Şimdi Ara

# Futbol bölümü Uyarı sisteminde değişiklik # (7 Ocak 2013'te devreye girecek ! ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
3.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gök-han

    quote:

    Orijinalden alıntı: Güven

    Beşiktaş'lı üyeler GS/FB'li üyeler kayırılıyor diyor. FB'liler GS, GS'liler FB'li üyeler kayırılıyor, ceza almıyor diyor. Nasıl yapıcaz.

    Konuyu ikili tartışma olarak kullanacaksananız yoruma kapatalım, kendi bildiğimizi okuyalım. Biz yönetim olarak bu uygulamayı geliştirelim diye konu açtık, bol keseden yöneticilere ithafta bulunulsun diye değil.

    Tahrik edici olduğunu düşündüğünüz ama hiçbir işlem görmeyen mesajları şikayet edin, duruma göre değerlendirelim ancak bu konu onun yeri değil.


    Provoke edici mesajların içeriğini tabi ki biz belirliyoruz. Şu şu davranışlar provoke edicidir diye 10.000 maddelik konu açmak takdir edersiniz ki imkansız. Ana hatlarıyla kural belli. Her şeye uyarı verilmiyor tabi ki. Bunu siz daha iyi biliyorsunuz. Yani bugüne kadar bu kural nasıl uygulanıyorsa aynen uygulanacak. Sadece sistem bunu 15 gün değil, 2.kez yapıyorsanız 30 gün olarak uygulayacak.

    Birkaç fenerli şöyle yapıyor birkaç gsli böyle yapıyor gibi mesajlara cevap vermiyorum. Çünkü yapıyorsa herkesin yaptığını biliyorsunuz.

    Birkaç arkadaş provoke edeni direk yollayın, bir şans daha vermeyin demiş. Yönetimde işler böyle yürümez. Her şeyin belirli bir kuralı ve nizamı var. Ne ise o uygulanıyor. Tahrik edici mesaj sınırsız uzaklaştırmaya tabidir diye bi kural koysak herkes itiraz etmez mi ? Eder.



    Anlatmak istediğimi anlamamışsın sanırım. 2. bir şans vermeyin dediğim insanlar amacı belli olan insanlar, sürekli tahrik edici mesaj atan insanlar. Yönetici olarak bu üyelerin kim olduğunu bizden iyi bilmeniz lazım.O öyle olmaz, bu böyle olmaz diyorsunuz sürekli, yani bu konunun amacı bizlerinde fikirlerini duymak değil mi? Ben bu tip konularda fikrini söyleyip de ciddiye alınan hiç bir üye görmedim. Sonuçta yine siz bildiğiniz yoldan gideceksiniz, bu durumda bizlerin fikrini neden soruyorsunuz anlamadım? Bu uygulamaya karşı çıksak vazgeçilecek sanki? Hayır. Öyleyse yeni kural budur dersiniz, konuyu sabitler yoruma kapatırsınız. Yada anket yapsanız daha iyiydi. Açıkçası ben bu konunun neden yoruma açıldığını hala çözemedim. Çünkü herkes bir şeyler yazıyor hepsi havada kalıyor. Mantıklı olanı değerlendirebiliriz derseniz bir sürü mantıklı yorum var bence. Sana göre mantıklı olabilir bize göre değil diyorsan da sonuçta forumu bizler kullanıyoruz. Rahatsız olan kesim de bizleriz. Az da olsa yazılanların ciddiye alınması lazım.


    Her mesajı alıntıya çekip değerlendireceğiz mi demeliyim hocam. Bu konu benim şahsi konum değil. Konunun ilk mesajında DH Yönetim imzası var. Zaten bu uygulamada yönetim nezlinde alındı.

    Sadece ben değil, bütün yönetici arkadaşlar bu konuyu görmekte. Herkes bu konuda kafasına yatan, ya da mantıklı olan / olabilirliği mümkün olan önerileri kendi içerimizde değerlendirmeye sunmakta. Yani bizim tavsiyelerimiz ciddiye alınmıyor diye düşünmeyin.Eğer bu düşünceye ben sebep olduysam sizden özür dilerim.

