedim bir sorunmu oldu da mesajlar silindi?

  • Arkadaşı Nvidia konusundan biliyorum uyarmak istedim ama yazdıklarını sildi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • combo2009 kullanıcısına yanıt

     Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği 

  • OverClocKing kullanıcısına yanıt
    Sıvı soğutma akış hızında borulama düzeni motor seçimini belirler uzun ve çok dönüşlü bir sistem kuracaksanız kafa basıncına yani ddc motora ihtiyacınız var ancak düz ve sade bir borulama yapacaksanız d5 tercih etmelisiniz.

    Bu iki motor seçeneğine karşın kullanacağınız 2 soğutma bloğu ve çift radyatör her şekilde zaten çalışacaktır.

    Şu anki kurulumumda

    1 adet gpu aorus wb
    1 adet gpu ekwb abp blok
    1 adet cpu blok
    1 adet external 360x360 mo-ra

    Yukarıda yazdığım soğutma sisteminde çok dönüş ve uzun borulama var ekwb ddc 4.2 motor tek başına 180 L/H ile çalıştırıyor. İki adet ddc motor ile çalıştırdığımda ise 280 L/H akış hızına ulaşıyorum.

    180 L/H ile 280 L/H akış hızı arasındaki soğutma farkı sistem yük altındayken ortaya çıkıyor ve fark maksimum 2 derece daha soğuk çalışma oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giray_han -- 17 Ocak 2024; 10:49:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

    Ben kendimi değerli görüyorum en azından siz cicik kartlarınıza takıntılısınız.

  • Giray_han G kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler,
    gece gece MSI Gungnır 300r kasama Laing D5 pompayı kurdum.
    Sıcaklıklar mevsim şartlarında aşırı mükemmel.








    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Sessizlik ve görünüm olarak Custom Sıvı Soğutmaya adım atmak istedim, ne kadar bu tesisat işinden anlıyor ve işin içinden geliyor olsakta bilmemek kötü.
    Sistem 7800x3d işlemci Gigabyte Aero Rtx 4080 ve Corsair 7000x model çok güzel bir kasaya sahibim, Custom sıvı soğutma için herşey elverişli, sistemde 480mm radyatör tercih etmek istiyorum ekran kartı için ayrı radyatör gerekirmi ve bu iş bana ortalama ne kadar bir ücrete gelir fikirleriniz paylaşabilirmisiniz.
    Rekorundan borusuna kadar alsam dahi ben bunu tek başıma yapamam,zorlanacağım ve beni tek düşündüren yer borular kesme işi ve projede neyi nereye koyacağım alsında, geri kalanını ben yine halledebilirim.
    Fikirlerinzi paylaşıp hangi parçaları almam ve toparlamam gerektiği yönünde yönlendirirseniz sevinirim.


     Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 25 Ocak 2024; 14:3:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lion_Army kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Hangi sehirdesiniz?

  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt

    Kocaeli/Gebze

    Ama Genellikle İstanbul'a geliyorum hafta sonları.

  • Ankarada bu işleri yapan, yaparken bilgisinden faydalanabileceginiz bir arkadasımız var. İsterseniz ozelden telefon numarasını atayım gorusun. En azından malzemelerin guncel fiyatlarını ogrenmiş olursunuz.

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Merhaba, dayanıklı mıdır sıcaklığa karşı.Siyah renk hortum arıyorum ama çatlama yırtılma tehlikesinden dolayı güvenemedim bir türlü.


    Edit:Bu arada 280mm radyatör ve 50-60mm rez arayışım vardır.Takas da yapabiliriz 360 radyatör ve 200mm rez ile.Elinde olup satmak isteyen varsa iletişime geçerse sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBaBaCaNl -- 12 Şubat 2024; 3:50:28 >
  • Silikon hortumlarda hiç bir sorun yaşamazsın merak etme. Sadece Silikon malzemeden üretildiklerine emin ol. Çok yumuşak ve esnek hortumlardır silikon hortumlar. Oto sanayinden tut medikale kadar kullanılır.

  •  Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  DerneğiMajor Hardwareyoutube
    Play World of Tanks here: https://tanks.ly/3uadktR Thank you World of Tanks for sponsoring this video. During registration use the invite code COMBAT to get for free: 7 days of premium access, 250k credits, the premium tank Cromwell B, and 3 rental tanks for 10 battles each: Tiger 131, T78, and Type 64 if you’re a new player. For returning players (who already have a WG Account AND haven’t played WOT for 30 or more days): 3 days of premium access, the 2D Style “Bargain” camouflage, 7-day rental of Premium Tank Centurion Mk. 5/1 RAAC or a 100k credits compensation, if you already have this tank in your garage. Welcome back to Fan Showdown, the ultimate battleground where innovation meets competition! In this electrifying series, subscribers from around the globe submit their cutting-edge fan designs, pushing the boundaries of creativity and engineering prowess. This season, we're raising the stakes by focusing on static pressure, using cutting-edge equipment like a monometer to measure performance with pinpoint accuracy. Which fan will emerge as the undisputed champion, delivering unparalleled performance and airflow efficiency? Once the submissions flood in, our state-of-the-art 3D printers spring into action, materializing these visionary designs into physical reality. But the real excitement begins when the fans are put through their paces in a series of rigorous tests. In this thrilling episode, we're delving deep into the realm of static pressure. Which fan will emerge as the undisputed champion, delivering unparalleled performance and airflow efficiency? It's a showdown of epic proportions, and the stakes have never been higher! Join us on this exhilarating journey of discovery and innovation as we uncover the secrets to optimal fan design. Don't miss out on the action - hit that subscribe button and turn on notifications to stay updated on all the latest episodes of Fan Showdown! My Twitch / majorhardware Fan Showdown Instructions • EVERYTHING you need to know to send y... Fan Dims https://www.thingiverse.com/thing:455... Submit your design (at least .STL or .STP / .STEP file) fanshowdown@gmail.com Cameras used. BlackMagic Pocket cinema 6k pro https://amzn.to/3m2RLVw
    https://www.youtube.com/watch?v=WgZI276ADbM
  • 
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.