Şimdi Ara

[Gigaspeed] 2024 Fiyatları Açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
5
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • [Gigaspeed] 2024 Fiyatları Açıklandı

    Kaliteli ve uygun fiyatlı internet tüm Gigaspeed'lilerin hakkı.

    Gigaspeed olarak sözümüzü tuttuk. Gigaspeed'de 2024'ün 6. ayına kadar zam yok, indirim var. Depozito sistemimizi kaldırarak, abonelerimize ve yeni abone olacak müşterilerimize özel fiyatlarla kaliteli ve uygun fiyatlı interneti sunmaya devam ediyoruz. Yeni fiyatlarımızla beraber, abonelik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 6. aydan sonra da yine en uygun fiyatlı interneti sağlamak için çabalayacağımıza emin olabilirsiniz.

    Mevcutta abone olan müşterilerimiz dilerlerse depozito ücretlerini geri alabilirler ya da depozito ödemeleri kadar fatura ödememe seçeneğine sahipler. Uygun fiyatlı internet deneyimine ortak olduğunuz için teşekkür ederiz.

    Gigaspeed'e geçiş tamamen ücretsiz. Yeni aboneliklerde ise 12 ay kalma sözünüze aylık 30TL olmak üzere 12 ay boyunca toplam 360TL kurulum ücreti alınacaktır. Bunun dışında ekstra bir ücret abonelerimizden talep edilmeyecektir.

    Kayıt Bırakın, Arayalım!
    +90 (850) 860 00 06

    İnternet Sitemiz
    Gigaspeed.com.tr

    Bizi Sosyal Medya Hesaplarımızdan Takip Edin!
    Instagram - Facebook



    Konu tasarımı, internet sitesinin hazırlanması ve diğer ajans çalışmalarımız Inchels tarafından yapılmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigaspeed -- 27 Ocak 2024; 21:5:25 >







  • Sitenizde böyle bir ibare mevcut. Ben şuanda aktif olarak Türk Telekom altyapısında bir ISS'den ADSL/VDSL hizmeti almıyorum. Aşağıdaki ankase kutusundan modemime kadar kablo çekili durumda. Aktivasyon ücreti mi ödeyeceğim yoksa kurulum ücreti mi ? Sorulardaki bu açıklama kısmı kafa karışıklığı yaratıyor.

    [Gigaspeed] 2024 Fiyatları Açıklandı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeffogu -- 26 Ocak 2024; 14:25:35 >
  • jeffogu kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Altyapı kontrolünüzü yapıp size en doğru bilgileri verebiliriz. Altyapınız uygunsa, sizi müşteri hizmetlerimiz yönetecektir. Yeni aboneliklerde aktivasyon ücreti alınmamaktadır. Kurulum ücreti 12 ay kalma sözünüze 30TL aylık olmak üzere 12 ay boyunca alınacaktır. Detaylı bilgi ve abonelik işlemleri için 0850 860 00 06 numaralı iletişim merkezimize kayıt bırakabilir veya internet sitemizdeki formları doldurabilirsiniz. Sizi en kısa süre içerisinde arayacağımızdan emin olabilirsiniz.

    Saygılarımızla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigaspeed -- 27 Ocak 2024; 21:5:58 >
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt

    Sitede 12 ay kalma sözüne aktivasyon ücreti alınmadığı yazıyor, fakat siz 12 ay kalma sözüne kurulum ücreti alınmadığını söylüyorsunuz.

    Ayrıca sitede kurulum ücreti için 12 ay boyunca aboneliğin devam etmesi halinde 360 TL diye belirtiyor fakat siz aktivasyon ücreti için 360 tl diyorsunuz.

    Burada kurulum ya da aktivasyon ücreti konusunda bir hata var. Ya siz yanlış belirtiyorsunuz ya da sitedeki açıklamalar da yanlışlık var :)

  • jeffogu kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Belirtilen fiyatlar, 12 ay kalma sözü vermeyen yeni kullanıcılar içindir. 12 ay kalma sözüyle ilgili açıklamalarımız bulunmaktadır. Yeni aboneliklerde, erken ayrılma durumunda, belirtilen tutarlar müşteriden tahsil edilecektir. Geçişlerde ise herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

    Saygılarımızla
  • merhaba, Giga 35 Mbps Fiber Depozito + 1 Aylık Kullanım Bedeli için ödemem gereken tutar 159,9*4 =639.60 olması gerekirken 669.6 TL görünüyor. 30tl neden fazla?

  • m6nay kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Depozito sistemi kalkmıştır. Fiyatlar, depozito fiyatlarına indirilmiştir. Ancak eski hesabınızı netleştirmek için belirtmek isteriz: 360TL kurulum ücreti mevcuttur. 12 ay kalma sözünüze, aylık 30TL kurulum ücreti yansıtılacaktır.

    Saygılarımızla
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt

    peki farklı iss den geçişte de 360TL kurulum ücreti varmıdır?

  • m6nay kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Geçişlerde herhangi bir ücret alınmamaktadır.

    Saygılarımızla
  • Merhaba e devlet onayı ile dijital geçiş yakın zamanda gelir mi, kargo kağıt uğraşmak istemediğim için bekliyorum

  • Ismailb kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Çalışmalarımız devam etmektedir ancak şu anda net bir tarih veremiyoruz. Hızlı çözümlenmesi için kargo yolu ile evraklarınızı gönderebilirsiniz.

    Saygılarımızla
  • Merhabalar altyapım şuan içn ADSL2+ desteklemektedir Fiber yada Vdsl yok yinede abonelik acabilirmiyim?

  • MrWest kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Gigaspeed olarak sadece Fiber ve VDSL'e hizmet vermekteyiz. Altyapı kontrolü için 0850 860 00 06 numaralı iletişim merkezimize kayıt bırakabilir veya internet sitemizdeki formları doldurabilirsiniz. Müşteri hizmetlerimiz sizi en kısa süre içerisinde arayıp, yönlendirme sağlayacaktır.

    Saygılarımızla
  • merhaba ayın 6sında tahhüttüm bitiyor daha aramadınız

  • deepnoise86 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Size ulaşabilmemiz için özel mesaj yolu ile iletişim bilgilerini iletebilirsiniz. Bu sayede kaydınızı oluşturup, aranmanızı sağlayacağız.

    Saygılarımızla
  • Merhaba 1000 mbps fiber paketi için başka bir firmadan geçiş yaparsam ve sizin firmanızdan da memnun kalmayıp 3 ay sonra tekrar başka bir firmaya hattı taşısam aktivasyon ücreti mi kesiyorsunuz?

  • AsiRuhi A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Geçişlerde kurulum ve aktivasyon ücreti alınmamaktadır.

    Saygılarımızla
  • Firma piyasada tutunmak istiyorsa 12ay peşin ödeme mutlaka gelmeli,6.aya kadar 169 TL sonrası hep hüsran. Firmalar 6 ay sabit fiyat garantisi verirken sizin Haziran ayınada kadar (4 ay) zam yok sözünüz yeterli gelmedi

  • tekniking kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Abonelerimize uygun fiyatlı ve kaliteli internet sağlamak istiyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız sürekli olarak devam etmektedir. Peşin ödeme sistemimiz şu anda bulunmamaktadır. Fiyatlarla ilgili çalışmaları ve diğer güncellemeleri forumlarda ve internet sitemizde duyuruyoruz. Bizi takipte kalarak, güncellemelerden haberdar olabilirsiniz.

    Saygılarımızla
  • Şu an için en uygun fiyatlı sağlayıcı

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.