Şimdi Ara

HAMZA HOCA İLE YOLLAR AYRILDI (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
735
Cevap
3
Favori
16.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mustafa Denizli Hayırlı olsun.

    Resmi açıklama yarın (Cuma günü)
  • HAMZA HAK ETTİ DİYENLER +

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza hocanın hatası burakla başladı. basın açıklamasında "burakla göz göze geldim ve o an bi duygusallıkla onu maça almaya karar verdim" açıklaması idi.
  • Otele eleman lazım meydancı dursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mourinho gelecek..
  • Burak-09k kullanıcısına yanıt
    Yok hacı her şey sevinmek değil tabi ama sevmiyorum kenarda ot gibi duran adamları. O maçı yaşamak lazım. Mourinho'nun bütün sahada depar atması, Kloop'un çılgınlıkları, Bilic'in sevinçleri vs. Böyle futbolu yaşayacak ama taktik bilgisi iyi adamlar lazım bize. Mustafa Denizli gelecek yine 9,5 numara lazım diye tutturacak. Kenarda ot gibi duracak. 1-0 ite kaka maç kazanacağız.
  • 2 hafta önce Hamza Hamzaoğlu gönderilsinmi diye anket yapılsa yüzde 75 evet der.Ama gönderildikten sonra doğru karar mı diye anket açılır, ve bu kez de herkes yanlış karar der.Valla bende bizim milleti anlayamıyorum arkadaş.Ayrıca geçen sene her maçı izledim ite kaka 4.yıldız hevesine şampiyon olduk.Gençleri kesip 32'lik sabri,umut,bilal diye diretirsen sonun böyle olur.Oynadığımız futbolla ilgili en büyük problem bir sistemimizin olmaması.İyi veya kötü takımın bir sistemi yok.İlk başlarda kalbinin çok temiz olduğuna inanıyordum ve bu yüzden senelerce şampiyon olmasak bile sevdiğimden susardım.Ama sonra anladım ki resmen adam kayırıyor.Yerli futbolcu oynatma zorunluluğu var sanki.Kimi yakın hissederse onu oynatıyor.Adalet mülkün temeli diye boşuna dememişler.Benfica maçında topa sahip olmamız gerekirken ve bunun içinde Rodriguez oynaması gerekirken gidiyor Bilali oynatıyor.Takımda zaten sneijder falan koşmuyor.Bir de üstüne sen koşmassan kim koşacak.Bu yüzden eksik oynuyoruz.Üstelik adamı çıkarmamak için elinden geleni yapıyor.Gidiyor en iyi zamanında Yasini kesiyor vs bu laf uzar gider.Bence doğru karar




  • fazla duygusal takimi hayirisleri takimi yapti sabriye zam umut ve buragi oynatmakta israr oyuncu aldirmamasi vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazıktır be
  • Bence Hamza Hamzaoğlu'nu Sona götüren Sebepler: (yazamadıklarım bile olabilir o kadar çok ki)

    1- Hiçbir şey vermeyen adamları yüceltmesi, Hatta onları utanmadan Sezon başı kampına davet etmesi. Sırf GS 'nin çocuğu diye Aydın'a Sabri'ye ve Emre'ye kol kanat germesi (Son 10 yılda faydası olmayan 3 kişi). Bunun yanında Yekta, Sercan gibi gamsızları savunması hatta daha da semirmeleri için yedek olarak bekletme isteği. En son olarak da Aydın'ın sözleşmesini uzatıp kiraya verelim ne de olsa GS çocuğu diyerek, gerçek Galatasaray'lı Taraftara küfreder gibi açıklamalar yapması.

    2- Yabancılara olan düşmanlığı. 2014 Dünya Kupasında Sneijder'e "Yerli futbolculardan 3-4 kat fazla para aldığını ve bu parayı hak edip etmediğinin sorgulanması gerektiğini" belirtmişti. Son haftalarda da Podolski'yi her maçtan sonra eleştirmesi ama söz UMUT efendiye gelince beyimizin atarlanması.. Sanki Fatih Terim'in yardımcısı olduğu Milli Takım günlerinde olduğu gibi habire yerli oyuncuları formda tutma isteği..

    3- Taraftarı Yok sayması: "Bunlar Şampiyon olan, 3 kupayı kazanan GS futbolcuları, Bunlara haksızlık ediyorsunuz, 3 - 5 tane kendini bilmez taraftarın sözü ile hareket edecek değiliz" diyerek, Kar demeden, Kış demeden tribünlere giden insanları aşağılaması, "Taraftar olmazsa bu futbolu kime oynuyorsun Hamza Efendi ? Futbolun Aslı Taraftardır" lafı da Cuk diye oturur. Vesselam bu adam hala Futbolu kim için oynadığını bilmiyor. Taraftar olmasa bi halt değilsiniz ulan..

    4- Sosyal Medyanın gücünü küçümsemesi: Galatasaray taraftarı gündelik başarılarla, skorlarla yetinmez. Galatasaray taraftarı artık Dirayetli bir yönetim ve Teknik kadro istemektedir. Bunun örneğini de Aydın ve Sabrinin sözleşmelerinin KEYFİ olarak yenilenme isteği olaylarında gördük (Aydın'ın hevesini kursağında bıraktık o ayrı).. Galatasarayda misyonunu tamamlayan gitmelidir. Emek verdiği halde pek çok efsane GS'den gitmiştir. Bunu dramatikleştirmeye gerek yoktur. Hamza bu olayı bir türlü kabullenememiştir. Aynı şekilde bize faydası olmayan ve olmayacağı da açık olan Jem Karacan vb. vizyonsuz futbolcuları, Taraftar sosyal medyadan eleştirmiştir. Bunun olması gayet doğaldır. Çünkü Sosyal Medya'yı karşısına almayı marifet sayan zihniyet, yenilgilere de hazır olmalıdır.

