Şimdi Ara

[Gigaspeed] 2024 Fiyatları Açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
5
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • akbulut001 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Birçok firmada taşıma ücreti mevcuttur. Bazı sağlayıcılar ise mevcut aboneliğinizi iptal edip, yeni abonelik açmanızı talep etmektedir. Bu sebepten dolayı da yeniden abonelik ücretleri talep edebilir. Kurulum ve taşıma masrafları Türk Telekom'a ödendiğinden dolayı, ücretlendirme yapılmaktadır.

    Saygılarımızla
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt
    Mevzu taşıma ücretinin olup olmadığı değil mevzu diğer iss firmalar taşıma işlemiyle ilgili müşteriden bir ücret talep etmediği sizin talepte bulunmanız yani diğerleri talep etmediği ücreti sizin talep ediyor olmanız aslında sormak istediğim. diğerlerinin karşıladığı ücreti sizin müşteriye yansıtmanız bahsetmek istediğim anlatabilmişimdir umarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbulut001 -- 26 Nisan 2024; 23:43:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • akbulut001 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Taşımadan kastınız başka operatörden geçiş ise, herhangi bir ücret talep etmemekteyiz. Geçişler tamamen ücretsizdir. Eğer nakilden bahsediyorsanız:

    Birçok operatörde nakil ücreti mevcuttur. Nakil ücreti almayan operatörler ise mevcut aboneliği iptal edip, yeni abonelik başlangıcı gerçekleştiriyor. Bu da daha fazla ücretin tarafınıza yansıtılması demektir. Nakil ücreti 450TL'dir.

    Saygılarımızla
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt
    interneti taşıtacaz firma değişikliği yani 🙂 bende diyorum neyin ücreti bu iss değişikliğinde ücretmi alınırmış diye gece gece şoka girdim bir an.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbulut001 -- 27 Nisan 2024; 0:1:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • akbulut001 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Yanlış anlaşılma için özür dileriz :) Sizi abonelerimiz arasında görmekten mutluluk duyarız. Abonelik ve detaylı bilgi için internet sitemizdeki formları doldurabilir veya 0850 860 00 06 numaralı iletişim merkezimize kayıt bırakabilirsiniz. Sizi en kısa süre içerisinde arayacağız. Gigaspeed olarak amacımız abonelerimize kaliteli ve uygun fiyatlı interneti sağlamak.

    Saygılarımızla
  • Yeni yere taşınıcam telefon kablosu var ama hat yokmuş yani kapalıymış
    size başvurduğum zaman sadece aktivasyon ücreti alacaksınız değil mi kurulum adı altında ek ücret istenicek mi

    ve bu sitenizde kampanyalı yazan 35mb 149tl kaç aylık fiyat

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gael kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Yeni aboneliklerde kurulum ve aktivasyon ücreti bulunmaktadır. Kurulum ücreti 500TL, aktivasyon ücreti ise 400TL'dir. 12 ay kalma sözünüze aylık 30TL olmak üzere 12 ay boyunca ödeme yapabilirsiniz. Bu da toplam 360TL olmaktadır. 6. aya kadar fiyatlarımız sabittir. 6. aydan sonra ise zam yapmamız durumunda yine tecrübe bakımından en uygun fiyatları sağlayacağız.

    Saygılarımızla
  • Merhaba,

    Gigaspeed aboneleri ve yeni abone olmak isteyen kişilere bir duyuru yapmak isteriz. Öncelikle yoğun ilginiz için teşekkür ediyoruz. Abonelik sisteminde bildiğiniz gibi evrakları tarafımıza kargo ile göndermeniz gerekmektedir. Bu kargo işlemlerinde "size özel" olarak kargo kodu iletmekteyiz. Bu kargo kodu ile ücretsiz olarak tarafımıza gönderim sağlayabilirsiniz. Ancak bazı abonelerimiz karşı ödemeli olarak tarafımıza kargoları göndermektedir. Bu kargoları kabul edememekteyiz. Kabul ettiğimiz birkaç kargonun ödemesini de abonelerimizin faturalarına yansıtacağımızı bildirmek isteriz.

