Şimdi Ara

HAMZA HOCA İLE YOLLAR AYRILDI (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
735
Cevap
3
Favori
16.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • inşallah ligi sonuncu bitirirsiniz.

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki galatasaray'ın oynayacağı lig maçında teknik direktör kim olacak?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WatchGuard

    inşallah ligi sonuncu bitirirsiniz.

    Sizin için geliyoruz kaçacak yer arayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bu sene lastik patlak gidiyorduk, sonunda diğer lastikte patladı.

    Ben isimli bir teknik direktörün getirilmesinden çok, eski Galatasaray'lı oyuncularımızdan birilerinin getirilmesi taraftarıyım. En azından kendi içimizden olan biri bu takımı, ruhu oyunculara daha iyi yansıtabilecektir.

    Örneğin Bülten Korkmaz, Hasan Şaş, Ümit Davala'dan oluşan bir teknik heyete yok demezdim.

    İlle Türk olacaksa en azından vizyonu geniş ve genç teknik direktörlerden yanayım.. Tayfun Korkut veya Murat Yakın gibi isimlerinde düşünülmesi gerektiği kanaatindeyim.

    Mustafa Denizli eski kurt fakat bu takımla yapabilecekleri konusunda endişelerim var.

    Bize bu seneyi kurtaracak değil, battı balık yan gider hesabı, gerekirse bu sezondan bişey beklenmeden önümüzde ki 2 senenin takımını Ocak ayından itibaren oluşturulmalıdır.

    Bu mentaliteden hareketle bence yola çıkılmalıdır. Fakat maalesef bizim yönetimimizde bunu yapabilecek bir zihniyet ve vizyon yoktur!




  • İbrahimovici alıcam diyerek başkan seçilen liseli elindeki oyuncularıda gönderdi hamza hoca ne yapsın burak sakat yerine sadece umut var kaldıki oyuncusunun arkasından atıp tutmaz oyuncusuna sahip çıkar teknik direktörlük sizin sandıgınız gibi kolay olsaydı hepiniz olurdunuz geçen yıl prandelli ondan önce mancini takıma kimler aldırdı bi halt olmadı sen bu adamın elinden melo tellesi son gün alacaksın sonrada hoca şunu istedi bunu istedi diyeceksin sen adama pirloyu gerardı lampardı ibrahimovici aldında adam mı oynatmadı GS lisesi elini çekmediği sürece bu klup buyumez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asparuh

    Bence Hamza Hamzaoğlu'nu Sona götüren Sebepler: (yazamadıklarım bile olabilir o kadar çok ki)

    1- Hiçbir şey vermeyen adamları yüceltmesi, Hatta onları utanmadan Sezon başı kampına davet etmesi. Sırf GS 'nin çocuğu diye Aydın'a Sabri'ye ve Emre'ye kol kanat germesi (Son 10 yılda faydası olmayan 3 kişi). Bunun yanında Yekta, Sercan gibi gamsızları savunması hatta daha da semirmeleri için yedek olarak bekletme isteği. En son olarak da Aydın'ın sözleşmesini uzatıp kiraya verelim ne de olsa GS çocuğu diyerek, gerçek Galatasaray'lı Taraftara küfreder gibi açıklamalar yapması.

    2- Yabancılara olan düşmanlığı. 2014 Dünya Kupasında Sneijder'e "Yerli futbolculardan 3-4 kat fazla para aldığını ve bu parayı hak edip etmediğinin sorgulanması gerektiğini" belirtmişti. Son haftalarda da Podolski'yi her maçtan sonra eleştirmesi ama söz UMUT efendiye gelince beyimizin atarlanması.. Sanki Fatih Terim'in yardımcısı olduğu Milli Takım günlerinde olduğu gibi habire yerli oyuncuları formda tutma isteği..