    Amacı belli olan, sürekli tahrik edici mesaj atan insanlar için bu uygulama hayata geçecek zaten hocam. Biz bu üyeleri belirleyip damdan düşer gibi ceza verdiğimizde sıkıntı yaşarız / yaşıyoruz. Bu uygulama bunların önüne geçecek. Sürekli tahrik edici mesajlar gönderen üyeler, 4-5 uyarı sonra bu bölümlere bir daha yazamayacak. Yani bir nevi sizinle aynı şeyleri başka yöntemler ile tartışıyoruz.

    Tabi ki sizler kullanıyorsunuz. Rahatsız olan kesim sizlersiniz. İnanın bizde burada biraz olsun sinir sahibi olmadan tartışın diye uğraşıyoruz. Başka bir amacımız gayemiz yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Negatiwe

    Mesaj sayısının altında üyenin yaşı yazsa bazı şeylerin önüne daha hızlı geçebiliriz.

    Yazılan yaşın yalan olmadığını kimse bilemez. O dediğin ancak TC Kimlik No ile üye olunursa olur. Öyle bir sistem olsa zaten forumun kalitesi inanılmaz artar.
  • Yöneticiler cezaları zamanında vermeyi becerebilse hiçbir sorun çıkacağını sanmıyorum.
  • @Güven seninle ilgisi yok yanlış anladıysan kusura bakma. Genelleme yaptım birazda. Bazı tartışmalı konularda yönetici arkadaşlar konuya müdahil olup fikrinizi söyleyin bizde konuşup tartışalım mantıklı gelirse uygulayabiliriz dedikleri bir sürü konuya denk geldim. Herkes fikrini söylemesine rağmen hiçbir değişiklik olmadı bugüne kadar. Ben 2. şans vermeyin derken hala anlatmak istediğimi anlatamadığımı düşünüyorum. x üye 10 mesajda bir sinir eden mesaj atar, çok nadir tahrik eder buna gidip de direkt banlamak zaten olmaz çok saçma. ama ben diyelim fb bölümüne sırf onların yenildiği maç sonlarında girip yorum atıp onları kızdırıyorsam, sürekli kendi bölümümde kafaya taktığım bir futbolcuya yada üyeye hep saldırıyorsam veya 5 mesajımdan 3'ü insanları rahatsız ediyorsa benim adımın çıkması lazım ve benim her attığım mesajın ciddi olmadığını amacımın farklı olduğu yöneticiler tarafından tespit edilip bana 2. bir şans verilmemesi gerek. her yaptığım tahrik sonucu bana uyarı yapmadan göndereceksin ki aklım başıma gelsin. bak bu üye yine saldırmış deyip atacaksın beni. tabi bu başka şekilde de olabilir orası da sizlerin bileceği bir iş.




  • Suistimale açık. Yönetici kalitesi artmalı önce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inonu88

    ben acik soyliym futbol bolumunun isleyisinden fln umudu kestim duzenli belli bi kurala gore isledigine ceza verildigine adaletli olduguna inanmiyorum. troll uyeler olayi mahvediyo bunlarin cok buyuk bir cogunluguda galatasarayli bu ayri mesele ama yoneticlerinde ne yaptigi belli degil ki. birinci agizdan cok sey duydum gordum vs. forumdakilere tek diyebilcegim cok ciddiye almamalari.

    yani illa biseyleri elestirmek icin kendi basimiza gelmesi gerekmiyo idama karsi olmak icin idam edillmeye gerek yok ama yillar boyu nice uyeler gereksiz yere cok cezalar aldi, hani bir kere yanlislikla verdin neyse duzeltilmedi bile adam pisi pisine 15 gun yok oldu. bide adam bunu belirtince ya konusunu siliyosunuz ya bi daha ceza veriyosunuz.

    gerci arkamizdan kufurlere varacak kadar atip tutan yoneticiler mi adalet saglayacak su forumda ? neyse o konuya girmiym simdi.

    sana katılacağım aklıma gelmezdi ama haklısın. arkamızdan buradaki üyelere hakaret edebilen yöneticiler varken, gelip burada kendi takımına laf gelmemesi için bizi tehdit eden yöneticiler olduktan sonra buradan bir cacık olmaz. sadece onlar görebiliyor diye bize ettikleri hakaretlerin ssler'ini de görmeyeceğimizi sanan bazı yöneticiler var.




