Şimdi Ara

genc seviciligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bunu bırakın kardesim gorduk izliyoruz . 5 - 6 mac baris denilen adam oynadı kayboldu sahada sadece hollanda takımıyla yaptıgımız hazırlık macını baz alan adamlar baris dedi . Eljif bakın her ozete herseyine bahse girerim her hatanın bası bu. bu cocugu iyi izleyin genc seviciler . iki macta adamları salya su... elestirdiginiz icin oluyor bunlar rahat bırakın biraz ya rahat hay genclerinize .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scription -- 18 Aralık 2018; 8:4:10 >



  • Takımdaki genç oyuncular inanılmaz kalitesiz. Zaten yıllardır altyapıdaki oyuncular leş. FB TV'de denk gelince maçlara bakıyorum. Halı sahalarda bile kat kat iyi oyuncular var. Açıkçası torpil ile oralara geldiklerini düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem tecrübeli hem kaliteli oyuncuyu alacak paran mı var lan senin
  • august landmesser kullanıcısına yanıt
    Lan lun yapma. Gençlere totalde 2,5 + 1,5 + 1,5 harcadık. 5,5m para yapar. Bu yıl transferde 9 milyon euro kâr ettik. 14,5 milyon etti. Yok muymuş para?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan sanırsın fener sahaya 9 genç oyuncuyla çıkıyo da o yüzden bu durumda... lan sahadaki diğer 10 futbolcu tecrübeli 30 yaşında da noluyo ?

    şu andaki durumu süzemiyolar o ayrı mesele de
    ya bunlarda hafıza da yok yemin ederim yok... tecrübeli diye 10M bonservis 4M maaş verdiğim meireles 4 sene yatıp en sonunda emekli olmadı mı, 8 m verip aldığın krasic, yıllık 5 m verdiğin RVP, nani, kezman hatta güiza ortega baroni .... ne top oynadı. Tecrübeli dirar valbuş atıf neus ne top oynuyo, kariyerli golcünüz slimani ne top oynuyo da

    eljife çamur atıyosun
  • Fenerde forma giyemeyip baska bir takımda patlama yapan genç futbolcumuz oldu mu bizim. Benim bildiğim en kariyerlisi Olcan Adın o da Gs rotasyon oyunculuğuna kadar gelebildi.
  • Alt yapılarda hiç bişey ögretmiyorlar kesin bunlara daha pas atmayı nerden duracaklarını hiç birşey bilmiyorlar her şeyi bozuk ülkenin neden oyuncu çıkmıyor sanıyorsunuz işte bundan tekniği iyi oyuncu zaten çıkarmaları zor çıkanlarda fizikten felan götürüp parayı bulunca ozan gibi teknik yok ama sonra salıyor işte çıksa nolcak bırakın orda kalsınlar.. büyük takımlarda görüyoruz alt lig takımlarıyla oynadıklarında perfermanslarını ne fizik var ne sağlam durabiliyor ne pas atabiliyor ne şut atabiliyor neye dayanıp bunları A takımda oynatıcaksın ayda yılda çıkıyor işte ozan kabak misal o iyi doğukan bjk'de o çocuk baya iyi alt yapımı bilmiyorumda oğuzhan denen zırvayı 2 ile çarpıp böler yani.. En iyi alt yapı bjk'de gibi arkadaşlar gerçek bu birde ts'de olabilir..

