Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.021
Cevap
62
Favori
77.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
71. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 20 m2 odada kullanıyorum.Bugün 22 derecede kullanayım dedim ısıtmasını ama 15 dakikada klima dış motoru durdu.

    5-10 dk kadar soğuk üfleyip tekrar çalıştı.24'e kadar arttırdım ama onda da benzer senaryo çalıştı.

    Böyle dur kalk yapmaması için ne yapmalıyım.

    Fan ayarını orta kademede ve kanat yönü salınımda olacak şekilde kullandım ama sürekli dur kalk yapmasını durduramadım.

    İstanbulda yaşıyorum.Yalıtımlı bir binada arakatta oturuyorum.

  • Kaira klima için SmartHome uygulamasında firmware güncellemesi görünüyor. Eylül 2023 civarı aldığım klima 1.0.8 versiyonlu, görünen güncelleme versiyonu 1.0.9, bu güncellemeyi yapmak ya da yapmamak pratikte neyi değiştirir bilen var mı? Bir de eco modu bu klimalarda nasıl çalıştırabiliriz? SmartHome uygulamasında eco butonu gri ve kullanılamaz durumda görünüyor.

  • prok P kullanıcısına yanıt

    Eco mod Ağustosta çalışıyordu denemiştim. Ama tam olarak bizim klimaya göre ayarlamadikları için bence pek verimli bir mod değil. Kompresör kendini aşırı kısıyordu ve hiç sogutmuyordu neredeyse. Kompresör kapandığı zaman iç ünite fanı kendini kismiyordu, sürekli yüksek fanda üflemeye devam ediyordu. Muhtemelen bizim gibi kullananları farkedip kaldırdılar bizden. İyi de oldu çünkü Eco yapicaz diye kompresör arıza verebilirdi uzun vadede. Burada birkaç arkadaş daha denemisti, küçük odalarda bile nem ve sıcaklık aşırı yükseliyordu, işe yaramıyordu. Kompresörü o kadar kısması da zararlı olabilir bence. Gerek yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caliskansahis44 C kullanıcısına yanıt
    Ben kullanımını deneyimlemedim eco modun. Yazdığınız gibi bir durum var madem, dediğiniz gibi, olmaması olmasından daha iyi. Şimdi bakınca faekettim, led açıp kapatma da kullanılamıyor bendeki aplikasyonda. Fakat iç ünitede özellik olmamasına rapmen yatay swing butonu aktif.



    Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • prok P kullanıcısına yanıt
    Nethome uygulamasından eco mode aktif edilebiliyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • caliskansahis44 C kullanıcısına yanıt

    Geç yazdım kb etiketlememişsiniz bildirim düşmedi. Zaten bunların farkındayım yani ıstımada sesli çalışması,düşük modda fanın daha yüksek devirde dönmesi vs vs. Benim merak ettiğim acaba herkeste mi böyle? Hani evet sesli ama belki benimkisi sizinkilerden daha sesli. Video kaydı alıp göstereyim olmadı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whowert is back -- 31 Aralık 2023; 2:24:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaira DTXR Serisi Klima KullanıcılarıAlpaslan T ogluyoutube
    Kaira Dxtr35 12000 Sound
    https://www.youtube.com/shorts/XwTHwNWr_7E?si=wKo-oivNqsbKvdtj


    @caliskansahis44 Gece sessiz ortamda çekildi. 26c yüksek fan hızı ayarlı ilk 5 dk çalıştırmadan kısa bir kesit. 5.sn den sonra kompresör sesi biraz daha artıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whowert is back -- 31 Aralık 2023; 2:19:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da iç ünite vızıltı sesi. Bunu ilk çalıştırmada yapıyor genelde. Videoda kısa sürdü ama bazen 10-15sn bulabiliyor vızıltı. Bu bir sorun mudur?
    https://www.youtube.com/watch?si=WuqdpB5m5Ckqbb0e&v=u-IDgWQdPnE&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whowert is back -- 31 Aralık 2023; 2:23:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whowert is back kullanıcısına yanıt

    @Whowert is back İlk çalıştırma için kompresör sesi normal bende de aynı yüksek devirde çalışıyor. Ama eğer birkaç saat sonra ortam ısısı iyice oturduktan sonra bile sürekli böyle çalışıyorsa normal değil. Çünkü bu sesi bende klimayı ilk calistirdigimda bı sure yapıyor sonra dediğim gibi düzene giriyor ve sadece klima durduysa ilk kalkışlarda çok kısa süreli yüksek frekanslarda çıkıyor ya işte sadece orada yapar o da 30sn-1dk yi geçmez. O yüzden klima uzun süredir kapalıyken ilk çalışmadaki sesi bence dikkate almayın dediğim gibi belirli bir süre çalıştıktan sonraki sesi degerlendirin.


