Şimdi Ara

DS4 Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 6 ay kadar önce peugeot 3008 aracımı DS4 almak için sattım ancak parayı elime aldığımda biraz fiyat cazibesinden dolayı çin malı skywell et5 aldım ve bir süre kullandım. Servis konusundaki verdikleri güvensizlik ve yetersizliklerden dolayı aracın başına herhangi bir iş gelmesi halince sorunu çözemeyecek olmalarından dolayı satıp ilk yönelmem olan ds4 için yeniden arayışa geçtim. Kullananlar varmıdır kullanıcı yorumları nelerdir sizlere danışmak istedim. Motor-vites kutusu olarak peugeot ile aynı olduğundan dolayı orada herhangi bir problem yaşayacağımı düşünmüyorum. Teknik servis olarakta peugeot bakıyor ancak kullanıcıların dikkat ettikleri olumlu-olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.




  • Marjinal modellere sanırım ilginiz ?


    parça konusunda ciddi sorun yaşarsınız bunu yaşadığım için paylaşabilirim...

    yoksa konforlu güzel araç... (2 ayı geçti kasko dosyasını bekletiyoruz, piyasada parça konusunu araştırın hak vereceksiniz)


    genel marka ve modellere yönelin, hele böyle bir ülke'de marjinal olmamakta fayda var...

    Eskiden bankerler vardı. İnanılmaz cazip faizler veriyorlardı, insanlar da balıklama atlıyordu bunlara. Şimdi sen de sanırım bol donanımlı lüks bir arabayı ucuza alma peşindesin. Bunun bir bedeli olur; bol donanımlı lüks bir araba ucuzsa kalitesi düşüktür. Bunu bir kere tecrübe etmişsin ama hala ısrarla o yolda gidip çakma premium ds macerasına giriyorsun. Doğru düzgün bir piyasa arabası al, keyfine bak.
  • Marjinal modellere sanırım ilginiz ?


    parça konusunda ciddi sorun yaşarsınız bunu yaşadığım için paylaşabilirim...

    yoksa konforlu güzel araç... (2 ayı geçti kasko dosyasını bekletiyoruz, piyasada parça konusunu araştırın hak vereceksiniz)


    genel marka ve modellere yönelin, hele böyle bir ülke'de marjinal olmamakta fayda var...

  • Eskiden bankerler vardı. İnanılmaz cazip faizler veriyorlardı, insanlar da balıklama atlıyordu bunlara. Şimdi sen de sanırım bol donanımlı lüks bir arabayı ucuza alma peşindesin. Bunun bir bedeli olur; bol donanımlı lüks bir araba ucuzsa kalitesi düşüktür. Bunu bir kere tecrübe etmişsin ama hala ısrarla o yolda gidip çakma premium ds macerasına giriyorsun. Doğru düzgün bir piyasa arabası al, keyfine bak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DS4 güzel araç bence.

  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    hocam dediğiniz gibi skywell çakma premium bir araç bu doğru ama ds4 için bunu söylemek fazlasıyla adaletsiz olur a3den pahalı mercedes a class ile aynı fiyatta yani pekte ucuz olmayan bir araçtan bahsediyoruz kalitesiz olduğunu düşünmeniz ise şaşırttı açıkçası muhtemelen aracı hiç canlı görüp binmediniz diye düşündüm :).

  • cahitdikici kullanıcısına yanıt

    Hocam sen bu arkadaşı ciddiye mi alıyorsun:) forumdaki yorumlarına bak anlarsın arabadan ne kadar anladığını


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok klas araç fakat 1.6 225 beygir olanı alın.1.2 benzin ve 1.5 dizel dat vermiyor.Renk olarak da sedefli kristal gri seçin pişman olmazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arka camlar açılmıyor bir de direksiyon göbeği dönmüyor muydu neydi. bunlar dışında araç çok güzel

  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

    hocam o 2010 modeli :)

  • değiştirdiklerini bilmiyordum o zaman gayet güzel araç

  • Bence piyasadaki en yakışıklı hb araç şu anda DS4. Fiyatı biraz abartı sadece. Bir süre önce 2 milyona satmaya çalışmışlardı bana almamıştım :) Ben de 3 ay evvel DS9 aldım çok memnunum araçtan. Herkes soruyor bu hangi araç diye  

  • cahitdikici kullanıcısına yanıt

    ds'ye kaliteli veya kalitesiz diyemem, aracı bilmiyorum ama tutmadığını biliyorum. premium diye gazlamaya çalışıyorlar, gerçekten kaliteli de olabilir ama alanın satarken korkunç bir zarar edeceği kesin. bizim sokağa her gün parkeden bir ds7 var, kırk yılın başında bir ds görüyorum bunun dışında istanbul'da olduğum halde. bentley bile daha sık görüyorumdur belki. bu iyi bir işaret değil.


    premium mercedes ve bmw'dir. volvo ve audi de premium mesela ama sıkıntılı premiumlar bunlar, 2. elde diğer ikisi kadar koruyamıyorlar değerlerini (hoş bmw ve mercedes de çok iyi koruyamıyor ama premiumlar içinde en iyi koruyan bu ikisi).

  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Bilmediğiniz bir araç için bu kadar varsayımlı yorum, biraz gereksiz olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt

    ds4'ün tutmadığı varsayım mı? hiçbir ds modeli tutmuyor, bu araçları sıfır almak için fazla zengin olmak lazım.

  • Bu tür markalar/araçlar tarfında alıcı yönünden zayıf olduğu herkes tarafından biliniyor, yine/yeniden sürekli söylemek gereksiz olur.


    Alıcı kesimi zaten farklı...

  • dogii kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun kaça aldiniz ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan her araçta parça bekleme durumu oluyor,DS4 çok şık bir araç uzun yıllar da güncelliğini yitirmeyecek gibi duruyor böyle smokin bir alet istiyorsanız alın geçin 1 ayda satılmaz da 3 ayda satılır
    BMW 1 Mercedes a falan getir götürünü yapar bunun şekil şemal onlardan 500 bin TL pahalı duruyor
    Sadece benzinli versiyonu tercih edin o arabayı dizel almak arabaya ihanet gibi geliyor bana:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 10 Ocak 2024; 21:52:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

    Evet benimde düşüncem benzinli model aslında. puretech motor zaten yıllardır benimde kullandığım sorunsuz, performansı iyi bir motor muhtemelen önümüzdeki hafta bayi ile görüşüp bitirmeyi planlıyorum

  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Eylul basinda petformance line paketini 2 milyona aldim. Su an o paraya opera paketini alirdim da yapacak bisey yok artik yil icinde uzerine biraz koyup operaya gecis yapabilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrardan merhaba. Bugün 2022 model trocadero paket için biri ile anlaştık birkaç güne kadar aracı alacağım sizlerle deneyimlerimide paylaşırım.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.