Şimdi Ara

ERSUN YANAL'IN SUÇU NE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DEĞİŞİKLİKLERE KIZIYORUZ PEKİ İLK YERI BERBAT OYNAYAN KONYA KARŞISINDA 2. YARI SALİH'İ NİYE ALMADIN DİYE KIZAN OLMADI MI HİÇ İÇİNİZDE . ŞAHSEN BEN ÇOK KIZDIM . AMA YENİLİNCE HEMEN ERSUN YANAL'A SALLAMAYA BAŞLIYORUZ . PEKİ ŞÖYLE DÜŞÜNELİM
    OYUNA SALİH DEĞİLDE SELÇUK GİRSE NE DİYECEKTİK ? '' LAN HOCA KONYAYA KARŞI 2-0 ÖNDEYİZ NİYE SELÇUGU ALIYORSUN KOCAMANDAN FARKIN NE SALİH'İ ŞİMDİ ALMAYACAKSIN DA NE ZAMAN ALACAKSIN '' DERDİK HEPİMİZ
    SALİH GEÇTİĞİMİZ SEZONDA GİRDİĞİ MAÇTA GOL YEDİRMİŞTİ AMA SONRADAN HEPİMİZ 10 NUMARA OYNASIN DİYORDUK .
    DİLİN KEMİĞİ YOK İŞİMİZE GELDİĞİ GİBİ KONUŞLUYORUZ RESMEN BURADA SİNİRİMİZİ BİRİNE ATMAYA ÇALIŞIYORUZ RESMEN EGOMUZU TATMİN EDİYORUZ
    ERSUN YANAL'IN BUGÜN SKORA ETKİ EDEN 2 TANE HATASI VARDI 1.Sİ BARONİ İLE BAŞLAMAK 2.Sİ BARONİ İLE DEVAM ETMEK . UMARIM HOCA BARONİ KONUSUNDA HATASINI ANLAR DERSİNİ ALIR GEREGİNİ YAPAR .
    BEN ERSUN YANAL'IN BAŞARILI OLACAGINA İNANIYORUM . BU TAKIM HALA AYKUT KOCAMANIN SİTEMİNDE OYNUYOR . TAKIM GERİYE YASLANMASIN DİYE HÜCUMCU ÇIKARTTI YİNE AYNI HÜCUMCULARDAN ALDI OYUNA . GERİ YASLANMADI TAKIM BU TARZ ŞEYLER HER TAKIMDA OLUR BU DURUM ÖNEMLİ OLAN OYUNCULARIN ERSUN YANAL'A İNANMALARI ONUN SİSTEMİNE UYMALARI ....







  • +1 Eline sağlık
  • Salihin 11 de başlamasını tercih ettim. Mehmet Topalı aradım. Meireles i aradım. (Bu arada meyreleşin cezası kac mactı)
  • Salih'i aldı diye kimse kızmaz. Salih'i alırken kimi çıkarttı millet ona bakar ya da Salih'i aldı ne bekledi ondan hücum bekleyip orta sahanın ilerisine mi koydu yoksa defans bekleyip geriye mi aldı? Salih'i sokuyorsan Baloni denen adamı çıkartacaksın bu kadroda bariz belli yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kobaruon

    Salih'i aldı diye kimse kızmaz. Salih'i alırken kimi çıkarttı millet ona bakar ya da Salih'i aldı ne bekledi ondan hücum bekleyip orta sahanın ilerisine mi koydu yoksa defans bekleyip geriye mi aldı? Salih'i sokuyorsan Baloni denen adamı çıkartacaksın bu kadroda bariz belli yani.

    BENDE YAZIDM ZATEN HOCANIN TEK SUÇU BARONİ İLE DEVAM ETMESİ
  • Sorun teknik direktörde değildi bu maç sorun daha yeni bir oluşumda takımın daha oluşamaması.

    Maçta Sow mu vardı Cristian mı vardı valla hatırlamıyorum, takım da mücadele eden oyuncu sayısı 2 veya 3 tane

    gerisi fos....Takım elbise ile çıkmışlar sahaya böyle olunca iyi ki yenilmişiz diyorum hak ettiğimiz 1 puan yoktu.
  • salih'i almasında sıkıntı yokki , çıkardığı adamda sıkıntı . hem egemen oynayabilecekken bekir niye oynar . webo girecekse kuyt niye çıkar hepsi hikaye fenerbahçe'nin kim nederse desin 2-3 sezondur anadolu takımından farkı kalmamıştır , birkaç maç haricinde . hem 2. yarı yüzde 64 konya top oynadıysa ersun yanalı savunmayı bırak üzerine yorum yapmam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black Raven

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kobaruon

    Salih'i aldı diye kimse kızmaz. Salih'i alırken kimi çıkarttı millet ona bakar ya da Salih'i aldı ne bekledi ondan hücum bekleyip orta sahanın ilerisine mi koydu yoksa defans bekleyip geriye mi aldı? Salih'i sokuyorsan Baloni denen adamı çıkartacaksın bu kadroda bariz belli yani.

    BENDE YAZIDM ZATEN HOCANIN TEK SUÇU BARONİ İLE DEVAM ETMESİ

    Tamam işte Ersun Yanal'ın suçu orta sahada koşmayan 1 adam varken yerine koşan adam çıkartıp 1 tane daha koşmayan adam sokması. Ayrıca kanat değişikliğini de unutmayalım. Kuyt siz ne kadar el freni derseniz deyin sahada kalsa orta sahaya Webodan çok daha fazla katkı verecekti.




  • Ortada takım felan yok. Bu kimin suçu ? Ersun Yanalın

    Takıma ruh katacak da teknik direktördür, karakterli bir futbol anlayışı katacak olan yine teknik direktördür.

