Şimdi Ara

Hangi kredi kartını tercih etmeliyim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar, Herkese hayırlı günler.
    Çalıştığım kurum Ziraat Bankası ile çalışıyordu. Dolayısıyla Ziraat Bankası'ndan kredi kartı almıştım (Maximum). Fakat Ziraat Bankası'nın Maximum ile anlaşması bitti ve Ziraat Combo diye kendi kredi kartını çıkardı. Ancak nereye gitsem, bu kredi kartının doğru dürüst ne kampanyası var, ne de taksitlendirmesi. Şimdi yeni bir kredi kartı almak istiyorum ama, siz hangisini tavsiye edersiniz? Önceliklerim şunlar: Her işlem için ücret almamaları. (Kart basım ücreti, aidat, hesap işletim ücreti gibi...) Aslında senede 100-120TL gibi bir aidat vermek sorun değil.Ama fazlası sıkıntı yaratır.Ben görme engelliyim.Evime yakın Akbank ATM'si var.Acaba Axess alayım mı derken arkadaşım Akbank çok masraflı olur.Enpara var, onu alsana dedi. Sizce Enpara Axxes'ten daha mı avantajlı? Biliyorum bu kartın havale, EFT, aidat gibi sorunları yok. Ama alışverişlerde Axess kadar avantajlı olur mu? Bir de neden çoğu insan Enpara'yı tercih ediyor?
    Benim bu konularda pek bilgim yok ama arkadaşım Enpara ile istediğin atmden ücretsiz işlem yapabilirsin dedi. Ayrıca tek çekimle yaptığın alışverişi Enpara ile ücretsiz taksitlendirebilirsin dedi.
    Bu konularda kardeşinize yardımcı olabilirseniz, çok sevinirim. Değerli yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
    Hayırlı günler.
    Saygılarımla...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • başka bankada limitinz varsa enpara kredi kartı vermiyor, bi otomatik sistemleri var red yiyosunuz, muhatapta bulamıyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayfunak T kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam,

    Değerli cevabınız için teşekkür ediyorum. Dün Akbank hesabı ve Axess için talepte bulundum. Yalnız bir problem var, o da şu ki kredi kartı limitimi 360 TL yapmışlar. Çok az ama neden böyle bir şey yaptılar bilmiyorum. Benim Ziraat Bankası'ndaki kredi kartımın limiti 8000 TL idi. Acaba onu görüntülediler ondan mı?

    Ama hakikaten 360 TL limit vermeleri çok komik. Çalıştığımı, aldığım maaşı belirtmeme rağmen bu kadar limit olması çok ilginç.

    Ben bu kredi kartını alınca diğerini iptal edecektim zaten. Ama bu kadar düşük limit verirlerse iptal edemem. Zira eve mobilya lazım oluyor, beyaz eşya lazım oluyor, 1000 - 2000 TL bile kurtarmaz. Her şey o kadar pahalandı ki...

    Kafanızı ağrıttım, kusura bakmayın arkadaşlar. Ama bana bir yol gösterirseniz sevinirim.

    İlginize teşekkürler.

    Saygılarımla...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplam KK limiti maaşınızla orantılı....Her şey zamlandı...Alış veriş yaparken biraz seçici olursanız limitiniz fena değil...Kriz ortamında mümkün olduğunca az alış veriş esastır.....


  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.