    Gs, Fb alt yapılar çöp torbaaa yemin ederim hepsi torpiillidir kesin bir cacik olmaz
  • Nasıl çıksın, büyük takımların altyapılarında torpilsiz oyuncu mu var, amcası dayısı yönetici olan altyapılarda..Tüm gerçek yetenekli futbolcular aslında amatörde..Ama Altınordu'dan aldığımız Barış'a ayrı parantez açmak istiyorum çünkü bu çocuğu Fb'nin anlamsız politikası bitirdi..Genç futbolcuları A takıma hazırlarken uygulanması gereken strateji, farklı kazandığın maçlarda sonradan oyuna sokarak yavaş yavaş takıma adapte etmendir, biz çocuğu gelir gelmez önce ilk 11'e soktuk ve beklentinin çok üstünde bir şekilde mükemmel performans verdi ve en formda anında anlamsızca formayı verimsiz Ayew'e kaptırdı..Sonra Ayew sakatlanınca, haftalar sonra mecburen yine bir anda takıma soktun hadi oyna dedin..Genç çocuklar kırılgan olur, rehabilite edeceksin..Yetenek olarak milli takıma bile fayda edebilecek bir futbolcu ama kazanma yöntemimiz yok..Başka bir örnek vereyim, Cengiz Ünder Başakşehir yerine Fener'e gelseydi şimdi Roma'da değil, Akhisar'da fırtınalar estiriyordu..Şu ekonomik şartlarda büyük takım olarak kalmak istiyorsan, her 1-2 senede 1-2 futbolcuyu gençlerden monte etmek zorundasın, git amatör maçlarına scout yolla ve bul kardeşim..Bulmak ve oynatmak zorundasın, hazır ve parlamış bir genci 10-20 milyon euroya alamayacağın belli olduğuna göre, aynı futbolcuyu parlamadan önce 100-500bin euroya bulup oynatmak ve dahası avrupaya satmak zorundasın, satmadan evvel de etinden sütünden yararlanıp avrupa maçlarında maç kazanıp puan almak zorundasın..Türk futbolunun 2. bir alternatifi yok, yoksa 5 seneye kadar aşağı yukarı bütün süper lig takımları iflas etmiş olarak satılacak..Almanların yaptığı dönüşümü yapmak zorundayız, bu da torpil işini kenara bırakıp, yetenekli gençleri bulup oynatarak oluyor..Yukarıda arkadaşın dediği gibi paramızı gaspeden birsürü üçkağıtçı yaşlı futbolcuyu transfer edince hiçbir şey elde ediyor muyuz, hayır..Bak senin eline Miroslav Stoch geçti, Chelsea'den almışsın..Adam seni Alex'le birlikte şampiyon yaptı, adamı cezalandırmadığın yöntem kalmadı..Bulduklarını değerlendiremiyorsun, bitirmek için uğraşıyorsun sonra vay efendim nasıl genç bunlar..Emre Mor yine başka bir örnek, rehabilite edemediler adamı, menejeri de para uğruna bence doğru klübe götürmedi, 2-3 sene barcelona eğitimi alabilseydi, Messi'nin yokluğunda oluşacak boşluğu yüzde 50-60 kapatabilirdi..Yani doğru futbolcu, doğru eğitim, doğru zamanın planlamasını yapmak gerekiyor..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gladyo38

    Alt yapılarda hiç bişey ögretmiyorlar kesin bunlara daha pas atmayı nerden duracaklarını hiç birşey bilmiyorlar her şeyi bozuk ülkenin neden oyuncu çıkmıyor sanıyorsunuz işte bundan tekniği iyi oyuncu zaten çıkarmaları zor çıkanlarda fizikten felan götürüp parayı bulunca ozan gibi teknik yok ama sonra salıyor işte çıksa nolcak bırakın orda kalsınlar.. büyük takımlarda görüyoruz alt lig takımlarıyla oynadıklarında perfermanslarını ne fizik var ne sağlam durabiliyor ne pas atabiliyor ne şut atabiliyor neye dayanıp bunları A takımda oynatıcaksın ayda yılda çıkıyor işte ozan kabak misal o iyi doğukan bjk'de o çocuk baya iyi alt yapımı bilmiyorumda oğuzhan denen zırvayı 2 ile çarpıp böler yani.. En iyi alt yapı bjk'de gibi arkadaşlar gerçek bu birde ts'de olabilir..

    Gs, Fb alt yapılar çöp torbaaa yemin ederim hepsi torpiillidir kesin bir cacik olmaz
    Çok gizli birkaç bilgi paylaşacağım şimdi. Net içeriden bilgiler kaynağım cidden çok sağlam.

    1 - Barış Alıcı Fenerbahçe altyapısında yetişmedi.
    2 - Eljif Elmas Fenerbahçe altyapısında yetişmedi. Hatta Türkiye'de yetişmedi.

    Biliyorum inanması zor, şok edici ama cidden çok sağlam istihbarat bu.




  • Ömer Faruk beyaz . bunun dışında kimseden ümidim yok. elif ide seviyorum. ancak 18 yaşındaki çocugun herşeyi yapmasını bekliyoruz
    yav o yaşta herşeyi yapan bi oyuncu var oda psg de oynuyo ensonda dünya kupasını kaldırdı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.