Şimdi Ara

Gelbura.com'un kanun tanımayıp müşterilerine geri dava açması sorunu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
6
Favori
10.834
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gene burada daha bilinçli toplum var 1-2 tane çıkıyor am donanım arşivi forumda günde 3-4 konu görüyorum. Benım google isteyerek bulamayacığım garip garip sitedeler'de indirim paylaşıyorlar.

  • Konuyu açan arkadaş türkiyenin özeti gibi maşallah. Onun yanlışını savundu mu herkes kral, ama onun karşısında olunca bunlar firmanın adamı, patron göndermiş birkaç mesaj sonra da bunlar terörist, bunlar haşhaşi, eyy patron diye naralar atmaya başlayacak.

    Konunun başından beri insanlar sana sormuş ne aldın da iptal ettiler diye kaçak göçek cevap vermişsin firma ne aldığını ne ne yaptığını ortaya dökünce de balonun patlamış. Sağa sola saldırmaya başlamışsın.

    İncelenmesi gereken bir karakter.

  • estafine E kullanıcısına yanıt

    Z kuşağımısın? Yaşını merak ettim ?

  • bu arkadaş sadece ölücülerin görünen yüzü. bu forumda fiyat hatasına dava açan taslak metin isteyen bir sürü rahatsız var. komple incelenmesi lazım bu bölümün.

  • Adamlar öne çıkmak için kaç hesap açtılarsa 14 like basmışlar
    Bi de şahsıma saçma sorularla konuyu saptırmak için reklam çarlarını devreye almışlar.

    Böyle ucuz algıları DH üyeleri yemez.

    Size bol bol dava açılacak müşteri avına çıkmalar..

    Satış sözleşmesine ekleyin THH kararlarını tanımıyoruz aksi halde hakkını arayan müşterilerimize geri karşı dava açıyoruz diye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estafine -- 10 Ekim 2023; 13:23:1 >




  • Haksızsınız. 116 tane almak tüketici olmak değil ticari amaçla almaktır. Firmanın müşterilerine adetle sınırlı işlemini kötüye kullanmışsınız. Thh kararı lehinize olarak kesinleşmişse hakkınızı arayabilirsiniz. Firmanın yanlış icra takibine karşı hakkını araması gibi. Kişisel veri nedir, ne değildir araştırmanızı dilerim. Gerçekten bir şeyler okuyup söylenilenleri yapıp sonra hata yapmanız üzerine karşı taraf hakkını aradığında herkesi bot, çalışan vs olarak tanımlayamazsınız.
  • yazık lan konu sahibine üzüldüm şimdi, firma sonuna kadar haklı. tek hataları gerekli önlemi almayıp yazılımsal olarak limit koymamalarında.
  • Herkese Merhaba

    Firma olarak bir konu hakkında daha açıklama yapma gereği duyduk. Estafine nickli kullanıcının kendisine karşı bir dava açıldığı ve bunun sonucunda bir para cezası aldığına dair bir düşüncesi var. Firmamız kendisine dava açmamıştır.(Henüz) Ödemesi gereken para hukuksal süreç ile ilgili ücrettir sadece.
    Bu noktada 5651 sayılı kanunca sahte olumsuz yorumlar ile itibarının zedelendiği kanısında olan gerçek kişi ve tüzel kişilerin içeriğin engellenmesi / silinmesi için sulh ceza hakimliğine başvurmak, savcılığa suç duyurusunda bulunmak, tazminat davası açmak haklarımız mevcuttur ve bu haklarımızı kullanacağımızı siz değerli forum kullanıcıları ile paylaşıyoruz.

    Herkese iyi forumlar.
  • Gelbura.com kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımın neresi sahte knk ?
    UYAP’ta kendim mi uydurdum o davaları
    Sen KVKK ve ticaret bakanlığından gelecek cezalar için hazırlık yap
    Sulh cezadan içerik çıkartmaya dair red yiyin de akıllanın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estafine -- 10 Ekim 2023; 15:20:42 >
  • Gelbura.com kullanıcısına yanıt
    bu yıl üç farklı firmaya thhde başvuruda bulundum, tüketici hakları konusunda hassas birisiyim ancak bu konuda firmayı haklı buluyorum. umarım adalet yerini bulur
  • unununium U kullanıcısına yanıt
    Aynen, kesin öyledir
  • en son açtığım konulara bakan görür zaten
  • İnternetten alışveriş her zaman risk taşıyor bana geri kafalı diyebilirsiniz ama pahalı ürünleri mağazalardan almayı tercih ediyorum.

