Şimdi Ara

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
451
Cevap
24
Favori
12.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Abrp uygulamasi icin obd2 cihaz almak istiyorum . Alanlar/arastiranlar cihazlarini/yorumlarini birakabilir mi (ftrpist sizde vardi sanirim)

    Bir de cihaz surekli takili iken batarya/aku tuketiyor mu, takip cikarmak gerekiyor mu

  • cilman C kullanıcısına yanıt
    vgate icar pro bluetooth 4.0 ben kullanıyorum. bunun 3 modeli var bluetooth 3.0 olan sadece android destekliyor (daha ucuz), bluetooth 4.0 hem android hem de ios destekliyor, wifi olan ise o da hem ios hem de android destekliyor. fiyat benüm aldığımdan daha uygun şu an trendyolda. yurtdışından da getirebilirsiniz ama vergiler kargo vs eklenince aradaki fark kargo süresine bence değmez

    https://www.trendyol.com/vgate-icar/pro-v2-1-bluetooth-4-0-ariza-tespit-cihazi-bimmercode-p-203897904?channelId=1&boutiqueId=61&merchantId




  • bu tip cihazların hepsi araç kapanınca otomatik kapanmıyor ve aküden yiyor ama bu cihaz sürekli takılı kalırsa araç kapanınca 30 dk sonra otomatik kapanıyor. ben aslında sürekli takılı bırakmayı denedim ama bir sonraki aracı çalıştırdığımda bağlanamadım. o yüzden işim bitince söküyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftrpist -- 26 Nisan 2024; 13:51:22 >
  • bir de bu cihazı takınca bizim obd2 girişini kapatan kapak tam oturmuyor. bir videoda gördüm obd2 giriş soket kısmının klipslerini serbest bırakıp içeriye doğru gömüyorsunuz kapak bu şekilde cihaz takılıyken de oturuyor

    https://www.youtube.com/shorts/JDXrwdrsSuE?si=uN0yU51ITmUEu2qp



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftrpist -- 26 Nisan 2024; 13:57:0 >
  • arkadaşlar hepinize kazasız belasız bol elektrikli sürüşler diliyorum. elimden geldiğince geriye dönük epey mesaj okudum genel havayı koklamak için. ağırlıklı şehir içinde ve çok da uzun olmayan mesafelerde araç kullandığım için dizel aracımı satıp elektrikliye geçmeyi düşünüyorum. oturduğum sitenin otoparkında 2 adet şarj ünitesi de olunca sürpriz bir şekilde çıkılan uzun yollar harici kafam rahat olacak gibi hissediyorum.
    son günlerde arka arkaya gelen %10 ÖTV dilimine giren uygun fiyatlı elektrikli modellerden sonra bayi gezmeye başladım. tesla'yı sadece direksiyon ve dev ekrandan oluşan konsolu ve küveti andıran tuhaf tasarımı yüzünden kafadan eledim. kia'nın niro ev elegance modelini inceledim ve test sürüşü yaptım. hiç fena değildi. konforu, genişliği hoşuma gitti. menzili de gayet güzel. ufak da olsa sunroof var. en büyük eksiği ise ısı pompası olmaması. bir de tasarımı tam içime sinmedi. önü başka arkası başka. biraz zorlama olmuş.
    derken dün itibariyle ioniq 5 advance modelinin kampanyasından haberim oldu. bu paketin ise eksiği cam tavan, 360 derece kamera, elektrikli özelliği olmayan ileri geri arka koltuklar ve bir kaç şey daha. menzili niro'dan daha düşük olmasına rağmen niro'ya göre artısı ısı pompasının olması. gerek dış tasarımı gerek açık tonlarda iç mekanı niro'dan daha güzel.
    ne dersiniz? ne tavsiye verirsiniz? sizlerin de görüşlerini almak isterim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inspiron6000 -- 26 Nisan 2024; 14:52:50 >




  • ftrpist F kullanıcısına yanıt

    Cok tesekkurler ustad.

  • inspiron6000 kullanıcısına yanıt

    ioniq 5 progressive kullanıcısı olarak iç mekan genişliği, ferahlığı olarak piyasada rakibi olmayan bir araba. Dıştan C sınıfı büyüklüğünde içten E sınıfı büyüklüğünde. Şürüş karakteristiği vs çok rafine bir araç.