    3- Taraftarı Yok sayması: "Bunlar Şampiyon olan, 3 kupayı kazanan GS futbolcuları, Bunlara haksızlık ediyorsunuz, 3 - 5 tane kendini bilmez taraftarın sözü ile hareket edecek değiliz" diyerek, Kar demeden, Kış demeden tribünlere giden insanları aşağılaması, "Taraftar olmazsa bu futbolu kime oynuyorsun Hamza Efendi ? Futbolun Aslı Taraftardır" lafı da Cuk diye oturur. Vesselam bu adam hala Futbolu kim için oynadığını bilmiyor. Taraftar olmasa bi halt değilsiniz ulan..

    4- Sosyal Medyanın gücünü küçümsemesi: Galatasaray taraftarı gündelik başarılarla, skorlarla yetinmez. Galatasaray taraftarı artık Dirayetli bir yönetim ve Teknik kadro istemektedir. Bunun örneğini de Aydın ve Sabrinin sözleşmelerinin KEYFİ olarak yenilenme isteği olaylarında gördük (Aydın'ın hevesini kursağında bıraktık o ayrı).. Galatasarayda misyonunu tamamlayan gitmelidir. Emek verdiği halde pek çok efsane GS'den gitmiştir. Bunu dramatikleştirmeye gerek yoktur. Hamza bu olayı bir türlü kabullenememiştir. Aynı şekilde bize faydası olmayan ve olmayacağı da açık olan Jem Karacan vb. vizyonsuz futbolcuları, Taraftar sosyal medyadan eleştirmiştir. Bunun olması gayet doğaldır. Çünkü Sosyal Medya'yı karşısına almayı marifet sayan zihniyet, yenilgilere de hazır olmalıdır.

    5- Bana göre Sonun başlangıcının fitili, 4. yıldızı taktığımız günün ertesindeki yapılan talihsiz basın açıklamaları ile yakılmıştır. Hem Dursun hem Hamza, üzerlerinde böyle bir baskı olmadığı halde, Yıldız transferlerinden ve takıma süper takviyeler yapılacağından bahsetmişlerdir. Benim gibi pekçok taraftar, şampiyonluğun hemen ertesinde böyle bir açıklamayı normal karşılamamıştır. İnsanların algısını manipüle edersen ve beklentiyi yükseltirsen, sonra da yaptığın transferler J.P. Karacan - Bilal - Sabri olursa, adamı ipe çekerler. Öyle transferler yapılacak ki herkes 1 Temmuz'a hazır olsun diyen başkan, hiç gelmeyen yıldızları birer birer balon gibi uçurmuş ve bizi algı çöküntüsüne mahkum etmiştir. Vizyonsuzluk o kadar belirgindi ki, Cüneyt T. bir kanalda başka bir şeyden bahsederken, Dursun başka bir kanalda, Hamza başka bir kanalda farklı söylemlerde ve taahütlerde bulunuyorlardı. Sözün özü, kayık kaptanı ile Okyanusa açılırsan yalpalar durursun. Hamza'da da bu oldu..

    Biraz fazla uzattım ama Hamza Hamzaoğlunun Sosyal medya'yı küçümsemesi o kadar ağırıma gitti ki, Kusura bakmasın ama Sosyal Medya onun sonunu getirdi..

    Umarım sıkmamışımdır. Saygılar

    Ilginc bir tespit. Genel olarak katiliyorum. Ilginc olan kismi su: sebepler tamamen basina yaptigi aciklamalar. Icraatlari degil, oynattigi futbol degil, aldigi sonuclar degil. Adam basina hic konusmasa su anda görevinin basindaydi.

    Eger sözlerine degil yaptiklarina baksaydik,

    1. Yücelttigi iddia edilen Yekta, Sercan, Aydin'i takimdan gönderen kendisi. Emre Colak'i kesen ve kadroya sokmayan yine kendisi. Bu hamleleri baska bir teknik adam yapmis olsaydi, tesekkür ederdik.