  • Kusura bakmayin ama bu forumdan cacik olmaz. Taraftarlara ozel forum acilmis. 10 yasindaki cocuklar taraftarligi kenara birakmis basimiza Morinho kesilmis. Sanki cok muthis yorumlari varmis gibi ayni zirvalari her konuda sayiklayip duruyorlar.

    Dogru duzgun tartisilacak insanlarin orani %5 falan. Ben de artik bu foruma kafa dagitmak adina girecegim.

    Bundan sonra bol bol
  • olayın sıcaklığıyla atılan yorumlar var herkes troll diye birşey yok ki.. Bence berbat bir uygulama
  • iyide adalet (Güven) olmadan neye yarar

    "6syi kadıköye gömecez" diyen birinin yönetici olduğu bi forum burası yani balık baştan kokmuş bu tarz cezalar işe yaramaz şimdi bu yönetici bi fbliye ceza verebilirmi (adil olarak) aynı durum bjk bölümündede var ben bişey yazıyorum 10 kişi o yazdığım şey için hakaret ediyor bana 15 hakaret edenlere 0

    cezalarda standart yok herkes kafasına göre takılıyor
  • iyi olur, bazi kisiler ayagini denk alir belki..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir uygulama tabiki. Bir de şu, yav he he linklerini koyanlara da uyarı verin lütfen. Düzgünce üslup etmek varken bunu kullanıyorlar sürekli hoş olmuyor. Birde rencide edici mesajlara uyarıdan ziyade direkt olarak 4 gün ceza verilmesi taraftarıyım.
  • Forum yöneticisi arkdaşlar öncelikle kendi yönetim anlayışlarını bir revize ederlerse forum daha sağlıklı yürüyecektir.Keyfi uzaklaştırma vermeler,çifte standart uygulamaların haddi hesabı yok.Dolayısıyla anlayış bu olunca nitelikli yorum sayısı çok çok az oluyor.Çünkü donanımlı adamlar yönetici arkadaşların tutarsızlıklarına tahammül edemeyip uzaklaşıyorlar.Forum yönetimi 15,30,60..... gün uzaklaştırma gibi çocukça öneriler yapma yerine kendi özeleştirilerini yapıp tutarlı,ilkeli,keyfi değil kuralların uygulandığı,adaletli ve her taraftara eşit yaklaşımla forumu idare etme anlayışına geçerse forum çoluk çocuktan çok donanımlı insanların yorum yaptığı bir yer olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cole Phelps

    Şu Allah'ın forumunda Fenerbahçeli bir admin yok mu ya?Gsliden adalet mi bekleyeceğiz?

    Admini ne yapacaksın sitenin kurucuları koyu Fenerbahçeli zaten
  • Sabır sabır dedik sabrettik ama hakareti yediğimizde aynı uslüpla cevap vermesekte biraz sesimizi çıkardığımızda hakareti eden üyenin mesajı silindi biz ise cezaları yedik.

    Öncelikle adil olmalısınız diyeceğim ama adil olmak sonradan elde edilen birşey değil.

    Haksız yere ceza veren, adam kayıran yöneticiyede aynı cezaları verecekseniz birazda olsun bazı şeyleri değiştirmeye başlamışsınız sayılır.
  • Hakaret içeren mesajda hem kulüp hemde şahısa hakaret edilmişse 2x ceza otomatik olarak devreye girmeli. İnsanları provake edici konu açanlara 2 kez tekrar edilmesi halinde kalıcı olarak Futbol bölümünde konu açma hakkı yasaklanmalı. Aslında bu diğer konular içinde uygulanabilir en önemlisi de Lütfen Konu Dışı bölümünde yayınlana hit olan konular Popüler Konular'dan çıkartılsın.