    5- Bana göre Sonun başlangıcının fitili, 4. yıldızı taktığımız günün ertesindeki yapılan talihsiz basın açıklamaları ile yakılmıştır. Hem Dursun hem Hamza, üzerlerinde böyle bir baskı olmadığı halde, Yıldız transferlerinden ve takıma süper takviyeler yapılacağından bahsetmişlerdir. Benim gibi pekçok taraftar, şampiyonluğun hemen ertesinde böyle bir açıklamayı normal karşılamamıştır. İnsanların algısını manipüle edersen ve beklentiyi yükseltirsen, sonra da yaptığın transferler J.P. Karacan - Bilal - Sabri olursa, adamı ipe çekerler. Öyle transferler yapılacak ki herkes 1 Temmuz'a hazır olsun diyen başkan, hiç gelmeyen yıldızları birer birer balon gibi uçurmuş ve bizi algı çöküntüsüne mahkum etmiştir. Vizyonsuzluk o kadar belirgindi ki, Cüneyt T. bir kanalda başka bir şeyden bahsederken, Dursun başka bir kanalda, Hamza başka bir kanalda farklı söylemlerde ve taahütlerde bulunuyorlardı. Sözün özü, kayık kaptanı ile Okyanusa açılırsan yalpalar durursun. Hamza'da da bu oldu..

    Biraz fazla uzattım ama Hamza Hamzaoğlunun Sosyal medya'yı küçümsemesi o kadar ağırıma gitti ki, Kusura bakmasın ama Sosyal Medya onun sonunu getirdi..

    Umarım sıkmamışımdır. Saygılar




  • Haberi bugün duydum galatasaray taraftarının klübüne bu kadar uzak kalmasının sebebisiniz FTsporlular, hepinizi kovsalar şu takımda tek muslera şino kalsa razıyım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak bir tane daha aklıma geldi..

    6- Genç futbolcular kazanacağız, Seneye Koray Günter'i ve Sinan Gümüş'ü izleyeceksiniz diyen de Hamza efendiydi, Ona rağmen şampiyonluğumuzun kesin olduğu lay lay lom gittiğimiz Ç.Rize deplasmanındaki son maçta Yektayı - Umut'u - Sabri'yi oynattı. Umut'a verdiği şansın 10 da 1'ini Sinan'a - Hakan Baltaya verdiği şansın 100 de 1'ini Koray'a verse veya durmadan yedek bıraktığı Yasin'e veya Denayer gibi Carol gibi gençlere verse şimdi bu oyuncular sayesinde belki de Hamza uzun seneler GS başında T.D. olarak kalabilirdi. Ama yukarıda da açıkladım ya, vizyonsuzluk ve gaflet o kadar kanına işlemiş ki, adam kendi ipini inatlığı ve ben bilirimciliği (ustası F.Terim'in ders almayız ders veririz lafından esinlenmiş olsa gerek) ile çekti.

    En çok da DENGE diye diye dengemizi alt üst etti ya ne diyim..

    Yolu açık olsun.. Hamza yarın bir başka Anadolu takımında T.D. olursa başarılı olur. Neden, vizyonsuz pek çok takım var illa ki oralarda tutunur..

    Ama Galatasaray'da Vizyonsuz olursan, Hedefin olmazsa, Sistemin olmazsa elbet bir gün kabusla uyanırsın bu rüyadan. Hamza da bu hayale daldı ama boğuldu kaldı..




  • Fenerbahçe taraftarı olarak bayrakları yarıya indirmeliyiz
  • hamza hamzaoglu fethullah gulen cemaatine bagliydi. Cemaat ile iliskisini kesmeyince tayyip erdogan hamzaoglunun biletini kesti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamza hoca'nın en büyük suçu beceriksiz Dursun Özbek yönetiminin arkasında durup futbolcu mu aldılar ki istediğiniz takımı kurayım diyememesidir.
  • Sonunda tekrar ümitlenmeye başladım. Football Manager oynayan heriflerin bile yapmayacağı abuk subuk hatalar.. Umut ve sabri sevdası başını yedi herifin. Aptalca transfer politikası da cabası. Ulan en teknik oyuncularından biri chedjouyken sen bunu bir kere bile ön libero denemedin, hakan baltayı bile denedin. Sen buna teknik direktör mü diyorsun yani şimdi ? Kusura bakmasın ama Hamza Hamzaoğlu teknik direktör falan olamaz ve olamamalı da. otorite yok teknik taktik bilgisi yok, antrenman bilgisi oldugunu da düşünmüyorum zira futbolcular pres yapacak kadar dahi koşamıyorlar. Yerine özellikle yabancı bir hoca gelsin istiyorum. Şu burak selçuk falan alayını gönderip takımın maaş yükünü azaltacak bir adam lazım ki yeni genç cocukları ucuz paralar alsınlar.
  • Bide Sergen Yalçın geliyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

    Bide Sergen Yalçın geliyormuş.

    Bence Gs acisindan harika olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza toplantıda yönetimle gerilimli geçen konuşma sırasında "yiyosa kovun" demiş. film burda koptu.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.