    2. Sneijder'in en iyi performans sergiledigi, takima en iyi entegre oldugu dönem Hamzaoglu dönemi. Podolski'yi formsuz oldugu dönemde bile israrla kadroda tutan ve takimin en golcü oyuncusu yapan yine kendisi. Eger medyaya verdigi demecler olmasa, su anda Sneijder ve Podolski'yi en iyi kullanan TD olarak anilacakti.

    3. Sabri'ye verilen ücret ve Umut'un otomatikman uzayan sözlesmesi Hamzaoglu'nun degil yönetimin sorumlulugunda olan seyler. Bu oyuncular performanslarinin degil aslinda kontratlarinin altinda ezildiler. Onlari hic korumaya kalkmasa, simdi bütün taraftar oklarinin hedefi yönetim olacakti.

    4-5. Sosyal medyada yazilip cizilen Ibrahimovic haberleri, büyük transfer beklentileri yine yönetimin ortaya cikardigi bir gündem. Kulübün FFP'den dolayi büyük transfer yapamayacagi gercegini nedense kimse cikip söyleyemedi. Hamzaoglu cikip da denge masallari anlatacagina acik acik "bosuna konusmayin zaten bütcemiz yok" deseydi hersey bitecekti. Zaten büyük transfer yapma ihtimalimiz yoktu. Bilal, Cem, Carole, Denayer, Podolski, Jose de maaliyetlerine göre son derece faydali oyuncular oldu. Sorun transferler ve onlarin performanslari degil, yaratilan yapay beklenti.

    Dedigim gibi ilginc bir sekilde adamin tek sorunu "baskalarini korumak adina" yaptigi aciklamalar. Bu yüzden teknik direktör kovan dünya üzerindeki tek kulüp olabiliriz. Hic konusmasa su anda belki Hamza kalacak yönetim gidecekti. Politik davranamadi, dogru algi yonetimini yapamadi. Hamzaoglu'nun ögrenmesi gereken sey su: Hayatta bencil olacaksin ve önce kendini düsüneceksin.




  • BABASCARFACE kullanıcısına yanıt
    Yav ne kadar ezbere konusuyosun. Telles'i gonderen Hamza. Amrabati gonderip onun yerinde 2-3 mac Umutu oynatmaya calisan hamza. Burak saglamken bile kesmedi Umutu sirf onu oynatmak icin Poldi'nin Sneijderin yerlerini bozdu. Sen hala ne diyosun. Oyuncusuna sahip cikilirda cikilirken diger oyuncularin hakki yenmez 'Bu takimda Umut gibi oynayan adam yok.' demek ne demektir ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen portakalda vitaminken o adam bu formayı terletti gelecek olan t.direktör onun kadar klubu sahiplenecek mi görücez en yakın prandelli var parasını aldı gitti evet en buyuk hatası klubu düşünmek oldu mancini gibi yapıp surekli transfer isteyecekti parayı nerden bulursanız bulun diyecekti lucescu cevat güler fatih terim hamza hamzaoğlu şampiyon yapıp tekmeyi yiyenler yok parasına jardeli yollayanlar bülent korkmaz hakan ünsal ergün penbe ümit davala arif erdem hasan şaş hakan şükür hepside jübile yapmadan kovularak yollandı. Bu arada lise GS'yi yönettiği sürece bunlar hep olacak çünkü Galatasaray için "vefa" İstanbul'da bir semt olmaktan ibaret.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertua35_35

    Koca Galatasaray Camiasına,Taraftarına yakışan futbolcuları almayıp Umut'a,Burağa,Sabri'ye bağlı kalırsan 3 kupa değil 10 kupa alsan yollanırsın.Nasıl ki Ancelotti Şampiyonlar ligini aldı şutladılar.Aynı mantık Galatasarayda'da geçerli.Zlatan'sa alacaksın kardeşim klübün kasasından çıkıyor para sanane galatasaray'ın borcu varmış harcı varmış sen maliye'ci ve ya vergi memuru musun.Hocalık yapması gerekirken muhasebecilik yaparsan böyle yollarlar.

