Şimdi Ara

DS4 Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ds tasarım olarak hep dönüp baktığım bir araç. Bir yakınımda Ds7 plug in hibrid modeli var. Muazzam kaliteli ve farklı bir araba.


    Açıkçası bu araçları alan kişilere "sevdiğini almış" diyorum. Mecburi piyasa arabası almamış. Uzun dönem kullanımında piyasa olarak gayet tabi daha yavaş olabilir ama her malın bir alıcısı vardır. siz nasıl bakıyorsanız sizin gibi de bakanlar sevenler var.


    Parça konusunda hemen her araçta parça bekleme konusu olabiliyor. Sonuçta kargo ile yurt dışından geliyor parçalar. Audi den tut mercedes e kadar benzer durumlar yaşanır.

  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    Piyasa arabası kalmadı ki sincap görünümlü Gof 8 mi alsın ds 4 şu an C SEGMENTİN EN İYİ OTOMOBİLİDİR A3 TEN DE A serisinden de fersah fersah üstündür.

  • Benim de radarımda olan bir araç ancak 1.2 motor çok yetersiz.

    1.6 225 Trocadero modeli C sınıfının en güzeli bence.

  • Cuma günü aracı teslim aldım. Genel izlenimlerimi paylaşayım. Öncelikle 3D renkli head up gerçekten mükemmel bu kadar güzel çalışacağını beklemiyordum. Navigasyonu yola oturtuyor resmen. Malzeme kalitesi neredeyse mükemmel. Yazılımı çok stabil ve kararlı. Dizel olduğundan dolayı sürüşü biraz yumuşak açıkçası ancak çok yüksek hızlarda bile konfordan ödün vermiyor 175km civarlarında bile sanki 100-110 gidiyormuş gibi. ortalama 140-150km hızlarla aksaray nevşehir arası gittim 5,8L/100km tüketim verisi elde ettim. Ön kısım gayet geniş ve rahat ancak arka kısım skywellden sonra biraz dar geldi :) . Eksi yönlerine gelirsek araçta normal usb girişi yok hepsi type-c. Müzik için flash belleği bağlamak istedim ancak aparat almak gerekecek. Vitesin yanındaki dokunmatik ekran çok şık ama pek işlevsek değil sadece kısa yollar ve navigasyon için kullanılıyor. kalan bölümlerde de mouse olarak kullanılsa daha başarılı olurdu. Koltuk ısıtmada alt ve bel tarafları başarılı ama sırt kısmında ısıtıcı yok full olsa daha iyi olabilirdi





  • cahitdikici kullanıcısına yanıt

    güle güle kullanın çok şık bir araba gerçekten.

  • cahitdikici kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun . D&R dan 38 TL ye aldım type-C USB adaptörünü. Küçücük bir şey . Belli bile olmuyor . Hem veri aktarımı hem şarj ikisni de yapıyor .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Emekkk , @kkvan teşekkür ederim.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.