Şimdi Ara

ERSUN YANAL'IN SUÇU NE ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • webonun sağ açık oynaması saçmaydı,emrenin veya baroninin çıkması gerekirdi.ama 2-0 ın verdiği rahatlıkla yapılmış değişiklikler bunlar.oyuncular da çok rahattı herkes hatalıydı bu maç sadece ersun demek yersiz.
  • arkadaş caps locku açık unutmuş
  • Alper>Salih, Kuyt>Webo değişiklikleri henüz maç 2-0 iken yapıldı. En az dakika 71 gibi 1 tane değişiklik olması gerekiyordu. Kuyt ve Alper oyundan alınınca Fenerbahçe topa sahip olamamaya başladı. Özellikle Torku Konyaspor ilk golü bulunca müthiş derecede moral kazandılar ve hakları olan galibiyeti aldılar. Buradan sesleniyorum: Türk hocalardan Fatih Terim dışında hiç kimseden tam verim alınamaz, alınamayacak da.. Arsenal sınavlarından da başarısız ayrıldığı taktirde Ersun Yanal postalanacaktır. Elleriyle bir galibiyet verdi çünkü. Hocanın oyuna Salih'i alma amacı biziz. Biliyor onu izlemek istediğimizi oynatıyor. İyi güzel de Salih'in ön liberoda işi ne? Cristian'ın sahada 90 dakika işi ne? Maç konusuna da yazmıştım. Cristian>Salih değişikliği dakika 71 gibi yapılıp 76 gibi de Kuyt>Webo değişikliği yapılacaktı. Fakat tandemi bozup, Emenike sağa, Webo forvete geçecekti.

    Aykut Kocaman, Marsilya maçından iki değişiklik yapıp bizi yakmadı mı? Yaktı. Aynısını dün Ersun Yanal yapmıştır. Bunu görün.




  • Arkadaslar herkes Ersun hocaya Weboya salliyor ama mac 2-1 iken Webo muhtesem bi ara pasi verdi Emenike danasina kaleci ile karsi karsiya kacirdi madem sen forvetsin atcaksin bunlari kardesim o gol olsaydi Webo Emenike ve Ersun hoca suan belki goklerdeydi yapmayin hocanin tek hatasi Baroniyi bu takimda barindirmasi. Ayrica bi ufak bisey daha Salihe nolmus oyle arkadas ya Alper ondan bin kat daha iyi masallah nazar degmesin Salih bitmis gibi cok mu abartildi bilmiyorum Salih

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ed Wood

    Alper>Salih, Kuyt>Webo değişiklikleri henüz maç 2-0 iken yapıldı. En az dakika 71 gibi 1 tane değişiklik olması gerekiyordu. Kuyt ve Alper oyundan alınınca Fenerbahçe topa sahip olamamaya başladı. Özellikle Torku Konyaspor ilk golü bulunca müthiş derecede moral kazandılar ve hakları olan galibiyeti aldılar. Buradan sesleniyorum: Türk hocalardan Fatih Terim dışında hiç kimseden tam verim alınamaz, alınamayacak da.. Arsenal sınavlarından da başarısız ayrıldığı taktirde Ersun Yanal postalanacaktır. Elleriyle bir galibiyet verdi çünkü. Hocanın oyuna Salih'i alma amacı biziz. Biliyor onu izlemek istediğimizi oynatıyor. İyi güzel de Salih'in ön liberoda işi ne? Cristian'ın sahada 90 dakika işi ne? Maç konusuna da yazmıştım. Cristian>Salih değişikliği dakika 71 gibi yapılıp 76 gibi de Kuyt>Webo değişikliği yapılacaktı. Fakat tandemi bozup, Emenike sağa, Webo forvete geçecekti.

    Aykut Kocaman, Marsilya maçından iki değişiklik yapıp bizi yakmadı mı? Yaktı. Aynısını dün Ersun Yanal yapmıştır. Bunu görün.