    Size özel olarak oluşturduğumuz kargo kodu ile ücretsiz gönderim gerçekleştirebilirsiniz. Eğer kargo kodu size ulaşmadıysa bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz. Kontrolleri yaptıktan sonra kargo kodunuzu tekrardan iletebiliriz. Bizimle iletişime geçmek için 0850 860 00 06 numaralı iletişim merkezimize kayıt bırakabilirsiniz. Sizi en kısa süre içerisinde arayacağımızdan emin olabilirsiniz.

    Saygılarımızla




  • Bugün başvuruya istisnaden aradılar, 12 ay sözünüze 400tl kurulum dendi, 500tl de aktivasyon dendi. böyle olunca bi avantajı kalmıyor.


    İlk mesajda "Yeni aboneliklerde ise 12 ay kalma sözünüze aylık 30TL olmak üzere 12 ay boyunca toplam 360TL kurulum ücreti alınacaktır. Bunun dışında ekstra bir ücret abonelerimizden talep edilmeyecektir." yazıyor. 500tl den bahsedilmemiş, düzeltirseniz iyi olur




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S -- 2 Mayıs 2024; 16:39:31 >
  • S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    12 ay kalma sözünüze toplam 360TL ücret talep edilecektir. Bu ücrette aylık 30TL olarak tarafınıza yansıtılacaktır. Abonelikten erken ayrılırsanız, kurulum ücreti 500TL ve aktivasyon ücreti 400TL tarafınıza yansıtılacaktır. Yapmış olduğunuz ödemeler bu tutarlardan düşülecektir. 12 ay kalırsanız, 360TL'nin dışında bir ücret yansıtılmayacaktır.

    Saygılarımızla
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt

    Herşeyi şeffaf bir şekilde yazarsanız daha iyi olur sizin açınızdan, biz de vakit kaybetmemiş oluruz.

  • S kullanıcısına yanıt

    Sitede; sıkça sorulan sorular kısmında var.



    [Gigaspeed] 2024 Fiyatları Açıklandı
  • Topicin ilk postundan bahsediyorum.

  • KimYon_Reyiz kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Hangi konuda yanıltıcı bilgi olduğunu düşünüyorsanız bizimle lütfen paylaşın. İnternet sitemizdeki bilgiler günceldir ve doğrudur. Sizi yanıltan bilgiler için açıklama yapmak isteriz.

    Saygılarımızla
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt

    online işlem merkezine bildirdim.bakalım ne kadar sürede dönüş yapacaklar onu da test etmiş olacağım.


    size sorum : 14 gün içinde yasal cayma hakkımızı kullanırsak herhangi bir ücret ödeniyor mu?

  • KimYon_Reyiz kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Sizinle iletişime geçebilmemiz ve bilgilendirme için abonelik bilgilerini özel mesaj ile iletmenizi rica ediyoruz. Müşteri hizmetlerimiz sizi arayıp, bilgilendirme sağlayacaktır.

    Saygılarımızla
  • KimYon_Reyiz kullanıcısına yanıt
    Hocam verilen hizmetlerde mal olmadığı için hizmet bedellerinin cayma işlemlerinde değişim iade gibi işlemler olmuyor diye biliyorum

    Evde kurulum olursa onların bedelleri talep edilir

    Ben öyle biliyorum türknet almıyor galiba ama tabi yine en doğru bilgiyi firma yetkilisi verir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedMinner -- 11 Mayıs 2024; 1:0:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    Abone olmak (Geçiş/Churn) için illa sizin aramanız mı lazım? Bi form doldursak da kayıt olsak olmuyor mu? Yada edevlet üzerinden aktif mi?

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.