    Güven teşkil eden siteler bile aracı kullandıkları için artık dolandırıcılık uçtu gidiyor.

    Mağdur olan biz oluyoruz maalesef.

  • TechnicaL kullanıcısına yanıt

    Bu olayı sadece satış için düşünme. Mesela malı aldın 3 gün sonra bozuldu. Adamlara geri götürdün malı seni tanımıyoruz dediler sen de THH gittin. Adam THH'den çıkan kararı tanımıyorum git mahkeme mahkeme sürün diyor..


    Hatta THH tebligatlarını almamak için kep adreslerini bile kapatmışlardı. Bunların sabit konusunda ifşalamıştım THH kararlarını almamak için kep adreslerini kapattıklarını. Nedense tüm hepsi silinmiş.


    Silinme sebebi muhtemelen money talks.


    Bakalım bu konuyu kaldırtmak için ne kadar ödeme yapacaklar foruma merak ediyorum. Heralde fiyatta anlaşamadılar konu hala aktif  

  • bazen düşünüyorum bir iş bir ticaret başlatıp bişeyler mi yapsam diye. böyle konu sahibi gibi karakterleri görünce aman diyorum ben maaşlı işimden memnunum. bu tiplerle uğraşıp sinir krizi geçireceğime ağrısız başım dewamke.


    116 tane işlemci soğutucu kiti alıyor lan adam düşünsene. ruh hastası olduğunu yazanlar az bile yazmış resmen.

  • Yusuf1653 kullanıcısına yanıt

    Kardeşim para benim istediğimi alırım. Senden ne almam gerektiğine dair izin almam gerekmiyor.

    İster koleksiyon yaparım, ister hayrına dağıtırım.

    İstersem 116 taneyi birbirine kaynaklar apartmandan apartmana eğlencesine demirden hat çekerim.

    İstersem 116 taneyi birleştirir demirden kendime sunak inşa ederim.


    SANA NE ?


    Aklınızca bana satmak için aldım yazdırtacaksınız sonra da bu adam ticari lölölö çekeceksiniz. Bi akıllı sizsiniz ya hıamm.....


    Çok merak ediyorsan keyfimden aldım 116 tane. Hiç bir şey yapmasam bile çekmecemde tutucam gıcıklığına. Var mı itirazın ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estafine -- 10 Ekim 2023; 20:7:40 >
  • estafine E kullanıcısına yanıt

    2022 üyesi gelmiş burada DH üyeleri şunu yer bunu yemez algısı yapıyor birde yetmiyor bize ithamlarda bulunuyor  sen bilgisayara agu bugu derken biz buradaydık   senin ciddi anlamda gelbura.com un rakip firmasının adamı olduğunu düşüyorum yoksa kimse bu kadar arsız olamaz. Umarım ki sana söyle güzel bir tazminat davası açarlarda keyifle izleriz gelişmeleri  

  • TOMEKK kullanıcısına yanıt

    Kardeş ben 2007 dan beri bu foruma üyeyim. Bu sanırım 9. hesabım falan polemikler yüzünden ban yedim.


    Gidin BCG'den falan profesyonel yardım alın paraya kıyıp. Ticari itibarınızı müşterilere dava açarak, dava açmakla tehdit ederek, müşterilere laf yetiştirerek düzeltemezsiniz.  


    Galiba sulh cezadan istediğiniz erişim engeli yani pisliğinizi ört bas etme kararı çıkmadı, burada gece gece toplanıp bana saldırıya geçtiniz  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estafine -- 10 Ekim 2023; 20:19:18 >
  • estafine E kullanıcısına yanıt

    Kesin öylesindir bu forumda hiç kimsenin polemik yüzünden 9 hesabı banlanmamıştır. (süresiz)  

    Konuyu açtın bir gazla rezil oldun hala burada hak hukuk falan diyorsun sana birşey söyliyim kardeş işte DH üyeleri bunu yemez  

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.