    Webo>Kuyt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aynı şeyi söylüyoruz zaten..
  • Emenike 3. golü atsaydı iş biterdi. Hoca ne yapsın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OYUNA SELÇUK'U ALSAYDI VE 3-0 YENSEYDİK BURADA '' 2 OYUNCUYU BİRDEN NİYE DEĞİŞTİRDİN, NİYE ŞÖYLE YAPTIN ,NİYE BÖYLE YAPTIN '' DİYENLER O ZAMAN ŞUNU DİYECEKLERDİ '' KEŞKE OYUNA SALİH'İ ALSAYDIN DA 3-0 YENİLSEYDİK DERLERDİ ....
    DİLİN KEMİĞİ YOK Kİ HERYERE DÖNÜYOR
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black Raven

    OYUNA SELÇUK'U ALSAYDI VE 3-0 YENSEYDİK BURADA '' 2 OYUNCUYU BİRDEN NİYE DEĞİŞTİRDİN, NİYE ŞÖYLE YAPTIN ,NİYE BÖYLE YAPTIN '' DİYENLER O ZAMAN ŞUNU DİYECEKLERDİ '' KEŞKE OYUNA SALİH'İ ALSAYDIN DA 3-0 YENİLSEYDİK DERLERDİ ....
    DİLİN KEMİĞİ YOK Kİ HERYERE DÖNÜYOR

    Emreyi niye kaldırdın ?
  • Zaman ne gösterir bilinmez ancak ön görüm Ersun YANAL ın büyük takım hocası olamayacağı yönünde. Yılmaz VURAL ın başarı şansi daha çoktu Fenerbahçe de...
  • Ersun hoca aksini belirtsede takim 2-0 dan sonra yatti, belki carsamba arsenal maci icin, belki 2-0 in yetecegini dusundugunden.
    Evet mudahale etmeliydi, yanlis mudahaleler yapti ama olur, robot degil adam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black Raven

    DEĞİŞİKLİKLERE KIZIYORUZ PEKİ İLK YERI BERBAT OYNAYAN KONYA KARŞISINDA 2. YARI SALİH'İ NİYE ALMADIN DİYE KIZAN OLMADI MI HİÇ İÇİNİZDE . ŞAHSEN BEN ÇOK KIZDIM . AMA YENİLİNCE HEMEN ERSUN YANAL'A SALLAMAYA BAŞLIYORUZ . PEKİ ŞÖYLE DÜŞÜNELİM
    OYUNA SALİH DEĞİLDE SELÇUK GİRSE NE DİYECEKTİK ? '' LAN HOCA KONYAYA KARŞI 2-0 ÖNDEYİZ NİYE SELÇUGU ALIYORSUN KOCAMANDAN FARKIN NE SALİH'İ ŞİMDİ ALMAYACAKSIN DA NE ZAMAN ALACAKSIN '' DERDİK HEPİMİZ
    SALİH GEÇTİĞİMİZ SEZONDA GİRDİĞİ MAÇTA GOL YEDİRMİŞTİ AMA SONRADAN HEPİMİZ 10 NUMARA OYNASIN DİYORDUK .
    DİLİN KEMİĞİ YOK İŞİMİZE GELDİĞİ GİBİ KONUŞLUYORUZ RESMEN BURADA SİNİRİMİZİ BİRİNE ATMAYA ÇALIŞIYORUZ RESMEN EGOMUZU TATMİN EDİYORUZ
    ERSUN YANAL'IN BUGÜN SKORA ETKİ EDEN 2 TANE HATASI VARDI 1.Sİ BARONİ İLE BAŞLAMAK 2.Sİ BARONİ İLE DEVAM ETMEK . UMARIM HOCA BARONİ KONUSUNDA HATASINI ANLAR DERSİNİ ALIR GEREGİNİ YAPAR .
    BEN ERSUN YANAL'IN BAŞARILI OLACAGINA İNANIYORUM . BU TAKIM HALA AYKUT KOCAMANIN SİTEMİNDE OYNUYOR . TAKIM GERİYE YASLANMASIN DİYE HÜCUMCU ÇIKARTTI YİNE AYNI HÜCUMCULARDAN ALDI OYUNA . GERİ YASLANMADI TAKIM BU TARZ ŞEYLER HER TAKIMDA OLUR BU DURUM ÖNEMLİ OLAN OYUNCULARIN ERSUN YANAL'A İNANMALARI ONUN SİSTEMİNE UYMALARI ....