    Onun dışında kompresör sesinin dışında bir titreşim sesi gibi bir ses duydum düzenli ritmik bir ses, sac çarpma sesi gibi. Bende de vardı o. Dış ünite plastik ayak somunlarini yeterince sikmamislardi uygun anahtarla alt üst arka ön tüm ayak somunlarini iyice ve dengeli sıkın.


    Onun dışında iç ünitedeki vızıltı sesi bende de birebir vardı ilk zaman. İç ünite kapağı tam oturmadığı için oluyor. Hatta elinizle bastığınızda kesiliyor. Yanlarda iki adet tırnak var kapağı kaldırın iyice bastırın düzgünce oturtun ses kesilecek bı zaman sonra tekrar yapabilir ama zamanla oturuyor. Ara ara haftada bir filtreleri çıkartıp yıkamak için açıp kapattikça kesilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caliskansahis44 -- 31 Aralık 2023; 12:55:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • caliskansahis44 C kullanıcısına yanıt

    Bilgiler için çok teşekkürler. O zaman kompresörün yüksek devirdeki sesi aşagı yukarı herkeste benzer diyebiliriz değil mi? Dış ünitede bir miktar tireşim var evet onu ayarlayacağım.Ayrıca dış ünitenin ön kapağını elle hafif bastırınca da çıkan seste bir miktar azalma oluyor bu da fabrikasyon QC problemi muhtemelen.

    İç ünite vızıltı sesi için başka markaların klima konularında yetersiz vakum sonucu vs diye okumuştum ondan bi tedirgin oldum. Eğer çözüm bu kadar basitse harika.

    Tekrardan sağolun yararlı bilgiler için.👐


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whowert is back kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Evet dış ünite kompresör sesi benzer sorun yok. Diğer ses dış üniteye bastırınca bende de bir miktar azaliyordu kesilmiyordu muhtemelen somunlardan sizinki de dediğim gibi.


    İç ünite vızıltı yaptığında ön tarafa baskı yaptığınızda zaten onun da kesildiğini görürsünüz. Hatta sizde baya kısa sürüyor, bende müdahale edene kadar kesilmiyordu. Giriş seviyesi ve uygun fiyatlı olduğu için malzeme ve plastik kalitesi pek iyi değil. Ve bize denk gelenlerde ufak tefek defalar, üretim kusurları mevcut sanırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caliskansahis44 -- 31 Aralık 2023; 19:14:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Klima almak istiyorum.

    Kafamda Kaira markası yoktu fakat DTXR35E 12000 BTU modeli 14.999 TL'ye düşmüş. Bu fiyata alınır mı? Yorumlarda düşük puan ve olumsuz yorumlar oldukça fazla o yüzden kafam karıştı, size danışmak istedim. Kullanan arkadaşlar memnun mu?

    Şikayet edenlerin çoğu servisten dolayı şikayet etmiş.

    Son olarak bir sorum daha var. Klimayı İstanbul'daki evime söyleyeceğim siparişi, fakat kurulum Tekirdağ daki yazlığa olacak. Klimayı şimdi sipariş etsem, Tekirdağ a götürdüğüm zaman kurdurabilir miyim? Mesela 2-3 ay sonra? Bazıları servis adrese getiriyor ve kuruyor yazmış bundan dolayı sormak istedim. Ürünü alacağım ama kurdurmayacağım, bir süre bekleyecek. Mümkün müdür? Teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mar00N kullanıcısına yanıt

    İlk klima tecrübemi kaira ile yaptım memnunum.


    bazen servislere gönderiyorlar.Onlar size getirip kurulum yapıyor.Bazende kargo getiriyor servis sonradan geliyor onu kestiremem ama yanlış hatırlamıyorsam.Müşteri hizmetleri ürünü 6 ay içinde kurulum yaptırmalısınız gibi bir şey söylemişti.Yine siz müşteri hizmetlerini arayıp bir teyit alın isterseniz.

  • civilengineer23 C kullanıcısına yanıt

    sıcak mod için aktifleştirmeyi becerebildiniz mi acaba?

  • sabah moonwalk keyfi kullanıcısına yanıt
    Sıcak modda eco aktif olmuyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sabah moonwalk keyfi kullanıcısına yanıt
    Siz sorunca denedim, bu modda aktifleştirilemez bildirimi geliyor. Soğutma modunda kullandığımda memnun kalmadığım için bir daha hiç kullanmamıştım, çok fayda sağlayan bir mod olduğunu düşünmüyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.