    Ibra gelse CL şampiyonu mu yapacak?Türkiyede takım tutulmaz takımı ne hale getirdiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dreamers.

    Peki galatasaray'ın oynayacağı lig maçında teknik direktör kim olacak?

    Taffarel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BABASCARFACE kullanıcısına yanıt
    Oo formayi mi terletmis ? O zaman ne tarafa dogru egilelim. Iyi seyler yapmis olabilir ama daha kotulerini yapiyodu buna sirf mazi yuzunden goz yumarsak vay halimize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • '' Çok daha önce gitmeliydi neden diye sorarsanız

    -2.Lig'te bile zar zor kadroya girebilcek kapasiteye sahip olan Umut Bulut'u tanrılaştırması. Üstüne üstlük diğer oyuncular onun kadar mücadele ediyor mu diyecek kadar ileri gitmesi.
    -Yerli-Yabancı ayrımcılığı. Benim kötü yerlimi iyi bir yabancıya yeğlerim tarzında açıklamaları
    -Melo'nun yerini bilal,hamit,jose'yle doldurabilceğini düşünmesi (para yok falan derseniz taraftar bağırdı Mbia diye umursamadı bile)
    -Sezon başı Tarık'tan bu sene çok büyük patlama bekliyorum diyip lig'te 1 dk bile süre vermemesi.. O bölgeye transfere gerek yok diyerek Sabri'ye zam yapması otomatikman sözleşmesi uzasın diye alakasız yerlerde bile oyuna alması.. Stoper olarak aldığı Denayer'i sağ bekte oynatması.
    -''Qral'' üzülmesin diye transfer yapamayız demesi... Yedek olarak Umut'a güvenmesi
    -Porto modelini benimsiyoruz diyip, Sinan Gümüş'e şans vermemesi (Zamanında Sinan şans bulsun diye Bruma'yı yolladık tarzı açıklamasıda vardı sanırım)

    Ben bu sene şampiyon olmamaya razıyım gerekirse yine 14 sene şampiyon olmayalım. Her sene şampiyon oluyorsun da ne oluyor hayatında Şamp. Ligi Finali görmemişsin. Bu lig o kadar basit bir lig ki az aklını çalıştırıp bir proje takımı olursan diğerleri leverkusen,wolfsburg sen Bayern olursun. ''




  • quote:

    Orijinalden alıntı: thetigerclow


    quote:

    Orijinalden alıntı: mertua35_35

    Koca Galatasaray Camiasına,Taraftarına yakışan futbolcuları almayıp Umut'a,Burağa,Sabri'ye bağlı kalırsan 3 kupa değil 10 kupa alsan yollanırsın.Nasıl ki Ancelotti Şampiyonlar ligini aldı şutladılar.Aynı mantık Galatasarayda'da geçerli.Zlatan'sa alacaksın kardeşim klübün kasasından çıkıyor para sanane galatasaray'ın borcu varmış harcı varmış sen maliye'ci ve ya vergi memuru musun.Hocalık yapması gerekirken muhasebecilik yaparsan böyle yollarlar.

    Ibra gelse CL şampiyonu mu yapacak?Türkiyede takım tutulmaz takımı ne hale getirdiler.