    Hocam dünden beri yemin ederim sinirim geçmedi. Başta Baroni olmak üzere Yobo, Bekir HAK, Topuz, Webo Kuyt bunlardan birini elime geçirsem Allah yarattı demem tekme tokat girişirim. Hele O sahtekar Baroniyi var eşşek sudan gelinceye kadar odunlar döverim Eşşeği oyalasın diye de birini gönderirim.

    Hocanın hatası yok demişsin güzel, Salih oynasın dedik al işte bak oynadı demişsin gördük hepimiz güzel, takımın en derinine işlemiş AYkut Hoca felsefesi çok güzel de, "de" si var.

    - Salih Defansif orta saha değil bir kere bunu anlamamız lazım. Yani sen oyundan Alper'i alıp Salih'i geri çekip Baroni denilen beyinsizi hucum orta saha oynatırsan. Kusura bakma Aynı Antalya maçındaki Salih gibi 3 hata ile 2 gol yedirir bize. Sen de ben de burada oynat dediniz oynattık görün noldu laflarına maruz kalırız. Ama Salih Defansif orta saha değil bir kere kalıbı buna müsait değil

    Bir parantez : Salih deki "Hoca" nidalarını da el kol hareketlerini de gördük böyle devam ederse, Taraftar satarsa sağlam adam satar, Fenerbahçe satarsa sağlam adam satar Bkz. Alex.

    - Alex gittiğinde en çok neyi eleştirdim biliyor musun ? Alex varken çok forvetle oynamayız deyip, Alex gittikten sonra Musa nın yalnızları oynadığı maçlarda keriz gibi hissettim kendimi. Hemde ne sallamıştım alex e terbiyesizlik yaptığı filan diye. İmza bile yapmıştım madem Alexx gitti neden hala tek forvet, tek forvet oynayacaktın Alex neden gitti ?

    - Şimdi ise soruyorum Atkuy Kocaman gitti değil mi ? Neden hala 4 tane orta santrafor un 3 ile kanat oyuncusu çıkartmaya çalışıyoruz ? Sistemi sen aynı oynatırsan Aykut Hoca dan farkın ne kardeşim.

    Ben yine buradan bedduamı ediyorum ve iddia ediyorum ki bu TD lerin hepsi maşa idi. Bu kadro tamamen Aziz Başkan ın kadrosu öncekilerde onun kadroları. Yoksa hiç bir TD dünya üzerinde tek gözündeki görme %50 olan bir oyuncuyu veya Baroni gibi bir ruhsuzu ilk 11 de oynatmaz.

    Bedduam Şudur ki başka takımlarda full hücum oynatıp Fenerbahçeywe gelince tek forvet oynatanın ve bizi kahredenlerin bu sistemem sebep olanmların belasını versin Allah. Allah O tek forveti Fenerbahçeye sokan Parreira nında belasını versin.




  • Ersun Yanal'ın suçları desek...

    1- Baroni niye hala bu takımda. Orta sahada hala eksikliğimiz var. Ortasaha transferi şart
    2- Krasic den ne kadar zarar edersen et ama yolla be kardeşim. Holmen 'i almaya ne gerek vardı?
    3- Elinde Sow, Webo, Kuyt gibi forvetler varken niye forvet transferi yaptırın? Sol açık ve Sağ açığa adam niye aldırmadın.
    4- Maxvell, Mathieu gibi adamlar varken Kadlec'i çok mu aradın. Eğer transfer senin değilse niye onay verdin ? Kişiliksiz misin?
    5- Takımın en büyük problemi iki senedir pozisyon üretememek ken. Transfer çalışması niye3 bu yönde olmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Menanty

    Ersun Yanal'ın suçları desek...

    1- Baroni niye hala bu takımda. Orta sahada hala eksikliğimiz var. Ortasaha transferi şart
    2- Krasic den ne kadar zarar edersen et ama yolla be kardeşim. Holmen 'i almaya ne gerek vardı?
    3- Elinde Sow, Webo, Kuyt gibi forvetler varken niye forvet transferi yaptırın? Sol açık ve Sağ açığa adam niye aldırmadın.
    4- Maxvell, Mathieu gibi adamlar varken Kadlec'i çok mu aradın. Eğer transfer senin değilse niye onay verdin ? Kişiliksiz misin?
    5- Takımın en büyük problemi iki senedir pozisyon üretememek ken. Transfer çalışması niye3 bu yönde olmadı.