    Saçma sapan ergen yakarışlarıyla dolu başlıklar düzgün konuların ilerlemesini sekteye uğratıyor. Önemli olan çokluğun sağlanması değil kaliteli bilinçli bir fikir/bilgi paylaşım platformu olarak akılda kalmaktır diye düşünüyorum.
  • iyi futboldan men edin bari. hay Allahım ya.
  • Hahahahaha..bu konuda bile hala kendi takimini oven , rakip takimla dalga gecen var. Siz neden bahsediyorsunuz yoneticiler ??? Actiginiz konuyu takip edin once.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SüperSiper

    quote:

    Orijinalden alıntı: inonu88

    ben acik soyliym futbol bolumunun isleyisinden fln umudu kestim duzenli belli bi kurala gore isledigine ceza verildigine adaletli olduguna inanmiyorum. troll uyeler olayi mahvediyo bunlarin cok buyuk bir cogunluguda galatasarayli bu ayri mesele ama yoneticlerinde ne yaptigi belli degil ki. birinci agizdan cok sey duydum gordum vs. forumdakilere tek diyebilcegim cok ciddiye almamalari.

    yani illa biseyleri elestirmek icin kendi basimiza gelmesi gerekmiyo idama karsi olmak icin idam edillmeye gerek yok ama yillar boyu nice uyeler gereksiz yere cok cezalar aldi, hani bir kere yanlislikla verdin neyse duzeltilmedi bile adam pisi pisine 15 gun yok oldu. bide adam bunu belirtince ya konusunu siliyosunuz ya bi daha ceza veriyosunuz.

    gerci arkamizdan kufurlere varacak kadar atip tutan yoneticiler mi adalet saglayacak su forumda ? neyse o konuya girmiym simdi.

    sana katılacağım aklıma gelmezdi ama haklısın. arkamızdan buradaki üyelere hakaret edebilen yöneticiler varken, gelip burada kendi takımına laf gelmemesi için bizi tehdit eden yöneticiler olduktan sonra buradan bir cacık olmaz. sadece onlar görebiliyor diye bize ettikleri hakaretlerin ssler'ini de görmeyeceğimizi sanan bazı yöneticiler var.

    O ss'ler zaten bomba. Biz besiktasli arkadaslarin facebook grubunda da o resimler var. Adam mimleyip onu atalim bunu atalim diye gulme gifi ile beraber arkamizdan dalga gecen yoneticiler var.

    Onu birak bunlari disari sizdiran yonetici var de . Once kendi aralarindaki birlik beraberlik duzeni saglasinlar. Forum şöyle dursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu konuyu sistemi gelistirmek icin acmissiniz, bu ve icinde "tahrik edici mesaj" kavrami gecen hicbir sistem adil olamaz, tahrik nedir? Sadece benim yazdigimdan tahrik olan kullanici var bu forumda yahu, "merhaba", "tesekkurler" den tahrik olan kullanici var... Kural yoruma acik olmamali, her tahrik oluyorum diye sikayet edenin istedigi yerine getirmeniz lazim o zaman... Bu tahrik olma davasi sikayete denk gelen yoneticinin tahrik olup olmadigina mi kalmis oluyor? "O zaman sikayet kapandiktan sonra ayni mesaji tekrar sikayet edersem ve baska bir yoneticiye giderse o tahrik oluyor olabilir mi?" gibi sorularla karsilasirsiniz... Kurallar kesin ve yoruma acik olmamali, yoruma acik olan hicbir kural adil degildir, islemez...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar forum içerisinde ve şikayetlerdeki bazı serzenişlerden gördüğüm kadarıyla yanlış bir kanı oluşmuş.

    Bahsi geçen bu uygulama şuanda geçerli değil. En kısa zamanda programcı arkadaşlar ile gerekli çalışmaları yapıp uygulamayı hayata geçireceğiz. O vakit ben ya da diğer arkadaşlarım hem bu konudan, hem de ana kurallar konumuzdan gerekli bilgilendirme ve revizyonları yapacağız zaten. Yok yere kural getirdiniz ancak uygulama yok demeyin.

    Son olarak bu konuyu belli aralıklar ile birkaç kez güncelleyeceğim ki, bölüm itibariyle duymayan görmeyen üye kalmasın. Ondan sonra sıkıntılar yaşamayalım.

    İyi forumlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.