    Advance donanımda olmayan özellikler olarak ;


    Kör nokta sistemi, çarpışma asistanı, adaptif cruise, 360 derece kamera sistemleri piyasadaki diğer araçlara göre çok daha gelişmiş bir sistem, sürekli kullanıyorum. Benim için olmazsa olmaz donanımlar. Verdiğiniz parayı çıkaran sistemler.


    Cam tavan sürücünün biraz arkasında kalıyor yani sürücüye çok faydası yok yolcularda gözüme güneş giriyor diyip perdesini kapattırıyorlar yani pek kullanışlı değil.


    Hafızalı koltuklar aracı birden fazla kişi kullanıyorsa güzel bir sistem 3 farklı kullanıcı tanımlayabiliyorsunuz her kullanıcı içinde 3 farklı koltuk kombinasyonu ayarlabiliyorsunuz. Tek kişi kullanıyorsanız gerekli değil.


    Arka koltuklarında hareketi olayını bir kere ayarladım bir daha ellemedim. Aracın için aşırı geniş ön tarafta koltukları en geriye bile alsanız arka koltuklarda çok rahat ayak uzatma mesafesi oluyor.





  • gtagucu kullanıcısına yanıt

    çok teşekkürler hocam detaylı bilgilendirmeler için. bahsettiğiniz gibi eksik özellikler benim için de olmazsa olmaz şeyler değil. sadece cruise kontrol kafama takıldı ki benim de uzun yolda mutlaka aradığım bir özellik.

    bayiden aldığım donanım listesini ekliyorum, orada var diye gördüm. maddeler çok sık olduğu için sayarak teyit ettim 14. sırada duruyor ve advance donanımda standart olarak işaretlenmiş. siz de bi bakın isterseniz.

    HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR




  • inspiron6000 kullanıcısına yanıt
    Ioniq6 Advance tavsiye ediyorum... Göründüğü kadar alçak değil, adaptif hız sabitleyici, elektrikli ön koltuk, açılabilir cam tavan mevcut. Bunların yanında bahsettiğiniz araçların tümünden daha geniş ve konforlu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricin -- 26 Nisan 2024; 15:57:13 >
  • inspiron6000 kullanıcısına yanıt

    Var hocam ve LKA, LFA, ACC ile surus ozellikleri gercekten guzel. Alinir bir arac. Benim ioniq 5 yerine 6 tercih etmemin tek sebebi menzil farki idi, o onemli degilse gercekten guzel. Elektrikli arac macerasina Torres Evx diye baslamistim ancak bilgilenince ve araclari gorunce ioniq 5 ve 6yi tek gecerim. Tesla alternatif olarak dusunulebilir ancak orada da teslim tarihi ve vergi artisi soru isareti.

  • oricin kullanıcısına yanıt

    evet aslında advance olmasına rağmen baya doluymuş. yine de bütçeyi ufaktan aşıyor fiyatı :)

  • inspiron6000 kullanıcısına yanıt
    Bu haliyle de Ioniq5'ten daha uygun ama...
  • oricin kullanıcısına yanıt

    advance donanımlar için şu an web sitesinde

    ioniq 5 > 1.649.000

    ioniq 6 > 1.730.000

    olarak gözüküyor.

  • inspiron6000 kullanıcısına yanıt
    İkisi için de güzel fiyat, pardon ben 1780 sanıyordum Ipniq5 için fiyatı. Bence Ioniq5 VW Golf rakibi, Ioniq6 Passat...
  • inspiron6000 kullanıcısına yanıt
    Ioniq5 bu fiyatlarla kesinlikle ikinci araç için aklımı çeliyor
  • valla fiyatlar çok akıl çelici ama 30 nisana kadar geçerlidir deniyor. o güne kadar elimdekini satabilir miyim, o tarihten sonra ne olur bilemiyorum şu an için.
  • inspiron6000 kullanıcısına yanıt
    Değişiklik olmaz fazla, dolar ile orantılı.
  • oricin kullanıcısına yanıt
    yeni yapmışlar kampanyayı ama ilginç, çünkü 5 günlük kampanya mı olur. hyundai tr yine birşeyler deniyor 🤔
  • oricin kullanıcısına yanıt
    İoniq 5 tucson’dan daha iri bir arac. Golf ile bir alakasi yok.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.