    Şu yazdığın 5 madde de Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ın eseri.

    1- Aykut Kocaman takımın başındayken, manevi oğlunu her maçta oynatırken, bunu yazdığını bir kere görmedim.
    2- Krasic'i alan da Aykut Kocaman'dı. Üstelik 1 sene futbol oynamadığını bile bile. Holmen'de Aykut Kocaman'ın isteğiydi. Bir kere bile laf ettiğini görmedim.
    3- Webo Ersun Yanal'ın isteği değildi. Onu da Aykut Kocaman aldı. Bir kere bile ses ettiğini görmedim.
    4- Kadlec transferini yapan yönetimdir. Bu transfer olurken, Ersun Yanal'ın FB'ye geleceği sadece söylentiydi.
    5- Aykut Kocaman varken niye bunu söylemiyordun? Ersun Yanal'ın gelişi kaç ay oldu daha?


    Kısacası sen konuşma arkadaşım. Az çok tanıyorum seni.




  • Black Raven kullanıcısına yanıt
    emenikeyi almıycaktılar Cardozo dururken .!!!
  • En büyük hatanın Ersun'da olduğunu düşünüyorum.Sorun Salih'i alması değil,onu Alper'in yerine alması.Emre ve Cristian gibi koşmayan adamlar varken Kuyt'tan sonra en çok koşan adamı çıkarıp başka bir koşmayan adam alıyor ki Alper maçın en iyilerindendi.5 dakika sonra Kuyt'ı çıkarıp Webo'yu sağ kanata çekiyor.Hem takım direnci kalmıyor hem Webo ve Sow kanatlarda mahvoluyor.Salih,Emre veya Cris'in yerine girmeliydi,Webo da 70'li dakikalarda alınmalı ve merkez santrafor oynatılıp Emenike sağa çekilmeliydi (kontra ataklar için).Yani maçın gitmesindeki en büyük suçlu Ersun Yanal'dır bana kalırsa,tabii bu oyuncuların 2.yarıda maçı resmen sallamadıkları,rakibi küçümseyip veya Arsenal'i düşünüp koşmadıkları gerçeğini de değiştirmiyor.




  • Ayrıca bu takım kesinlikle Galatasaray'ın 4-4-2'si gibi oynamalıdır yoksa tam verim alamayız kimseden.Volkan,GG,B.Alves,Egemen,HAK,Topal,Meireles,Emre,Alper,Sow,Emenike 11'iyle oynarsak hem orta saha hem de forvet oyuncularımızdan tam verim alırız bence,zaten adam gibi bir kanat oyuncumuz da yok (Stoch ve Krasic varken 4-3-3 olurdu ama Sow-Webo-Emenike'den olmaz maalesef)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hidroian

    quote:

    Orijinalden alıntı: Menanty

    Ersun Yanal'ın suçları desek...

    1- Baroni niye hala bu takımda. Orta sahada hala eksikliğimiz var. Ortasaha transferi şart
    2- Krasic den ne kadar zarar edersen et ama yolla be kardeşim. Holmen 'i almaya ne gerek vardı?
    3- Elinde Sow, Webo, Kuyt gibi forvetler varken niye forvet transferi yaptırın? Sol açık ve Sağ açığa adam niye aldırmadın.
    4- Maxvell, Mathieu gibi adamlar varken Kadlec'i çok mu aradın. Eğer transfer senin değilse niye onay verdin ? Kişiliksiz misin?
    5- Takımın en büyük problemi iki senedir pozisyon üretememek ken. Transfer çalışması niye3 bu yönde olmadı.

    Şu yazdığın 5 madde de Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ın eseri.

    1- Aykut Kocaman takımın başındayken, manevi oğlunu her maçta oynatırken, bunu yazdığını bir kere görmedim.
    2- Krasic'i alan da Aykut Kocaman'dı. Üstelik 1 sene futbol oynamadığını bile bile. Holmen'de Aykut Kocaman'ın isteğiydi. Bir kere bile laf ettiğini görmedim.
    3- Webo Ersun Yanal'ın isteği değildi. Onu da Aykut Kocaman aldı. Bir kere bile ses ettiğini görmedim.
    4- Kadlec transferini yapan yönetimdir. Bu transfer olurken, Ersun Yanal'ın FB'ye geleceği sadece söylentiydi.
    5- Aykut Kocaman varken niye bunu söylemiyordun? Ersun Yanal'ın gelişi kaç ay oldu daha?