    Astana maçını hatırlayalım umut'un 2 tane atamadığı bir hafif çaprazdan birde %80 atması gereken golü atamadığı pozisyon var o pozisyonlarda eminim zlatan olsa maçı kazanırdık.Benfica maçını hatırla Umut'un atamadığı sonra yasin'e tepki gösteren futbol cahilleri vardı.Umut o pozisyonda atması gerekirken harcadı pozisyonu,Yasin direk vursa gol olurdu ancak 1 saniye bekledi ve 2 kişi pozisyonu kapadı.Ligten örnek verelim 12.hafta oynancak galiba bu hafta 12 haftanın 4 maçında Umut'un %100 kaçırdığı gol var.Videolarını bulurum atarım ancak o kadar uğraşmak istemiyorum.Milli takıma dönersek bu sene oynadığımız grup maçlarında Umut'un net 2-3 tane atamadığı gol var.
    Şimdi Zlatan olsa bunların %95 ini gol yapardı.Şuan Şampiyonlar liginde 2. en iyi ihtimalle 1.idik,Ligte ise liderdik.Umut'un hakkını vermek lazım 90 dakika boyunca pres yapar ancak Umut'tan gol beklemek mucize Muhtemelen hamza bu yüzden kovuldu.Dün a sporda dinliyorum.Yönetimin içinden birileri bitirici forvet istiyormuş,Hamza bey ise pres yapan elmander tarzı forvet istiyormuş.
    Büyük takımlardan örnek verelim ben benzemanın,Messi'nin,Rooney'in,Agüero'nun ve bir çok bitirici forvet'in pres yaptığına gücünün son damlasına kadar rastlamadım.Kendini kanıtlamamış oyuncular hocaya yaranmak için ölümüne koşar mevkisini unutup örneğin : Sabri,Umut




  • göreceğiz bakalım neler olacak
  • Söylentilere göre Zidane gelebilirmiş... Ne kadar oluru var bilmiyorum tabii.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neverlate

    Dedigim gibi ilginc bir sekilde adamin tek sorunu "baskalarini korumak adina" yaptigi aciklamalar. Bu yüzden teknik direktör kovan dünya üzerindeki tek kulüp olabiliriz. Hic konusmasa su anda belki Hamza kalacak yönetim gidecekti. Politik davranamadi, dogru algi yonetimini yapamadi. Hamzaoglu'nun ögrenmesi gereken sey su: Hayatta bencil olacaksin ve önce kendini düsüneceksin.

    Aynen.. belki sinirle belki alelacele yazmaktan oldu ve sonradan düzenleme şansı bulamadım.. Forumda düzeltme kalkmış mı nedir? anlamadım gitti..

    Her neyse.. Sorun yaptıkları değil.. Yapmadığı halde SÖYLEDİKLERİ..Sadece işine baksa hiç bir şey diyen yoktu.. hatta şöyle iddialı bir söylemde de bulunayım. Hamza Hamzaoğlu döneminde, yani geçen sezon 10. haftadan itibaren bu sezonda 12. haftaya kadar 2 parça halinde, toplam bir değerlendirme yaparsak, başarı anlamında biri gelmiş midir? sanmam.. Adam elindeki sönmüş yıldızları parlattı, küskünleri barıştırdı ama kül kedisi masalı geçen sezonun son maçıyla beraber bitti..

    Şimdi sormak isterim buradaki Gerçek Galatasaraylı arkadaşlara... Hamzaoğlu, bir Yönetici ya da Başkan çıksa dese ki " Bakın arkadaşlar biz 20. Şampiyonluk 3 kupa ve 4. yıldız derken baya bir açıldık.. Hesap yaptık ama galiba UEFA kriterleri yolumuza çıkmaya başlayacak, 1 veya 2 sezon bizden yıldız transfer beklemeyin ama elbirliği ile bu takımın iskeletini koruyalım ve ufak katkılarla başarıyı sürdürelim" dese, hangimiz hayır derdik.. hatta yeni sezonda başarısız olursa kredisi de tükenmeyecekti..

    Bunun yerine saçma, hiç alakasız, sanki Dünya yıldızları GS kapısında bekliyor da biz almıyoruz, bekletiyoruz algısı yaratan açıklamalar yaptılar.. zaten bu söylemleri dile getirebilecek Mantalite, Karakter ve Üsluba sahip olan bir yönetici ya da başka herhangi birini ben bu yönetimde göremedim. Başka yönetimlerde var mıydı.. Evet vardı ve söylediler.. ve hala Saygı duyulan kişiler bunlar..