    Oyuncu seçimlerini Aziz Yıldırım yapıyor değil ya ?

    Bugünkü fiyaskonun faturası Ersun Yanala ait.
  • Ersun Yanal'ın tek suçu Baroni'yi çıkartmamaktır. Onun dışında suç tamamen takımın. Hala Aykut Kocaman oyunu. Hücrelerine işlemiş herif. Yaslanmadan, oyunu sıkıcı hale getirmeden edemiyorlar. Skor'un verdiği rahatlık ile Salzburg'u atladık ama Konya affetmedi. Iyi de oldu.
  • Hoca kesinlikle en sucsuzu. Boyle umarsiz futbolcular oldukça olmaz bu is.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sow bildiğimiz striker ama sol açık webo aynısı hemen hemen oyuna girinca sağ açık, bu tarz saçmalamayı kim yapıyor? Bakalım asıl yabancı sınırı ileriki maçlarda sıkıntı yaratınca napacak ? alves ve Meireles cezalıydı bakalım cezaları bitince kimi oynatmayacak bunu nasıl yönetecek Ersun bey göreceğiz.
  • Salih değil sorun Webo ve Webonun sağ kanat oynatılmaya çalışılması.
  • Ersun hocanın 2 hatası var maçta bence, ve asla ve asla suçlu ersun hoca değil.
    Hata 1-) Kuyt cıktıgında yerıne webonun girmesi - webo gıbı bır adam bence sağ kanatta oynayamaz kı gorduk olmaz orda top dagıtıcam derken toplar hep dısarıya gıttı defans desen zaten kafası defansta degıl onun işi değil çünkü bu.
    Hata 2-) Cristianın oyunda kalması - 2. gol tamamen cristian yuzunden yenıldi oraya gelıyorsan eğer o pozısyonda o topu vurdurmucaksın. Eğer vurdurucaksan gelme zaten bırak başkası vurdurmasın. taçtan gol yedırttı bize

    Bunun harıcınde ben bir hata görmüyorum bunlar maça etki etti muhakkak ama asıl problem şudur takımda '' Biz daha takım olamadık takım olmak ne demek onu unuttuk. Takım demek sadece aldıgın parayı düşünmek demek değildir ''
  • f.bahçe nin en büyük hatalar zinciri:

    1: stoch/ krasiç olayını sezonun en başında halletmemesi.
    2: bu takımın dünya kadar işi varken, hocası 2 ayda geldi. bir forvet transferi 2,5 ayda yapılabildi.
    3: gönderilecek futbolcular mlsf çok bekletildi.
    4: kadrosunda normal şartlarda 11 yapılacak ideal futbolcu kadrosu halen temin edebilmiş değil.
    5: takım cas sürecini beklemekten dolayı yönetim ürkek davranıyor. zira f.bahçe nin yönetim kadrosu bu sürecin sonunda karmakarışık olacaktır.


    6. cas süreci sonucunda cezalar çıkmasa dahi takım bu sezonki doğru transfer hamlesi için zaman kalmayacak olması.


    cristian, emre, meireles, Selçuk, kuyt ,krasiç ,m.topuz gönderilip yerlerine yerli yabancı 1 ofansif, 1 defansif Caner yedek, 1 sol kanat, 2 sag kanat (yedeği ile birlikte), 1 sağbek bu bölgeye gidenlerden gelecek 20m usd hariç 30m Euro daha harcarsa Arsenal in karşısına rahatça çıkabilirdi.




  • Eline sağlık

    Yenerken "Ersun Hoca Yeaaaah" kaybederken "Rezillik! Ersun Yanalin farkı ne?" vs Emenike o golü atsa şuan çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık.

    Volkan(Belki Mert aratmadı ama bu sezonki formu maşallah dedirtir.) - BRUNO ALVES - Egemen - Meireles gibi takımın iskeleti denecek oyuncular yoktu. Bi sabır be Aykut Kocaman gibi 1-0 olunca kapanan takım oynamıyoruz, öndeyken de gol aradık topu onların sahasına yığdık ama akıllar Arsenal maçındaydı o da son 15 dakikaya vurdu. Bende katılıyorum tek hatası Baroniyle başlayıp devam etmesi oldu. Biz ne zaman ilk hafta galibiyet almışız da şimdi düşünüyoruz. 34 maç var illa ki mağlubiyet olacaktır sabır yav sabır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insan demez mi hoca hangi akla mantıken salihi ön libero alıyosun weboyu sağ kanada alıyosun sonra suç hocada değil... Neyse daha sezon başındayız ama bu oyun ümidimi kırdı arsenal bizi kevgire çevirmese iyidir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsimlere girmeden(Girmeye gerek yok) sahada yürüyen ve cenazeden çıkmış gibi olanlara(Bir değil iki değil her zaman olanlara) formayı vermemeli asla demiyorum, üstüne tribüne de gönderilmeli demiyorum ve oynamaları gereken Çin, Katar veya Brezilya v.s liglerine satın diyorum.Birde Sow veya Emenike'yi kanatta denemekten vazgeçip, 4-4-2 veya transfer olursa 4-3-1-2 oynamalıyız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BOZOK

    İsimlere girmeden(Girmeye gerek yok) sahada yürüyen ve cenazeden çıkmış gibi olanlara(Bir değil iki değil her zaman olanlara) formayı vermemeli asla demiyorum, üstüne tribüne de gönderilmeli demiyorum ve oynamaları gereken Çin, Katar veya Brezilya v.s liglerine satın diyorum.Birde Sow veya Emenike'yi kanatta denemekten vazgeçip, 4-4-2 veya transfer olursa 4-3-1-2 oynamalıyız.

    +1907
  • caps lock bozuk mu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.