    Kısacası sen konuşma arkadaşım. Az çok tanıyorum seni.


    Ben Özer transfer edildiğinden beri boş bir adam olduğunu söyledim. Senin gibiler gibi youtu videolarına bakıp geleceğin yıldızı diyenlerden değilim merak etme.

    Krasic transferini hiç bir zaman alkış tutmadımki .Kaldıki en sevmediğim şeydir, belirli yaştan sonra yıldız statüsüne ulaşmış adamın transfer edilmesi her zaman yanlıştır. Guiza vb. giibi

    Webo için ne dedim ki. Webo, Sow varken Emenike, Cardozo gibi adamlara gerek yok diyorum. Transfer yapılacak yer sol açık sağ aç.ık ve ortasaha idi.

    4-O zaman biraz adam olup gelemeyeceksin bu takıma kusura bakma ...

    Niye bunu söylüyorum çünkü 2 senedir 9 puan fark yiyoruz ve bu sezon bu sorunun halledileceği yönündfe düşünmüş olabilir myim?

    Az çok tanıyormuşsun beni aferin. Ayrıca konuşup konuşmayacağımı sana soracak değilim.




  • OHOOOOOO!

    AYKUTUN SUÇU NE, ERSANIN SUÇU NE DİYE SORMAYI BIRAKIN ARKADAŞ! BU TAKIMIN TEKNİK SORUMLUSU BU ADAMLAR!

    Dalga mı geçiyorsunuz ya? Elbette ki suçlu hoca. Gören de sanır ki çok mantıklı bir hareket yaptı ama şansı yaver gitmedi. Bırakın allah aşkına. Şu çöp hocaları savunup durmayın burada. Adam "4-0 gibi skorlara alışın" gibi saçma sapan da açıklama yaptı gidip. Aykut hoca konuşmayı biliyordu en azından, bu onu da beceremiyor. Yazık yemin ediyorum. Ne hale getirdiler takımı.
  • birincisi salih'in oynadıgı pozisyondan dolayı ersun hocayı suçluyorsunuzda peki salih defansif mi oynadı yoksa takım geri çekildiği için o şekilde mi gördük ? baroni forvet arkasına geçti diyorsunuz ben hiç görmedim orada oynadıgını alper çıkmadan öncede sahada dolanıyordu çıktı yine aynı yerlerde dolandı . alperin çıkması evet hataydı ama birde şu açıdan düşünelim çarşamba günü çok önemli bir maç var ve alper'İ o maç oynatacak hoca dinlendirmek fazla yormamak istemiştir.
    BEN ŞUANDA BU MAGLUBİYETTE EN AZ ERSUN HOCAYA SUÇ BULUYORUM VE ÜMİTLİYİM Kİ HOCA BU MAÇTAN DERS ÇIKARTTI . VE YİNE ÜMİT EDİYORUM Kİ BARONİ DENİLEN RUHSUZA İYİ BİR FIRÇA MI ÇEKER AZAR MI ÇEKER TRİBÜNE Mİ YOLLAR UMARIM BUNLARDAN BİRİNİ YAPAR VE YA ADAM GİBİ OYNAMAYA BAŞLAR YADA 11 YÜZÜ GÖSTERMEZ. ZATEN ARSENAL VE SONRA Kİ LİG MAÇINDA NEYİN NE OLDUGUNU GÖRÜRÜZ . UMARIM DERS ALMIŞTIR . ZATEN YİNE RUHSUZ OYNAYAN BARONİ İLE YOLA DEVAM EDERSE BEN SİZDEN ÖNCE KONUYU UPLARIM VE BU FORUMDA KURALLAR ÇERÇEVESİNDE ELEŞTİRİRİM ,FACEBOOK GRUBUNDA İSE BARONİ RUHSUZUNA ETTİĞİM GÜZEL LATİFELERİN 10 KATINI ERSUN HOCAYA EDERİM




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.