    Dediğim gibi zor işler değildi, çok kolaydı hem medyayı hem kulübü hem de taraftarı yönetmek ama beceriksizlik o kadar hat safhada ki, En değerli sezonda şampiyon olup 3 kupayı alıp 4. yıldızı takan bir yönetim ve teknik kadro 3 ayda herşeyi elleriyle - dilleriyle mahvettiler..




  • Kim ne derse desin o kadar yaptıklarından sonra bu şekilde gitmesi kötü oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neverlate

    quote:

    Orijinalden alıntı: asparuh

    Bence Hamza Hamzaoğlu'nu Sona götüren Sebepler: (yazamadıklarım bile olabilir o kadar çok ki)

    1- Hiçbir şey vermeyen adamları yüceltmesi, Hatta onları utanmadan Sezon başı kampına davet etmesi. Sırf GS 'nin çocuğu diye Aydın'a Sabri'ye ve Emre'ye kol kanat germesi (Son 10 yılda faydası olmayan 3 kişi). Bunun yanında Yekta, Sercan gibi gamsızları savunması hatta daha da semirmeleri için yedek olarak bekletme isteği. En son olarak da Aydın'ın sözleşmesini uzatıp kiraya verelim ne de olsa GS çocuğu diyerek, gerçek Galatasaray'lı Taraftara küfreder gibi açıklamalar yapması.

    2- Yabancılara olan düşmanlığı. 2014 Dünya Kupasında Sneijder'e "Yerli futbolculardan 3-4 kat fazla para aldığını ve bu parayı hak edip etmediğinin sorgulanması gerektiğini" belirtmişti. Son haftalarda da Podolski'yi her maçtan sonra eleştirmesi ama söz UMUT efendiye gelince beyimizin atarlanması.. Sanki Fatih Terim'in yardımcısı olduğu Milli Takım günlerinde olduğu gibi habire yerli oyuncuları formda tutma isteği..

    3- Taraftarı Yok sayması: "Bunlar Şampiyon olan, 3 kupayı kazanan GS futbolcuları, Bunlara haksızlık ediyorsunuz, 3 - 5 tane kendini bilmez taraftarın sözü ile hareket edecek değiliz" diyerek, Kar demeden, Kış demeden tribünlere giden insanları aşağılaması, "Taraftar olmazsa bu futbolu kime oynuyorsun Hamza Efendi ? Futbolun Aslı Taraftardır" lafı da Cuk diye oturur. Vesselam bu adam hala Futbolu kim için oynadığını bilmiyor. Taraftar olmasa bi halt değilsiniz ulan..

    4- Sosyal Medyanın gücünü küçümsemesi: Galatasaray taraftarı gündelik başarılarla, skorlarla yetinmez. Galatasaray taraftarı artık Dirayetli bir yönetim ve Teknik kadro istemektedir. Bunun örneğini de Aydın ve Sabrinin sözleşmelerinin KEYFİ olarak yenilenme isteği olaylarında gördük (Aydın'ın hevesini kursağında bıraktık o ayrı).. Galatasarayda misyonunu tamamlayan gitmelidir. Emek verdiği halde pek çok efsane GS'den gitmiştir. Bunu dramatikleştirmeye gerek yoktur. Hamza bu olayı bir türlü kabullenememiştir. Aynı şekilde bize faydası olmayan ve olmayacağı da açık olan Jem Karacan vb. vizyonsuz futbolcuları, Taraftar sosyal medyadan eleştirmiştir. Bunun olması gayet doğaldır. Çünkü Sosyal Medya'yı karşısına almayı marifet sayan zihniyet, yenilgilere de hazır olmalıdır.

    5- Bana göre Sonun başlangıcının fitili, 4. yıldızı taktığımız günün ertesindeki yapılan talihsiz basın açıklamaları ile yakılmıştır. Hem Dursun hem Hamza, üzerlerinde böyle bir baskı olmadığı halde, Yıldız transferlerinden ve takıma süper takviyeler yapılacağından bahsetmişlerdir. Benim gibi pekçok taraftar, şampiyonluğun hemen ertesinde böyle bir açıklamayı normal karşılamamıştır. İnsanların algısını manipüle edersen ve beklentiyi yükseltirsen, sonra da yaptığın transferler J.P. Karacan - Bilal - Sabri olursa, adamı ipe çekerler. Öyle transferler yapılacak ki herkes 1 Temmuz'a hazır olsun diyen başkan, hiç gelmeyen yıldızları birer birer balon gibi uçurmuş ve bizi algı çöküntüsüne mahkum etmiştir. Vizyonsuzluk o kadar belirgindi ki, Cüneyt T. bir kanalda başka bir şeyden bahsederken, Dursun başka bir kanalda, Hamza başka bir kanalda farklı söylemlerde ve taahütlerde bulunuyorlardı. Sözün özü, kayık kaptanı ile Okyanusa açılırsan yalpalar durursun. Hamza'da da bu oldu..

    Biraz fazla uzattım ama Hamza Hamzaoğlunun Sosyal medya'yı küçümsemesi o kadar ağırıma gitti ki, Kusura bakmasın ama Sosyal Medya onun sonunu getirdi..

    Umarım sıkmamışımdır. Saygılar

    Ilginc bir tespit. Genel olarak katiliyorum. Ilginc olan kismi su: sebepler tamamen basina yaptigi aciklamalar. Icraatlari degil, oynattigi futbol degil, aldigi sonuclar degil. Adam basina hic konusmasa su anda görevinin basindaydi.

    Eger sözlerine degil yaptiklarina baksaydik,

    1. Yücelttigi iddia edilen Yekta, Sercan, Aydin'i takimdan gönderen kendisi. Emre Colak'i kesen ve kadroya sokmayan yine kendisi. Bu hamleleri baska bir teknik adam yapmis olsaydi, tesekkür ederdik.

    2. Sneijder'in en iyi performans sergiledigi, takima en iyi entegre oldugu dönem Hamzaoglu dönemi. Podolski'yi formsuz oldugu dönemde bile israrla kadroda tutan ve takimin en golcü oyuncusu yapan yine kendisi. Eger medyaya verdigi demecler olmasa, su anda Sneijder ve Podolski'yi en iyi kullanan TD olarak anilacakti.

    3. Sabri'ye verilen ücret ve Umut'un otomatikman uzayan sözlesmesi Hamzaoglu'nun degil yönetimin sorumlulugunda olan seyler. Bu oyuncular performanslarinin degil aslinda kontratlarinin altinda ezildiler. Onlari hic korumaya kalkmasa, simdi bütün taraftar oklarinin hedefi yönetim olacakti.

    4-5. Sosyal medyada yazilip cizilen Ibrahimovic haberleri, büyük transfer beklentileri yine yönetimin ortaya cikardigi bir gündem. Kulübün FFP'den dolayi büyük transfer yapamayacagi gercegini nedense kimse cikip söyleyemedi. Hamzaoglu cikip da denge masallari anlatacagina acik acik "bosuna konusmayin zaten bütcemiz yok" deseydi hersey bitecekti. Zaten büyük transfer yapma ihtimalimiz yoktu. Bilal, Cem, Carole, Denayer, Podolski, Jose de maaliyetlerine göre son derece faydali oyuncular oldu. Sorun transferler ve onlarin performanslari degil, yaratilan yapay beklenti.

    Dedigim gibi ilginc bir sekilde adamin tek sorunu "baskalarini korumak adina" yaptigi aciklamalar. Bu yüzden teknik direktör kovan dünya üzerindeki tek kulüp olabiliriz. Hic konusmasa su anda belki Hamza kalacak yönetim gidecekti. Politik davranamadi, dogru algi yonetimini yapamadi. Hamzaoglu'nun ögrenmesi gereken sey su: Hayatta bencil olacaksin ve önce kendini düsüneceksin.

    Bir kısmına katılıyorum.

    Umut ve Sabri konusunda kendisinin nasıl bir tasarrufu olabilir ki? Umut'un sözleşmesinde madde vardı ve takımda Burak'dan sonraki tek forvet Umut. Adama Agüero'yu alalım dediniz de kabul etmedi mi? Sanmıyorum. Bence kulüpte yeterince kaynak yok ve kaynak olmadığı gibi kaynak oluşturabilecek çapta bir yönetim de yok. Umut'un da sözleşmesi devam ederken FFP yüzünen yeni bir forvet alınamadı belki. Bilemiyoruz, çünkü hiçbir şey açıklanmıyor. Sabri konusunda da yine bir bonservis ödenmek istenmemiş/ödenecek durumda olunmamış olabilir. Evet, boşta oyuncular vardı ama o oyuncuları getirmek için de menajerlerine ve kendilerine yine bir miktar imza parası veriliyor. Aldırdığı JPK konusunda bir düşüncem yok. Premier Lig'de oynamış biri o kadar da kötü olamaz herhalde. Bilal ise maaşını da düşünürsek iyi bir alternatif transferiydi.

    Ancak Hamza Hoca'yı birkaç yönden eleştirebilirim. İlk olarak yerli sevgisi ve düşük oyuncu bilgisi. Yerlileri bir türlü eleştiremedi/kesemedi. Türk insanı eleştiriye katlanamaz tamam ama bu kadar da olmaması lazım artık. Hep tanıdık, bildik adamlar alındı. Yabancı sınırı da kalkmışken sürpriz ve ucuz transferler yapılabilirdi. Ancak o belki de oyuncularını ve yönetimi korumak için saçma sapan açıklamalarda bulundu ki taraftar olarak kafayı yedik :) Fazla iyilikten maraz doğar işte. Bilal dışında kimse uğurlamaya gelmemiş deniyor. Bizim takımdakilere iyilik yaramaz, diktatör gibi bir TD lazım. İkincisi de 4-2-3-1 takıntısı ve oynattığı sistem. Oynattığı sistem bize uymamasına rağmen ısrarla devam etti. Geçen sene de yüreğimiz ağzımızda maç izlerdik, hala yüreğimiz ağzımızda maç izliyoruz. Oyun kalitemiz düşük. Olmuyor işte bir yıldır ısrar etmenin anlamı ne anlamıyorum.

    Açıkçası bu kadar kötü bir yönetim ve kötü bir kadro varken en son gönderilmesi gereken belki de Hamza Hoca'ydı. Ancak bileti kesilen o oldu. Beklentim dediğim dedik bir TD. Hem yönetimi hem kadroyu mum etmeli. Lucien Favre ismi geçiyor. Ekşi'deki eski yorumlara baktım da bize uyabilecek gibi bir adam. Oyuncularının performanslarını arttırıyor, hücum oynatıyor vs.

    Ek olarak da artık bu kadroda revizyon şart, şart, şart. Bunu yapabilecek bir TD gelsin. Aman Burak üzülmesin, aman Umut küsmesin demekle olmuyor. Gerekirse bu yılı kaybedelim geleceği kurtaralım. Uzun zamandır güzel futbola hasret kaldık.




  • para vermeden mi ayrılacaklar merak ettim. zaten mali yönden sıkıntıda olan bir takım neden td gönderir ki? şampiyon olmuşsun. 4. yıldız takmışsın. şampiyonlar liginde oynayıp parayı almıssın 4-5 sene şampiyon olmayıp ikinci olsan bile sıkıntı cıkmayacakken parasal yönden iyice geriye düşmeye calisiyorsun. anlamsız bir kovmacaydı bence.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.